billeiros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο 10 λεπτά πριν, Coppermine είπε H πλάκα με τα ποσταρίσματα που διάβασα εδώ (ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να ποστάρω γιατί ΚΑΘΕ φορά κάποιος θα θιχτεί επειδή δεν γράφτηκε κάτι που του αρέσει οπότε κλάψα...και είναι πολύ κουραστικό) Το αν κάποιος γράψει μια αρνητική άποψη για hardware υπολογιστή πετάγονται πολλοί οι οποίοι καν δεν ξέρω τι hardware έχουν και βασικά δεν με νοιάζει κι όλας και νομίζουν ότι είπες κάτι για την μάνα τους....αν αυτό δεν είναι συμπλεγματικό αναρωτιέμαι τί? Δηλαδή αν οποιοσδήποτε δει π.χ. το αμάξι μου και πει "τι μπουρδέλο είναι αυτό?" τι θα πρέπει να κάνω να στενοχωρηθώ....να με απασχολήσει...ή να το πω στην κυρία....λες και είμαστε στο σχολείο? 'Ολοι έχουν τις προτιμήσεις τους σε καταναλωτικά προιόντα αλλά αυτό αφορά τους ίδιους και μόνο αυτούς τώρα αν κάποιος στενοχωριέται γιατί δεν του αρέσει η άποψη κάποιου άλλου ας το λύσει καλύτερα με ψυχολόγο και δεν ειρωνεύομαι Στο προκείμενο η radeon 7 κατέληξε ένα τεράστιο φιάσκο από την απόφαση της εταιρίας να την κάνει EOL σε 4 μήνες, οι επιδόσεις της είναι αδιάφορες ΑΥΤΟ που μετρά είναι η πλήρης απαξίωση του flagship σε χρόνο dt, τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε Η μεταπώληση που κάποιους δεν τους νοιάζει εμένα με απασχολεί καθώς ανανεώνω το hardware μου συνέχει day one όταν κυκλοφορεί κάτι άλλο (επιλογή μου φυσικά) απλά η άποψη που έγραψα και θίχτηκαν κάτι παιδάκια επί προσωπικού χωρίς να τους έχω καν απευθυνθεί είναι πώς και η nvidia να είχε κάνει κάτι ανάλογο με την 2080Τi εάν κάποιος δεν τους πείραζε εγώ θα έγραφα πρώτος πίσσα και πούπουλα για την πρακτική αυτή, όταν πρίν από μέρες έγραψα αρνητική άποψη για την απάτη από πλευράς nvidia ειδικά προς τους κατόχους 2070 που τοποθετούσε gpu 06, ενώ τώρα 04 με sli support , TOTE οπαδός ποιάς εταιρίας ήμουν ακριβώς της matrox? Ίσα ίσα που θα αποκτήσει και συλλεκτική αξία.σε λίγο καιρό θα δείξει από τις τιμές ebay,amazon κλπ.κ άμα σκάσει καμία βόμβα με το mining πάλι τριπλά θα τα βγάλουν οι πωλητές της.αυτοι που θίχτηκαν πως ακριβώς ξέρεις την ηλικία τους?έχεις μαντικές ικανότητες και γράφεις ότι είναι παιδάκια?διαφωτίσε μας Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από billeiros 3
Coppermine Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι δεν ξέρω ούτε τις ηλικίες τους και ήταν σχήμα λόγου, και αφού το συνεχίζεις επειδή έχεις γράψει ότι είσαι κάτοχος 2080Τi εάν στο 4μηνο σου κυκλοφορούσε κάρτα με τα μισά λεφτά από όσα έδωσες θα ήσουν ας πούμε ευχαριστημένος γιατί θα μπορούσες να την πουλήσεις στο ebay ως συλλεκτική να υποθέσω? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Coppermine
Azerothakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Coppermine είπε Οχι δεν ξέρω ούτε τις ηλικίες τους και ήταν σχήμα λόγου, και αφού το συνεχίζεις επειδή έχεις γράψει ότι είσαι κάτοχος 2080Τi εάν στο 4μηνο σου κυκλοφορούσε κάρτα με τα μισά λεφτά από όσα έδωσες θα ήσουν ας πούμε ευχαριστημένος γιατί θα μπορούσες να την πουλήσεις στο ebay ως συλλεκτική να υποθέσω? Φιλε μου ετσι ειναι ο τομεας της τεχνολογιας. Οταν υπαρχει ανταγωνισμος βγαινουν συχνοτερα καλυτερα προιοντα και γενικοτερα σε καλυτερες τιμες. Η Nvidia ενιωσε την απειλη...ο κοσμος μποικοταρησε την Rtx γενια και δεν αγορασε...οι μετοχοι πιεσαν για αμεσα κερδη αφου εμειναν στα ραφια τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας τους των RTX...λογο εξωφρενικων τιμων...αποτελεσμα 11 μοντελα σε 9 μηνες...βλεπεις λοιπον οτι η RADEON VII και οι NAVI ωθησαν την αγορα στο να εξελιχθει. Εμεις που γουσταρουμε να ασχολουμαστε με την τεχνολογια ειναι χαρα μας να βλεπουμε νεα προιοντα και νεες τεχνικες βελτιωσης των δυνατοτητων τους σε καθε κατηγορια π.χ. επεξεργαστων, καρτων γραφικων, καρτων ηχου και παει λεγοντας. Η εξελιξη που εχει φερει ο ανταγωνισμος των 3 μεγαλων εταιριων του χωρου τα τελευταια 2 χρονια ειναι το τεχνολογικο jump της προηγουμενης 6ετιας μαζι στο συνολο. Αρα μην κραζεται την AMD Δαβιδ (10%-20% μεριδιο αγορας) που προσπαθει να τα βαλει με τους Γολιαθ INTEL NVIDIA (80%-90%) μεριδιο. Πανω απ ολα ειναι το συμφερον εμας των καταναλωτων. Χωρις εμας δεν θα ηταν τιποτα καμια εταιρια. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Azerothakis 7 1
Coppermine Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Πάντως επειδή βιάστηκα, και η πηγή είναι εντελώς αναξιόπιστη, από εκεί που άρχισε https://www.cowcotland.com/news/68094/la-carte-graphique-amd-radeon-vii-a-ete-declaree-en-fin-de-vie.html και η amd δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο για eol παρά η απάντηση της είναι αυτή "We continue to see strong availability of Radeon VII in the channel for both gamers and creators." https://www.tomshardware.com/news/amd-radeon-vii-end-of-life-status,39861.html Πολύ πιθανό να είναι όλο το θέμα μια μπαρούφα και να μην υπάρχει καν θέμα πραγματικό απλά κάποιο clickbait άρθρο όπου τσίμπησαν όλοι θα δείξει
billeiros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, Coppermine είπε Οχι δεν ξέρω ούτε τις ηλικίες τους και ήταν σχήμα λόγου, και αφού το συνεχίζεις επειδή έχεις γράψει ότι είσαι κάτοχος 2080Τi εάν στο 4μηνο σου κυκλοφορούσε κάρτα με τα μισά λεφτά από όσα έδωσες θα ήσουν ας πούμε ευχαριστημένος γιατί θα μπορούσες να την πουλήσεις στο ebay ως συλλεκτική να υποθέσω? Το ότι σταμάτησε να παράγεται η κάρτα δε λέει κάτι.δε μπορώ να σε καταλαβω.μια χαρά την εκμεταλλεύονται οι κάτοχοι της.απλα να παρέχεται υποστήριξη σε drivers.τωρα οι κάτοχοι της ξέρανε ότι θα βγουν λίγα κομμάτια από την αρχή.ειχε βουιξει ο τόπος ότι τα τσιπακια αυτά ήταν instinct και δεν ήταν πολλα που θα διατίθενται.η κάρτα αυτή ΔΕΝ είναι μόνο για gaming.μην την αντιμετωπίζεις έτσι λοιπόν.την είχα την vii και μου άρεσε πέρα από κάνα δυο πραγματακια που επιδέχονταν βελτίωσης.την έδωσα καθαρά γιατί ήθελα να πάω σε κάτι πιο δυνατό.τωρα έχοντας αγοράσει την ti ξέρω από πριν ότι έχω χάσει λεφτά και ότι κάποια στιγμή θα απαξιωθει από επερχόμενο προϊόν. συνειδητά προέβην στην αγορά της γιατί γουσταρα και γιατί μπορούσα.τωρα εφόσον όπως λες η vii απαξιώθηκε από τη navi (πράγμα το οποίο δε συμβαινει σε όλα τα παιχνίδια) αυτό δε συνέβη και με τις super πχ? Αυτές δεν απαξιωσαν τις απλές? Και επιπλέον έχω τη στοιχειώδη ευγένεια να μη μπαίνω σε νήμα κατόχων κάποιου προϊόντος και μην κατέχοντας το να τους γράφω άμεσα η έμμεσα πως σας απαξίωσε η εταιρια κλπ κλπ.εν κατακλείδι απλά να ξέρεις πως αυτος που το κάνει αυτό είναι το παιδάκι. 5
tsoukalasKaminia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά δυστυχώς σαν λαός η νοοτροπία μας ειναι τελείως λάθος. Οι ποιο πολλοί παίρνουν ΠΑΝΤΑ το τελευταίο μοντέλο vga και cpu χωρίς καν να αρμόζει στις ανάγκες τους, μόνο και μόνο για να λένε η να σκέφτονται ότι έχουν το τελευταίο μοντέλο τούμπανο. Εγώ προσωπικά με βάση την αντικειμενικότητα και δεν βγάζω τον εαυτό μου στη απέξω, φέτος παραλίγο να πάρω την 2080ti χωρίς ΚΑΝ να είμαι gamer όπως τα πιο πολλά παιδιά εδώ μέσα από συζητήσεις που παρακολουθώ. Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να είμαι gamer, τουλάχιστον πολλές ώρες. Ο συμφορουμίτης ο οποίος αγόρασα την radeon vii που ήταν και γαμώ τα παιδιά παρεμπιπτόντως, μου είπε μια ατάκα που με προβλημάτισε. "Δεν αγοράζω ποτέ nvidia. Πάντα amd είχα" Και έρχομαι και καταλήγω στο εξής: Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Δυστυχώς όμως ακόμα και εκείνοι οι οποίοι έχουν τις τελευταίες 2080ti τις αξιοποιούν στο έπακρο με οθόνες πάνω από 120hz, αναλύσεις 4k και τα σχετικά? Παίζουνε μόνο παιχνίδια? Θαρρώ κάπου έχει χαθεί το νόημα και η αντικειμενικότητα του καθενός και το ξαναγράφω γιατί πολλοί πιο πάνω νόμιζαν κάνω πλάκα. Η radeon vii μου έδωσε ψωμί σαν επαγγελματίας και αν πέσουν οι τιμές λόγω EOL εννοείται θα πάρω και άλλη. Μην πέφτετε θύματα του καταναλωτισμού. Εκεί ποντάρει η κάθε μεγάλη εταιρία δυστυχώς και αποδεικνύεται ότι βγαίνει κερδισμένη. Και εγώ κάποτε τις ίδιες μ@@@ες έκανα. sli και π@@ια για να παίζω λίγο skyrim στην 60hz οθόνη μου με την οποία δούλευα μόνο photoshop 😂🤣 Αν με πειράζει το EOL? Ναι εννοείται με πειράζει. Και θα με πείραζε πιο πολύ αν έπαιρνα την κάρτα με βάση να την πάρω μόνο για να παίξω κανένα game και τίποτα άλλο. Την πήρα όμως με βάση να την κάνω απόσβεση όποτε δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από tsoukalasKaminia ορθογραφικο λαθος 7 3
DEADLAZARUS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Να τα ξεχωρίσουμε λίγο τα πράγματα; Να τα ξεχωρίσουμε. Ενημερώνω πως η ιεράρχηση δεν είναι τυχαία. 1) Απολύτως σεβαστό και λόγος δεν μας πέφτει, εάν οι κάτοχοι της vii αδιαφορούν για τις τακτικές της amd. Η vii είναι μια εξαιρετική κάρτα, όχι top of the line (but who cares) αλλά αξιοπρεπέστατη. Οι κάτοχοί της τη χαίρονται, είναι ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις της, ουδείς δε έχει το δικαίωμα να τους αναγκάσει να αισθανθούν ανόητοι που πλήρωσαν γι' αυτή ή να τους πείσει (με το στανιό) ότι είναι άθλια. 2) Foul της amd η απαξίωση της vii. Δεν συμφωνώ, ειδικά με τον τρόπο που έγινε (κάποια στιγμή θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, αυτό συμβαίνει στο τεχνολογικό πεδίο). Το είπαμε, όμως, αυτό. Καλώς μεν επισημάνθηκε το λανθασμένο της πρακτικής αυτής, κακώς δε επαναλαμβάνεται. Τώρα, οικονομικές αναλύσεις σχετικά με τη μεταπωλητική αξία της κάρτας, την πιθανή απαξίωσή της, τον Ερμή στους πιθήκους και τον Δία στον Κρόνο δεν προσφέρουν το παραμικρό στο παρόν νήμα. 3 3
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Το EOL το ξέραμε από την μέρα που παρουσιάστηκε η κάρτα, γιατί σας κάνει εντύπωση? Όλα τα sites έλεγαν ότι δεν θα υπάρξουν custom υλοποιήσεις και ότι τα κομμάτια των vii θα είναι περιορισμένα. Επίσης ο adore tv σαν αλλος παισιος το είχε πει για τις navi επιδόσεις 2080 με τα μισά λεφτά 1
Coppermine Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, billeiros είπε Το ότι σταμάτησε να παράγεται η κάρτα δε λέει κάτι.δε μπορώ να σε καταλαβω.μια χαρά την εκμεταλλεύονται οι κάτοχοι της.απλα να παρέχεται υποστήριξη σε drivers.τωρα οι κάτοχοι της ξέρανε ότι θα βγουν λίγα κομμάτια από την αρχή.ειχε βουιξει ο τόπος ότι τα τσιπακια αυτά ήταν instinct και δεν ήταν πολλα που θα διατίθενται.η κάρτα αυτή ΔΕΝ είναι μόνο για gaming.μην την αντιμετωπίζεις έτσι λοιπόν.την είχα την vii και μου άρεσε πέρα από κάνα δυο πραγματακια που επιδέχονταν βελτίωσης.την έδωσα καθαρά γιατί ήθελα να πάω σε κάτι πιο δυνατό.τωρα έχοντας αγοράσει την ti ξέρω από πριν ότι έχω χάσει λεφτά και ότι κάποια στιγμή θα απαξιωθει από επερχόμενο προϊόν. συνειδητά προέβην στην αγορά της γιατί γουσταρα και γιατί μπορούσα.τωρα εφόσον όπως λες η vii απαξιώθηκε από τη navi (πράγμα το οποίο δε συμβαινει σε όλα τα παιχνίδια) αυτό δε συνέβη και με τις super πχ? Αυτές δεν απαξιωσαν τις απλές? Και επιπλέον έχω τη στοιχειώδη ευγένεια να μη μπαίνω σε νήμα κατόχων κάποιου προϊόντος και μην κατέχοντας το να τους γράφω άμεσα η έμμεσα πως σας απαξίωσε η εταιρια κλπ κλπ.εν κατακλείδι απλά να ξέρεις πως αυτος που το κάνει αυτό είναι το παιδάκι. Γράφεις γενικότητες και χαρακτηρίζεις, και το παραβλέπω μόνο για την οικονομία της συζήτησης..... Γράφεις "Το ότι σταμάτησε να παράγεται η κάρτα δε λέει κάτι.δε μπορώ να σε καταλαβω.μια χαρά την εκμεταλλεύονται οι κάτοχοι της.απλα να παρέχεται υποστήριξη σε drivers" Πουθενά δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με την υποστήριξη σε οδηγούς οπότε στην μεταξύ μας αντιπαράθεση είναι παντελώς άσχετο Γράφεις"ι την ti ξέρω από πριν ότι έχω χάσει λεφτά και ότι κάποια στιγμή θα απαξιωθει από επερχόμενο προϊόν" Και λοιπόν? πότε βρήκε στην αγορά η 2080Ti.. 09/18, η αντικατάσταση ΔΕΝ πρόκειται να γίνει πριν το 2020 τουλάχιστον, πότε βγήκε η radeon 7 στην αγορά 02/2019, πότε μαθαίνουμε ότι είναι πιθανά EOL 07/2019, enough said Επίσης "Και επιπλέον έχω τη στοιχειώδη ευγένεια να μη μπαίνω σε νήμα κατόχων κάποιου προϊόντος και μην κατέχοντας το να τους γράφω άμεσα η έμμεσα πως σας απαξίωσε η εταιρια" Εγω λοιπόν είμαι αγενής και προκλητικός σου κάνει, αλλά όταν σε άλλα θέματα στο site και ΕΙΔΙΚΑ όταν έκλεισαν 4-5 θέματα RTX γιατί έμπαινε ο κάθε ευγενικός και κλαιγόταν για τις τιμές και πόσο άχρηστα είναι τα RTX/DLSS και τι κορόιδα σας έπιασε η nvidia που σας παίρνει τα λεφτά, τότε όλα καλά απλά μην γρλαψουμε τίποτα που θίγει την amd Kαι για να τελειώνουμε γιατί βάσει των απόψεων που ανταλλάξαμε σου είμαι τόσο αντιπαθής όσο και εσύ σε εμένα....εαν θέλεις να μπω στο πνεύμα του να είμαι ευγενικός intel nvidia κακό, amd καλό, και να μετριάζω την άποψη μου μη θιχτεί κανένας, δεν προκειται να το κάνω απλά. 'Ολη η μαλακία ξεκίνησε από ένα προβληματισμό που εξέφρασα σχετικά με το πώς η amd να πείσει χρήστες στο high end να της δώσουν τα χρήματα τους βλέποντας την απαξίωση ενός προιόντος που δεν έχουν ακόμη προλάβει να το χαρούν, Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Coppermine
billeiros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Coppermine είπε Γράφεις γενικότητες και χαρακτηρίζεις, και το παραβλέπω μόνο για την οικονομία της συζήτησης..... Γράφεις "Το ότι σταμάτησε να παράγεται η κάρτα δε λέει κάτι.δε μπορώ να σε καταλαβω.μια χαρά την εκμεταλλεύονται οι κάτοχοι της.απλα να παρέχεται υποστήριξη σε drivers" Πουθενά δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με την υποστήριξη σε οδηγούς οπότε στην μεταξύ μας αντιπαράθεση είναι παντελώς άσχετο Γράφεις"ι την ti ξέρω από πριν ότι έχω χάσει λεφτά και ότι κάποια στιγμή θα απαξιωθει από επερχόμενο προϊόν" Και λοιπόν? πότε βρήκε στην αγορά η 2080Ti.. 09/18, η αντικατάσταση ΔΕΝ πρόκειται να γίνει πριν το 2020 τουλάχιστον, πότε βγήκε η radeon 7 στην αγορά 05/2019, πότε μαθαίνουμε ότι είναι πιθανά EOL 07/2019, enough said Επίσης "Και επιπλέον έχω τη στοιχειώδη ευγένεια να μη μπαίνω σε νήμα κατόχων κάποιου προϊόντος και μην κατέχοντας το να τους γράφω άμεσα η έμμεσα πως σας απαξίωσε η εταιρια" Εγω λοιπόν είμαι αγενής και προκλητικός σου κάνει, αλλά όταν σε άλλα θέματα στο site και ΕΙΔΙΚΑ όταν έκλεισαν 4-5 θέματα RTX γιατί έμπαινε ο κάθε ευγενικός και κλαιγόταν για τις τιμές και πόσο άχρηστα είναι τα RTX/DLSS και τι κορόιδα σας έπιασε η nvidia που σας παίρνει τα λεφτά, τότε όλα καλά απλά μην γρλαψουμε τίποτα που θίγει την amd Kαι για να τελειώνουμε γιατί βάσει των απόψεων που ανταλλάξαμε σου είμαι τόσο αντιπαθής όσο και εσύ σε εμένα....εαν θέλεις να μπω στο πνεύμα του να είμαι ευγενικός intel nvidia κακό, amd καλό, και να μετριάζω την άποψη μου μη θιχτεί κανένας, δεν προκειται να το κάνω απλά. 'Ολη η μαλακία ξεκίνησε από ένα προβληματισμό που εξέφρασα σχετικά με το πώς η amd να πείσει χρήστες στο high end να της δώσουν τα χρήματα τους βλέποντας την απαξίωση ενός προιόντος που δεν έχουν ακόμη προλάβει να το χαρούν, Όταν βγει η 2080super δε θα ναι ένα προϊόν που θα αγγίζει την ti με λιγότερα λεφτά?δεν είπα πουθενά να μπεις σε κανένα κλίμα .έχω στην κατοχή μου και nvidiα και amd και ιντελ.δεν είμαι fanboy.δλδ άμα αγοράσεις ένα αυτοκίνητο σε ενδιαφέρει αν θα παράγεται για πάντα η αν θα πηγαίνει καλα όσο το χρησιμοποιείς?δε σε χαρακτήρισα αντιπαθή.εσυ χαρακτηρίσεις εδώ μέσα πρώτος παιδάκια καποιους.επιπλεον η navi 5700xt σε custom υλοποίηση θα φτάνει τα 450 500.και ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ VRAM.κουραστηκα.δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.ο νοων νοειτω... Επίσης το να γράφουμε ότι και άλλοι είναι αγενείς η είναι στραβοί δε σβήνει το να μαστε κι εμείς.εγω απέναντι στον εκάστοτε συνομιλητή μου του φέρομαι όπως πρέπει.αν αλλάξει τροπάριο τότε αλλάζω κι εγώ.δε του φέρομαι σκ@τα επειδή κάποιος κάπου κάποτε μου φέρθηκε έτσι.καθενας ευθύνεται για τη δική του συμπεριφορά και τις πράξεις του φίλε Enough said... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από billeiros
Coppermine Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, billeiros είπε Όταν βγει η 2080super δε θα ναι ένα προϊόν που θα αγγίζει την ti με λιγότερα λεφτά? Πληροφοριακά και μόνο όχι απλά ένα 5-8% πάνω από την απλή 2080, αυτό τα υπόλοιπα ειπώθηκαν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του την καλημέρα μου Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Coppermine 1
nikos5800 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το EOL το ξέραμε από την μέρα που παρουσιάστηκε η κάρτα, γιατί σας κάνει εντύπωση? Όλα τα sites έλεγαν ότι δεν θα υπάρξουν custom υλοποιήσεις και ότι τα κομμάτια των vii θα είναι περιορισμένα. Επίσης ο adore tv σαν αλλος παισιος το είχε πει για τις navi επιδόσεις 2080 με τα μισά λεφτά Μην ξανά ακούσω αυτό το όνομα Ενώ όσα προέβλεψε για τις επιδόσεις έπεσε στο περίπου στις τιμές μας τάισε γερό παραμύθι
Azerothakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Μην ξανά ακούσω αυτό το όνομα Ενώ όσα προέβλεψε για τις επιδόσεις έπεσε στο περίπου στις τιμές μας τάισε γερό παραμύθι Ισχυει...αλλα πως αλλιως θα παρει τα "κλικς"? Αμα σου ελεγε οτι εκαναν χρυσαφι κανεις δεν θα τσιμπαγε να πατησει το "κλικ". Αγαλι αγαλι γινεται η αγουρίδα μέλι...RX580/VEGA 56/VEGA64/RADEONVII/5700XT υπαρχει προοδος συγκρινωντας ομοια πραγματα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Azerothakis 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Coppermine είπε H πλάκα με τα ποσταρίσματα που διάβασα εδώ (ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να ποστάρω γιατί ΚΑΘΕ φορά κάποιος θα θιχτεί επειδή δεν γράφτηκε κάτι που του αρέσει οπότε κλάψα...και είναι πολύ κουραστικό) Το αν κάποιος γράψει μια αρνητική άποψη για hardware υπολογιστή πετάγονται πολλοί οι οποίοι καν δεν ξέρω τι hardware έχουν και βασικά δεν με νοιάζει κι όλας και νομίζουν ότι είπες κάτι για την μάνα τους....αν αυτό δεν είναι συμπλεγματικό αναρωτιέμαι τί? Δηλαδή αν οποιοσδήποτε δει π.χ. το αμάξι μου και πει "τι μπουρδέλο είναι αυτό?" τι θα πρέπει να κάνω να στενοχωρηθώ....να με απασχολήσει...ή να το πω στην κυρία....λες και είμαστε στο σχολείο? 'Ολοι έχουν τις προτιμήσεις τους σε καταναλωτικά προιόντα αλλά αυτό αφορά τους ίδιους και μόνο αυτούς τώρα αν κάποιος στενοχωριέται γιατί δεν του αρέσει η άποψη κάποιου άλλου ας το λύσει καλύτερα με ψυχολόγο και δεν ειρωνεύομαι Στο προκείμενο η radeon 7 κατέληξε ένα τεράστιο φιάσκο από την απόφαση της εταιρίας να την κάνει EOL σε 4 μήνες, οι επιδόσεις της είναι αδιάφορες ΑΥΤΟ που μετρά είναι η πλήρης απαξίωση του flagship σε χρόνο dt, τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε Η μεταπώληση που κάποιους δεν τους νοιάζει εμένα με απασχολεί καθώς ανανεώνω το hardware μου συνέχει day one όταν κυκλοφορεί κάτι άλλο (επιλογή μου φυσικά) απλά η άποψη που έγραψα και θίχτηκαν κάτι παιδάκια επί προσωπικού χωρίς να τους έχω καν απευθυνθεί είναι πώς και η nvidia να είχε κάνει κάτι ανάλογο με την 2080Τi εάν κάποιος δεν τους πείραζε εγώ θα έγραφα πρώτος πίσσα και πούπουλα για την πρακτική αυτή, όταν πρίν από μέρες έγραψα αρνητική άποψη για την απάτη από πλευράς nvidia ειδικά προς τους κατόχους 2070 που τοποθετούσε gpu 06, ενώ τώρα 04 με sli support , TOTE οπαδός ποιάς εταιρίας ήμουν ακριβώς της matrox? Για τους κατόχους 2080 ισχύει αυτό η μπα; 1
Coppermine Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 Ιουλίου θέμα Turing σελίδα 69 έγραψα ΑΥΤΟ " Αν έχεις δώσει 600€ για 2070 πριν 6 μήνες δεν αισθάνεσαι απλά κορόιδο αλλά μαλακας με περικεφαλαία με την απαξίωση του προϊόντος σου σε λίγους μήνες μου αρέσει που πολλοί κοροϊδεύουν τα κινητά εκείνα τουλάχιστον έχουν ένα 12 μηνός ζωής μπροστά τους....και ναι όταν παίρνεις κάτι καινούργιο έστω και για το ψυχολογικό θέλεις να κρατά λίγο παραπάνω δεν με απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιποι αν σου φαίνεται αυτό εντάξει fair enough διαφωνούμε απλώς κάθετα καθώς η άποψη ότι είναι οκ το παραπάνω εγώ δεν τα δέχομαι Από εκεί και πέρα η nvidia με την 2070 πούλησε **60 κατηγορίας κάρτα με το παραπλανητικό **70 και τώρα αποφάσισε να τη βγάλει με το σωστό για την κατηγορία της chip το tu 104" Σου κάνει να το τυλίξω? Τότε ήμουν οπαδός της amd και έγραψα αυτό ενώ σήμερα είμαι της nvidia και έγραψα το άλλο.....πριν σχολιάσετε αυτό το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, αλλά μάλλον σου ξέφυγε και εσένα και στον άλλον που σου έκανε like, είναι βλέπεις που πρέπει να την πούμε σε αυτόν που τόλμησε να σχολιάσει αρνητικά την αγαπημένη μας amd......... Υ.γ Δεν ξέρω τι με αποστρέφει από την amd τα προιόντα και το αποτυχημένο της marketing ή οι απανταχού αυτόκλητοι σταυροφόροι υποστηρικτές της Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Coppermine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα