Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Εγω ξερω ότι αυτό που βλεπω είναι φανταστικο,1 δισ χρωματα,125 τοις εκατο rgb και πολύ καλο hdr.

Αφου σε ικανοποιει τα υπολοιπα παραλειπονται οπως και εμενα με ικανοποιει απολυτα το reshade. Οπως ξανα ειπα peak φωτεινοτητα ζητημα να πιασεις τα 300 τα 600 του HDR600 δεν θα τα δεις ποτε. Εκτος αν παιζεις με φουλ φωτεινοτητα αντιθεση dynamic κτλ. 

7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γι' αυτό δεν αλλάζω monitor, θέλω μαύρο της προκοπής και μόνο του Μιλανέζου το προσφέρει για την ώρα.

Ναι αυτό και δυστυχώς ενώ έχει εικονάρα, έχει περιορισμό λόγω HDMI 2.0 αφού δεν μπορεί να δουλέψει με full χρώμα(4:4:4/4K/144Hz), τα bezels είναι χάλια και είναι μίζερο 27άρι. Θα πρέπει να βγει 32άρι τέτοιο, με σωστά bezels και HDMI 2.1 να μπορεί να max-άρει τα specs. Τιμή στο 1500άρη.

Μεσα στο 2019 θα ερθουν τα πρωτα με hdmi 2.1 και ελπιζω να δουμε και oled εκει θα αξιζει να πας σε νεο monitor. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οπως ξανα ειπα peak φωτεινοτητα ζητημα να πιασεις τα 300 τα 600 του HDR600 δεν θα τα δεις ποτε. Εκτος αν παιζεις με φουλ φωτεινοτητα αντιθεση dynamic κτλ. 

Απο οτι εχω καταλαβει εφοσον εχει FALD δε παιζει στα 600 nits ολη η οθονη αλλα τα σημεια που θελει να σου τονισει και να ειναι φωτεινα.

Αυτο δε στο δινει κανενα reshade.Μη προσπαθεις να κανεις το βουνο ισιαδι...

• Like 4
Δημοσ.

16 λεπτά πριν, Dantε είπε

Απο οτι εχω καταλαβει εφοσον εχει FALD δε παιζει στα 600 nits ολη η οθονη αλλα τα σημεια που θελει να σου τονισει και να ειναι φωτεινα.

Αυτο δε στο δινει κανενα reshade.Μη προσπαθεις να κανεις το βουνο ισιαδι...

Στα 600 παντα μιλαμε για το peak brightness. Το οποιο δυσκολα να δει καποιος με τη φωτεινοτητα μεχρι τη μεση. Δεν στο δινει το reshade διαβασε στην αρχη για τα χρωματα μιλησα ξεκαθαρα για να φυγει η μουνταδα και η οποια θολουρα υπαρχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://reshade.me/

ReShade is an advanced, fully generic post-processing injector for games and video software developed by crosire. Imagine your favorite game with ambient occlusion, real depth of field effects, color correction and more ... ReShade exposes an automated and generic way to access both frame color and depth information (latter is automatically disabled during multiplayer to prevent exploitation) and all the tools to make it happen.The possibilities are endless! Add advanced depth-edge-detection-driven SMAA antialiasing, screen space ambient occlusion, depth of field effects, chromatic aberration, dynamic film grain, automatic saturation and color correction, cross processing, multi-pass blurring ... you name it.

Spoiler

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω χαθεί στο topic

Τελικά έχει προοπτικές η Radeon VII?  Τη βρίσκω ακριβώς 100 ευρώ ακριβότερη από την 2080 σε ένα μαγαζί εξωτερικού που περιμένω πιστωτικό λόγω rma και είμαι σε δίλλειμα.

Η χρήση θα είναι καθαρά για gaming (Ναι με HDR 10 για να είμαι και On topic)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DeareN είπε

Τελικά έχει προοπτικές η Radeon VII?  Τη βρίσκω ακριβώς 100 ευρώ ακριβότερη από την 2080 σε ένα μαγαζί εξωτερικού που περιμένω πιστωτικό λόγω rma και είμαι σε δίλλειμα.

Πάνω κάτω έχει ίδιες επιδόσεις με την 2080. Χωρίς όμως το έξτρα RT (αν σε ενδιαφέρει). 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DeareN είπε

Αν δεν τη δουλέψεις σε productivity όχι επέλεξε την 2080. Αν ήταν 100 ευρώ πιο φθηνή από την 2080 θα άξιζε η vii. Συν τα rt tensor cores. Τα 16gb vram δεν χρειάζονται σε παιχνίδια αυτή τη στιγμή σε productivity είναι απαραίτητα όμως. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DeareN είπε

με. hdr 10 χτυπα την. θα χεις τρομερη εμπειρια και λιγα frames μονο κατω απο 2080.επιπλεον 16gb vram πουντην καθιστουν furureproof

• Like 1
Δημοσ.

Φέτος σαν καρτέλ μου φαίνεται η δουλειά μεταξύ σε Nvidia και AMD. Σε αυτή την τιμή περίμενα τουλάχιστον να ξεπερνά τη 2080 και να πλησιάζει το 2080ti, από την άλλη βλέπω η Nvidia πάει για μεγάλη πατάτα με το rtx  και δε θέλω να την επιβραβεύσω με το να αγοράσω nvidia.

Θα κριθεί τις επόμενες μέρες που θα μου σταλεί το πιστωτικό. Αν δε μου χαλούσε η 1080ti φυσικά ούτε θα ψαχνόμουν τώρα για αγορά κάρτας, ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DeareN είπε

Φέτος σαν καρτέλ μου φαίνεται η δουλειά μεταξύ σε Nvidia και AMD. Σε αυτή την τιμή περίμενα τουλάχιστον να ξεπερνά τη 2080 και να πλησιάζει το 2080ti, από την άλλη βλέπω η Nvidia πάει για μεγάλη πατάτα με το rtx  και δε θέλω να την επιβραβεύσω με το να αγοράσω nvidia.

Θα κριθεί τις επόμενες μέρες που θα μου σταλεί το πιστωτικό. Αν δε μου χαλούσε η 1080ti φυσικά ούτε θα ψαχνόμουν τώρα για αγορά κάρτας, ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Είναι περίπου 7% πίσω της 2080 σε 1440p σύμφωνα με HU. Το rtx στο metro είναι πολύ ρεαλιστικό αλλά χρειάζονται παιχνίδια ακόμα έρχονται μερικά μέσα στο 2019. Το dlss μετράει στο ffxv σε metro bf5 δεν αξίζει. Εφόσον ήσουν πολύ ευχαριστημένος με την 1080ti θα είσαι ακόμα περισσότερο με την 2080. Πέρα από τα 16gb vram της vii που δεν χρειάζονται ούτε σε 4k δεν βλέπω κάποιο άλλο συν. Αν παίζεις καθόλου με mining αλλάζει το πράγμα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DeareN είπε

Ε ειδικά  με 100 ευρώ παραπάνω εννοείται ότι δεν αξίζει, ακόμη και να έπαιζες και τίτλους που είναι μπροστά η vii  από την 2080 και πάλι δεν θα τα δικαιολογούσαν θεωρώ.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ε ειδικά  με 100 ευρώ παραπάνω εννοείται ότι δεν αξίζει, ακόμη και να έπαιζες και τίτλους που είναι μπροστά η vii  από την 2080 και πάλι δεν θα τα δικαιολογούσαν θεωρώ.

Σε 4 τίτλους βρίσκεται μπροστά η vii αν κάποιος παίζει μόνο αυτά μπορεί να την κοιτάξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...