mcrae13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, aorus είπε πήγαν από 1080Ti σε 2080, εγώ αυτό έκανα εν' γνώση μου όχι μόνο για το DXR αλλά και για την απαξίωση, στα 700€ που έφυγε η 1080Τi, πήγαινε αν είναι να την πουλήσεις το 2020, 2021 και θα σου πω τι ακριβώς θα πάρεις για κάρτα 4 ετών σχεδόν Δεν ισχύει αυτό. Στο τέλος αν τα βάλεις κάτω πιο πολλά θα έχεις χάσει από τις αναβαθμίσεις. Δικαιολογίες για να αναβαθμίζουμε είναι αυτά Καλή η ανανέωση αλλά δεν σώζει το ταμείο. Στα υπόλοιπα που έγραψες συμφωνώ απόλυτα. Στην τελική χόμπι είναι,ο καθένας σκάει όσα νομίζει-μπορεί ή του καπνίσει τη δεδομένη στιγμή. Δεν υπάρχει vfm σε αυτά. 7 2
Πέτρος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Πολύ μπλα μπλα για το τίποτα το συγκεκριμένο. Έχει κάνει πολύ πιο ουσιαστικά video κατά καιρούς.
beamex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ουσιαστικά ότι αν θες να παίζεις σε 4Κ, υπάρχουν τίτλοι που ζητάνε πάνω από 8GB που έχει η 2080 και εκεί αποδίδει καλύτερα η VII...
ELMastas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό με την μνήμη ισχύει,κυρίως για εκεί που έχει ήδη αναφερθεί σε κάποια προηγούμενα post,δηλ για επεξεργασία και ανέβασμα video η για developers,τώρα απο και και πέρα,την "εχτρά" μνήμη,η την ταχύτητα της νομίζω πως πιθανώς να μπορούν να την εκμεταλεύονται κάποιοι ελάχιστοι τίτλοι (προγράμματα σίγουρα) ,θυμάμαι πως εχω δει και κάνα δυο βίντεο σχετικά κατά καιρούς στο ytube,όπου είχαν "ίδια" συστήματα και αλλάζανε μόνο μνήμες,είτε RAM είτε και απο ορισμένες κάρτες πχ απο 4GB και 8GB και απο 3 σε 6 αλλά δεν θυμάμαι σε ποιούς τίτλους και ήταν και μικρές οι διαφορές,τώρα ίσως στα νέα παιχνίδια,να υπάρχει κάποιο καλύτερο optimization και έχουν στα υπόψη αυτήν την πιθανότητα,πιο πολύ για να εκμεταλεύονται περισσότερη μνήμη,είτε σε Draw distance η για λιγότερα pop ups η άλλες διεργασίες,πάντος τέτοιο στύλ πράματα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από ELMastas
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Πάνω από 8GB VRAM δεν χρειάζεται κανένα παιχνίδι ακόμα και σε 4Κ. Εάν μάλιστα βγει τέτοιο παιχνίδι, θα περιμένω να δω σούπερ-ντούπερ textures για να δικαιολογεί αυτή την απαίτηση.
ELMastas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά βέβαια αυτά τα λέγανε "αποανέκαθεν" εδω και δεκαετίες αλλά όλο και ανεβαίνανε τα όρια,λέγανε μόλις πρίν λίγα χρόνια πως στα 2GB πως είναι αρκετή μνήμη για κάθε παιχνίδι ! μετά πρίν κάνα 3-4 χρόνια πως με τα 4 είσαι οκ και μετά απο λίγο πήγαμε στα 8 (και βάλε,σε κάποιες κάρτες),δεν θα μου κάνει και έκπληξη να ανέβει πάλι σε 1-2 χρονια το "ταβάνι"στα παιχνίδια,ίσως είναι για τρελά textures όπως λές και απο η νέες η "βελτιωμένες" μηχανές γραφικών η και VR που έχει πολύ ψωμί εκεί γιατί ακόμα είναι στίς αρχές,δεν θα μου κάνει και εντύπωση εάν συμβεί. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από ELMastas 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Οι απαιτήσεις αυξάνονται, αφού αυξάνεται η ανάλυση των υφών. Το θέμα είναι ότι έχουμε φτάσει τα 6-8GB VRAM και υφές της προκοπής δεν βλέπεις παντού ακόμα. Για παράδειγμα το Metro Exodus παρά το RT, έχει αρκετά σημεία με πολύ χαμηλής ανάλυσης υφές. Υφές πραγματικά καλύτερες θα δούμε στις επόμενες κονσόλες που θα αυξηθεί και η μνήμη που θα έχουν.
ELMastas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Συμφωνώ και επαυξάνω το θέμα αυτό είναι απο τα κυριότερα στο gaming εδω και πολλά χρόνια,Το βασικό πρόβλημα είναι οτι στα περισσότερα παιχνίδια,βλέπουμε να υπάρχει πολλές φορές Ενα τεράστιο χάσμα σέ υφές αναλόγος τους χαρακτήρες και φυσικά πολύ περισσότερο στα περιβάλλοντα,είμαστε στο 2019 και αν πάς κοντά σε κάποια σημεία σε παιχνίδια βλέπεις ακόμα κάτι υφές Minecraft.... Οκ εξαρτάται και απο το είδος του παιχνιδιού πχ δεν μπορεί να περιμένουμε σε πολύ μεγάλα και ιδίως ανοικτά παιχνίδια να έχουν τα πάντα ολα με τόση λεπτομέρεια αλλά τουλάχιστον να υπάρχει consistency στα βασικά πράγματα,δηλ να μην βλέπεις έναν χαρακτήρα μέ πολύ ωραία λεπτομέρεια σε ρούχα κλπ και 1000 άλλους που είναι απλά "ασήμαντοι" να είναι σε μαύρα χάλια 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Άρα τι συζητάμε ότι τα 6GB της 2060 είναι λίγα ας πούμε όταν υπάρχουν ακόμα σάπια textures στα παιχνίδια ; Τι παραπάνω θα δει οπτικά αυτός που έχει 8-11-16GB ; Τίποτα, θα ενεργοποιεί ultra textures κάποια στιγμή και θα ψάχνει σε στατικές εικόνες να βρει ''διαφορές''.
beamex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιοι είναι αυτοί οι τίτλοι ; Εμένα ρωτάς? Δες το βίντεο και σχολίασε. Θες να σου κάνω και περίληψη της περίληψης? Αναφέρονται games που τα έχει τρέξει και benchmark. Επίσης δεν είπα ότι είναι σημαντικό χαρακτηριστικό, απλά οτι από όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο μόνο αυτό ξεχωρίζει. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου γιατί όταν έχω χρόνο και θα μπω ενα game θα με ενδιαφέρουν τα περισσότερα fps όπου εκεί έχεις έτσι και αλλιώς τα textures mid-low.
IoaZ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Άρα τι συζητάμε ότι τα 6GB της 2060 είναι λίγα ας πούμε όταν υπάρχουν ακόμα σάπια textures στα παιχνίδια ; Τι παραπάνω θα δει οπτικά αυτός που έχει 8-11-16GB ; Τίποτα, θα ενεργοποιεί ultra textures κάποια στιγμή και θα ψάχνει σε στατικές εικόνες να βρει ''διαφορές''. Η vram είναι πάνω από 8gb σε κάποια παιχνίδια και μπορούμε να το καταλάβουμε συγκρίνοντας την 1080ti με την 2080 . (Σε παιχνίδια που στα 4κ παίρνει μεγάλο προβάδισμα η 1080ti από την 2080 ενώ στα 2κ και 1080 έχουν τις ίδιες επιδόσεις ). 18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πάνω από 8GB VRAM δεν χρειάζεται κανένα παιχνίδι ακόμα και σε 4Κ. Εάν μάλιστα βγει τέτοιο παιχνίδι, θα περιμένω να δω σούπερ-ντούπερ textures για να δικαιολογεί αυτή την απαίτηση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποια είναι αυτά τα παιχνίδια, περιμένω link. 8% μπροστά είναι και σε 4Κ η 2080(Μέσος όρος) . Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα