Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αμέ, ειδικά fortnite άμα θες να είσαι καλός και θες frames πολλά τα παίζεις και με iGPU. Ξεφτιλίζεσαι στο ξαναλέω.

Σαν μικρό παιδάκι κάνεις, έχω την άποψη μου, δεν σου αρέσει καλός,  τα περί ξεφτιλίζεσαι άστα για αλλού. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας βγαλουμε και ολα τα AC Wildlands γιατι η anvil δεν τα παει καλα με amd να ειστε ευχαριστημενοι. Fortnite ναι ειναι τραγικο αλλα το 90% του κοσμου το παιζει. Εγω δεν το εχω ακουμπησει. Οποτε γιατι να μην ειναι στο chart? Dirt strange brigade επισης δεν προκειται να ακουμπησω ποτε οπως και το 90% του κοσμου αυτα ειναι πιο ευκολο να βγουν απο το παραπανω chart σε συγκριση με το fortnite. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Σαν μικρό παιδάκι κάνεις, έχω την άποψη μου, δεν σου αρέσει καλός,  τα περί ξεφτιλίζεσαι άστα για αλλού. 

Εντάξει να ξέρουμε δηλαδή, η άποψή σου είναι ένα review να έχει 3-4 φορές το DiRT 4 και 2-3 φορές το Strange Brigade, να βγει 80% πάνω η VII απ' την 2080 να τελειώνουμε. Οκ, got it. Γνωστό RTG boy είσαι εδώ μέσα, χρόνια τώρα, αλλά το τερμάτισες.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Εντάξει να ξέρουμε δηλαδή, η άποψή σου είναι ένα review να έχει 3-4 φορές το DiRT 4 και 2-3 φορές το Strange Brigade, να βγει 80% πάνω η VII απ' την 2080 να τελειώνουμε. Οκ, got it. Γνωστό RTG boy είσαι εδώ μέσα, χρόνια τώρα, αλλά το τερμάτισες.

Αν μετά από ότι είπα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δεν έχω να πω κάτι άλλο.  

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Αν μετά από ότι είπα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δεν έχω να πω κάτι άλλο.  

Βλέπεις τι σου γράφουν και οι άλλοι ; Κατάλαβαν από αυτά που έγραψες ότι πρέπει να βγουν παιχνίδια που είναι αισθητά μπροστά η NV, επειδή εσύ θεωρείς ότι είναι ασήμαντα παιχνιδάκια. Λάθος καταλάβαμε 3 άτομα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

. Λάθος καταλάβαμε 3 άτομα ;

Αυτό μπορούσες να το ρωτήσεις και να κάνουμε συζήτηση  πριν γράψεις τις μαλακιές παραπάνω  😉

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ.

Αντι να παρακαλαμε να βλεπουμε περισσοτερα και πιο προσφατα παιχνιδια στα benchmarks γιατι προφανως αυτα ενδιαφερουν τους περισσοτερους και οχι οι αντικες του 2014-2015,τωρα να τα βγαλουμε απο την λιστα γιατι ειναι κατα της μιας εταιρειας.

Βγαλτε benchmarks με οσο περισσοτερα συγχρονα παιχνιδια και ο ιδιος ο κοσμος ας κρινει ποια απο αυτα τον ενδιαφερουν περισσοτερο και αρα τι καρτα/εταιρεια να προτιμησει.

Αυτος ειναι ουτως ή αλλως και ο σκοπος των benchmarks στα reviews,ειδικα σε καρτες με τοσο κοντινες επιδοσεις.

Για παραδειγμα η 2080 ειναι μπροστα απο την Vega7 στο Metro LL(4:10 περιπου).

Ποιος ομως εξ αρχης δινει δεκαρα πως συμπεριφερονται οι νεες αυτες καρτες σε παιχνιδια αντικες οπως το Metro LL,και ειδικα σε 1080p?Απολυτως κανενας.

Κανονικα σε τοσο δυνατες καρτες ακομα και τα benchmarks σε 1080p ειναι ανουσια,περαν απο γνωστους online τιτλους που εκει εχουν και νοημα τα πολλα fps.

• Like 2
Δημοσ.

Οπως και να εχει δειτε τι παιζει περισσοτερο ο κοσμος και θα βγει καποια ακρη. Αλλος παιζει μονο BF5 εκει η vii ειναι λιγο καλυτερη αλλος fortnite εκει η 2080 δεν εχει αντιπαλο στην τιμη που παιζει. Αλλος θελει rtx να απολαυσει το metro. Ας εχει και 64gb vram η vii αφου δεν εχει rtx απλα δεν θα την κοιταξει καθολου. Αλλος θελει Plug and play αλλος θελει να το ψαξει με OC. Τωρα οι διαφορες 4-5fps μεταξυ 2080-vii δεν ειναι καν μετρησιμες στα τοσα fps. Και στην τιμη που βρισκεται η vii σημερα απλα δεν την περνεις για gaming για productivity ειναι κορυφη ομως.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να ρωτήσω ; Να τα πάρουμε απ' την αρχή τα πράγματα ; Η VII με την 2080 έχουν ίδιες επιδόσεις στο μέσο όρο, υπάρχουν κάποιοι τίτλοι που η VII είναι αισθητά μπροστά από την 2080(Όπως το Strange Bridage, DiRT 4) και υπάρχουν και τίτλοι που είναι αισθητά μπροστά η 2080(Dragon Quest XI, Wolfenstein 2). Άστο το techpowerup, είπαμε είναι NV friendly, ο Steve του HWUnboxed δεν είναι σε καμία περίπτωση NV friendly και προσπαθεί να τεστάρει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί.

Και έρχομαι εγώ και σου λέω, δεν είναι σωστό να βγει κάποιος τίτλος, άσχετα με το αν είναι μπούρδα εντελώς σαν παιχνίδι(Όπως το Strange Bridage ή το Dragon Quest XI(Για μένα πάντα), καλό είναι να υπάρχουν όσο περισσότεροι τίτλοι γίνεται για να έχουμε όσο πιο σφαιρική εικόνα γίνεται. Και 'συ μου λες να βγει το Dragon Quest XI επειδή η NV είναι 40% μπροστά..Ή το Fortnite που λες ότι παίζει με iGPU, ενώ τα FPS είναι εξίσου σημαντικά και στο Fortnite γι' αυτούς που παίζουν competitive..

Έβγαλε και βίντεο σήμερα που λέει ότι το DLSS είναι fail(Που συμφωνώ απόλυτα εννοείται), οπότε NV friendly δεν το=ν λες σε καμία περίπτωση. Αντικειμενικός είναι, μιας και πρότεινε την 2060 ως καλή αγορά.

Δημοσ.

Ας πούμε ότι αν "συμφωνούμε" ότι 1080Ti-V7-2080 είναι περίπου στα ίδια (η σειρά που τα έβαλα, τυχαία), ανάλογα το σενάριο, με ένα 10% μεταξύ τους, ανάλογα το σενάριο.

Όταν βλέπεις από αυτόν τον άτυπο μ.ο. κάποια να φέυγουν 20-30-40%(!), κάτι δεν πάει καθόλου καλά...είτε πρόκειται για εντελώς λάθος έκδοση οδηγού/παιγνιδιού (καλή ώρα οι επιδόσεις της 2080 που παρουσιάζει ο AdoredTV και είναι με το ζόρι στο 60% των άλλων δύο!), είτε πρόκειται για εξωφρενικά biased τίτλο (μέχρι και εχθρικό προς τη μία ή την άλλη).

Ε, αυτό συζητάμε αν "πρέπει" να γίνεται.

Εξαίρεση, παιγνίδια που εμφανώς χρησιμοποιούν τεχνολογίες που ο ένας από τους δύο δεν έχει/δεν υποστηρίζει σωστά. Εκεί, ξεκινά άλλη συζήτηση.

Από εκεί και πέρα, μια απορία:

BF1, BFV, οι κόκκινες αποδίδουν εξαιρετικά σε σχέση με τις αντίστοιχες πράσινες (έως και με την πάνω κατηγορία). Στο BFront2, που είναι ακριβώς η ίδια μηχανή, πώς βγαίνουν αρκετά πίσω?

Το έχω δει σε διαγράμματα τον τελευταίο καιρό, ειδικά στου ΗU, και μου κάθεται στο λαιμό, άσχημα.

Δημοσ.

Αν και ο μέσος όρος μετράει(Για μένα τουλάχιστον), ο καθένας μας παίζει διαφορετικά παιχνίδια και μπορεί κάποιος να θέλει να αγοράσει NV ή AMD για το συγκεκριμένο παιχνίδι που λιώνει. Οπότε για μένα δεν πρέπει να εξαιρείται κανένα παιχνίδι από τις μετρήσεις, είτε τρέχει καλύτερα σε AMD, είτε σε NV. Η Frostbite είναι AMD friendly γενικά, όπως και η AnvilNext είναι NV friendly.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ στο σκεπτικό "θέλω να δω πως πάει η τάδε κάρτα σε αυτό που εγώ θέλω να παίξω", αλλά μην φτάσουμε να κοιτάμε πως πάνε σε TBRPG 5ετίας...

Για το κομμάτι της FB, ψάχνω κι απάντηση δεν βρίσκω-παίρνω.

Δημοσ.

Οι μετρήσεις (πέραν των settings/drivers) πρέπει να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

Παντελώς αδιάφορο το εάν η εκάστοτε game engine είναι φιλική προς τη μία ή την άλλη εταιρεία.

Από κει και πέρα, ο καθένας βλέπει πώς "τρέχει" η κάθε κάρτα τα παιχνίδια που παίζει/τον ενδιαφέρουν και αποφασίζει αναλόγως.

Επίσης, έχει ένα νόημα, μέχρι ενός σημείου βέβαια, η ανάλυση των επιδόσεων σε παλαιότερους τίτλους, καθώς αρκετοί εξ ημών έχουμε αρκετά παιχνίδια σε backlog και θα θέλαμε να μάθουμε πώς τα πάνε οι καινούργιες κάρτες (και) σε αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Τι συζητάμε ρε παιδιά τώρα? 

Αν είναι δυνατόν να μην θέλουμε πληθώρα παιχνιδιών στα reviews.

Να μπορούσαν να τα είχαν όλα γινεται? Ο καθένας έχει μυαλό και κρίνει. Και αν σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένα games πάλι κερδισμένος θα βγείς όταν διαβάζεις για πολλά games. Θα διαλέξεις με βάση τις ανάγκες σου.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...