tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν δεν κάνω λάθος είναι το hotspot που δεν έχει να κάνει με τον πυρήνα καθαυτό αλλά με άλλος μέρος της κάρτας. Γιατί να μην σε καλύπτει κάποιο μπλοκ? Με την υδρόψυξη δεν εννοείται να πέσει και το junction temp?
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Με την υδρόψυξη δεν εννοείται να πέσει και το junction temp? Ναι θα πέσει, βρήκα αυτό εδώ They have placed 64 thermal sensors in strategic locations all over the GPU die, which is twice the number of sensors found on first-generation Vega. The highest reading of all these sensors is called "Junction Temperature" and reported in Wattman. Radeon VII uses Junction Temperature for thermal throttling and fan control. 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι θα πέσει, βρήκα αυτό εδώ They have placed 64 thermal sensors in strategic locations all over the GPU die, which is twice the number of sensors found on first-generation Vega. The highest reading of all these sensors is called "Junction Temperature" and reported in Wattman. Radeon VII uses Junction Temperature for thermal throttling and fan control. Οπότε από ότι κατάλαβα έχουν τοποθετήσει τους αισθητήρες γύρω από το chip άρα το waterblock με καλύπτει?
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Οπότε από ότι κατάλαβα έχουν τοποθετήσει τους αισθητήρες γύρω από το chip άρα το waterblock με καλύπτει? Ναι, εγώ για παράδειγμα που πήγα σε νερό στην v64 το hotspot/junction maxάρει κάπου στους 80 βαθμούς. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από akoinonitos 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι, εγώ για παράδειγμα που πήγα σε νερό στην v64 το hotspot/junction maxάρει κάπου στους 80 βαθμούς. Η vega 64 κάνει throttling λόγω junction? 80 βαθμούς με game η bench? Επίσης backplate έβαλες custom η κράτησες το μαμα?
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Η vega 64 κάνει throttling λόγω junction? 80 βαθμούς με game η bench? Επίσης backplate έβαλες custom η κράτησες το μαμα? Aν περασει τους 110 βαθμους ναι. 80 είναι το μεγαλύτερο μετά από ώρες gaming. Δεν ειχε νοημα να σκασω αλλα 35 ευρω για backplate μιας και το στοκ ειναι μια χαρα. Απο αποψη ψυξης δεν κερδιζεις κατι ,μονο ισως στο αισθητικο κομματι. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από akoinonitos 2
Azerothakis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2019 στις 3:26 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Τώρα έγραψες ανθρώπινα και εννοείται δεκτή η άποψή σου(Δεν είμαστε φασίστες). Μια που το ζήτησες Psycho...μηπως γίνει το θαύμα και δούμε επιτέλους σε δράση...την cryengine ΞΑΝΑ!!! https://wccftech.com/cryengine-5-7-details-unveiled-directx12-vulkan-raytracing-available-spring-2020/ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Azerothakis 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε Aν περασει τους 110 βαθμους ναι. 80 είναι το μεγαλύτερο μετά από ώρες gaming. Δεν ειχε νοημα να σκασω αλλα 35 ευρω για backplate μιας και το στοκ ειναι μια χαρα. Απο αποψη ψυξης δεν κερδιζεις κατι ,μονο ισως στο αισθητικο κομματι. Υπάρχει βέβαια και το θέμα της εγγύησης δυστυχώς. Στην δίκη μου υλοποίηση έχουν τις 2 από τις 4 βίδες με αυτοκόλλητο και χρωμα. Υπάρχει καμία πατέντα σε περίπτωση που γίνει καμία βλακεία ;
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Υπάρχει βέβαια και το θέμα της εγγύησης δυστυχώς. Στην δίκη μου υλοποίηση έχουν τις 2 από τις 4 βίδες με αυτοκόλλητο και χρωμα. Υπάρχει καμία πατέντα σε περίπτωση που γίνει καμία βλακεία ; αυτο εναι ενα ζητημα... ισως αν βγαλεις προσεκτικα τα αυτοκολλητα και τις ξεβιδωσεις με σωστο κατσαβιδι κατι να γινει αλλα και παλι ειναι ρισκο ,δεν ξερω και την πολιτικη της amd ως προς αυτο το κομματι 1
The__Blade Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε αυτο εναι ενα ζητημα... ισως αν βγαλεις προσεκτικα τα αυτοκολλητα και τις ξεβιδωσεις με σωστο κατσαβιδι κατι να γινει αλλα και παλι ειναι ρισκο ,δεν ξερω και την πολιτικη της amd ως προς αυτο το κομματι Πιστολάκι πολύ καλό ζέσταμα και αφαίρεση με σπάτουλα/ξυράφι
Azerothakis Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Αναφορά σε κείμενο Νέοι drivers απο την AMD. Fixed Issues Performance metrics overlay may experience intermittent flicker when playing back protected content with this feature enabled. DOOM™ may experience an application hang during launch on AMD XConnect™ Technology system configurations. Radeon Software installation may fail or get stuck at 33% when installing on AMD Radeon HD 7970 system configurations. Some Radeon RX 400 and Radeon RX 500 series graphics products may experience a system hang when hot plugging 8K displays. AMD Radeon VII may fail to apply Radeon Settings video profiles to video playback. HTC VIVE™ devices may experience connection or detection issues by the OS or SteamVR™. System instability may be experienced on ASUS TUF Gaming FX505 laptop when a wireless display is connected. Stuttering or frame drop may be experienced when playing back DivX interlaced content in the Windows® Movies & TV application. Radeon RX Vega series graphics products may experience higher than expected memory clocks at idle or desktop with multi-display system configurations. Some system configurations may not be able to set 10-Bit color in Radeon Settings when the connected display is set to 4K 60hz. Enhanced Sync may fail to enable on Radeon FreeSync enabled displays in DirectX®9 API games on game first launch. AMD Link may experience intermittent authentication issues. An update of the AMD Link application is also required. https://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-adrenalin-edition-19-5-1-driver-download.html 4
Nvidiaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Λοιπόν έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα 2 Radeon 7 σε multigpu υλοποίηση. Είχα 2 2080ti αντίστοιχα και τις πούλησα. Θα με πείτε τρελό το ξέρω αλλά είχα παρατηρήσει από προηγούμενες υλοποιήσεις που είχα ό,τι οι Radeon για κάποιον ανεξήγητο λογο για μένα, μου δίνουν πιο ομαλή κίνηση σε παιχνίδια όταν παίζω στα ίδια fps έπειτα από πολλές δοκιμές που έκανα. Και όλα αυτά δίχως freesync/gsync ενεργοποιημένα. Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι. Σε καμία περίπτωση δεν τρολαρω απλά λέω τι παρατηρώ. Άλλος κανείς Έχει παρατηρήσει κάτι παρομοιο; 3 1 1
azazil1190 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε Λοιπόν έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα 2 Radeon 7 σε multigpu υλοποίηση. Είχα 2 2080ti αντίστοιχα και τις πούλησα. Θα με πείτε τρελό το ξέρω αλλά είχα παρατηρήσει από προηγούμενες υλοποιήσεις που είχα ό,τι οι Radeon για κάποιον ανεξήγητο λογο για μένα, μου δίνουν πιο ομαλή κίνηση σε παιχνίδια όταν παίζω στα ίδια fps έπειτα από πολλές δοκιμές που έκανα. Και όλα αυτά δίχως freesync/gsync ενεργοποιημένα. Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι. Σε καμία περίπτωση δεν τρολαρω απλά λέω τι παρατηρώ. Άλλος κανείς Έχει παρατηρήσει κάτι παρομοιο; Εγω Διονύση μονο ενα εχω να πω. Έπρεπε να παρω την τελευταία 2080ti σου.😞 Ειχες καρα gold κομματι. Οσο για το παραπανω που λες το αναφέρουν και διαφορα καναλια στο youtube.Βεβαια δεν ισχυει στους μη friendly amd τίτλους οπως assassin Creed odyssey. 1 1
Azerothakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε Λοιπόν έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα 2 Radeon 7 σε multigpu υλοποίηση. Είχα 2 2080ti αντίστοιχα και τις πούλησα. Θα με πείτε τρελό το ξέρω αλλά είχα παρατηρήσει από προηγούμενες υλοποιήσεις που είχα ό,τι οι Radeon για κάποιον ανεξήγητο λογο για μένα, μου δίνουν πιο ομαλή κίνηση σε παιχνίδια όταν παίζω στα ίδια fps έπειτα από πολλές δοκιμές που έκανα. Και όλα αυτά δίχως freesync/gsync ενεργοποιημένα. Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι. Σε καμία περίπτωση δεν τρολαρω απλά λέω τι παρατηρώ. Άλλος κανείς Έχει παρατηρήσει κάτι παρομοιο; Το λεω χρονια και δεν με πιστευουν. Σε ευχαριστω που το επιβεβαιωνεις. 2
Nvidiaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Το λεω χρονια και δεν με πιστευουν. Σε ευχαριστω που το επιβεβαιωνεις. Μην ευχαριστείς φίλε μου το παρατηρουσα χρόνια και το αγνοούσα... Δυστυχώς είχα πέσει θύμα του μάρκετινγκ της Nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα