Azerothakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια βασιζομαστε στην οραση. Την πιο εσφαλμενη αισθηση του ανθρωπου βασει ερευνων. Ολα ειναι εντελως υποκειμενικα και εμπειρικα. Ο καθενας ας βρει την λυση που τον βολευει. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Azerothakis 3
Azerothakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Nvidiaman είπε Αρχικά μην ψάχνεις να βρεις λογική στις αγορές μου διότι δεν υπάρχει και ξεκινάμε απο εκει. Αν υπήρχε, δεν θα έπαιρνα εξ'αρχης τις 2 2080Ti founders edition (η οποία μια απο τις 2 κάηκε πολυ σοβαρα) και το NvLink συνολικής αξίας 3200€ που μετάνιωσα οικτρά. O θόρυβος των R7 δεν ειναι χειρότερος απο εκείνον μιας EVGA 2080Ti TC Gaming (2 fans). Το γνωριζω επειδη η καρτα πέρασε απο τα χέρια μου. Μεγαλη απογοήτευση ο θόρυβος της. Ασε που εχει υπάρξει βελτίωση στον θόρυβο με Firmware για την R7. Όσον αφορά το Crossfire/SLi τυχαίνει να πηγαίνει μια χαρά στα παιχνίδια που παίζω όποτε γουστάρω τρέλα να βλέπω 2 κάρτες μεσα στο PC μου. Γνωρίζω πολυ καλα την πολυ μικρή υποστήριξη τους αλλα όσο υπαρχει, θα χρησιμοποιώ Crossfire/SLi Όσον αφορά το stuttering δεν εχει σημασία απο που προέρχεται αλλα που ειναι χειρότερο. Είτε ειναι απο μηχανή γραφικων είτε απο drivers.. και πάντα με βάση την δική μου εμπειρία στις Nvidia ειναι χειρότερα τα πράγματα. Και αυτο συμβαίνει εδω και χρόνια δεν ειναι τωρινό φαινόμενο. Το λένε και άλλοι δεν ειμαι τρελός. Επίσης οι drivers της nvidia εχουν καταντήσει βαρετοί και αργοί με το ίδιο γραφικό περιβαλλον εδω και 15 χρόνια.Ειδικά σε Sli αμα κανεις πως βγάζεις καρτα το μετανιώσεις πικρά. Όσοι εχουν/ειχαν ξέρουν τι εννοώ. Για να καταλήγουμε η μετάβαση εχει να κανει με την συνολική εμπειρία που ειχα απο την Nvidia. Λιγο το οτι μου κάηκε η μια Founders Edition, Λιγο τα προβλήματα με τους drivers και το SLI, Λιγο τα ελάχιστα των ελαχίστων Ray Tracing / DLSS και λιγο το απαράδεκτο stutter ως κερασάκι στην τούρτα ήταν καιρός να κουνήσω το μαντίλι. Ειλικρινά χαίρομαι για όλους εσάς που δεν έχετε θέματα και είστε ευχαριστημένοι. Και το εννοώ δεν το λεω ειρωνικά. Πες μας αναλυτικα πως δουλευεις τις RADEON VII σε CF. Τι undervolt εχεις κανει? Χρονισμούς? Κατανάλωση?
Nvidiaman Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Πες μας αναλυτικα πως δουλευεις τις RADEON VII σε CF. Τι undervolt εχεις κανει? Χρονισμούς? Κατανάλωση? Auto undervolt από τον driver παιδιά. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Δεν έδωσα ποτέ σημασία σε κατανάλωση.
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Nvidiaman είπε O θόρυβος των R7 δεν ειναι χειρότερος απο εκείνον μιας EVGA 2080Ti TC Gaming (2 fans). Το γνωριζω επειδη η καρτα πέρασε απο τα χέρια μου. Μεγαλη απογοήτευση ο θόρυβος της. Τι να πω,εισαι ο πρωτος που αναφερεις τα περι θορυβου για την εν λογω καρτα. Την αγορασαν και στο διπλα θεμα καποιοι και δεν ανεφεραν κατι τετοιο οπως και σε reviews που διαβαζω κανεις δεν ανεφερε τοσο μεγαλα θεματα θορυβου.Ισως να εφταιγε το sli ή το κουτι σου και να ανεβαζε μεγαλες θερμοκρασιες η καρτα δεν ξερω. Και ο παραπανω συμφορουμιτης πριν μερες εκανε παραπονο για τον θορυβο των Radeon 7 οπως και φυσικα πολλοι αλλοι. Τωρα οσον αφορα το τελευταιο που αναφερεις περι προβληματος η απαντηση ειναι απλη. Σχεδον ολοι δεν εχουμε sli/crossfire. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Fulgore
Nvidiaman Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τι να πω,εισαι ο πρωτος που αναφερεις τα περι θορυβου για την εν λογω καρτα. Την αγορασαν και στο διπλα θεμα καποιοι και δεν ανεφεραν κατι τετοιο οπως και σε reviews που διαβαζω κανεις δεν ανεφερε τοσο μεγαλα θεματα θορυβου.Ισως να εφταιγε το sli ή το κουτι σου και να ανεβαζε μεγαλες θερμοκρασιες η καρτα δεν ξερω. Και ο παραπανω συμφορουμιτης πριν μερες εκανε παραπονο για τον θορυβο των Radeon 7 οπως και φυσικα πολλοι αλλοι. Τωρα οσον αφορα το τελευταιο που αναφερεις περι προβληματος η απαντηση ειναι απλη. Σχεδον ολοι δεν εχουμε sli/crossfire. Δοκίμασα την EVGA δίχως Sli και με ανοιχτό κουτί συν κλιματισμό. Σε load έκανε πολύ θόρυβο.. Επίσης να ξέρεις ότι υπάρχει η τάση από τους ανθρώπους να αγνοούν ένα πρόβλημα η να το υποβαθμίζουν. Εγώ μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. Δεν είπα ποτέ ότι η R7 δεν έκανε θόρυβο. Απλά Όχι περισσότερο από κάποιες υλοποίησεις 2080ti που είχα στα χέρια μου. Ας μην το παμε ανταγωνιστικά. Δεν είναι εκεί το θέμα. Ο καθένας παιρνει οτι γουστάρει. 3
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε Δοκίμασα την EVGA δίχως Sli και με ανοιχτό κουτί συν κλιματισμό. Σε load έκανε πολύ θόρυβο.. Επίσης να ξέρεις ότι υπάρχει η τάση από τους ανθρώπους να αγνοούν ένα πρόβλημα η να το υποβαθμίζουν. Εγώ μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. Δεν είπα ποτέ ότι η R7 δεν έκανε θόρυβο. Απλά Όχι περισσότερο από κάποιες υλοποίησεις 2080ti που είχα στα χέρια μου. Ας μην το παμε ανταγωνιστικά. Δεν είναι εκεί το θέμα. Ο καθένας παιρνει οτι γουστάρει. Δες λίγο τα στοκ ρευματα στις κάρτες από το wattman κ πες τα εδώ αν θες Για να σε βοηθήσω με το uv. Αν δε θες να προβληματιζεσαι και πολυ κάνε το εξής. Βάλε το ρευμα στα 1000mv και τη μνήμη στα 1200.λογικά θα σαι σταθερός. Αν τυχόν κρασαρεις ποτέ τσίμπα το ρευμα στα 1030 και βαλε μνήμες στα 1150.θα χεις θεαματική βελτίωση σε όλους τους τομεις. Την είχα την καρτουλα... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από billeiros
tsoukalasKaminia Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Με 985 mv είμαι με default πυρήνα και 1200 hbm Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από tsoukalasKaminia 1
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Με 985 mv είμαι με default πυρήνα και 1200 hbm Πολυ καλα!! Το στοκ ρευμα τους χωρίς να πειράξεις τπτ (κάνε reset για να το δεις) πόσο είναι της κάθε μιας??
tsoukalasKaminia Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Πολυ καλα!! Το στοκ ρευμα τους χωρίς να πειράξεις τπτ (κάνε reset για να το δεις) πόσο είναι της κάθε μιας?? Δεν είμαι σε crossfire εγώ. Σε στοκ είναι 1070 mv αν θυμάμαι καλά. Μόλις πάω σπίτι θα το σιγουρεψω
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Δεν είμαι σε crossfire εγώ. Σε στοκ είναι 1070 mv αν θυμάμαι καλά. Μόλις πάω σπίτι θα το σιγουρεψω Συγνωμη. Μπερδεύτηκα. Στον @Nvidiaman απευθυνόταν η ερωτηση 1
Nvidiaman Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, billeiros είπε Συγνωμη. Μπερδεύτηκα. Στον @Nvidiaman απευθυνόταν η ερωτηση Παιδιά λόγω crossfire/Sli που είχα πάντα δεν με ενδιέφερε και ποτέ το overclock/underclock. Τώρα με τις Radeon 7 άρχισα. Μου είπαν το auto underclock του wattman κάνει πολύ καλή δουλειά. Ισχυει; 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Nvidiaman είπε Παιδιά λόγω crossfire/Sli που είχα πάντα δεν με ενδιέφερε και ποτέ το overclock/underclock. Τώρα με τις Radeon 7 άρχισα. Μου είπαν το auto underclock του wattman κάνει πολύ καλή δουλειά. Ισχυει; Φίλε μου από οτι διάβασα με τους τελευταίους drivers το auto underclock κάνει πολύ καλή δουλειά 1
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε Παιδιά λόγω crossfire/Sli που είχα πάντα δεν με ενδιέφερε και ποτέ το overclock/underclock. Τώρα με τις Radeon 7 άρχισα. Μου είπαν το auto underclock του wattman κάνει πολύ καλή δουλειά. Ισχυει; Πάντα manual έχεις πολύ καλύτερα αποτελεσματα 1 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Πάντα manual έχεις πολύ καλύτερα αποτελεσματα Και πολύ ψάξιμο όμως. Φαντάσου να πρέπει να το κάνεις και σε δύο κάρτες σε Crossfire. 1
billeiros Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε Και πολύ ψάξιμο όμως. Φαντάσου να πρέπει να το κάνεις και σε δύο κάρτες σε Crossfire. Θα παιξεις λίγο πιο συντηρητικά εννοείται. Αυτά που είπα παραπάνω ταιριάζουν στις περισσότερες vii. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα