tsoukalasKaminia Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε Λοιπόν έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα 2 Radeon 7 σε multigpu υλοποίηση. Είχα 2 2080ti αντίστοιχα και τις πούλησα. Θα με πείτε τρελό το ξέρω αλλά είχα παρατηρήσει από προηγούμενες υλοποιήσεις που είχα ό,τι οι Radeon για κάποιον ανεξήγητο λογο για μένα, μου δίνουν πιο ομαλή κίνηση σε παιχνίδια όταν παίζω στα ίδια fps έπειτα από πολλές δοκιμές που έκανα. Και όλα αυτά δίχως freesync/gsync ενεργοποιημένα. Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι. Σε καμία περίπτωση δεν τρολαρω απλά λέω τι παρατηρώ. Άλλος κανείς Έχει παρατηρήσει κάτι παρομοιο; Αν μπεις σε μερικά bench βίντεο στο YouTube vs θα το παρατηρήσεις και μόνος σου χωρις να αναφέρει κάτι ο video creator 1
Nvidiaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μα ετσι το παρατήρησα δια των οφθαλμών. Λίγο παρατηρητικότητα να έχεις το καταλαβαίνεις άμεσα. Επίσης ευχάριστη εκπληξη οι drivers. Σε χρηστικότητα και περιβάλλον. 3 1
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δεν πρέπει να υπαρχει οπαδισμος στις εταιρίες gpu. Παίρνουμε κάθε φορά ο, τι καλύτερο από κάθε εταιρία ανάλογα την εκάστοτε ανάγκη και το ποσο που είμαστε διατεθειμένοι να καταβαλουμε 2 1
Azerothakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Δεν πρέπει να υπαρχει οπαδισμος στις εταιρίες gpu. Παίρνουμε κάθε φορά ο, τι καλύτερο από κάθε εταιρία ανάλογα την εκάστοτε ανάγκη και το ποσο που είμαστε διατεθειμένοι να καταβαλουμε Τα ειπε ολα ο σοφος "γεροντας". Για αυτο θελουμε 3-4-14 εταιριες να βγαζουν καρτες γραφικων. Που ειναι τα χρόνια της NVIDIA, ATI, MATROX και 3DFX VOODOO. (αντε μωρη INTELα νυχτώσαμε τελείωνε επιτέλους και ελα δυναμικά) Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Azerothakis 4
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Azerothakis είπε Τα ειπε ολα ο σοφος "γεροντας". Για αυτο θελουμε 3-4-14 εταιριες να βγαζουν καρτες γραφικων. Που ειναι τα χρόνια της NVIDIA, ATI, MATROX και 3DFX VOODOO. Περιμένω πως και πως τον Ιούνιο να δω τι θα ανακοινώσουν....
greg4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Τώρα να δεις τόσα λεφτά για gpu και να μην έχεις gsync δεν βγάζει και πολύ νόημα. 2080ti ήταν σε sli? σε τι ανάλυση / monitor έπαιζες?
Nvidiaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, 3dclub είπε Καλώς συγνώμη για το έντονο του πόστ κάτι άλλο τώρα δεν μπορώ να πω... Ολά καλά. Gamers ειμαστε εδώ και μοιραζόμαστε εμπειρίες. Ολες οι εταιρίες τεχνολογίας εχουν σύν και πλήν. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι. Οι εταιρίες μια χαρά τα παίρνουν. 4
tsoukalasKaminia Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, 3dclub είπε Ε ναι το να γράφει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι και βασικά ότι ονειρεύεται σε τεχνολογικό φόρουμ είναι ιδανικό.....΄...σκασίλα μου για όποιο ban οπως λές έται και αλλιώς δεν σχολιάζω αλλά αυτό που έγραψε ό άλλος πιο πίσω ξεπερνά τον Aίσωπο και τον Μινχάουζεν μαζί, σκασίλα μου αν αυτό είναι το επίπεδο των χρηστών του φόρουμ... Να πάς σε άλλο φόρουμ που έχει υψηλότερο επίπεδο 2 1
Nvidiaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, greg4 είπε Τώρα να δεις τόσα λεφτά για gpu και να μην έχεις gsync δεν βγάζει και πολύ νόημα. 2080ti ήταν σε sli? σε τι ανάλυση / monitor έπαιζες? Φίλε μου εννοειται σε SLI και φυσικα 4k σε LG Oled 65'' TV. Εχω παρατησει τα μονιτορ εδω και καιρο. Μας πουλανε σκουπίδια για μένα. Επίσης μια αλλαγή που έκανα στην τηλεόραση μου, τωρα υποστηρίζει VRR (Variable Refresh Rate) που θεωρητικά ειναι παρομοιο με Freesync και ALLM (Auto Low Latency Mode) οποτε τώρα δεν χάνω κατι απο τα μονιτορ. 3
greg4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Προσωπικά δεν έχω εμπειρία από τέτοια ακριβή τηλεόραση, αλλά σε μια ταπεινή samsung ue50 κάτι που έχω η εμπειρία δεν ήταν και πολύ καλή σε σχέση με το gsync. Με ενεργοποιημένο το vsync και κρατούσε fps η κάρτα. Πιθανολογώ ότι οι 2080ti έβγαζαν πάρα πολλά fps και δεν τα διαχειριζόταν σωστά η τηλεόραση. To VRR πότε το ενεργοποίησες;
Nvidiaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, greg4 είπε Προσωπικά δεν έχω εμπειρία από τέτοια ακριβή τηλεόραση, αλλά σε μια ταπεινή samsung ue50 κάτι που έχω η εμπειρία δεν ήταν και πολύ καλή σε σχέση με το gsync. Με ενεργοποιημένο το vsync και κρατούσε fps η κάρτα. Πιθανολογώ ότι οι 2080ti έβγαζαν πάρα πολλά fps και δεν τα διαχειριζόταν σωστά η τηλεόραση. To VRR πότε το ενεργοποίησες; Φίλε μου είχα δοκιμάσει επάνω τους το Samsung 49" C49CHG90 και πριν από αυτό το gsync της AOC. Τα ίδια και στα 2. ΔΕΝ είναι η τηλεόραση. Είναι θέμα της Nvidia αυτό χρόνια τώρα. Το VRR Δυστυχώς οι Vega 7 δεν το βλέπουν ακόμα (Όπως πχ το Xbox One X) και περιμένω ένα firmware update της LG.
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ο Διονύσης εντελώς πληροφοριακά πιο πράσινος δεν γίνεται τα σκαει χρονια στην nvidia και τα σκαει καλα οσα χρονια τον ξερω. Για να το εκανε θα είχε καποιο θεμα και για να υποστηρίζει το παραπανω. Ο άνθρωπος ειπε τη γνώμη του. Για ποιο λόγο έκνευριστηκε ο αλλος δλδ??? Δεν το καταλαβα 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Ο άνθρωπος ειπε τη γνώμη του. Για ποιο λόγο έκνευριστηκε ο αλλος δλδ??? Δεν το καταλαβα Το έκανε και edit εννοείται
Nvidiaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Φίλοι μου όλα καλά δεν το πήρα και τις μετρητοίς... Το παλληκάρι αργότερα κατάλαβε ότι αντέδρασε υπερβολικά ζήτησε και συγγνώμη μάλιστα Ήταν ατυχής στιγμή, το προσπερνάμε και πάμε παρακάτω να συζητάμε για το χόμπι μας 5
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Το έκανε και edit εννοείται Aorus μου μυρίζει η όλη φαση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα