Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι άλλο 1080Ti και άλλο 1080 που έγραψες..

Είπα στις Vega 56/64 και GTX 1080 χωρίς ΑΑ ότι βγάζουν 60fps σε 4Κ High.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν παίζει η RTX 2080 4K σε bf5

2160.png

Yawn.....zzzzzzz................

Πάντως πληροφοριακά παίζω σε 4Κ με 2080 ακόμα και στο multi με dxr on 70% resolution scale, δείχνει γαμώ στο rotterdam πέφτει στα 45 στην χειρότερη και πάει μέχρι και 90 max ανάλογα με τον χάρτη, ε όπως την βρίσκει ο καθένας εμένα μου κάνει αυτό που βλέπω όπότε στα π@....@ μου τι γνώμη έχει ό κάθε "ειδικός" για το π'ως πρέπει να παίζω ενα παιχνίδι στον ελεύθερο μου χρόνο, ενώ η 2080 Τi που αποδίδει 10 ολάκερα fps παρανάπω είναι μέρα με την νύχτα Yawn.....zzzzzzz................Yawn.....zzzzzzz................Yawn.....zzzzzzz................ 

• Like 4
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αντε γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της να βγαινει ο καθε ''ξυπολητος'' με την budget παλια του καρτα και να κριτικαρει γιατι οι αλλοι αγοραζουν ακριβοτερες καρτες.

«Παπουτσωμένε γάτε», έχεις αντιληφθεί ότι μαζί με τις ανώτερες κατηγορίες έχουν ανέβει οι τιμές και στις πιο budget;

Ή θα αρχίσεις πάλι τα «ναι, αλλά η 1060 είναι 10 φορές πιο γρήγορη από την 8800GT»;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tzimaras είπε

πιο κερδοσκόπος πεθαίνεις...μιλάμε για καπελούμπα οχι αστεία!

Ξερουν στο Πλαισιο οτι αυτοι που θα τρεξουν να την παρουν θα ειναι πιθανως χωρις ΦΠΑ γιαυτο και η τσιμπημενη τιμη.

Ολως τυχαιως η παραπανω τιμη ειναι η αρχικη που ανακοινωσε η Amd γυρω στα 725ευρω(οσο ξεκιναει απεξω)+24% πανω.

Ετσι πλεον κοστολογει το Πλαισιο εδω και καιρο.Παιρνει την αρχικη τιμη που βλεπει οτι κοστιζει εκτος Ελλαδας,βαζει και ενα 24% πανω και ειναι αρχοντες.

Ισως γιατι πλεον οι περισσοτεροι που ψωνιζουν τετοιες καρτες απο αυτους ψωνιζουν με τιμολογιο δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

«Παπουτσωμένε γάτε», έχεις αντιληφθεί ότι μαζί με τις ανώτερες κατηγορίες έχουν ανέβει οι τιμές και στις πιο budget;

Ή θα αρχίσεις πάλι τα «ναι, αλλά η 1060 είναι 10 φορές πιο γρήγορη από την 8800GT»;

Περαν της 2060,εγω μια χαρα τιμες βλεπω σε 570/580 και 1060.Οι οποιες ετσι οπως αποδιδουν και ειδικα με τα bundle που παιζουν απο AMd,μονο budget καρτες δεν τις λες.

Τωρα αν καποιος θεωρει υψηλες ακομα και τις τιμες των συγκεκριμενων,ε ας αγορασει κονσολα να τελειωνει.

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και τα σκρουτζομάγαζα κόβουν τιμολόγιο, άρα δεν ισχύει αυτό που λες. Απλά ψάχνουν για μλκες οι συγκεκριμένοι.

Μα αυτο ακριβως ειναι το σκεπτικο τους.Ναι μεν θα πουλησουν λιγοτερα κομματια απο τα σκρουτζομαγαζα αλλα ακριβοτερα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Περαν της 2060,εγω μια χαρα τιμες βλεπω σε 570/580 και 1060.

Τωρα αν καποιος θεωρει υψηλες ακομα και τις τιμες των συγκεκριμενων,ε ας αγορασει κονσολα να τελειωνει.

Μεταχειρισμένη κιόλας γιατί πρέπει να 'ναι πολύ φτωχός αν δεν μπορεί να αγοράσει έστω μια 570.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Τελικα ο συγκεκριμενος απο οτι φαινεται ειχε θεμα με την καρτα μιας και το ξαναετρεξε το BF και το εβγαλε πανω απο την 2070 κλασσικα,αλλα τωρα δεν του δουλευει η καρτα 😂

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Περαν της 2060,εγω μια χαρα τιμες βλεπω σε 570/580 και 1060.Οι οποιες ετσι οπως αποδιδουν και ειδικα με τα bundle που παιζουν απο AMd,μονο budget καρτες δεν τις λες.

Το ότι εσύ θεωρείς ότι είναι λογικό οι τιμές να ανεβαίνουν με τα χρόνια «επειδή είναι και πιο γρήγορες από τις παλαιότερες», και ότι «μια χαρά τιμές βλέπεις» σε 570/580/1060, είναι άλλο θέμα.

Εγώ σχολίασα ότι όσο ανεβαίνουν οι μεγάλες, συμπαρασύρουν και τις μικρότερες.

Και μην κρίνεις αποκλειστικά από τις τιμές που βλέπεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε που υπάρχει μια πτωτική τάση, δες από λίγους μήνες πριν έως κάποια χρόνια, πάνω από 300€ έπαιζαν.

300€+ για να παίζεις με υποχωρήσεις με το ζόρι σε 1080p, δεν το λέω και ευκαιρία.

• Like 1
Δημοσ.

Sorry κιόλας, αλλά πρέπει να είσαι βλήμα από τα λίγα για να παίρνεις στο bench σου αυτά τα αποτελέσματα και να βγαίνεις να τα δημοσιεύεις (αναφέρομαι στον τύπο, προφανώς).

Δείχνει παντελή έλλειψη κατανόησης του τι βλέπεις και πλήρη διακοπή επαφής με την πραγματικότητα (έχεις τα Bf1-5 να πετάνε στις V, και δεν σου κόβει να δεις αυτά τα αποτελέσματα).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Το ότι εσύ θεωρείς ότι είναι λογικό οι τιμές να ανεβαίνουν με τα χρόνια «επειδή είναι και πιο γρήγορες από τις παλαιότερες», και ότι «μια χαρά τιμές βλέπεις» σε 570/580/1060, είναι άλλο θέμα.

Και μην κρίνεις αποκλειστικά από τις τιμές που βλέπεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε που υπάρχει μια πτωτική τάση, δες από λίγους μήνες πριν έως κάποια χρόνια, πάνω από 300€ έπαιζαν.

300€+ για να παίζεις με υποχωρήσεις με το ζόρι σε 1080p, δεν το λέω και ευκαιρία.

Καλά οι υποχωρήσεις πολλές φορές είναι κλάιν μάιν. Το ''ultra settings'' τις περισσότερες φορές είναι ανούσιο. Απλά αν τα σκας χοντρά, δεν σου πάει η καρδιά να κατεβάσεις ρυθμίσεις, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι βλέπεις ουσιαστικές διαφορές. Πάνε οι εποχές που άλλο παιχνίδι έβλεπε αυτός που έδινε 200-250Ε για κάρτα και άλλο αυτός που έδινε 600-700. Τώρα έχεις console parity και στην ουσία στο PC τα σκας για το παραπάνω frame-rate.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κοιταξε να δεις,δεν ειναι τι θεωρω εγω και τι θεωρει ο καθενας εγω σου λεω ποια ειναι η πραγματικοτητα.

Αυτη την στιγμη ουτε με το ζορι παιζεις σε 1080p με 570/580/1060,ουτε χρειαζεσαι πανω απο 300ευρω για να παιζεις αξιοπρεπως σε 1080p.

Επισης το εχουμε οτι πριν ποσους μηνες που οι εν λογω καρτες ειχαν πανω απο 300 και 400+ευρω,αυτο ηταν λογω του mining?

Δημοσ.

οπως ειχαμε πει τα 7νμ θα ειναι μια φουσκα, ο θεος να τα κανει βεβαια γιατι με τo V που θελουν δειχνουν οτι μαλλον προκειται για μετριες κατασκευες, ενω σιγουρα δεν ειναι 7νμ. επισης η αρχιτεκτονικη δεν εχει να δωσει πολλα πραγματα και αυτο το βλεπουμε. σε σχεση με την 2080 εχουμε περιπου ιδιους χρονισμους, περισσοτερους πυρηνες και χειροτερη αποδοση σε σχεση με την 2080, πολλες φορες και με την 2070 σε 1080p, ενω η καταναλωση ειναι στον θεο. αν βαλουμε στην εξισωση και τους tensor/rt cores τοτε τα πραγματα γινονται κωμικα αφου δεν υπαρχει παιχνιδι που να υποστηριζει dlss και να ειναι μπροστα η vii. προσκειται για το σταλιγκραντ της amd. καλα για διαθεσιμοτητα, τιμες γελαει ο κοσμος. 7nm on the go...... or rubbish bin. :lol:

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...