SpoonyBar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Να τα ξεχωρίσουμε λίγο τα πράγματα; Να τα ξεχωρίσουμε. Ενημερώνω πως η ιεράρχηση δεν είναι τυχαία. 1) Απολύτως σεβαστό και λόγος δεν μας πέφτει, εάν οι κάτοχοι της vii αδιαφορούν για τις τακτικές της amd. Η vii είναι μια εξαιρετική κάρτα, όχι top of the line (but who cares) αλλά αξιοπρεπέστατη. Οι κάτοχοί της τη χαίρονται, είναι ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις της, ουδείς δε έχει το δικαίωμα να τους αναγκάσει να αισθανθούν ανόητοι που πλήρωσαν γι' αυτή ή να τους πείσει (με το στανιό) ότι είναι άθλια. 2) Foul της amd η απαξίωση της vii. Δεν συμφωνώ, ειδικά με τον τρόπο που έγινε (κάποια στιγμή θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, αυτό συμβαίνει στο τεχνολογικό πεδίο). Το είπαμε, όμως, αυτό. Καλώς μεν επισημάνθηκε το λανθασμένο της πρακτικής αυτής, κακώς δε επαναλαμβάνεται. Τώρα, οικονομικές αναλύσεις σχετικά με τη μεταπωλητική αξία της κάρτας, την πιθανή απαξίωσή της, τον Ερμή στους πιθήκους και τον Δία στον Κρόνο δεν προσφέρουν το παραμικρό στο παρόν νήμα.I Δεν λες κάτι λάθος, πάντως ο τρόπος σου και μόνο είναι cringeworthy. Και το σχόλιο σου είναι περιττό. Στο θέμα, κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις αυτή τη στιγμή αν η ΑΜD θα κρεμάσει την κάρτα από υποστήριξη η όχι. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, SpoonyBar είπε Δεν λες κάτι λάθος, πάντως ο τρόπος σου και μόνο είναι cringeworthy. Και το σχόλιο σου είναι περιττό. Spoiler Μπορείς να υποβάλλεις αναφορά στους διαχειριστές, ώστε να το αφαιρέσουν. Όσο για τον τρόπο μου, ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι ευχάριστος. Προσπαθώ, βέβαια, να βρω πού στην ευχή έγραψα κάτι ενοχλητικό ή δυσάρεστο, αλλά δεν το βρίσκω. 3
SpoonyBar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Μπορείς να υποβάλλεις αναφορά στους διαχειριστές, ώστε να το αφαιρέσουν. Όσο για τον τρόπο μου, ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι ευχάριστος. Προσπαθώ, βέβαια, να βρω πού στην ευχή έγραψα κάτι ενοχλητικό ή δυσάρεστο, αλλά δεν το βρίσκω. Δεν ενοχλήθηκα, αλλά ήταν λίγο ύφους, «όχι, δεν το κάνετε σωστά, εγώ θα σας πω τι ισχύει.» Αλλά και anticlimactic. Δεν χρειάζονταν αυτή η παρέμβαση και ούτε βοηθά κανένα.
ASDIC Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 και ξανα ρωταω. την σπεσιαλ Edition 7αρα που μπορουμε να την βρουμε, που δεν υπαρχει πουθενα ? και η ΑΜΔ την πουλαει μονο Αμερικη. Δλδ στην Ευρωπη στο πηγαδι κατουρησαμε ? Ρατσιστες εκει στην ΑΜΔ. Οποιος γνωριζει κατι ας πει.
Occultist Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, billeiros είπε Το ότι σταμάτησε να παράγεται η κάρτα δε λέει κάτι.δε μπορώ να σε καταλαβω.μια χαρά την εκμεταλλεύονται οι κάτοχοι της.απλα να παρέχεται υποστήριξη σε drivers.τωρα οι κάτοχοι της ξέρανε ότι θα βγουν λίγα κομμάτια από την αρχή.ειχε βουιξει ο τόπος ότι τα τσιπακια αυτά ήταν instinct και δεν ήταν πολλα που θα διατίθενται.η κάρτα αυτή ΔΕΝ είναι μόνο για gaming.μην την αντιμετωπίζεις έτσι λοιπόν.την είχα την vii και μου άρεσε πέρα από κάνα δυο πραγματακια που επιδέχονταν βελτίωσης.την έδωσα καθαρά γιατί ήθελα να πάω σε κάτι πιο δυνατό.τωρα έχοντας αγοράσει την ti ξέρω από πριν ότι έχω χάσει λεφτά και ότι κάποια στιγμή θα απαξιωθει από επερχόμενο προϊόν. συνειδητά προέβην στην αγορά της γιατί γουσταρα και γιατί μπορούσα.τωρα εφόσον όπως λες η vii απαξιώθηκε από τη navi (πράγμα το οποίο δε συμβαινει σε όλα τα παιχνίδια) αυτό δε συνέβη και με τις super πχ? Αυτές δεν απαξιωσαν τις απλές? Και επιπλέον έχω τη στοιχειώδη ευγένεια να μη μπαίνω σε νήμα κατόχων κάποιου προϊόντος και μην κατέχοντας το να τους γράφω άμεσα η έμμεσα πως σας απαξίωσε η εταιρια κλπ κλπ.εν κατακλείδι απλά να ξέρεις πως αυτος που το κάνει αυτό είναι το παιδάκι. Το ίδιο είναι και αυτός που μπαίνει σε νήμα Navi, να μας πει "rtx ή θάνατος" και "ουγκ, καλύτερα ρεαλιστικότερο και ας είναι στα 40 fps (και ας έσταξα και κανα χιλιάρικο για 1/5 ray tracing, σε 2 παιχνίδια, στα 40 fps - στα υπόλοιπα είναι το ίδιο με αυτό που είχα με + 1000 € στην τσέπη - αλλά αυτό ας μην το πω)". Παιδιά, υπάρχει και απόλυτα ρεαλιστικό, top τεχνολογία (Nikon DSLR), αλλά είναι στα 0 fps, έτσι; Ότι κάνει αβαβά στην ψυχολογία του καθενός - από ουσία, μας τελείωσε... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Occultist 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, Coppermine είπε 3 Ιουλίου θέμα Turing σελίδα 69 έγραψα ΑΥΤΟ " Αν έχεις δώσει 600€ για 2070 πριν 6 μήνες δεν αισθάνεσαι απλά κορόιδο αλλά μαλακας με περικεφαλαία με την απαξίωση του προϊόντος σου σε λίγους μήνες μου αρέσει που πολλοί κοροϊδεύουν τα κινητά εκείνα τουλάχιστον έχουν ένα 12 μηνός ζωής μπροστά τους....και ναι όταν παίρνεις κάτι καινούργιο έστω και για το ψυχολογικό θέλεις να κρατά λίγο παραπάνω δεν με απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιποι αν σου φαίνεται αυτό εντάξει fair enough διαφωνούμε απλώς κάθετα καθώς η άποψη ότι είναι οκ το παραπάνω εγώ δεν τα δέχομαι Από εκεί και πέρα η nvidia με την 2070 πούλησε **60 κατηγορίας κάρτα με το παραπλανητικό **70 και τώρα αποφάσισε να τη βγάλει με το σωστό για την κατηγορία της chip το tu 104" Σου κάνει να το τυλίξω? Τότε ήμουν οπαδός της amd και έγραψα αυτό ενώ σήμερα είμαι της nvidia και έγραψα το άλλο.....πριν σχολιάσετε αυτό το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, αλλά μάλλον σου ξέφυγε και εσένα και στον άλλον που σου έκανε like, είναι βλέπεις που πρέπει να την πούμε σε αυτόν που τόλμησε να σχολιάσει αρνητικά την αγαπημένη μας amd......... Υ.γ Δεν ξέρω τι με αποστρέφει από την amd τα προιόντα και το αποτυχημένο της marketing ή οι απανταχού αυτόκλητοι σταυροφόροι υποστηρικτές της Εγώ δεν είπα ότι δεν εγραψες αυτό, απλά λέω γιατί δεν αναφέρεις και τις δύο κάρτες γραφικών. Τουλάχιστον όσοι πήραν Radeon vii έχουν μια κάρτα κορυφαία σε ότι αφορά το productivity, και πολύ δυνατή όσον αφορά το Gaming με 16gb hbm2. Αυτή είναι η μοίρα μας στα ηλεκτρονικά. Εδώ όπως εσύ είπες η nvidia με x60 κατηγορία κάρτας και όταν τα λέγαμε μας έλεγαν για επιδόσεις και απόδοση και να ξεχάσουμε την ονοματολογία. Με βάση το ανύπαρκτο rtx αρμεξε όλο τον κόσμο και στην τελική αν η 2080 δεν είχε 700 ευρώ ούτε η AMD θα πουλούσε τη Radeon vii σε αυτά τα ποσά. Για αυτό λέμε μην αγοραζετε σε εξωφρενικές τιμές αλλά έχουμε τουε λεγόμενους enthusiasts που αγοράζουν σε ότι να ναι τιμή γιατί μπορούν και γιατί έτσι. 3
Afterburner Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οτι και να λεμε η Radeon VII ειναι μοναδικη καρτα με απίστευτα double precision για την τιμη της. Γενικα μια χαρα gaming επιδοσεις για την κατηγορία τιμης της. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Afterburner 3
Nemo1776 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 γιαυτό την κάνουν eol, γιατί δεν βγάζουν λεφτά όταν την πουλάνε,αυτό προσπαθώ να πω ,μονο η hbm2 χωρίς τίποτα άλλο κοστίζει 300-350 ευρό η κάρτα για να κατασκευαστή κοστίζει 500+ και την πουλάνε 700 ευρό και είναι καλή για όλα,θες game μια χαρά θες rendering πύραυλος θες mining και εκεί πολύ καλή δεν υπάρχει άλλη μέχρι 700-800 ευρό που να τα κάνει όλα καλά. 3 1
Afterburner Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκοπος αυτης της καρτας ηταν να κρατησει το ονομα της AMD στο προσκυνιο για μερικούς μηνες ακομα και με χασουρα. Βγηκαν τα Navi και τελος η καρτα για την gaming αγορα. Σε 4Κ η Radeon 7 ειναι ανετα μπροστα απο 5700XT. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Afterburner 1 1
Nemo1776 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) sry αλλά επαναλαμβανόμαστε,γράφω ότι " μονο η hbm2 χωρίς τίποτα άλλο κοστίζει 300-350 ευρό η κάρτα για να κατασκευαστή κοστίζει 500+ και την πουλάνε 700 ευρό και είναι καλή για όλα,θες game μια χαρά θες rendering πύραυλος θες mining και εκεί πολύ καλή δεν υπάρχει άλλη μέχρι 700-800 ευρό που να τα κάνει όλα καλά " και μου λετε για eol και οτι ντροπή της amd που φέρετε έτσι ,λες και ενδιαφέρει τους κατόχους ή ότι " Σκοπος αυτης της καρτας ηταν να κρατησει το ονομα της AMD στο προσκυνιο για μερικούς μηνες ακομα και με χασουρα" ε ωραία και ? το ξέραμε πριν βγει. και κάτι off topic έχω την απορία πόσοι έχετε πάρει 2080,2080ti,Radeon VII(700-1400 ευρό gpu)+ τα άλλα part κανένα 1000ευρο δλδ 1700-2400 ευρο για το tower απλά για να παίζετε battlefield 5,witcher 3,wow και πάει λέγοντας? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Nemo1776 1 1
ASDIC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 η καρτα δεν εχει πεθανει. Οσοι την πηρανε ειναι τυχεροι και θα την εχουν για πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζουνε. Το οτι η Navi θα ειναι καθαρα gaming oriented δεν σημαινει οτι η 7αρα ειναι αχρηστη. Δεν μπορω να καταλαβω το EOL της ΑΜD. Νταξει δεν εχουνε κερδος, ο κοσμος την αγοραζει ακομα ομως. Με φαινεται την χρησιμοποιησαν για να καλυψουν το κενο με το που βγηκαν οι RTX μεχρι να ειναι ετοιμες οπι Navi. Τι αλλο να σκεφτω.
Afterburner Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ASDIC είπε η καρτα δεν εχει πεθανει. Οσοι την πηρανε ειναι τυχεροι και θα την εχουν για πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζουνε. Το οτι η Navi θα ειναι καθαρα gaming oriented δεν σημαινει οτι η 7αρα ειναι αχρηστη. Δεν μπορω να καταλαβω το EOL της ΑΜD. Νταξει δεν εχουνε κερδος, ο κοσμος την αγοραζει ακομα ομως. Με φαινεται την χρησιμοποιησαν για να καλυψουν το κενο με το που βγηκαν οι RTX μεχρι να ειναι ετοιμες οπι Navi. Τι αλλο να σκεφτω. Δεν εχει λογο να την πουλαει μιας και κοβει πωλησεις απο την Mi60. Επισης ουσιαστικο κερδος δεν εχει... Με 1.500 (2x Radeon 7) ευρω ο αλλος εχει αποδοση Mi60 που εχει πολλαπλασια σε double precision flops Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Afterburner 1
chrisde Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Υπάρχει κάπου επίσημη δήλωση ότι έχει σταματήσει η παραγωγή, διάθεση και υποστήριξη (ή έστω ένα από τα 3) της κάρτας ή εδώ και πόσες σελίδες ασχολούμαστε με ανεπιβεβαίωτες φήμες; 1
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, chrisde είπε Υπάρχει κάπου επίσημη δήλωση ότι έχει σταματήσει η παραγωγή, διάθεση και υποστήριξη (ή έστω ένα από τα 3) της κάρτας ή εδώ και πόσες σελίδες ασχολούμαστε με ανεπιβεβαίωτες φήμες; Σσσσσσσσσσσς...μη χαλάς μια όμορφη ιστορία ανακατεύοντας την πραγματικότητα. Πάντως, θα έπρεπε η AMD από τη στιγμή που έχει γίνει τόση φασαρία να έχει δώσει μια απλή και ξεκάθαρη απάντηση στο θέμα (προς οποιαδήποτε κατεύθυνση). 2
ASDIC Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Πέτρος είπε Σσσσσσσσσσσς...μη χαλάς μια όμορφη ιστορία ανακατεύοντας την πραγματικότητα. Πάντως, θα έπρεπε η AMD από τη στιγμή που έχει γίνει τόση φασαρία να έχει δώσει μια απλή και ξεκάθαρη απάντηση στο θέμα (προς οποιαδήποτε κατεύθυνση). Οχι τιποτα αλλο εχουμε τα στρουμφακια να τρολλαρουν οτι η καρτα ειναι μαπα και γιαυτο την σταματησαν. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από ASDIC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα