Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Κι εγω αυτα σκεφτηκα και οσο και αν το παλεψα και την κατηγορησα τελικα αυριο παραλαμβανω... https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-VII-16G  

Άντε να προστεθούν και κάτοχοι radeon vii στο forum..........Καλορίζικη η gpu και αναμένουμε νουμεράκια.........

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ευχαριστω!! 899 την ειχε αλλα του κοψα κατι... το θεμα της καταναλωσης εννοειται πως δε με απασχολει καθολου... 1300  watt psu. αντεχει. σαμπως με τη νega λιγοτερα ετρωγε? για 2080/ti πηγαινα αλλα φοβηθηκα να ριψοκινδυνεψω το smoothness της οθονης, συν τα 16gb της μνημης και την αρχιτεκτονικη των 7nm, το οτι ειναι σκαλιστηρι και το σπανιο της υποθεσης... εχω μια συμπαθεια προς amd, δεν το κρυβω. 

" Και εγω άσχετα εαν αγοραζω πρασινες.

Η amd ειναι σαν μια γκομενα που την βλέπεις και λες "οκ απλα καλη ειναι"Αλλα η π@υτανα εχει αυτο το κατι που σε τραβαει.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

3.      Μιλάτε για κάρτες των 700-800 ευρώ λες και είναι mainstream, ούτε το 10% δεν είναι το High-End στις dGPU.

Ποιο 10% πολλά λες...😎

https://www.guru3d.com/news-story/video-card-sales-again-dropped-compared-to-last-year.html

Discrete GPUs were in 27.78% of PCs, which is down -3.83% from last quarter.

Το high end (1080ti/2080/radeonVII/2080ti) δε είναι ούτε 3% επί του συνόλου.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

Ποιο 10% πολλά λες...😎

https://www.guru3d.com/news-story/video-card-sales-again-dropped-compared-to-last-year.html

Discrete GPUs were in 27.78% of PCs, which is down -3.83% from last quarter.

Το high end (1080ti/2080/radeonVII/2080ti) δε είναι ούτε 3% επί του συνόλου.

το 3% αν αντιστοιχεί σε 4 με 5εκ high end καρτες το χρονο δεν το λες και κακο νουμερο

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

το 3% αν αντιστοιχεί σε 10εκ high end καρτες το χρονο δεν το λες και κακο νουμερο

Ναι δε λέω ότι δε κονομάνε και πάλι (η nvidia, γιατί η άλλη απλά σπρώχνει ότι περισσεύει από τις instict).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Ναι δε λέω ότι δε κονομάνε και πάλι (η nvidia, γιατί η άλλη απλά σπρώχνει ότι περισσεύει από τις instict).

το αλλαξα απο δεκα κατεβηκα στα πεντε ,ειδα οτι τα νουμερα δεν βγαινουν 😀

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

το 3% αν αντιστοιχεί σε 4 με 5εκ high end καρτες το χρονο δεν το λες και κακο νουμερο

Νομιζω λες τεραστιο νουμερο...5εκ καρτες το 3%?

Υπαρχουν οντως τοσες πολλες gaming καρτες εκει εξω? Υπαρχει καποια πηγη για τον αριθμο?

Δημοσ.

Το άρθρο στα νούμερα btw συμπεριλαμβάνει laptops, tablet pcs, AIOs και όλα αυτά συνήθως έχουν integrated graphics. Αν μιλάμε μόνο για desktop τα ποσοστά είναι παραπάνω και μπορεί να πιάνουν και το 10% που έγραψε ο Alen-Ra.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλορίζικη Billeiros man ^_^

Σχετικά με το Ray tracing που διάβαζα κάποια σχόλια λίγο πιο πάνω,μου ήρθε στο μυαλό και θυμάμαι καλά,το ομολογουμένος εντυπωσιακό Ray tracing Demo (Star wars),που είχαν δείξει και που έτρεχε τελικά  24p σε 1080p, σε υπερ τούμπανο σύστημα με 4GPU κλπ (κόστος πάνω απο 60.000$) και ακόμα και εκεί,κάποια στοιχεία όπως τοίχοι ήταν  rasterized οχι fully reflective,θυμάμαι οτι έλεγαν λοιπόν,πως δεν υπάρχει "gaming" hardware στήν αγορά που να μπορεί να έχει "ιδιώτης"και να τρέχει κάτι παρόμοιο,τουλάχιστον οχι μέσα στο άμεσο μέλλον,οκ θα μου πείτε πως ήταν demo,είχε γίνει για να δείξουν το ray tracing κλπ όμως Είναι γεγονός λοιπόν πως απέχουμε αρκετά απο το να δούμε "πραγματικό" RT και να το εκμεταλεύονται σε σημαντικό ποσοστό,ακόμα και σε 1080p (πόσο μάλλον σε 4Κ) 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Καλορίζικη Billeiros man ^_^

Σχετικά με το Ray tracing που διάβαζα κάποια σχόλια λίγο πιο πάνω,μου ήρθε στο μυαλό και θυμάμαι καλά,το ομολογουμένος εντυπωσιακό Ray tracing Demo (Star wars),που είχαν δείξει και που έτρεχε τελικά σε 24p σε 1080p σε υπερ τούμπανο σύστημα με 4GPU κλπ (κόστος πάνω απο 60.000$) και ακόμα και εκεί,κάποια στοιχεία όπως τοίχοι ήταν  rasterized οχι fully reflective,θυμάμαι οτι έλεγαν λοιπόν πως δεν υπάρχει Hardware gaming hardware στήν αγορά που να μπορεί να έχει "ιδιώτης"και να τρέχει κάτι παρόμοιο,τουλάχιστον οχι μέσα στο άμεσο μέλλον,οκ θα μου πείτε πως ήταν demo,είχε γίνει για να δείξουν το ray tracing κλπ όμως Είναι γεγονός λοιπόν πως απέχουμε ακόμα αρκετά απο το να δούμε "πραγματικό" RT και να το εκμεταλεύονται σε σημαντικό ποσοστό,ακόμα και σε 1080p (πόσο μάλλον σε 4Κ) 

Νομίζω το τρέξαν σε DGX-1 με 4xVolta. Μετέπειτα δείξαν ότι η 2080ti από μόνη της έχει παρόμοιο performance.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι να μην τις βγαζουν και για το κοινο αυτες?? Για ενα unboxing ζουμε.. :)

img_7535.jpg

Παιδια αν γνωρίζεις  κανεις. Μιας και η liquid δε θα φυγει απλα θα ναι stand by για ενα διαστημα θα μπορουσα να τις εχω και τις δυο συνδεδεμενες?? και να χρησιμοποιω οποια θελω? ειναι εφικτο? εδω πχ τι εννοει ο ποιητης

Screenshot_2019-03-04-20-12-46-015_com.android.browser.png

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβαζα κάτι reviews για τη Radeon VII και ενώ σε average FPS δεν περνάει την 2080 με εντυπωσίασαν τα min FPS (0.1% και 1%) της VII. Είναι σε αρκετά παιχνίδια πιο ψηλά από την 2080.

Τι σου κάνουν τα 16GB VRAM...

Μεγειά @billeiros

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Διάβαζα κάτι reviews για τη Radeon VII και ενώ σε average FPS δεν περνάει την 2080 με εντυπωσίασαν τα min FPS (0.1% και 1%) της VII. Είναι σε αρκετά παιχνίδια πιο ψηλά από την 2080.

Τι σου κάνουν τα 16GB VRAM...

Μεγειά @billeiros

τα min της ειναι πολυ καλα ναι.. Εχει να παρει πολυ απο drivers κλπ . ακομη ουτε καν στις αρχες της δεν ειναι. 

θα μπορουσα πχ να χω συνδεδεμενη τη liquid στην τηλεοραση και την 7αρα στο μονιτορ? και αναλογα ποια οθονη /tv ανοιγω να ενεργοποιειται η αντιστοιχη καρτα? Επισης θα δουλευουν σε 16x?? 

Screenshot_2019-03-04-20-45-51-090_com.android.chrome.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...