Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κράξιμο αδυσώπητο θέλουν, χωρίς συζήτηση.

Αλλά, καλό το σκούξιμο...τα χρήματα όμως έχουν σημασία, και μόνο.

Δεν συμφωνείς με αυτό που σου προσφέρουν, δεν τους τα σκας .

Ας περιμένατε στην τελική 3-4 μήνες όσοι πήρατε Tu, να δείτε που θα κάτσουν από πραγματικές επιδόσεις και τιμή.

"Preorder" με βάση τα διαγράμματα κ τις υποσχέσεις του κάθε πέτσινου, και μετά οργή, δεν συμβαδίζουν.

• Like 3
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά εγώ έχω πει απ' την αρχή ότι την 2080 την αγόρασα κυρίως για το FP32 performance, το RTX έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πιο πολύ πρέπει να κλαίνε όσοι πήγαν από 1080Ti σε 2080, τουλάχιστον το RT στο Metro αξίζει. Τέλος πάντων, το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά της NV δεν πάνε καθόλου καλά και λογικά θα βάλουν μυαλό στην επόμενη σειρά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πιο πολύ πρέπει να κλαίνε όσοι πήγαν από 1080Ti σε 2080, τουλάχιστον το RT στο Metro αξίζει.

Καλα να παθουν γιατι ξεραν τι παιρνανε.

Οταν αλλαζεις hardware πας με την λογικη του Upgrade να παρεις ρε αδερφε τουλαχιτον ενα 30% performance στην χειροτερη.

Οταν πας πουλας 1080Ti και τα σκας για 2080 απλα για να κανεις sidegrade ειναι κινηση που δεν βγαζει λογικη ετσι και αλλιως αρα τι να κλαινε..

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήγαν από 1080Ti σε 2080, εγώ αυτό έκανα εν' γνώση μου όχι μόνο για το DXR αλλά και για την απαξίωση, στα 700€ που έφυγε η 1080Τi, πήγαινε αν είναι να την πουλήσεις το 2020, 2021 και θα σου πω τι ακριβώς θα πάρεις για κάρτα 4 ετών σχεδόν.....οπότε για να πας τότε στην σειρά 30 ή όπως αλλιώς θα λέγεται θα τα σκάσεις χοντρά σε σχέση με το να διώξεις την last gen σε μια λογική τιμή.....

Φυσικά αν κρατάς το hardware σου χρόνια και δεν σε νοιάζει είναι διαφορετικό αλλά εγώ προσωπικά ΠΑΝΤΑ αναβαθμίζω στο latest έτσι και αλλιώς οπότε δεν θα με συνέφερε να κρατήσω μια 1080Τi χρόνια και μετά να πρέπει να την δώσω για πενταροδεκάρες, επίσης δεν κατανοώ αυτά τα καλά να πάθουν και λοιπές μαλακίες αν κάποιος μπορεί να κάνει το χόμπι του δεν θα ήθελε σύμβουλο στην τσέπη του, λόγοι που ψάχνει κάποιος για να αναβαθμίσει πολλοί, Προσωπικά

-ψυχολογικός, Θέλω να έχω πάντα το πιο σύγχρονο και ακριβό hardware που ,μπορώ να πάρω άσχετα αν το έχω αξιοποιήσει ή όχι πλήρως όσο το κράτησα

-Οταν με το μεράκι σου έχεις χτίσει ένα tower που κάνει 3 χήνες δεν το αφήνεις στην άκρη να γίνει μουσείο απλά και μόνο γιατι θα χρειαστεί να τα ξανασκάσεις σχεδόν πάλι από την αρχή

-Σκασίλα μου το vfm αφού μιλάμε για χόμπι...

Επεξ/σία από aorus
  • Like 9
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Υπάρχει από χτες ξανά stock στις VII, στα εξωτερικά...με το απαραίτητο καπέλο (+70-100€), αφού φαίνεται να τις ζητά ο κόσμος.

Χαλαρώστε με τους αφορισμούς κ τη σιγουριά σας, 3 μέρες από την κυκλοφορία...δεν παίρνουν επιδόσεις μόνο τα Tu από τους οδηγούς, 6 μήνες μετά.

Δεν παίζει, και το ξέρεις.

Από τη στιγμή που πουλάει Ευρώπη, 2 χρόνια κι ας σκούζουν.

Γύρω στα 800 με 900 οι πρώτες υλοποιήσεις από τρίτους κατασκευαστές. 

Υπερβολικά πολλά χρήματα. 

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν σου είπα ότι την πούλησα τώρα ή την περασμένη βδομάδα αλλά παρέλαβα την 2080 γύρω στις 26 Σεπτεμβρίου πο έκανε 1000άρικο και οπότε η Τi τότε έπιανε τα ανωτέρω χρήματα τώρα φυσικά και όχι

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aorus είπε

πήγαν από 1080Ti σε 2080, εγώ αυτό έκανα εν' γνώση μου όχι μόνο για το DXR αλλά και για την απαξίωση, στα 700€ που έφυγε η 1080Τi, πήγαινε αν είναι να την πουλήσεις το 2020, 2021 και θα σου πω τι ακριβώς θα πάρεις για κάρτα 4 ετών σχεδόν.....οπότε για να πας τότε στην σειρά 30 ή όπως αλλιώς θα λέγεται θα τα σκάσεις χοντρά σε σχέση με το να διώξεις την last gen σε μια λογική τιμή.....

Έδωσες δηλαδή +300 ευρώ για να έχεις τις ίδιες επιδόσεις + το RTX για να μην χάσει μεταπολιτική αξία η 1080Ti αν την πούλαγες το 2020 ??

Του χρόνου θα πουλήσεις την RTX 2080 και θα δόσεις έχτρα 200-300 για να πάρεις την 3080, συν τα 300 επιπλέον που έδωσες για να πάρεις την 2080 συνολο 500-600 Ευρω.

Αν πούλαγες 350 ευρώ την 1080Ti το 2020 θα έδινες άλλα 400 ευρώ για να πάρεις την RTX 3080.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του χρόνου θα πουλήσεις την RTX 2080 και θα δόσεις έχτρα 200-300 για να πάρεις την 3080

Προφανώς αυτό εννοώ, συν φυσικά οτι αν περίμενα με την 1080Ti μέχρι την επόμενη γενιά δεν θα είχα την Τuring με το DXR έστω στην σημερινή μορφή του οπότε για εμένα αξίζει αυτή η εμπειρία, επίσης άλλο να σκάσεις 200-300€ και άλλο 500-600 όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης, σαν λογική έχεις δίκιο υπό την προυπόθεση να αποταμίευα αυτά τα χρήματα πράγμα που από εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα, οπότε....

Επεξ/σία από aorus
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aorus είπε

Του χρόνου θα πουλήσεις την RTX 2080 και θα δόσεις έχτρα 200-300 για να πάρεις την 3080

Προφανώς αυτό εννοώ, συν φυσικά οτι αν περίμενα με την 1080Ti μέχρι την επόμενη γενιά δεν θα είχα την Τuring με το DXR έστω στην σημερινή μορφή του οπότε για εμένα αξίζει αυτή η εμπειρία, επίσης άλλο να σκάσεις 200-300€ και άλλο 500-600 όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης, σαν λογική έχεις δίκιο υπό την προυπόθεση να αποταμίευα αυτά τα χρήματα πράγμα που από εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα, οπότε....

Μπορώ να σε καταλάβω σε αυτό που λες. Αλλά είναι σίγουρα μια κακή κίνηση χωρίς λογική. Όποιος δεν έχει λεφτά για πέταμα δεν το κάνει αυτό. Θα σου έδινα δίκιο αν πήγαινες σε 2080ti, γιατί θα καταλάβαινα ότι έχεις αυτή την τρέλα να πάρεις το καλύτερο που υπάρχει. Αλλά η συντήρηση ενός δυνατού μηχανήματος όπως προανέφερες δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Μπορώ να σε καταλάβω σε αυτό που λες. Αλλά είναι σίγουρα μια κακή κίνηση χωρίς λογική. Όποιος δεν έχει λεφτά για πέταμα δεν το κάνει αυτό. Θα σου έδινα δίκιο αν πήγαινες σε 2080ti, γιατί θα καταλάβαινα ότι έχεις αυτή την τρέλα να πάρεις το καλύτερο που υπάρχει. Αλλά η συντήρηση ενός δυνατού μηχανήματος όπως προανέφερες δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο.

Αν επαιρνε 2080τι απο day one και πληρωνε και 1500αρι κοντα εκει να δεις κλαμα στην μεταπωληση που θα πεφτε.

Γενικα τον καταλαβαινω σε αυτα που λεει, αλλα προσπαθωντας να διατηρησεις το συστημα συνεχως στο latest hardware (ειδικα μιλωντας για High end κομματια) σκαγοντας τα συνεχως σε οτιδηποτε καινουργιο κυκλοφορει ειναι ασυμφορο χρηματικα.

Θελω να πω καλα κανουν και το κανουν οσοι το κανουν αυτο γιατι γουσταρουν(χομπι ειναι και αυτο) να εχουν παντοτε συστημα με latest hardware αλλα καλο ειναι να υπαρχει και επιγνωση οτι χρηματικα τα σκαω και οχι να ζεις σε ψευδαισθηση οτι βγαινει και κερδισμενος οικονομικα απο μια τετοια διιδικασια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Ρε παιδιά μη προσπαθείτε να κάνετε κουμάντο στο πορτοφόλι του άλλου. Vfm η όχι, άλλος σκάει λεφτά στο Pc, άλλος σε ποδήλατο, άλλος σε αμάξι, άλλος σε ταξίδια, άλλος σε μπαρ κ πάρτυ στη Μύκονο, ότι γουστάρει ο καθένας. Σιγά μη σας δώσει κ εξηγήσεις ο άνθρωπος 

• Like 3
Δημοσ.

Κουμάντο στην τσέπη του οποιουδήποτε, κάνει μόνο αυτός που έχει τη συγκεκριμένη τσέπη, προφανώς.

Από εκεί και πέρα, συζητάμε μόνο για την πρώιμη υιοθέτηση h/w χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, με βάση τις "υποσχέσεις" του πωλητή και την μετέπειτα γκρίνια όταν δεν υλοποιούνται.

Την ξέρετε τη ρήση...μετά την απομάκρυνση από το ταμείο...κλπ.

Ο Psycho, πήρε και ένα σεβαστό ποσό αύξησης επιδοσεων, για τα χρήματά του. Οι υπόλοιποι, ο καθένας όπως κρίνει αν τον ικανοποιεί η αγορά του.

Αυστηρά τεχνικά, μέχρι τώρα είχαμε 0 στο πηλίκο και τώρα με το ζόρι λίγο παραπάνω...είχε τάξει 10-20-30 ο πωλητής, θυμίζω.

Δημοσ.

σωστοτατη η κινηση για ανανεωση του hw καθως ετσι δεν χανει πολυ την αξια του και εχεις οτι νεο υπαρχει. οσο πιο πολυ το αφηνεις τοσο χανει την αξια και θες περισσοτερα χρηματα μετα για να φτιαξει νεο μηχανημα.  ειδικα στις καρτες γραφικων ειναι κανονας αυτος.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...