Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι νέες oled (C9) που έχουν 120hz σε 2160p είναι μεγάλο σιν. Είναι πλήρες πακέτο

Όμως αν δεν είναι πλήρως συμβατές με gsync με απωθούν.) χωριά που το μέγεθος τους είναι πολύ μεγάλο για τα γούστα μου. (Max 32 θέλω) 

(είναι και το burn in που δεν ενδείκνυται για PC). 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Spoiler

QLESS/AORUS/3DCLUB. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του ώρες-ώρες. Γίνεται επιθετικός χωρίς λόγο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Οι νέες oled (C9) που έχουν 120hz σε 2160p είναι μεγάλο σιν. Είναι πλήρες πακέτο

Όμως αν δεν είναι πλήρως συμβατές με gsync με απωθούν.) χωριά που το μέγεθος τους είναι πολύ μεγάλο για τα γούστα μου. (Max 32 θέλω) 

(είναι και το burn in που δεν ενδείκνυται για PC). 

Δεν εχουν Gsync εχουν ομως VRR που ειναι universal και λογικά μπορεί να υποστηριχτεί απο όλους. Ειναι τηλεορασάρα φίλε μου. Και η εικόνα δεν παίζεται...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Δεν εχουν Gsync εχουν ομως VRR που ειναι universal και λογικά μπορεί να υποστηριχτεί απο όλους. Ειναι τηλεορασάρα φίλε μου. Και η εικόνα δεν παίζεται...

Μπορει αλλά προς το παρών δεν δουλεύει. Και ίσως να έχει πρόβλημα με το HDR. 

Για την εικόνα εννοείται... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nvidiaman είπε

Λοιπόν έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα 2 Radeon 7 σε multigpu υλοποίηση.

Θα με πείτε τρελό το ξέρω αλλά είχα παρατηρήσει από προηγούμενες υλοποιήσεις που είχα ό,τι οι Radeon για κάποιον ανεξήγητο λογο για μένα, μου δίνουν πιο ομαλή κίνηση σε παιχνίδια όταν παίζω στα ίδια fps έπειτα από πολλές δοκιμές που έκανα.

Ειναι ευκολο να μας αναφερεις μερικα παιχνιδια που δοκίμασες  και δουλεύουν σωστά ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Afterburner είπε

Ειναι ευκολο να μας αναφερεις μερικα παιχνιδια που δοκίμασες  και δουλεύουν σωστά ?

Φυσικά. 

Far Cry 5

Far Cry New Dawn 

Rise of the Tomb Raider 

Shadow of the Tomb Raider

Ashes of Singularity 

Deus Ex Mankind Divided 

2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Μπορει αλλά προς το παρών δεν δουλεύει. Και ίσως να έχει πρόβλημα με το HDR. 

Για την εικόνα εννοείται... 

Από την στιγμή που δουλεύει το Xbox One S/X με VRR HDR δεν νομίζω να έχει θέμα τουλάχιστον η AMD με κάποιο PATCH. 

H τηλεόραση μόλις βγήκε. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Nvidiaman είπε

Λοιπόν έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα 2 Radeon 7 σε multigpu υλοποίηση.

Είχα 2 2080ti αντίστοιχα και τις πούλησα.

Θα με πείτε τρελό το ξέρω αλλά είχα παρατηρήσει από προηγούμενες υλοποιήσεις που είχα ό,τι οι Radeon για κάποιον ανεξήγητο λογο για μένα, μου δίνουν πιο ομαλή κίνηση σε παιχνίδια όταν παίζω στα ίδια fps έπειτα από πολλές δοκιμές που έκανα. Και όλα αυτά δίχως freesync/gsync ενεργοποιημένα.

Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι. Σε καμία περίπτωση δεν τρολαρω απλά λέω τι παρατηρώ.

Άλλος κανείς Έχει παρατηρήσει κάτι παρομοιο;

Δηλαδη για να καταλαβω και εγω καλα.

Ειχες 2 2080ti για 4κ τηλεοραση.

Δεν σε πειραξε το γεγονος οτι αγορασες Sli καρτες τετοιας αξιας(αν ηθελες Sli και σε ενδιεφερε το κοστος θα μπορουσες να αγορασεις 2 2080) εν ετη 2019 που ειναι γνωστο οτι δεν υποστηριζεται παντου(γενικα μικρη υποστηριξη).Το ιδιο βλεπω εκανες και με τις Radeon 7 που πηγες σε Crossfire......

Δεν σε πειραζε ο θορυβος των Radeon 7(δεν εχουν βγει custom ακομα),και σε πειραξε το Stuttering το οποιο τις περισσοτερες φορες οφειλεται στα ιδια τα παιχνιδια?

Το γεγονος οτι στα παιχνιδια που δεν υποστηριζεται το crossfire θα δουλευει μονο η μια καρτα η οποια δεν ειναι ικανη για 4κ 60fps high settings σε ολους τους τιτλους ουτε αυτο σε ενοχλησε?

Επισης γραφεις και αυτο

8 ώρες πριν, Nvidiaman είπε

Μην ευχαριστείς φίλε μου το παρατηρουσα χρόνια και το αγνοούσα... Δυστυχώς είχα πέσει θύμα του μάρκετινγκ της Nvidia. 

Spoiler

Ειχε η nvidia προμοταρει ποτε οτι οι καρτες της ειναι stutter free σε σχεση με τις Amd?

Στην τελευταια της παρουσιαση μονο για το Ray Tracing μιλουσε.Σε ποιο marketing ακριβως αναφερεσαι?

Οπως καταλαβες το σχολιο μου πιο πολυ εχει να κανει με το κοστος που τελικα εδωσες και στην μια και στην αλλη περιπτωση αλλα και με τις συνολικες επιδοσεις που τελικα θα εχεις,παρα με τις ιδιες τις εταιρειες που ειναι επιλογη του καθενος τι θα αγορασει.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

QLESS/AORUS/3DCLUB. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του ώρες-ώρες. Γίνεται επιθετικός χωρίς λόγο.

Δεν επιτρέπονται δίπλα account απ όσο ξέρω. Εκτός αν τον μπαναρουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη για να καταλαβω και εγω καλα.

Ειχες 2 2080ti για 4κ τηλεοραση.

Δεν σε πειραξε το γεγονος οτι αγορασες Sli καρτες τετοιας αξιας(αν ηθελες Sli και σε ενδιεφερε το κοστος θα μπορουσες να αγορασεις 2 2080) εν ετη 2019 που ειναι γνωστο οτι δεν υποστηριζεται παντου(γενικα μικρη υποστηριξη).Το ιδιο βλεπω εκανες και με τις Radeon 7 που πηγες σε Crossfire......

Δεν σε πειραζε ο θορυβος των Radeon 7(δεν εχουν βγει custom ακομα),και σε πειραξε το Stuttering το οποιο τις περισσοτερες φορες οφειλεται στα ιδια τα παιχνιδια?

Το γεγονος οτι στα παιχνιδια που δεν υποστηριζεται το crossfire θα δουλευει μονο η μια καρτα η οποια δεν ειναι ικανη για 4κ 60fps high settings σε ολους τους τιτλους ουτε αυτο σε ενοχλησε?

Επισης γραφεις και αυτο

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ειχε η nvidia προμοταρει ποτε οτι οι καρτες της ειναι stutter free σε σχεση με τις Amd?

Στην τελευταια της παρουσιαση μονο για το Ray Tracing μιλουσε.Σε ποιο marketing ακριβως αναφερεσαι?

Οπως καταλαβες το σχολιο μου πιο πολυ εχει να κανει με το κοστος που τελικα εδωσες και στην μια και στην αλλη περιπτωση αλλα και με τις συνολικες επιδοσεις που τελικα θα εχεις,παρα με τις ιδιες τις εταιρειες που ειναι επιλογη του καθενος τι θα αγορασει.

Αρχικά μην ψάχνεις να βρεις λογική στις αγορές μου διότι δεν υπάρχει και ξεκινάμε απο εκει. 

Αν υπήρχε, δεν θα έπαιρνα εξ'αρχης τις 2 2080Ti founders edition (η οποία μια απο τις 2 κάηκε πολυ σοβαρα) και το NvLink συνολικής αξίας 3200€ που μετάνιωσα οικτρά. 

O θόρυβος των R7 δεν ειναι χειρότερος απο εκείνον μιας EVGA 2080Ti TC Gaming (2 fans). Το γνωριζω επειδη η καρτα πέρασε απο τα χέρια μου. Μεγαλη απογοήτευση ο θόρυβος της. Ασε που εχει υπάρξει βελτίωση στον θόρυβο με Firmware για την R7.

Όσον αφορά το Crossfire/SLi τυχαίνει να πηγαίνει μια χαρά στα παιχνίδια που παίζω όποτε γουστάρω τρέλα να βλέπω 2 κάρτες μεσα στο PC μου. Γνωρίζω πολυ καλα την πολυ μικρή υποστήριξη τους αλλα όσο υπαρχει, θα χρησιμοποιώ Crossfire/SLi 

Όσον αφορά το stuttering δεν εχει σημασία απο που προέρχεται αλλα που ειναι χειρότερο. Είτε ειναι απο μηχανή γραφικων είτε απο drivers..  και πάντα με βάση την δική μου εμπειρία στις Nvidia ειναι χειρότερα τα πράγματα. Και αυτο συμβαίνει εδω και χρόνια δεν ειναι τωρινό φαινόμενο. Το λένε και άλλοι δεν ειμαι τρελός.

Επίσης οι drivers της nvidia εχουν καταντήσει βαρετοί και αργοί με το ίδιο γραφικό περιβαλλον εδω και 15 χρόνια.Ειδικά σε Sli αμα κανεις πως βγάζεις καρτα το μετανιώσεις πικρά. Όσοι εχουν/ειχαν ξέρουν τι εννοώ. 

Για να καταλήγουμε η μετάβαση εχει να κανει με την συνολική εμπειρία που ειχα απο την Nvidia. Λιγο το οτι μου κάηκε η μια Founders Edition, Λιγο τα προβλήματα με τους drivers και το SLI, Λιγο τα ελάχιστα των ελαχίστων Ray Tracing / DLSS και λιγο το απαράδεκτο stutter ως κερασάκι στην τούρτα ήταν καιρός να κουνήσω το μαντίλι.

Ειλικρινά χαίρομαι για όλους εσάς που δεν έχετε θέματα και είστε ευχαριστημένοι. Και το εννοώ δεν το λεω ειρωνικά.

Επεξ/σία από Nvidiaman
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Αρχικά μην ψάχνεις να βρεις λογική στις αγορές μου διότι δεν υπάρχει και ξεκινάμε απο εκει. 

Αν υπήρχε, δεν θα έπαιρνα εξ'αρχης τις 2 2080Ti founders edition (η οποία μια απο τις 2 κάηκε πολυ σοβαρα) και το NvLink συνολικής αξίας 3200€ που μετάνιωσα οικτρά. 

O θόρυβος των R7 δεν ειναι χειρότερος απο εκείνον μιας EVGA 2080Ti TC Gaming (2 fans). Το γνωριζω επειδη η καρτα πέρασε απο τα χέρια μου. Μεγαλη απογοήτευση ο θόρυβος της. Ασε που εχει υπάρξει βελτίωση στον θόρυβο με Firmware για την R7.

Όσον αφορά το Crossfire/SLi τυχαίνει να πηγαίνει μια χαρά στα παιχνίδια που παίζω όποτε γουστάρω τρέλα να βλέπω 2 κάρτες μεσα στο PC μου. Γνωρίζω πολυ καλα την πολυ μικρή υποστήριξη τους αλλα όσο υπαρχει, θα χρησιμοποιώ Crossfire/SLi 

Όσον αφορά το stuttering δεν εχει σημασία απο που προέρχεται αλλα που ειναι χειρότερο. Είτε ειναι απο μηχανή γραφικων είτε απο drivers..  και πάντα με βάση την δική μου εμπειρία στις Nvidia ειναι χειρότερα τα πράγματα. Και αυτο συμβαίνει εδω και χρόνια δεν ειναι τωρινό φαινόμενο. Το λένε και άλλοι δεν ειμαι τρελός.

Επίσης οι drivers της nvidia εχουν καταντήσει βαρετοί και αργοί με το ίδιο γραφικό περιβαλλον εδω και 15 χρόνια.Ειδικά σε Sli αμα κανεις πως βγάζεις καρτα το μετανιώσεις πικρά. Όσοι εχουν/ειχαν ξέρουν τι εννοώ. 

Για να καταλήγουμε η μετάβαση εχει να κανει με την συνολική εμπειρία που ειχα απο την Nvidia. Λιγο το οτι μου κάηκε η μια Founders Edition, Λιγο τα προβλήματα με τους drivers και το SLI, Λιγο τα ελάχιστα των ελαχίστων Ray Tracing / DLSS και λιγο το απαράδεκτο stutter ως κερασάκι στην τούρτα ήταν καιρός να κουνήσω το μαντίλι.

Ειλικρινά χαίρομαι για όλους εσάς που δεν έχετε θέματα και είστε ευχαριστημένοι. Και το εννοώ δεν το λεω ειρωνικά.

Φίλε είχα και εγώ αυτό το τρυπάκι της nvidia παλιά και επικροτώ αυτό που λες με το γραφικό περιβάλλον, είναι λες και έχει  μείνει από τα vista. Ευτυχώς ένας συμφορουμιτης μου υπενθύμισε μερικούς λόγους υπέρ της amd. Και εγώ προσωπικά δεν νομίζω να ξαναπάω ποτέ σε nvidia. Η τελευταία που είχα ήταν η 680 σε sli και θυμάμαι συνέχεια προβλήματα με τους drivers. Στο τσακ ήμουν να πάρω φέτος την 2080ti... Έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα με τις τιμές πραγματικά και εύχομαι ο περισσότερος κόσμος να τους κρίνει πολύ σκληρά εφόσον από την μεριά τους ζητούν και εξωπραγματικά ποσά...

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
ορθογραφικο λαθος
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Φίλε είχα και εγώ αυτό το τρυπάκι της nvidia παλιά και επικροτώ αυτό που λες με το γραφικο περιβαλλον, ειναι λες και εχει  μεινει απο τα vista. Ευτυχως ενας συμφορουμιτης μου υπενθυμισε μερικους λογους υπερ της amd. Και εγω προσωπικα δεν νομιζω να ξαναπαω ποτε σε nvidia. Η τελευταια που ειχα ηταν η 680 σε sli και θυμαμαι συνεχεια προβληματα με τους drivers. Στο τσακ ημουν να παρω φετος την 2080ti... Εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα με τις τιμες πραγματικα και ευχομαι ο περισσοτερος κοσμος να τους κρινει πολυ σκληρα εφοσον απο την μερια τους ζητουν και εξωπραγματικα ποσά...

Φιλε μου δεν μπορω να πω με σιγουριά για το εαν το Turing αξίζει τα χρήματα του. Διαθέτει ιδιαίτερες τεχνολογίες που αν κάτσεις και το σκεφτείς δεν κανει και λίγα. Μπορω ομως να κρίνω με βάση την τελική εμπειρία που μου πρόσφερε. Κάνα 2 παιχνίδια να το αξιοποιούν και τιποτα αλλο μαζί με τα αλλα θεματα που προανέφερα. 

Δεν περίμενα ότι θα φτάσω ποτέ στο σημείο να πω οτι η AMD με καλύπτει περισσότερο αλλα ετσι ειναι. Ούτε θα έλεγα ποτέ ότι δεν θα ξαναπάρω την μια η την άλλη γιατι κοίτα με τωρα... 

• Like 4
Δημοσ.

Το γραφικό περιβάλλον των drivers της NV μπορεί να είναι παλιό, αλλά έχει πολύ περισσότερες επιλογές από αυτούς της AMD. Τώρα στο θέμα του stuttering τι εννοείς ; Αν δεν έχει πρόβλημα το engine δεν υπάρχει stuttering. 

Δημοσ.

Παιζει καλα σε 5 τιτλους (μερικοι ειναι απο την εποχη του ΝΩΕ) απο τους τελευταιους 50 το CF. Εδωσες 2080Τι SLI για να πας σε CF Radeon 7.... no comment!

Οσο για το smooth των AMD, καθαρα placebo effect!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...