chrisde Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Όποτε μπορείς πες μας εντυπώσεις, θερμοκρασίες, αν είσαι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις, αν έχεις κάνει oc και με ποιο driver, να δούμε τι παίζει. 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε χανεις εγγυηση δυστυχως. ηθελα να το κανω και εγω και εχω 2 κομματια. Εγώ ετοιμάζομαι για αλλαγή ανεμιστήρα που δεν την ακυρώνει γιατί δεν πειράζω το πίσω stickerάκι της εγγύησης. Θα δείξει... 1
ASDIC Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) συμφωνω μαζι σου αλλα τοσα ετη καμμια δεν μου χαλασε. Επιπλεον εχω κρατησει το αυτοκολλήτακι σε καθε περιπτωση που αφαιρεσα με ψιλη λεπιδα και επιπλεον ειναι απο το αμαζον που γενικα ειναι αρκετα ανεκτικοι με τα προιοντα τους. 500 ευρω κοστισε, χαλαλι. Επομενο βημα ο 3950Χ γιατι ο 2600Χ μπουκαλιαζει οταν προσπαθω να στριμαρω 1080p. Εντυπωσεις. Καμια σχεση με την Βεγκα. Τεραστια διαφορα. Ακομα και με το μπλοκ juntion πιανει 80 και κατι ψιλα. Αλλιως πυρηνας και ΗΒΜ 45-47 μαξ εχω δει. Απο υπερχρονισμο μονο το AUTOOVERCLOKCING απο το βαττ μαν λειτουργει. και δεν ειναι σταθερο. Εχω δει 1998 Mhz αλλα καθε φορα που το παταω με δινει αλλα νουμερα. Εχω βαλει το registry που ανεβαζει τα ορια αλλα καθε φορα οτι πειραζω παντα φαινεται να κλειδωνει η συχνοτητα στα 1670, οτι και να παταω. Superposition 1080π να φανταστειτε 4800 δινει η 64αρα στοκ ακαι η 7αρα δινει 5500. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από ASDIC 2
tsoukalasKaminia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ASDIC είπε συμφωνω μαζι σου αλλα τοσα ετη καμμια δεν μου χαλασε. Επιπλεον εχω κρατησει το αυτοκολλήτακι σε καθε περιπτωση που αφαιρεσα με ψιλη λεπιδα και επιπλεον ειναι απο το αμαζον που γενικα ειναι αρκετα ανεκτικοι με τα προιοντα τους. 500 ευρω κοστισε, χαλαλι. Επομενο βημα ο 3950Χ γιατι ο 2600Χ μπουκαλιαζει οταν προσπαθω να στριμαρω 1080p. Τρωει μπουκαλι ο 2600x σοβαρα μιλας? εγω εχω τον 2700x.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, ASDIC είπε Σε 1080p Stream λεω μονο. Σου τερματίζει το usage της cpu?
ASDIC Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 ναι. ενω στα 720π δεν εχει απολυτως κανενα θεμα (70% περιπου), με το που ανεβαζω 1080π μαξαρει αμεσως και δινει frame drop και στον υποολογιστη μου και στην οθονη που παιζω. Κοιταζω στο HwINFO και βλεπω μπουκαλα. Η στοκ ψυξη εινια ανεπαρκης και απαραδεκτη. Ενα τετοιο χρυσο τσιπακι και να μην μπορει να δειξει την ικανοτητα του. Με τον υπερχρονισμο καποια στιγμη θα ασχοληθω αλλα τωρα ειμαι οκ. Τα 16GB μνημη ειναι τρελο ατου. Απλα τα βαζεις ολα στο φουλ και δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα. Αλλος αερας. 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ASDIC είπε ναι. ενω στα 720π δεν εχει απολυτως κανενα θεμα (70% περιπου), με το που ανεβαζω 1080π μαξαρει αμεσως και δινει frame drop και στον υποολογιστη μου και στην οθονη που παιζω. Κοιταζω στο HwINFO και βλεπω μπουκαλα. Η στοκ ψυξη εινια ανεπαρκης και απαραδεκτη. Ενα τετοιο χρυσο τσιπακι και να μην μπορει να δειξει την ικανοτητα του. Με τον υπερχρονισμο καποια στιγμη θα ασχοληθω αλλα τωρα ειμαι οκ. Τα 16GB μνημη ειναι τρελο ατου. Απλα τα βαζεις ολα στο φουλ και δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα. Αλλος αερας. Με obs στριμαρεις? Εαν ναι τσέκαρε το cpu usage preset. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από tsoukalasKaminia
chrisde Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Έχε υπ' όψιν σου ότι σε 1080p όπως σου είχα πει νομίζω, η κάρτα είναι ψιλοτραγική. Τα δόντια της τα δείχνει όσο ανεβαίνεις ανάλυση ελέω 16gb ram. Για την ψύξη συμφωνώ, για αυτό και εγώ ψάχνομαι για ανεμιστήρες τουλάχιστον. Βέβαια με undervolt η κατάσταση βελτιώνεται πάρα πολύ. Το αυτοκολλητάκι είχα προσπαθήσει και εγώ να το βγάλω χωρίς πολλά πολλά, όταν έκανα το washer mod, αλλά δεν το χω, είμαι άμπαλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα