Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rofl είπε

vfm vega56 στα 300 ευρω με παιχνιδια, nitro 64 στα 400 με παιχνιδια. 570 στα 130 ευρω. πουθενα nvidia vfm το τελευταιο 6μηνο tbh

και δεν ειμαι fanboy της amd αν φαινεται ετσι, απο nvidia καρτα ηρθα. αλλα θελω το vfm και η nvidia αυτη τη στιγμη δεν...

Συμφωνώ οτι στις turing ειδικά έχει τσακωθεί με το vfm

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rofl είπε

τουλαχιστον εγω νομιζω οτι εδω μεσα ειναι τεραστιο το bias υπερ της nvidia. αυτες οι σαπιλες 2060 και 1660ti, 9/10 thread βγαινουν vfm υπερκαρτες οταν οι vega βρισκονται παμφθηνα.

Στο θεμα της Radeon 7 ειμαστε,οχι των vega56/64.

Και μην ξεχνας για τις παραπανω καρτες οτι το κυριο ατου τους(οπως και γενικα των nvidia καρτων)ειναι οτι δεν χρειαζονται καθολου πειραγμα,ουτε overclock/undervolt,ουτε να προσεξεις τι υλοποιηση θα παρεις ουτε τιποτα. 

Στο ξαναλεω οτι ειναι τερμα φαουλ να μιλαμε για Undervolt εν ετη 2019 στις καρτες γραφικων,καλως ή κακως οπως φαουλ ειναι να κυκλοφορουν εν ετη 2019 για μεγαλο χρονικο διαστημα reference καρτες.

Και η Nvidia στις turing εβγαλε reference καρτες που αποδιδουν χειροτερα απο τις custom.Αλλα ταυτοχρονα με αυτες βγηκαν στην παραγωγη και Custom υλοποιησεις.

Η Amd για αλλη μια φορα κακως κυκλοφορει reference καρτες γραφικων με αγνωστο το ποτε θα βγουν οι custom εκδοσεις τους.

Απο εποχες R9 290 θυμαμαι αυτα τα καρναβαλια με τις τοτε custom καρτες που οσοι τις προτιμουσαν κατευθειαν μετα ρωταγαν για αλλαγη του συστηματος ψυξης με καποιο 3ο οπως το τοτε δημοφιλες της Arctic το Accelero με τα 3φανακια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rofl είπε

νταξ σε αυτο με τη referrence δε διαφωνω, μια nitro + θα ηταν αλλη κατηγορια.

Vega 64 sapphire nitro η καλύτερη κάρτα που πέρασε από τα χέρια μου χωρις υπερβολές. ΑΘΟΡΥΒΗ με όλη τη σημασία της λέξης.

Με την vii δυστυχώς χρειάζεται πείραγμα όπως ανέφεραν και τα παιδιά πιο πάνω. Και οι υλοποιήσεις που έβγαλε από τρίτους είναι αστείες. Μόνο το όνομα είναι πάνω πχ msi 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εγω 580 νιτρο εχω, επισης δεν ακουγεται τιποτα. η ψυξη στις amd ειναι πολυ σημαντικο θεμα.

εγω εχω αρχισει να καταληγω οτι αυτη η πρακτικη της amd ειναι υπερ μας παντως.

απο την nvidia που κοβει ραβει τα τσιπακια σε επιπεδο χιλιοστου , η amd δινει πολυ φτωχες σε ψυξη reference που τρωνε το throttle της αρκουδας.

τουλαχιστον το 2ο αντιμετωπιζεται, το πρωτο οχι:P αλλα γιατι δεν εδωσε custom υλοποιησεις day 1 ειναι χαζομαρα και για μενα

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, chrisde είπε

Αυτό ακριβώς θέλω να δω, το πόσο ρόλο παίζει το κουτί σου γιατί το ζαχαρώνω... Εγώ με 1030mv που βάζεις εσύ (με μεγαλύτερη συχνότητα βέβαια), φτάνει για πλάκα 100 με 105 βαθμούς το Junction. Αν θες να μας πεις πόσο φτάνει το δικό σου για να πάρω μια εικόνα (όποτε μπορείς εννοείται) θα το εκτιμούσα.

Ορίστε φίλε μου αυτό που μου ζήτησες.

AMD RADEON VII.png

7 ώρες πριν, chrisde είπε

Αυτό ακριβώς θέλω να δω, το πόσο ρόλο παίζει το κουτί σου γιατί το ζαχαρώνω... Εγώ με 1030mv που βάζεις εσύ (με μεγαλύτερη συχνότητα βέβαια), φτάνει για πλάκα 100 με 105 βαθμούς το Junction. Αν θες να μας πεις πόσο φτάνει το δικό σου για να πάρω μια εικόνα (όποτε μπορείς εννοείται) θα το εκτιμούσα.

Με 45% Fans είμαστε στους 68 βαθμούςκαι με 60% στους 62 βαθμούς και junction 95c - 98c.

TEMPS.png

Και εδώ οι ρυθμίσεις με τέρμα ΟΛΑ 1.970Μhz 1.200Mhz HBM και 1.090mv τάση με 100% Fan Curve με 64c βαθμούς (Junction 105-108c)

κυρίως για Benchmark ειτε παίζοντας στην τηλεόραση μου οπότε ο θόρυβος δεν με απασχολεί καθόλου καθώς είμαι μακρυά απ το PC.

RADEON VII BENCHMARK.png

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kromozone είπε

για δειτε ομορφιες

Όλα στην ζωή είναι.... marketing!!!  Αν την εβγαζε Liquid Edition τότε θα είχε μια κάποια αξία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amd.com/en/technologies/radeon-prorender-downloads

Νέα PLUG INS για RENDERING.

Create Stunningly Photorealistic Images

Fast. Easy. Incredible.

AMD Radeon™ ProRender is a powerful physically-based rendering engine that enables creative professionals to produce stunningly photorealistic images.

Built on AMD’s high-performance Radeon™ Rays technology, Radeon™ ProRender’s complete, scalable ray tracing engine uses open industry standards to harness GPU and CPU performance for swift, impressive results.

PRORENDER.png

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 5
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Fast. Easy. Incredible.

AMD Radeon™ ProRender is a powerful physically-based rendering engine that enables creative professionals to produce stunningly photorealistic images.

Built on AMD’s high-performance Radeon™ Rays technology, Radeon™ ProRender’s complete, scalable ray tracing engine uses open industry standards to harness GPU and CPU performance for swift, impressive results.

PRORENDER.png

Τέλεια νέα 

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Fast. Easy. Incredible.

PRORENDER.png

o pro renderer ειναι για offline rendering δεν εχει καμια σχεση με real time 😉

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που θα ξέρει κάποιος πιο έμπειρος εδώ. Το junction temp είναι η υψηλότερη θερμοκρασία πυρήνα? Θέλω να βάλω υδρόψυξη και ήθελα να μάθω αν με καλύπτει οποιοδήποτε waterblock.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που θα ξέρει κάποιος πιο έμπειρος εδώ. Το junction temp είναι η υψηλότερη θερμοκρασία πυρήνα? Θέλω να βάλω υδρόψυξη και ήθελα να μάθω αν με καλύπτει οποιοδήποτε waterblock.

Αν δεν κάνω λάθος είναι το hotspot  που δεν έχει να κάνει με τον πυρήνα καθαυτό αλλά με άλλος μέρος της κάρτας.

Γιατί να μην σε καλύπτει κάποιο μπλοκ?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...