Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι σημασια εχει που σταματησε η παραγωγη της VΙΙ ? Εφοσον μου κανει την δουλεια μου  την κραταω, και αν βγει κατι στο μελλον την αλλαζω. Τα υπολοιπα που ακουω για μεταπωλησεις και τα υπολοιπα, ειναι αμπελοφιλοσοφιες.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θεμα ομως ειναι οτι η Radeon 7 πλασαριστηκε και σαν gaming καρτα και ερχεται η ιδια εταιρεια μετα απο μερικους μηνες και βγαζει με πολυ λιγοτερα χρηματα(απο οσα ζητουσε day one η Radeon 7)την 5700xt η οποια σε καποια παιχνιδια αποδιδει ελαφρως καλυτερα απο την Radeon 7.

Radeon.jpg.29a5dfb19b71c3d9578a26aefca5f9af.jpgΦυσικα ακομα μεγαλυτερη κοροιδια ειναι αυτο που κανει η nvidia με τις Super καρτες,δεν ειναι οτι η nvidia γλυτωνει το κραξιμο επειδη και η Amd εκανε κατι αναλογο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nemo1776 είπε

η amd την παρουσίασε σαν hybrid gaming gpu για content creator  απλά τα youtube κανάλια την έκριναν καθαρά σαν gaming gpu οχι η amd

κοίτα από το 55:30 και μετά.

Η Amd την παρουσιασε κυριως σαν gaming gpu και σε δευτερη μοιρα για content creation.

Δεν ειναι τυχαιο που την παρουσιασε ως την πρωτη gaming gpu στα 7nm,γιατι πολυ απλα ξερει ποιο ειναι το κοινο που τα σκαει στο pc hardware.

Ολη της η παρουσιαση αν δεις στο σημειο που αναφερεις παραπανω δινει κατα 99% εμφαση στο gaming και σε νεους τιτλους που ερχονται(ολως τυχαιως και στο τοτε bundle)και για content creation απλα πεταει ενα γραφημα που μιλαει για 30δευτερα και αυτο ηταν.

Εδω μεχρι και σε ομαδα απο την Esports σκηνη καλεσαν.

Ελατε παιδια μην κοροιδευομαστε. Η καρτα ειναι μια χαρα αλλα μαλλον η Amd στα μισα αλλαξε τα σχεδια που ειχε για αυτην.

Αυτο φαινεται και απο το γεγονος οτι αν και η καρτα κυκλοφορησε απο τον Φλεβαρη περιπου,μισο χρονο μετα και δεν υπηρχαν καν νεα της για custom υλοποιησεις ενω με τις μεσαιες Navi με το καλημερα εχουμε κυκλοφορια custom υλοποιησεων 1 μηνα μετα την κυκλοφορια τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι στη φύση του ανθρώπου σε τέτοιες περιπτώσεις να προσπαθεί να δικαιολογεί τις επιλογές του.

Αφού μέχρι τώρα δε διαβάσαμε ατάκες τύπου «όσα δεν πιάνει η αλεπού» και «εγώ έχω να τα δώσω, εσείς μπαίνετε και σχολιάζετε επειδή είστε φτωχοί και μίζεροι», πάλι καλά να λέμε.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Είναι στη φύση του ανθρώπου σε τέτοιες περιπτώσεις να προσπαθεί να δικαιολογεί τις επιλογές του.

Αφού μέχρι τώρα δε διαβάσαμε ατάκες τύπου «όσα δεν πιάνει η αλεπού» και «εγώ έχω να τα δώσω, εσείς μπαίνετε και σχολιάζετε επειδή είστε φτωχοί και μίζεροι», πάλι καλά να λέμε.

Με την ίδια λογική και όσοι πήραν 2080 κορόιδα πιάστηκαν αφού η 2070 super και η 5700xt είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις και κοστίζουν 200 με 400 ευρώ φθηνότερα. 

Edit: Σε σημερινές τιμές έτσι γιατί αν μιλήσουμε για τιμές αγοράς κάποιους μήνες πριν κάτι Strix και MSI, Evga ήταν στο θεό και πολύ ακριβοτερες από Radeon Vii. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

αφήστε τα αυτά. όσοι πήρατε radeon vii στα σκουπίδια αμέσως!!!
μόνο να μας πείτε ακριβές στίγμα του κάδου που θα τις πετάξετε... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, juno12 είπε

Είσαι τρελός; Στα μουλωχτά θα την πετάξω σε μέρος που δεν θα τη βρίσκει κανείς, μην με πάρουνε χαμπάρι και με κοροϊδεύουν. Θα ήθελα να κάτσω να απολογηθώ για την αγορά της και να δικαιολογηθώ για την επιλογή μου, αλλά για την ώρα η φύση μου με καλεί στην τουαλέτα για άλλες ανάγκες...

Spoiler

Υγ)  Φτωχομπινέδες... :P:lol:

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ μέσα υπάρχει μια τάση από ορισμένους να σε χλευάζουν και να το παίζουν κάποιοι απαξιώνοντας την επιλογή σου .η τεχνολογία προχωράει και όλα αλλάζουν.και από αυτό δεν εξαιρείται κανεις!ειδαλλως πάρτε το πισι σας και πάτε σε μια σπηλιά στη Νικαράγουα να μη στενοχωριέστε για ο,τι καινούριο βγαίνει.μια χαρά κάρτα η vii.οποιος την αγόρασε την αγόρασε συνειδητά.ορισμενα βαμμένα πράσινα fanboys αγοράζουν μόνο nvidia με κλειστά τα ματια

Radeon vii με χαμηλό στοκ ρεύμα την προτιμούσα anytime από 2080

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γίνεται της πανωλεθρίας στα fora με τους VII owners, έχουν ξενερώσει και πάνε για αγγελίες λένε.

Μακάρι γιατί θέλω να βάλω και δεύτερη στο σύστημα. 😁 Η πρώτη τα έβγαλε τα λεφτά της

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Γίνεται της πανωλεθρίας στα fora με τους VII owners, έχουν ξενερώσει και πάνε για αγγελίες λένε.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει κιόλας, πρόβλημα τους. Εγώ βλέπω στο παρόν φόρουμ ότι οι μόνοι που γκρινιάζουν είναι οι μη κάτοχοι της. Όσοι την έχουμε είτε έχουμε πάθει ψυχολογικό και είμαστε σε άρνηση, ή στα @@ μας...

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, juno12 είπε

Άσε. Έχω μάθει ότι άνοιξε μια μάντρα ανακύκλωσης ακριβώς μπροστά στο...σπίτι μου (κοίτα κάτι συμπτώσεις). Πέτα εκεί το παλιόπραγμα...

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.

H πλάκα με τα ποσταρίσματα που διάβασα εδώ (ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να ποστάρω γιατί ΚΑΘΕ φορά κάποιος θα θιχτεί επειδή δεν γράφτηκε κάτι που του αρέσει οπότε κλάψα...και είναι πολύ κουραστικό)

Το αν κάποιος γράψει μια αρνητική άποψη για hardware υπολογιστή πετάγονται πολλοί οι οποίοι καν δεν ξέρω τι hardware έχουν και βασικά δεν με νοιάζει κι όλας και νομίζουν ότι είπες κάτι για την μάνα τους....αν αυτό δεν είναι συμπλεγματικό αναρωτιέμαι τί?

Δηλαδή αν οποιοσδήποτε δει π.χ. το αμάξι μου και πει "τι μπουρδέλο είναι αυτό?" τι θα πρέπει να κάνω να στενοχωρηθώ....να με απασχολήσει...ή να το πω στην κυρία....λες και είμαστε στο σχολείο?

'Ολοι έχουν τις προτιμήσεις τους σε καταναλωτικά προιόντα αλλά αυτό αφορά τους ίδιους και μόνο αυτούς τώρα αν κάποιος στενοχωριέται γιατί δεν του αρέσει η άποψη κάποιου άλλου ας το λύσει καλύτερα με ψυχολόγο και δεν ειρωνεύομαι

Στο προκείμενο η radeon 7 κατέληξε ένα τεράστιο φιάσκο από την απόφαση της εταιρίας να την κάνει EOL σε 4 μήνες, οι επιδόσεις της είναι αδιάφορες ΑΥΤΟ που μετρά είναι η πλήρης απαξίωση του flagship σε χρόνο dt, τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε

Η μεταπώληση που κάποιους δεν τους νοιάζει εμένα με απασχολεί καθώς ανανεώνω το hardware μου συνέχει day one όταν κυκλοφορεί κάτι άλλο (επιλογή μου φυσικά) απλά η άποψη που έγραψα και θίχτηκαν κάτι παιδάκια επί προσωπικού χωρίς να τους έχω καν απευθυνθεί είναι πώς και η nvidia να είχε κάνει κάτι ανάλογο με την 2080Τi εάν κάποιος δεν τους πείραζε εγώ θα έγραφα πρώτος πίσσα και πούπουλα για την πρακτική αυτή, όταν πρίν από μέρες έγραψα αρνητική άποψη για την απάτη από πλευράς nvidia ειδικά προς τους κατόχους 2070 που τοποθετούσε gpu 06, ενώ τώρα 04 με sli support , TOTE οπαδός ποιάς εταιρίας ήμουν ακριβώς της matrox?

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...