Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Η τελευταία high-end κάρτα της AMD είναι η 290Χ, από 'κει και έπειτα το χάος. Η VII είναι αστεία περίπτωση(Για gaming), ακόμα και ο AdoredTV που είναι τέρμα RTG fan είπε ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι ντροπή.
The__Blade Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Η τελευταία high-end κάρτα της AMD είναι η 290Χ, από 'κει και έπειτα το χάος. Η VII είναι αστεία περίπτωση(Για gaming), ακόμα και ο AdoredTV που είναι τέρμα RTG fan είπε ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι ντροπή. Τον AdoredTV δεν τον έχω ακούσει καν. Τα Fury & Vega ήταν εξαιρετικά high end products, απλά δεν ήταν τα κορυφαία σε απόδοση. Επειδή υπάρχουν Οι Lambo δεν σημαίνει ότι οι Lotus δεν είναι γρήγορες. Η Radeon VII wipes the floor με οτιδήποτε κάτω από 2800 TI.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Η VII όσο την είχε ο billeiros έκανε καραμέλα vs 2080(OC vs OC) στα περισσότερα games, μόνο στο Division 2 ήταν ελαφρώς μπροστά η VII. Η Fury έτρωγε απίστευτο ξύλο από την 980Ti(Και ακόμα τρώει εννοείται) γιατί η δεύτερη έκανε OC που μάλλον δεν θα ξαναδούμε ποτέ. Η 290Χ τουλάχιστον ήταν competitor των 780Ti/Titan τότε, τώρα competitor της 2080Ti δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει σύντομα αλλά και όταν υπάρξει, θα πλησιάζει η επόμενη GeForce και όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί.. 3 1
Azerothakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, 3dclub είπε Ρε έχετε τρελαθεί....και δίνεται και συμβουλές Περίμενε Σεπτέμβριο για RX 3090.......?????? Το μόνο που θα βγει το 2019 είναι το mid range navi 20 με επιδόσεις κοντά στο vega 64, το high end navi 20 πάει κάποια στιγμή στο 2020, το high end από πλευράς amd κυκλοφόρησε μόλις πριν από 3 μήνες και ονομάζεται vega 7, ΕΛΕΟΣ δηλαδή τι νομίζεις ότι είναι οι κάρτες γραφικών εφημερίδες να κυκλοφορούν κάθε μέρα...... Και του δίνεις και συμβουλές να περιμένει το Σεπτέμβρη.......λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.... Φίλε μου την γνώμη σου κράτα την για τον εαυτό σου. Συζητάμε να στηρίξουμε την "μικρή" εταιρία έναντι του μονοπωλιου αν δεν εχει το μυαλό να το σκεφτείς...κρίμα. Δεν σου θίξαμε τον πράσινο κωλο-σό. Αντε μπράβο με τον καθένα που γράφει ότι του έρθει. Προτίμω να δίνω 400€ κάθε 3 χρόνια και να ειμαι στην αιχμη των εξελιξεων πάρα 1200€ και να ΠΕΡΙΜΕΝΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ωστε να εφαρμοστει υοθετηθει μια νεα τεχνολογία. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Azerothakis
kromozone Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η VII όσο την είχε ο billeiros έκανε καραμέλα vs 2080(OC vs OC) στα περισσότερα games, μόνο στο Division 2 ήταν ελαφρώς μπροστά η VII. Η Fury έτρωγε απίστευτο ξύλο από την 980Ti(Και ακόμα τρώει εννοείται) γιατί η δεύτερη έκανε OC που μάλλον δεν θα ξαναδούμε ποτέ. Η 290Χ τουλάχιστον ήταν competitor των 780Ti/Titan τότε, τώρα competitor της 2080Ti δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει σύντομα αλλά και όταν υπάρξει, θα πλησιάζει η επόμενη GeForce και όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί.. μαλίστα οποτε παμε σε 2080 γιατι απο την πλευρα οσων εχουν vii περα απο mining και ngridia δεν εχω δει - δεν εχω διαβασει επιχειρηματα για την αγορα της... α! και ετσι μια παρενθεση σε αυτα που λες η fury ηταν μπροστα απο 980 γι αυτο κατασκευαστηκε κ η fury x ηταν αναμεσα 980 και ti
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Την εταιρεία για να την στηρίξεις, πρέπει να της αξίζει. Όχι να αγοράζεις παπάτζες σαν τη VII για να τη στηρίξεις. Να πάρεις RX570 αντί για την αντίστοιχη NV γιατί η RX είναι καλύτερη πρόταση σε perf/$ το καταλαβαίνω(Νομίζω είναι η πιο VFM κάρτα ακόμα η RX570). Όπως και τότε με τις Maxwell, ο κόσμος έπρεπε να προτιμήσει την R9 390 και όχι την πετσοκομμένη 970(Αλλά κατά τα άλλα πολύ καλή κάρτα), διότι η 390 ήταν και πιο γρήγορη σε απόλυτα νούμερα, αλλά είχε και διπλάσια VRAM. Δυστυχώς το marketing του RTG είναι για γέλια και ακόμα και καλύτερες κάρτες να βγάλει, πάλι η NV θα έχει καλύτερο market share. Τα 'χουμε πει πολλάκις αυτά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 'Εγραψες ανοησία και το σχολίασα γιατί ΟΤΑΝ δίνουμε συμβουλή σε κάποιον είναι ανεύθυνο τουλάχιστον (επειδή είδα ότι μπερδεύτηκες και το ανέφερες) απλά το διέγραψα καθώς σαν σχόλιο ήταν πλέον άτοπο, τι συνεχίζεις ακριβώς........Πότε αγοράζεις εσύ και τι προτιμάς να κάνεις τα χρήματα σου είναι δικό σου πρόβλημα που δεν αφορά κανέναν... Υ.Γ. Φτιάξε λίγο την ορθογραφία σου γιατί μου βγήκαν τα μάτια
Azerothakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, 3dclub είπε 'Εγραψες ανοησία και το σχολίασα γιατί ΟΤΑΝ δίνουμε συμβουλή σε κάποιον είναι ανεύθυνο τουλάχιστον (επειδή είδα ότι μπερδεύτηκες και το ανέφερες) απλά το διέγραψα καθώς σαν σχόλιο ήταν πλέον άτοπο, τι συνεχίζεις ακριβώς........Πότε αγοράζεις εσύ και τι προτιμάς να κάνεις τα χρήματα σου είναι δικό σου πρόβλημα που δεν αφορά κανέναν... Υ.Γ. Φτιάξε λίγο την ορθογραφία σου γιατί μου βγήκαν τα μάτια Παρακολουθω τον τροπο που γραφεις και το οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις δειχνει το επιπεδο σου. 1
Azerothakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Η ορθογραφία σου έχει όντως θέμα πάντως. Διορθώθηκαν.
Aten-Ra Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η VII είναι αστεία περίπτωση(Για gaming), Έτσι από περίεργεια, από πια άποψη είναι αστεία η VII για gaming ?? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Aten-Ra 1
The__Blade Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Έτσι από περίεργεια, από πια άποψη είναι αστεία η VII για gaming ?? Τώρα τι ρωτάς και εσύ..... Από την άποψη ότι 😍 Nvidia Φυσικά 😂
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Έτσι από περίεργεια, από πια άποψη είναι αστεία η VII για gaming ?? Σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα(Την 2080 δηλαδή). Δεν υπάρχουν custom λύσεις με αποτέλεσμα το reference fan να είναι gtp. Τώρα αυτά που λένε μερικοί για νερό κλπ είναι μπαρμπούσαλα αφού με αυτό φτάνεις την τιμή της 2080Ti. Τιμή αντίστοιχη με την 2080 χωρίς να 'χει RT/DLSS(Ναι οκ κάποιοι μπορεί να μην τα θέλουν αυτά αλλά δεν γίνεται να πουλάς GPU στην ίδια τιμή χωρίς αυτά, όπως και να 'χει είναι νέα features που η AMD δεν έχει). Κατανάλωση gtp out of the box που φτιάχνει με undervolt. Σε απόλυτα νούμερα είναι γύρω στο 7-8% πίσω στα περισσότερα γκέιμς από την 2080. Την VRAM της δεν πρόκειται να την εκμεταλλευτεί ποτέ γιατί η κάρτα έτσι και αλλιώς τρώει ξύλο σε 4Κ. Αν κόστιζε 550-600 ευρώ, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Γενικά είναι η ντροπή των 7nm, sorry but this is it. Για την ώρα μόνο για content creation είναι αφού εκεί είναι πολύ μπροστά από την 2080. 2
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα(Την 2080 δηλαδή). Δεν υπάρχουν custom λύσεις με αποτέλεσμα το reference fan να είναι gtp. Τώρα αυτά που λένε μερικοί για νερό κλπ είναι μπαρμπούσαλα αφού με αυτό φτάνεις την τιμή της 2080Ti. Τιμή αντίστοιχη με την 2080 χωρίς να 'χει RT/DLSS(Ναι οκ κάποιοι μπορεί να μην τα θέλουν αυτά αλλά δεν γίνεται να πουλάς GPU στην ίδια τιμή χωρίς αυτά, όπως και να 'χει είναι νέα features που η AMD δεν έχει). Κατανάλωση gtp out of the box που φτιάχνει με undervolt. Σε απόλυτα νούμερα είναι γύρω στο 7-8% πίσω στα περισσότερα γκέιμς από την 2080. Την VRAM της δεν πρόκειται να την εκμεταλλευτεί ποτέ γιατί η κάρτα έτσι και αλλιώς τρώει ξύλο σε 4Κ. Αν κόστιζε 550-600 ευρώ, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Γενικά είναι η ντροπή των 7nm, sorry but this is it. Για την ώρα μόνο για content creation είναι αφού εκεί είναι πολύ μπροστά από την 2080. Φίλε συμφωνώ σε όλα όσα λες ΑΛΛΑ, Προσωπικά με custom fan curve και undervolt δεν έχω κάποιο θέμα όντως. Αν και το priority της vii μου είναι το content creation, σε games 1440 όλα ultra δεν έχω κάποιο θέμα πραγματικά. Ήμουν στο τσακ να πάρω 2080ti αλλά τα 16gb σε τέτοια τιμή ήταν δώρο. Από την άλλη με τέτοιες πολιτικές της nvidia στυλ apple δε βλέπω να ξανά αγοράζω..
Aten-Ra Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα(Την 2080 δηλαδή). Σε απόλυτα νούμερα είναι γύρω στο 7-8% πίσω στα περισσότερα γκέιμς από την 2080. Την VRAM της δεν πρόκειται να την εκμεταλλευτεί ποτέ γιατί η κάρτα έτσι και αλλιώς τρώει ξύλο σε 4Κ. Γενικά είναι η ντροπή των 7nm, sorry but this is it. Που είδες ότι τρώει ξύλο σε 4Κ ?? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα