billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρτε hdr monitors να βρειτε το φως σας. 9 στα 10 νεα παιχνιδια το υποστηριζουν και ειναι ολα πανέμορφα. και χωρις να θυσιαζεις απόδοση. Ανευ hdr σαν ξεθωριασμενα ειναι ολα. το rtx εχει ψωμι ακομη για να καθιερωθει. Οσον αφορα την ελλειψη της vii στην αγορα. εδω βλεπω παντως πως κινείται η καρτα κανονικα https://geizhals.eu/?fs=vii Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από billeiros
ELMastas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, billeiros είπε Παρτε hdr monitors να βρειτε το φως σας. 9 στα 10 νεα παιχνιδια το υποστηριζουν και ειναι ολα πανέμορφα. και χωρις να θυσιαζεις απόδοση. Ανευ hdr σαν ξεθωριασμενα ειναι ολα. το rtx εχει ψωμι ακομη για να καθιερωθει Μωρέ καλά να το λές και γω μαζί σου αφού το να το λέμε είναι "τζάμπα" όμως με τις τιμές που έχουν ακόμη τα monitor, πόσοι να μπορούν να αγοράσουν κάποιο "αξιοπρεπές" HDR monitor και μάλιστα όταν θέλουν όπως φαίνεται σε πολλά ποστ και πολλά Hz και μεγάλες αναλύσεις κ.α. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από ELMastas
billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ELMastas είπε Μωρέ καλά να το λές και γω μαζί σου αφού το να το λέμε είναι "τζάμπα" όμως με τις τιμές που έχουν ακόμη τα monitor, πόσοι να μπορούν να αγοράσουν κάποιο "αξιοπρεπές" HDR monitor και μάλιστα όταν θέλουν όπως φαίνεται σε πολλά ποστ και πολλά Hz και μεγάλες αναλύσεις κ.α. Δε διαφωνω. ειναι ακριβα. αλλα ενα καλο μονιτορ μενει. εγω εκανα την αγορα μου και εχω παθει πλακα. ειναι game changer κυριολεκτικά. και το βλεπεις παντου. οχι να ψαχνεις μια αντανακλαση στο πατωμα ανα 10 λεπτα παιχνιδιου. (καλο και αγιο το rtx για να μην παρεξηγηθω, αλλα εχει ακομη για να καθιερωθει και να εμπλουτισει επαρκως το παιχνιδι) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από billeiros
azazil1190 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Δε διαφωνω. ειναι ακριβα. αλλα ενα καλο μονιτορ μενει. εγω εκανα την αγορα μου και εχω παθει πλακα. ειναι game changer κυριολεκτικά. και το βλεπεις παντου. οχι να ψαχνεις μια αντανακλαση στο πατωμα ανα 10 λεπτα παιχνιδιου. (καλο και αγιο το rtx για να μην παρεξηγηθω, αλλα εχει ακομη για να καθιερωθει και να εμπλουτισει επαρκως το παιχνιδι) Εγω ειμαι με reshade - rtx και gsync 165hz😆 Για να ζηλευεις😛 2
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Reshade=HDR. Όντως αρκετά παιχνίδια δείχνουν ξεθωριασμενα χωρίς HDR η reshade αλλά λύσεις υπάρχουν για όλους. Όταν βγουν HDR 1000 monitors σε σωστές τιμές βλέπουμε. Για την ώρα μαθαίνουμε στον κόσμο πως να χρησιμοποιεί reshade σωστά να χαρεί τα παιχνίδια του. 2
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Reshade=HDR. Όντως αρκετά παιχνίδια δείχνουν ξεθωριασμενα χωρίς HDR η reshade αλλά λύσεις υπάρχουν για όλους. Όταν βγουν HDR 1000 monitors σε σωστές τιμές βλέπουμε. Για την ώρα μαθαίνουμε στον κόσμο πως να χρησιμοποιεί reshade σωστά να χαρεί τα παιχνίδια του. Τι σχέση έχει το Reshade με το HDR; Νομίζεις ότι με reshade τα λύνεις όλα; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2 3
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τι σχέση έχει το Reshade με το HDR; Τι εννοείς? Μπορείς να φέρεις την εικόνα ακριβώς όπως την κάνει το HDR και ακόμα παραπέρα. Το HDR προσθέτει χρώμα τονίζει τα φωτεινά μέρη μαυρίζει τα σκοτεινά. Το κάνεις αυτό με levels curves fake hdr συν το sharpness που βάζεις με τα υπόλοιπα η το colourfulness vibrance για το χρώμα. Έχω παίξει σε hdr τηλεόραση. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Τι εννοείς? Μπορείς να φέρεις την εικόνα ακριβώς όπως την κάνει το HDR και ακόμα παραπέρα. Το HDR προσθέτει χρώμα τονίζει τα φωτεινά μέρη μαυρίζει τα σκοτεινά. Το κάνεις αυτό με levels curves fake hdr συν το sharpness που βάζεις με τα υπόλοιπα η το colourfulness vibrance για το χρώμα. Έχω παίξει σε hdr τηλεόραση. Μην τα πεις πουθενά αλλού αυτά που λες..... Καταρχάς σε μια οθόνη HDR έχεις μεγάλο εύρος χρωμάτων 90%+ DCI-P3. Όταν μια απλή οθόνη έχει 99%SRGB.... Ότι και να κάνεις με αυτήν την οθόνη βλέπεις πορτοκαλί αντί για κόκκινο και λαχανι αντί για πράσινο. Και όσο και να δώσεις με το reshade δεν φτιάχνεται αυτό. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι βλέπεις κόκκινο αλλά οταν την βάλεις δίπλα σε μια HDR τότε θα καταλάβεις την διαφορά στο χρώμα. Στην HDR έχεις φωτεινότητα 600nits η ακόμα και 1200nits όταν μια απλή οθόνη έχει 300-400nits. Τι θα κάνεις με το reshade; θα ανεβάσεις τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης; Να μιλήσω για το μαύρο μήπως; 6 1
noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 τι λες ρε arkin , πας καλα που συγκρινεις το reshade με πραγματικο hdr ? 😂😂 1
billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι εννοείς? Μπορείς να φέρεις την εικόνα ακριβώς όπως την κάνει το HDR και ακόμα παραπέρα. Το HDR προσθέτει χρώμα τονίζει τα φωτεινά μέρη μαυρίζει τα σκοτεινά. Το κάνεις αυτό με levels curves fake hdr συν το sharpness που βάζεις με τα υπόλοιπα η το colourfulness vibrance για το χρώμα. Έχω παίξει σε hdr τηλεόραση. Ημαρτον...το τερματισες... 1
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μην τα πεις πουθενά αλλού αυτά που λες..... Καταρχάς σε μια οθόνη HDR έχεις μεγάλο εύρος χρωμάτων 90%+ DCI-P3. Όταν μια απλή οθόνη έχει 99%SRGB.... Ότι και να κάνεις με αυτήν την οθόνη βλέπεις πορτοκαλί αντί για κόκκινο και λαχανι αντί για πράσινο. Και όσο και να δώσεις με το reshade δεν φτιάχνεται αυτό. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι βλέπεις κόκκινο αλλά οταν την βάλεις δίπλα σε μια HDR τότε θα καταλάβεις την διαφορά στο χρώμα. Στην HDR έχεις φωτεινότητα 600nits η ακόμα και 1200nits όταν μια απλή οθόνη έχει 300-400nits. Τι θα κάνεις με το reshade; θα ανεβάσεις τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης; Να μιλήσω για το μαύρο μήπως; Βασικα το Point μου ειναι καθαρα στα μουντα χρωματα που εγραψε ο billeiros πιο πανω το οποιο λυνετε πολυ ευκολα. Η φωτεινοτητα προφανως και ειναι στα ορια του καθε Panel. Για το μαυρο μονο Oled αντε και καμια VA οτιδηποτε σε ips απλα ειναι γκρι οτι HDR και να εχει. Οσοι εχουν μαθει να δουλευουν reshade το hdr απλα δεν προσφερει κατι παραπανω. Ισως το HDR1000 το HDR600 οχι. Στις κονσολες μετραει πολυ που δεν υπαρχουν αλλες επιλογες. 27 λεπτά πριν, noFEARgr είπε τι λες ρε arkin , πας καλα που συγκρινεις το reshade με πραγματικο hdr ? 😂😂 Το πραγματικο HDR θελει 4000nits οχι τα 600 που δινουν τα περισσοτερα monitors. Μεχρι τοτε εχουμε δρομο. Οπως και για το μαυρο που ειπε πιο πανω μονο σε oled θα δουμε το απολυτο μαυρο οτι πανελ και να εχει ενα monitor ips το μαυρο θα δειχνει γκρι και hdr1000 να βαλουμε. Εχουμε δρομο ακομα. 1
billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Βασικα το Point μου ειναι καθαρα στα μουντα χρωματα που εγραψε ο billeiros πιο πανω το οποιο λυνετε πολυ ευκολα. Η φωτεινοτητα προφανως και ειναι στα ορια του καθε Panel. Για το μαυρο μονο Oled αντε και καμια VA οτιδηποτε σε ips απλα ειναι γκρι οτι HDR και να εχει. Οσοι εχουν μαθει να δουλευουν reshade το hdr απλα δεν προσφερει κατι παραπανω. Ισως το HDR1000 το HDR600 οχι. Στις κονσολες μετραει πολυ που δεν υπαρχουν αλλες επιλογες. Το πραγματικο HDR θελει 4000nits οχι τα 600 που δινουν τα περισσοτερα monitors. Μεχρι τοτε εχουμε δρομο. Οπως και για το μαυρο που ειπε πιο πανω μονο σε oled θα δουμε το απολυτο μαυρο οτι πανελ και να εχει ενα monitor ips το μαυρο θα δειχνει γκρι και hdr1000 να βαλουμε. Εχουμε δρομο ακομα. Το hdr 600 είναι υπεραρκετο σε μόνιτορ οσο και να θες να το βγαλεισς σκαρτο.διαβασε κανα review να μορφωθείς,
noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Βασικα το Point μου ειναι καθαρα στα μουντα χρωματα που εγραψε ο billeiros πιο πανω το οποιο λυνετε πολυ ευκολα. Η φωτεινοτητα προφανως και ειναι στα ορια του καθε Panel. Για το μαυρο μονο Oled αντε και καμια VA οτιδηποτε σε ips απλα ειναι γκρι οτι HDR και να εχει. Οσοι εχουν μαθει να δουλευουν reshade το hdr απλα δεν προσφερει κατι παραπανω. Ισως το HDR1000 το HDR600 οχι. Στις κονσολες μετραει πολυ που δεν υπαρχουν αλλες επιλογες. Το πραγματικο HDR θελει 4000nits οχι τα 600 που δινουν τα περισσοτερα monitors. Μεχρι τοτε εχουμε δρομο. Οπως και για το μαυρο που ειπε πιο πανω μονο σε oled θα δουμε το απολυτο μαυρο οτι πανελ και να εχει ενα monitor ips το μαυρο θα δειχνει γκρι και hdr1000 να βαλουμε. Εχουμε δρομο ακομα. 4000 nits ;;; Σε οθονη που εχεις στο μισο σου μετρο ;;; 😂 Ρε συ Heybro σε συμπαθω αλλα τετοια μπαρουφα δεν εχεις ξανα πεταξει, δεν υπαρχει καμια συγκριση ειναι η μερα με την νυχτα , το reshade δεν προκεται να σου αλλαξει το panel και την ακριβεια των χρωματων της οθονης σου. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από noFEARgr 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Το πραγματικό HDR είναι 1000 nits αλλά η προδιαγραφή max-αρει στα 10.000 nits. Καμία σχέση το reshade με ένα HDR1000, απλά καμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα