Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά δεν θα κάτσω να το αναλύσω σας λέω κάτι πολύ απλό την έχω και αερόψυκτη πιάνει 1970 το έψαξα σε reddit και overclock.net και σε νερό έχει πάει ως 2300 και αναφέρουν ότι είναι πολύ πιο γρήγορη απο 2080 ti stock.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία και 'γω περιμένω benches από stock VII με OC'ed VII στα ρολόγια που λες, 4Κ benches και να βλέπω +50% boost. Μόνο με LN2 είναι εφικτά τα νούμερα που γράφεις.

Στα fora γράφονται πολλές παπάτζες. Τα καλύτερα που έχω δει είναι να πλησιάζει την stock 2080Ti με νερό και σε καμία περίπτωση να την ξεπερνάει.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

παιδιά δεν θα κάτσω να το αναλύσω σας λέω κάτι πολύ απλό την έχω και αερόψυκτη πιάνει 1970 το έψαξα σε reddit και overclock.net και σε νερό έχει πάει ως 2300 και αναφέρουν ότι είναι πολύ πιο γρήγορη απο 2080 ti stock.

Να μην μας το αναλύσεις. Δεν πειράζει, θα το αντέξουμε κι αυτό.

Περιμένω τώρα να μας ενημερώσεις για τις περιπέτειες του Αλή Μπαμπά και των 40 κλεφτών.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

καλά και εγώ λέω ότι η 2080 ti  είναι 90% επάνω από vega vii και όλα οκ  και δεν χρειαζεται να το αναλύσω :)

βάλε σε 4k  ένα superposition  να δούμε τι ψάρια πιάνεις(άστο μην βάλεις με 8800 θα γελαει και η 1080 )

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 3
Δημοσ.

Γιατι ειστε ρε τοσο αρνητικοί. 

Ναι η vii την πιάνει την 2080τι 

Spoiler

Τα avg.της vii ειναι σχεδον τα min. Της 2080ti😂

• Like 1
Δημοσ.

Είχε ανέβει εδώ βίντεο με υδροψυκτη vii και ανεβασμενα στο Θεό ρολογια vs 2080. Με το ζόρι την συναγωνιζόταν. Με την ti δεν υπάρχει καμία επαφή.. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Γιατι ειστε ρε τοσο αρνητικοί. 

Ναι η vii την πιάνει την 2080τι 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τα avg.της vii ειναι σχεδον τα min. Της 2080ti😂

Κακεντρεχεις ανθρώΠΟΙ... Η δικια μου αποδιδει εως και 2 φορες καλυτερα απο την 2080ti Kingpin.

Αφου σας το λεω γιατι δεν με πιστευετε? Φτου ξελευθερια για ΟΛΟΥΣ!

14 λεπτά πριν, billeiros είπε

Είχε ανέβει εδώ βίντεο με υδροψυκτη vii και ανεβασμενα στο Θεό ρολογια vs 2080. Με το ζόρι την συναγωνιζόταν. Με την ti δεν υπάρχει καμία επαφή.. 

Και στα 2.200 και στα 2.300 να φτασει η RADEON VII ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ SP δεν γινεται να συγκριθει σε σοβαρο επιπεδο ή ξεπερασει την 2080.

(Σε ολα τα games DX11 είναι απο πανω με διαφορά...αν ειναι να σπαταλίσω

για υδρόψυξη 200€ επιπλέον οπως λεει και ο PSYCHO_WARHEAD γιατι να μην παρω αλλη καρτα απευθειας???)

Ευτυχώς τα πρώτα leaks δείχνουν για Navi να ξεπέρασαν το κατασκευαστικό θέμα του ορίου 64=4096.

Λογικά θα πάμε σε 5120sp με την HIGH END NAVI. (2020 Φθινόπωρο) (40cu + 40cu = 5120sp λογικά με υλοποίηση dual Navi 3080 XT)

Καταλαβαίνετε οτι με 5120sp οχι απλα θα φτασει την 2080ti αλλα και θα την ξεπερασει στο χαλαρό. (ποπ κορν έτοιμα)

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Azerothakis είπε

Κακεντρεχεις ανθρώΠΟΙ... Η δικια μου αποδιδει εως και 2 φορες καλυτερα απο την 2080ti Kingpin.

Αφου σας το λεω γιατι δεν με πιστευετε? Φτου ξελευθερια για ΟΛΟΥΣ!

Και στα 2.200 και στα 2.300 να φτασει η RADEON VII ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ SP δεν γινεται να συγκριθει σε σοβαρο επιπεδο ή ξεπερασει την 2080.

(Σε ολα τα games DX11 είναι απο πανω με διαφορά...αν ειναι να σπαταλίσω

για υδρόψυξη 200€ επιπλέον οπως λεει και ο PSYCHO_WARHEAD γιατι να μην παρω αλλη καρτα απευθειας???)

Ευτυχώς τα πρώτα leaks δείχνουν για Navi να ξεπέρασαν το κατασκευαστικό θέμα του ορίου 64=4096.

Λογικά θα πάμε σε 5120sp με την HIGH END NAVI. (2020 Φθινόπωρο) (40cu + 40cu = 5120sp λογικά με υλοποίηση dual Navi 3080 XT)

Καταλαβαίνετε οτι με 5120sp οχι απλα θα φτασει την 2080ti αλλα και θα την ξεπερασει στο χαλαρό. (ποπ κορν έτοιμα)

Με το κατάλληλο uv oc και μνήμη στα 1200 είναι μια χαρά καρτουλα και μονοδρομος για 4κ freesync τηλεορασουλα σαν τη δική σου. Αλλά μέχρι εκεί. Λίγο πιο κάτω από 2080 παιζει

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billeiros είπε

Με το κατάλληλο uv oc και μνήμη στα 1200 είναι μια χαρά καρτουλα και μονοδρομος για 4κ freesync τηλεορασουλα σαν τη δική σου. Αλλά μέχρι εκεί. Λίγο πιο κάτω από 2080 παιζει

Έτσι είναι. Αυτό με το junction είναι ένα θέμα, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει. Χρειάζεται οπωσδήποτε κουτί με καλό airflow για να την παλέψει. Κακά τα ψέματα είναι μπελαλίδικη. Αν δεν ήταν το freesync στη μέση δεν θα την προτιμούσα...

• Like 1
Δημοσ.

Στην πλειοψηφία στα παιχνίδια του 2019 η Radeon Vii = RTX2080 στα 4κ

Η RTX2080Ti στα 4Κ στα ίδια παιχνίδια είναι  κατά μέσο όρο κοντά στο +25% παραπάνω από τις άλλες δυο.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...