Azerothakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Εγω προσωπικα εχω βρει την υγεια μου στα 3840 Χ 1600 στα 75hz = 65-80fps σε HIGHEST ολα τα games. Για αυτο και πηρα την ACER XR38CQK. 5
billeiros Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα δεν παει ετσι ομως. Rage 2 44fps πχ και οι δυο καρτες.Ξερεις τι εμπειρια ειναι τα 44fps average σε 1ου προσωπου παιχνιδι,ειδικα οταν σε καποια σημεια θα πεφτουν και κατω απο τα 40?Τρελη εμπειρια.... Αυτο ξερεις τι σημαινει?Οτι το παιχνιδι ειναι σχεδον unplayable και οτι πρεπει να ριξεις ρυθμισεις. Metro Exodus μια απο τα ιδια.40fps average επισης ειναι unplayable σε 4κ. Αυτα δεν τα κοιταζει κανεις? Τι καθομαστε τοτε και λεμε για 4κ οταν η ιδια η καρτα δεν μπορει να βγαλει εστω 60fps σε πολλους τιτλους? Εδω ακομα και η ακριβοτερη 2080ti δεν μπορει σε 4κ να μαξαρει ολους τους τωρινους τιτλους. Αρα τι μου βγαινει ο Aten Ra και μου κοκορευεται οτι η Radeon 7 με την 2080 σε 4κ σε παιχνιδια του 2019 ειναι στα ιδια?Αφου και οι δυο αυτες καρτες δεν ειναι για 4κ ειδικα για major τιτλους, και με το καλημερα πρεπει να ριξεις φιλτρα και ρυθμισεις μπας και βγαλεις 60fps. Ποιο ειναι δηλαδη το επιτευγμα?Οτι και οι δυο καρτες στους περισσοτερους νεους τιτλους δεν τους σηκωνουν ανετα σε 4κ? Ειναι οπως ειχαμε γραψει και παλιοτερα. Μου κοκορευονται καποιοι για μια καρτα της ταξης της Radeon 7 του 2019 που κοντραρει επιδοσεις καρτας του 2017 με χειροτερη καταναλωση,θερμοκρασιες και θορυβο out of the box. Για την κατανάλωση δεν εχεις δίκιο. Με το auto uv στα ίδια είναι από κατανάλωση και με 1080 ti και με 2080
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Για την κατανάλωση δεν εχεις δίκιο. Με το auto uv στα ίδια είναι από κατανάλωση και με 1080 ti και με 2080 Οχι μια χαρα δικιο εχω γιατι εγραψα συγκεκριμενα Out of the box
billeiros Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι μια χαρα δικιο εχω γιατι εγραψα συγκεκριμενα Out of the box Θεωρώ ελάχιστο το ποσοστό που θα αγοράσει radeon vii και δε θα προβεί τουλάχιστον σε αυτή τη διαδικασία. Ένα κλικ είναι.. Και γενικά οποίος αγοράζει vega, vii ειναι ψιλιασμενος από πριν. Ειδάλλως θα αγόραζε nv. Είναι σα να μου λες ότι παίρνεις οθόνη 144 hz και δεν πας να τα ενεργοποιήσεις από τα settings Δε μιλαω για manual ψαξιμο του βέλτιστου uv oc Τα pc χρειαζονται μεράκι, ενημέρωση και να το κατέχεις και λίγο. Ειδάλλως παίρνεις κονσόλα. Drivers δεν αναβαθμίζουμε? Τα settings της οθόνης, bpc, hdr κλπ δεν τα ψάχνουμε για να ενεργοποησουμε? Frame limitations, gsync freesync... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από billeiros 5 2
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Είναι σα να μου λες ότι παίρνεις οθόνη 144 hz και δεν πας να τα ενεργοποιήσεις από τα settings Μην εισαι τοσο σιγουρος για αυτο που γραφεις γιατι πολλοι δεν γνωριζουν οτι θελει ενεργοποιηση. Θα εκπλαγεις με το τι θεωρεις εσυ δεδομενο,και το τι ισχυει αρκετες φορες στην πραξη Γιαυτο κιολας και ειπα οτι η radeon 7 απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο και για αυτο και η Nvidia συνεχιζει να κερδιζει σε πωλησεις. Εσυ για παραδειγμα οταν αγορασες την Radeon 7,την εβγαλες απο το κουτακι της και την εβαλες στο pc πριν αρχισεις να την σκαλιζεις. Συγκρινονται οι θερμοκρασιες και ο θορυβος σε σχεση με την Asus Strix που εχεις τωρα(και στην 2080 τα ιδια αποδιδει)? Χωρις να πειραξεις το παραμικρο,ουτε custom fan profile ουτε τιποτα. Αυτο το πολυ απλο λεω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Fulgore
chrisde Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Ενημερωτικά πάντως το auto uv είναι χαζό γιατί "κλειδώνει" τη μνήμη στα 1000mHz χωρίς δυνατότητα oc που είναι βασικό για τις vega. Ειδικά η VII φτάνει τα 1200mHz για πλάκα στις περισσότερες περιπτώσεις και έχει αρκετή διαφορά στην απόδοση χωρίς κάποιο κόστος σε ρεύμα/temps. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να ασχοληθούν ιδιαίτερα, αλλά όσον αφορά τις vega δυστυχώς "πρέπει". 1
billeiros Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μην εισαι τοσο σιγουρος για αυτο που γραφεις γιατι πολλοι δεν γνωριζουν οτι θελει ενεργοποιηση. Θα εκπλαγεις με το τι θεωρεις εσυ δεδομενο,και το τι ισχυει αρκετες φορες στην πραξη Γιαυτο κιολας και ειπα οτι η radeon 7 απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο και για αυτο και η Nvidia συνεχιζει να κερδιζει σε πωλησεις. Εσυ για παραδειγμα οταν αγορασες την Radeon 7,την εβγαλες απο το κουτακι της και την εβαλες στο pc πριν αρχισεις να την σκαλιζεις. Συγκρινονται οι θερμοκρασιες και ο θορυβος σε σχεση με την Asus Strix που εχεις τωρα(και στην 2080 τα ιδια αποδιδει)? Χωρις να πειραξεις το παραμικρο,ουτε custom fan profile ουτε τιποτα. Αυτο το πολυ απλο λεω. Το χω δει το βίντεο αυτό. Τραγικό.Out of the box η vii ειναι τραγική. Συμφωνούμε. Όπως και οι προηγούμενες vega. Θέλει παραμετροποίηση και μπόλικες ώρες ενασχόλησης και να μπεις στο πετσί της εκάστοτε καρτας για να πιάσεις το απόλυτο της και να ''ανταμοιφθεις''Δε διαφωνώ. Με την 2080 ti το παραδέχομαι ότι βρήκα την υγεία μου. Απροβληματιστη σε όλα της. Αλλά εγω προσωπικά την αγόρασα για τις επιδόσεις της. Αν υπήρχε αντίστοιχη amd θα έμπαινα σε σοβαρό δίλημμα. Γενικά η amd έχει χτίσει τη φήμη του bvfm γενικά όλα αυτά τα χρόνια και η nv του plug & play. Πολλοι που προβαίνουν σε Αγορα της vii το κάνουν και σαν αντίδραση στις ακριβές τιμές της σειράς 2. Θα μου πεις ίδιες τιμές έχουν αλλά θεωρούν πιο ελκυστικό πακέτο αυτό της vii η οποία θεωρείται instinct mi 50.προσθεσε στο πλαίσιο και τα 16 gb vram και το εξωφρενικο bandwitch της και έδεσε το γλυκό. Σου λέει ο άλλος πιάνουν τόπο τα λεφτά μου και θα δείξει τα δόντια της στο μελλον 3
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βρε δεν αντιλεγω αλλα τι να τα κανεις τα 16gb Vram της Radeon 7 για 4κ οταν χανει απο την 2080ti των 11gb vram(οκ δεν παιζει ρολο η vram αλλα καταλαβαινεις τι εννοω). Η μεγαλη Vram θα ειχε νοημα αν η Radeon 7 ηταν στα ισα ή και πανω απο την 2080ti για να πεις οτι κερδιζεις και σε επιδοσεις και σε vram,οτι ισχυε παλιοτερα με την 970 και τις rx 390 αργοτερα ή οτι ισχυει τωρα στην 580 και στις 1060. Επισης ακουγεται εδω και καιρο οτι η Radeon 7 δεν θα βγαλει καθολου custom υλοποιησεις. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Fulgore
billeiros Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Εν κατακλείδι επειδή το όλο θέμα ξεκίνησε από αυτό που είπε ο φίλος ότι η η vii με oc περνάει την 2080 ti. Είναι τεράστιο ατόπημα. Δεν έχουν καμία επαφή οι 2 κάρτες. Ο καθένας αγοράζει ο, τι θέλει αλλά μη λέμε ο, τι θέλουμε. Έχει σοβαρά προβλήματα μάλιστα η vii out of the box. Θερμοκρασιες, θόρυβο. Ακόμη και καλή εφαρμογή της ψυκτρα δεν έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις. Αν πέσεις σε καλό κομμάτι όμως και με λίγο-πολύ σκάλισμα έχεις μια ωραιότατη καρτουλα Μόλις τώρα, Fulgore είπε Βρε δεν αντιλεγω αλλα τι να τα κανεις τα 16gb Vram της Radeon 7 για 4κ οταν χανει απο την 2080ti των 11gb vram(οκ δεν παιζει ρολο η vram αλλα καταλαβαινεις τι εννοω). Η μεγαλη Vram θα ειχε νοημα αν η Radeon 7 ηταν στα ισα ή και πανω απο την 2080ti για να πεις οτι κερδιζεις και σε επιδοσεις και σε vram,οτι ισχυε παλιοτερα με την 970 και τις rx 390 αργοτερα ή οτι ισχυει τωρα στην 580 και στις 1060. Κατσε να δουμε τι μας περιμένει με τα επερχόμενα αθλια Console ports των ps5, next xbox και ποση μνημη θα απαιτούν. Επιφυλασσομαι.... 1
Azerothakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Χμμμμμ ξερετε βαθια μεσα σας οτι το εχετε ιδρωσει το θεμα ετσι???????????????????? 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Azerothakis είπε Εγω προσωπικα εχω βρει την υγεια μου στα 3840 Χ 1600 στα 75hz = 65-80fps σε HIGHEST ολα τα games. Για αυτο και πηρα την ACER XR38CQK. Πω πω μια χάλια οθόνη!:D Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από DsLmAnIaC
billeiros Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 The Radeon VII fares infinitesimally better than the RTX 2080 Ti in relative terms. We see gains as high as +3% in "Civilisation VI", a little over 2% with Anno 1800, and almost 2% with "Shadow of the Tomb Raider." Losses are far less pronounced compared to the RTX 2080 Ti, with only "Far Cry 5" posting close to -2% loss, while titles such as "Battlefield V," "Darksiders 3," "Rage 2," "Sekiro," and "The Witcher 3," each post a 1% loss. Averaged across all games and resolutions, the Radeon VII achieved a +0.16 percent performance improvement. https://www.techpowerup.com/255843/windows-10-may-2019-update-1903-gaming-performance-tested-in-21-titles-with-rtx-2080-ti-and-radeon-vii 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα