ASDIC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 οχι αυτη ειναι η 5700ΧΤ Gold eidition για τα 50 ετη της AMD . αυτη ειναι. 3 2
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ASDIC είπε οχι αυτη ειναι η 5700ΧΤ Gold eidition για τα 50 ετη της AMD . αυτη ειναι. Γράψε λάθος νόμιζα μιλούσες για navi πριν. Για την 5700xt anniversary έγραψα τις χώρες που θα κυκλοφορήσει. Για την vii σκέψου δεν κινήθηκε πολύ ούτε η κανονική την anniversary θα την έχουν πολύ λίγα άτομα στον κόσμο.
ASDIC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Κλάψ ................. 😥 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Γράψε λάθος νόμιζα μιλούσες για navi πριν. Για την 5700xt anniversary έγραψα τις χώρες που θα κυκλοφορήσει. Για την vii σκέψου δεν κινήθηκε πολύ ούτε η κανονική την anniversary θα την έχουν πολύ λίγα άτομα στον κόσμο.
Nemo1776 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 PowerTool Radeon VII Tweaking and Overclocking Software το έχει δοκιμάσει κανένας?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Στις 15/8/2019 στις 2:17 ΜΜ, Nemo1776 είπε PowerTool Radeon VII Tweaking and Overclocking Software το έχει δοκιμάσει κανένας? Δεν το δοκιμάζεις εσύ να μας πεις 😋 1
Nemo1776 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 για όποιον ενδιαφέρετε έχει βγει firmware update για την vii αλλά το site της amd δεν το δείχνει πρέπει να μπεις στο site του κατασκευαστή πχ εγώ που εχω asrock Update vBIOS for Radeon VII 2 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Nemo1776 είπε για όποιον ενδιαφέρετε έχει βγει firmware update για την vii αλλά το site της amd δεν το δείχνει πρέπει να μπεις στο site του κατασκευαστή πχ εγώ που εχω asrock Update vBIOS for Radeon VII Φίλε μου το τελευταίο update που έχει βγει ήταν φεβρουάριο
Nemo1776 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Τώρα το είδα ότι έχει βγει firmware update και είπα να το δείξω μήπως υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που δεν το γνωρίζανε.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε Τώρα το είδα ότι έχει βγει firmware update και είπα να το δείξω μήπως υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που δεν το γνωρίζανε. Τον φεβρουάριο βγήκε η κάρτα. Και τουλάχιστον στην msi δεν έχει βγάλει άλλο bios update. (btw εάν αναφέρεσαι στο 106 πρόσεχε καλύτερα) Και από την επίσημη σελίδα τους το έχουν βγάλει Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από tsoukalasKaminia ορθογραφικό λάθος 1
Nemo1776 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ναι ξέρω τα έψαξα αλλά στο φινάλε αν έχεις κάποιο θέμα ( ως τώρα παντού θετικά διαβάζω και έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς κανέναν να έχει να πει κάτι αρνητικό) γυρνάς στο 105 ορίστε λινκ radeon vii bios αν και να σου πω εγώ το έκανα από εκεί και πέρα βλέπουμε. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από Nemo1776 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε ναι ξέρω τα έψαξα αλλά στο φινάλε αν έχεις κάποιο θέμα ( ως τώρα παντού θετικά διαβάζω και έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς κανέναν να έχει να πει κάτι αρνητικό) γυρνάς στο 105 ορίστε λινκ radeon vii bios αν και να σου πω εγώ το έκανα από εκεί και πέρα βλέπουμε. Πως θα γυρίσεις στο 105 αν brickarei το bios?
Nemo1776 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) λοιπόν εγώ το έκανα όπως έγραψα και πριν πω τι διάφορες είδα απλά να αναφέρω ότι στο λινκ του reddit απλά λέει το παλικάρι ότι των παραξένεψε που βγάλανε το λινκ και μετά από επικοινωνία με την amd του είπαν ότι τα προβλήματα τα έλυσε το update των windows 10 προσωπικά όλο αυτό το είδα σαν ανοησίες,τέλος πάντων επειδή δεν μου έκανε το update από την asrock το κατέβασα από εδώ 1) θετικό καλύτερο under volt από 950mv στα 935mv με hbm2 1200 MT lvl 2 και 0% power 2) κάτι πρέπει να κάνανε με τους σένσορες ενώ εχω το ίδιο curve ακούγετε πολύ πιο ήσυχα και ανεβαίνουν πολύ πιο ομαλά τέλος πάντων θα δείξει με πιο πολύ ψάξιμο αυτο 3) καλύτερο overclock από 1950 στα 2000 αλλά να είμαι ειλικρινείς δεν το πολύ επεξεργαστικά γιατί δεν με ενδιαφέρει 4) διάβασα ότι φτιάξανε το AVC encoding αλλά δεν εχω δοκιμάσει ως τώρα. 5) UEFI support τώρα έχει κανονικά αυτά τώρα θέλει περισσότερο ψάξιμο αλλά ως τώρα όλα θετικά. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από Nemo1776 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε λοιπόν εγώ το έκανα όπως έγραψα και πριν πω τι διάφορες είδα απλά να αναφέρω ότι στο λινκ του reddit απλά λέει το παλικάρι ότι των παραξένεψε που βγάλανε το λινκ και μετά από επικοινωνία με την amd του είπαν ότι τα προβλήματα τα έλυσε το update των windows 10 προσωπικά όλο αυτό το είδα σαν ανοησίες,τέλος πάντων επειδή δεν μου έκανε το update από την asrock το κατέβασα από εδώ 1) θετικό καλύτερο under volt από 950mv στα 935mv με hbm2 1200 MT lvl 2 και 0% power Πολυ μηδαμινή διαφορά για να μπεις καν στον κόπο κατά την γνώμη μου πάντα. 2)κάτι πρέπει να κάνανε με τους σένσορες ενώ εχω το ίδιο curve ακούγετε πολύ πιο ήσυχα και ανεβαίνουν πολύ πιο ομαλά τέλος πάντων θα δείξει με πιο πολύ ψάξιμο αυτο Δεν έχω ακούσει ποτέ κιχ ακόμα και παιχνίδια που παίζω με custom fan curve 3) καλύτερο overclock από 1950 στα 2000 αλλά να είμαι ειλικρινείς δεν το πολύ επεξεργαστικά γιατί δεν με ενδιαφέρει Στοκ στην δικιά μου τουλάχιστον το ρεύμα είναι 1077mV στα 1801mhz. Είμαι στα 1900 mhz με 1028mV (UV πάλι στην ουσία δηλαδή) 4) διάβασα ότι φτιάξανε το AVC encoding αλλά δεν εχω δοκιμάσει ως τώρα. Δεν ισχύει είναι η δουλειά μου το encoding. αυτά τώρα θέλει περισσότερο ψάξιμο αλλά ως τώρα όλα θετικά. Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για update και ειδικά από την στιγμή που ο επίσημος σου λέει κάτσε στα αυγά σου. Τώρα αν παρατηρήσεις καμιά διάφορα ανέβασε μερικά screenshots να δούμε πριν και μετά. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από tsoukalasKaminia
Nemo1776 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 κοιτά το πιο βασικό που βγήκε αυτό το update είναι το UEFI support γιατί δεν το υποστήριζε πριν αλλά η amd λέει ότι φτιάχτηκε μέσα από τα windows update γιαυτό βγάλανε το λινκ όχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα το patch εγώ αυτό εχω καταλάβει ως τώρα. και μερικοί είδαν καλύτερες επιδόσεις overclock-undervolt. 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Nemo1776 είπε κοιτά το πιο βασικό που βγήκε αυτό το update είναι το UEFI support γιατί δεν το υποστήριζε πριν αλλά η amd λέει ότι φτιάχτηκε μέσα από τα windows update γιαυτό βγάλανε το λινκ όχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα το patch εγώ αυτό εχω καταλάβει ως τώρα. και μερικοί είδαν καλύτερες επιδόσεις overclock-undervolt. Μας βάζεις πρίζες βραδιάτικα και αν γίνει καμία βλακεία θα μείνουμε με την κάρτα στο χέρι 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα