Aten-Ra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Γιατί θα έχει το RT σαν έξτρα που σε συνδιασμό με το DLSS (όπως το είδα με τα μάτια μου) αξίζει. Μπορεί τώρα να μην έχει παιχνίδια αλλά ίσως στο μέλλον βγουν και άλλα. Όπως και να έχει είναι ένα έξτρα. Να στο πω αλλιώς. Ποιος δεν θα ενεργοποιήσει το RT στο metro exodus; 1. Και ο άλλος θα έχει τα 16GB σαν έξτρα για τα 4Κ 2. To RT είναι έχτρα που η RTX2080 δεν μπορεί να σηκώσει στα 4Κ 3. Σε 4Κ κανένας δεν θα ενεργοποιήσει RT με την RTX2080 στο Metro Exodus. Αλλά να ξαναρωτήσω, για 4Κ τι δίνει η RTX2080 για να είναι μονόδρομος (εκτός RT) ?? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Aten-Ra 2
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε 1. Και ο άλλος θα έχει τα 16GB σαν έξτρα για τα 4Κ 2. To RT είναι έχτρα που η RTX2080 δεν μπορεί να σηκώσει στα 4Κ 3. Σε 4Κ κανένας δεν θα ενεργοποιήσει RT με την RTX2080 στο Metro Exodus. 4. Αλλά να ξαναρωτήσω, για 4Κ τι δίνει η RTX2080 για να είναι μονόδρομος (εκτός RT) ?? 1. Μπορεί να βοηθάνε τα 16GB ,αλλά αμφιβάλω. Είναι όμως κάτι που όντως μπορει να βοηθήσει σε κάποιους τίτλους (και μελοντικά) 2 Το RT σε συνδιασμο με το DLSS το σηκώνει πολύ άνετα και ειναι πολύ καλύτερο απο ότι 4K Native/DLSS OFF 3. Το ίδιο με το απο επάνω. (Εγώ το Metro exodus το παίζω σε 2160p/0.6 scale DLSS OFF/RTX ON. Θα το έπαιζα 2160p/Native/DLSS ON/RT ON αλλά ειναι buged το συγκεκριμένο με HDR όταν ειναι ενεργό το DLSS) 4. Τίποτα παραπάνω Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2
Occultist Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 1. Μπορεί να βοηθάνε τα 16GB ,αλλά αμφιβάλω. Είναι όμως κάτι που όντως μπορει να βοηθήσει σε κάποιους τίτλους (και μελοντικά) 2 Το RT σε συνδιασμο με το DLSS το σηκώνει πολύ άνετα και ειναι πολύ καλύτερο απο ότι 4K Native/DLSS OFF 3. Το ίδιο με το απο επάνω. (Εγώ το Metro exodus το παίζω σε 2160p/0.6 scale DLSS OFF/RTX ON. Θα το έπαιζα 2160p/Native/DLSS ON/RT ON αλλά ειναι buged το συγκεκριμένο με HDR όταν ειναι ενεργό το DLSS) 4. Τίποτα παραπάνω Προφανώς, όλοι εκτός από τους πρασινοφρουρούς, καταλαβαίνουν ότι μιλάμε για 4Κ ΚΑΙ RTS. Όχι τι μεσοβέζικες μόντες κάνει ο καθένας και το βαφτίζει καλύτερο στην ψυχολογία του... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Occultist
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Occultist είπε Προφανώς, όλοι εκτός από τους πρασινοφρουρούς, καταλαβαίνουν ότι μιλάμε για 4Κ ΚΑΙ RTS. Όχι τι μεσοβέζικες μόντες κάνει ο καθένας και το βαφτίζει καλύτερο στην ψυχολογία του... Ε οκ. Αν μιλάς για native 4K πάσο. Τώρα αν εννοείς εμένα πρασινοφρουρό απλά γελάω Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2 1
azazil1190 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Τι να κάνουν τα 16gb οταν θα αρχισει να παραδίδει ψυχη ο πυρήνας? 1 1
Occultist Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ε οκ. Αν μιλάς για native 4K πάσο. Τώρα αν εννοείς εμένα πρασινοφρουρό απλά γελάω Όταν εσένα σου λένε για RTX -ΣΕ- 4Κ, εσύ καταλαβαίνεις για το με τι sampling θεωρείς ότι πιάνεις με DLSS σε 2K αποτέλεσμα και καλά αντίστοιχο του 4K; Απλά γελάω... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Occultist
billeiros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε 1. Και ο άλλος θα έχει τα 16GB σαν έξτρα για τα 4Κ 2. To RT είναι έχτρα που η RTX2080 δεν μπορεί να σηκώσει στα 4Κ 3. Σε 4Κ κανένας δεν θα ενεργοποιήσει RT με την RTX2080 στο Metro Exodus. Αλλά να ξαναρωτήσω, για 4Κ τι δίνει η RTX2080 για να είναι μονόδρομος (εκτός RT) ?? Κι εγω αυτα σκεφτηκα και οσο και αν το παλεψα και την κατηγορησα τελικα αυριο παραλαμβανω... https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-VII-16G 13
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Occultist είπε Όταν εσένα σου λένε για RTX (ΣΕ) 4Κ, εσύ μιλάς για το με τι sampling θεωρείς ότι πιάνεις με DLSS σε 2K αποτέλεσμα και καλά αντίστοιχο του 4κ; Απλά γελάω... Εγώ μίλησα για 2160p DLSS/RTX ON vs 2160p NATIVE/ RTX OFF Το αποτέλεσμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πολύ ανώτερο. Η αλλιώς η θυσία του upscaled (που κάνει το DLSS) αξίζει για το κέρδος του Ray Tracing Μόλις τώρα, billeiros είπε Κι εγω αυτα σκεφτηκα και οσο και αν το παλεψα και την κατηγορησα τελικα αυριο παραλαμβανω... https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-VII-16G Καλορίζικη. με το καλό! Άντε να δούμε απο πρώτο χέρι τις επιδόσεις της 2
billeiros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ μίλησα για 2160p DLSS/RTX ON vs 2160p NATIVE/ RTX OFF Το αποτέλεσμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πολύ ανώτερο. Η αλλιώς η θυσία του upscaled (που κάνει το DLSS) αξίζει για το κέρδος του Ray Tracing Καλορίζικη. με το καλό! Άντε να δούμε απο πρώτο χέρι τις επιδόσεις της Ευχαριστω πολυ.!Για σας το κανω... για να χουμε να ασχολουμαστε. χαχα. πλακα πλακα 830 μου την αφησε το πλαισιο. και σκέφτομαι να δωσω και τα παιχνιδάκια.. αν τα δωσω θα μου βγει γύρω στα 760.αν κ το division το καραγουσταρω... θα δουμε Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από billeiros 5
Occultist Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ μίλησα για 2160p DLSS/RTX ON vs 2160p NATIVE/ RTX OFF Το αποτέλεσμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πολύ ανώτερο. Η αλλιώς η θυσία του upscaled (που κάνει το DLSS) αξίζει για το κέρδος του Ray Tracing Καλορίζικη. με το καλό! Άντε να δούμε απο πρώτο χέρι τις επιδόσεις της Εγώ δεν αμφισβητώ το σχετικό του τεχνικού αποτελέσματος που πετυχαίνεις και προτιμάς. Αλλά, ο άνθρωπος στον οποίο απαντάς, σου μίλησε καθαρά για 4Κ ΚΑΙ RTX, και εσύ του λες για διαφορετικό πράγμα. Η αρχική σου άμεση απάντηση ήταν ότι σηκώνει RTX και 4Κ άνετα, που δεν ισχύει ούτε στον ύπνο του πέτσινου. Με τη διόρθωση που έκανες, ίσως να συμφωνήσουμε, αν και η δήλωση του bileiros παραμένει 100% σωστή. τεσπα, πέρα από την κουβέντα να γίνεται στο πληκρτολόγο, ελπίζω να τις ευχαριστιέστε τις κάρτες σας και σε κανα παιχνίδι 1
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Occultist είπε Εγώ δεν αμφισβητώ το σχετικό του τεχνικού αποτελέσματος που πετυχαίνεις και προτιμάς. Αλλά, ο άνθρωπος στον οποίο απαντάς, σου μίλησε καθαρά για 4Κ ΚΑΙ RTX, και εσύ του λες για διαφορετικό πράγμα. Η αρχική σου άμεση απάντηση ήταν ότι σηκώνει RTX και 4Κ άνετα, που δεν ισχύει ούτε στον ύπνο του πέτσινου. Με τη διόρθωση που έκανες, ίσως να συμφωνήσουμε, αν και η δήλωση του bileiros παραμένει 100% σωστή. τεσπα, πέρα από την κουβέντα να γίνεται στο πληκρτολόγο, ελπίζω να τις ευχαριστιέστε τις κάρτες σας και σε κανα παιχνίδι Απο την αρχή είχα γράψει αυτό: Το RT σε συνδιασμο με το DLSS το σηκώνει πολύ άνετα και ειναι πολύ καλύτερο απο ότι 4K Native/DLSS OFF Τέσπα. Το ίδιο πράγμα λέμε και συμφωνούμε. Ναι φυσικά και δεν σηκώνει native RT εκτός αν θεωρείται αποδεκτό 30fps.... 1
azazil1190 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, billeiros είπε Ευχαριστω πολυ.!Για σας το κανω... για να χουμε να ασχολουμαστε. χαχα. πλακα πλακα 830 μου την αφησε το πλαισιο. και σκέφτομαι να δωσω και τα παιχνιδάκια.. αν τα δωσω θα μου βγει γύρω στα 760.αν κ το division το καραγουσταρω... θα δουμε Καλορίζικο Βill το καρτονι! Αντε να δουμε τι κανει απο uv-oc θερμοκρασία. Κατανάλωση προσωπικά I dont care. Απο πλαισιο 830? Καλο ακούγεται αισιόδοξο και μπαινω τρυπάκι για αντικατασταση της 2070. *** Ελα παραδεξου ομως οτι εισαι κοκκινοσκουφιτσος😂 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, billeiros είπε Ευχαριστω πολυ.!Για σας το κανω... για να χουμε να ασχολουμαστε. χαχα. πλακα πλακα 830 μου την αφησε το πλαισιο. και σκέφτομαι να δωσω και τα παιχνιδάκια.. αν τα δωσω θα μου βγει γύρω στα 760.αν κ το division το καραγουσταρω... θα δουμε Μ' αρέσει που σου είπα να πάρεις την 2080 (gigabyte oc). Καλορίζικη και περιμένουμε αποτελέσματα. Από εμφάνιση, πάντως, σκίζει.. 2
azazil1190 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Μ' αρέσει που σου είπα να πάρεις την 2080 (gigabyte oc). Καλορίζικη και περιμένουμε αποτελέσματα. Από εμφάνιση, πάντως, σκίζει.. Σαν την 64lc σε εμφάνιση δεν ειναι Δεν μπορουσαν να βγαλουν μια 7αρα lc? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από azazil1190 1
billeiros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Καλορίζικο Βill το καρτονι! Αντε να δουμε τι κανει απο uv-oc θερμοκρασία. Κατανάλωση προσωπικά I dont care. Απο πλαισιο 830? Καλο ακούγεται αισιόδοξο και μπαινω τρυπάκι για αντικατασταση της 2070. *** Ελα παραδεξου ομως οτι εισαι κοκκινοσκουφιτσος😂 Ευχαριστω!! 899 την ειχε αλλα του κοψα κατι... το θεμα της καταναλωσης εννοειται πως δε με απασχολει καθολου... 1300 watt psu. αντεχει. σαμπως με τη νega λιγοτερα ετρωγε? για 2080/ti πηγαινα αλλα φοβηθηκα να ριψοκινδυνεψω το smoothness της οθονης, συν τα 16gb της μνημης και την αρχιτεκτονικη των 7nm, το οτι ειναι σκαλιστηρι και το σπανιο της υποθεσης... εχω μια συμπαθεια προς amd, δεν το κρυβω. 16 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Μ' αρέσει που σου είπα να πάρεις την 2080 (gigabyte oc). Καλορίζικη και περιμένουμε αποτελέσματα. Από εμφάνιση, πάντως, σκίζει.. Να σαι καλα!Να μαστε γεροι να αγοραζουμε... την ειχα παραγγειλει ρε συ την 2080 oc. ηρθε αλλα την ακυρωσα... απο εμφανιση τωρα ναι ειναι πολυ ομορφη αλλα σαν τη lc οχι. επισης θερμοκρασιες σιγουρα πιο πανω και στα περισσοτερα θα υστερει ελαφρως της 2080 αλλα ειναι καρταρα κι αυτη Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από billeiros 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα