Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Μεταξυ 2080 gigabyte aorus και aorus  extreme ποια θα διαλεγες σαν γνωστης? 

Για την απλή δεν ακούγονται καλά λόγια, την extreme την πήρε ένας φίλος και περιμένω εντυπώσεις μόλις την βάλει. Σαν temps/θόρυβο κλπ λένε ότι είναι στα επίπεδα της Trio X(Η extreme).

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για την απλή δεν ακούγονται καλά λόγια, την extreme την πήρε ένας φίλος και περιμένω εντυπώσεις μόλις την βάλει. Σαν temps/θόρυβο κλπ λένε ότι είναι στα επίπεδα της Trio X(Η extreme).

Εφυγα για την extreme. εχει και 4 χρονια εγγυηση και βγαινει 100 κατω απο την trio. Η παραγγελια εγινε... Σε ευχαριστω

αυτη παιχνιδια δε δινει ε? 

Επεξ/σία από billeiros
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Εφυγα για την extreme. εχει και 4 χρονια εγγυηση και βγαινει 100 κατω απο την trio. Η παραγγελια εγινε... Σε ευχαριστω

Έχω την εντύπωση ότι η απλή είναι η καλή. Όχι η extreme. Τα σκ@τωσε σ' αυτή η giga. Ψάξε το πάντως. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Οχι την extreme ρεεε.

Παρε την απλη η εαν βρεις σε καλη τιμη msi duke

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Έχω την εντύπωση ότι η απλή είναι η καλή. Όχι η extreme. Τα σκ@τωσε σ' αυτή η giga. Ψάξε το πάντως. 

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Οχι την extreme ρεεε.

Παρε την απλη η εαν βρεις σε καλη τιμη msi duke

Εσείς μάλλον απλή εννοείτε την gaming, αυτοί συγκρίνουν την "απλή" aorus με aorus extreme.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NoiSy MaN είπε

Εσείς μάλλον απλή εννοείτε την gaming, αυτοί συγκρίνουν την "απλή" aorus με aorus extreme.

Nαι σωστος φιλτατε,την απλη gaming oc😉

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις Turing εμένα η άποψή μου είναι ό,τι βρεις σε καλύτερη τιμή. Από την στιγμή που δεν διαλέγουν τα τσιπάκια ούτε στις κορυφαίες υλοποιήσεις δεν έχει νόημα εκτός και αν σε νοιάζει η εμφάνιση. 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για τις Turing εμένα η άποψή μου είναι ό,τι βρεις σε καλύτερη τιμή. Από την στιγμή που δεν διαλέγουν τα τσιπάκια ούτε στις κορυφαίες υλοποιήσεις δεν έχει νόημα εκτός και αν σε νοιάζει η εμφάνιση. 

Έκλεισα την gaming oc. ειναι καλη υλοποίηση και δεν ξεφευγει στην τιμη. Μ αρεσει κ σαν σχεδιο. λιτη αλλα ομορφη συναμα. χωρις πολλα λαμπακια κλπ. ειμαι πιο παραδοσιακος εγω. Έχει και 4 χρονια εγγυηση... Σε καμια βδομαδα θα την κουμπωσω.. εσυ φταις.. εγω amdακιας ημουν.. 

η βεγκα φυσικα δεν παει πουθενα. θα μπει στο δευτερο πισι που θα φτιαχτει το καλοκαιρι παρεα με ryzen 7nm κ 240hz dell gaming monitor για τον γιο.. ετσι θα χω δυο πισια κ οποιο setup θελω θα δοκιμαζω... σκεφτηκα να την πουλουσα για να παιρνα καμια 2070 αλλα δεν αξιζει.. ιδιες επιδοσεις πανω κατω.. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε

Όχι. Την aorus εννοώ. Η απλή aorus (όπως και η gaming oc, η οποία θεωρείται ''κατώτερη'' από τις aorus) είναι καλύτερη από την aorus extreme. Πώς γίνεται αυτό; Ε, gigabyte είναι αυτή.

Πιο vfm, ναι, θεωρώ πως είναι η gaming oc.  

Μεταξύ aorus και aorus extreme, ασυζητητί πας στην απλή aorus. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο θέμα της Radeon VII συζητάτε για την προτιμητέα υλοποίηση RTX 2080... Για όνομα δηλαδή, κάντε το στο θέμα των RTX, όχι εδώ! Δυσκολεύετε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το θέμα.

Επεξ/σία από LambisElef
  • Like 10
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billeiros είπε

Έκλεισα την gaming oc. ειναι καλη υλοποίηση και δεν ξεφευγει στην τιμη. Μ αρεσει κ σαν σχεδιο. λιτη αλλα ομορφη συναμα. χωρις πολλα λαμπακια κλπ. ειμαι πιο παραδοσιακος εγω. Έχει και 4 χρονια εγγυηση... Σε καμια βδομαδα θα την κουμπωσω.. εσυ φταις.. εγω amdακιας ημουν.. 

η βεγκα φυσικα δεν παει πουθενα. θα μπει στο δευτερο πισι που θα φτιαχτει το καλοκαιρι παρεα με ryzen 7nm κ 240hz dell gaming monitor για τον γιο.. ετσι θα χω δυο πισια κ οποιο setup θελω θα δοκιμαζω... σκεφτηκα να την πουλουσα για να παιρνα καμια 2070 αλλα δεν αξιζει.. ιδιες επιδοσεις πανω κατω.. 

Τέλος εποχής.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά στο AC:Odyssey V64 = 1070 και η VII 10FPS κάτω από την 2080. Πραγματικά AnvilNext και AMD δεν πάνε μαζί. Πάντως απ' ότι βλέπω σχεδόν σε όλα πίσω είναι η VII, πραγματικά πας με κλειστά μάτια στην 2080.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...