The__Blade Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nikos5800 είπε οχι δεν εχουμε δει πιο αποδοτικο ray tracing που να τρεχει στους compute shaders και ουτε θα δουμε,αυτο ομως δεν συμαινει οτι δεν μπορεις να εχεις ενα αξιοπρεπες performance , ουτε με σφαιρες το dlss εχει μελλον ακομα οπως και το rt , βεβαια οταν κυκλοφορησε το dx12 δεν ειδα την ιδια ευαισθησια απο τους amd users για το αθλιο performance που ειχε στην αρχη στα παιχνιδια , εκει μας ελεγαν ειναι το μελλον κ.λ.π και τωρα περιμενουν απο την Nvidia σε δυο τρια games να κανει παπαδες στο ray tracing και dlss? Ποιο game εχει ray tracing σε vulkan; το WWZ; Εκει δεν εκανε utilize τα rt cores και η αποδοση ηταν μια χαρα. Τα rt cores θα τα καταργησει η nv στα consumer products. Ειναι επαγγελματικο hardware και απλα βρηκε ενα μαρκετιστικο τροπο να το δωσει σαν consumer, σε τιμη που ηθελε. Μελοντικα θα πει "τωρα εχουμε πιο εξελιγμενη αρχιτεκτονικη shader και δεν χρειαζομαστε rt cores." You can quote me on that.😋 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από The__Blade 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η NV(Jensen) έχει πει ότι φτιάχνουν κάρτες ''prosumer'' πλέον και δεν πρόκειται να ξαναβγάλουν 100% gaming cards, οπότε απλά θα πέσεις έξω. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Psycho_Warhead
nikos5800 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, The__Blade είπε Ποιο game εχει ray tracing σε vulkan; το WWZ; Εκει δεν εκανε utilize τα rt cores και η αποδοση ηταν μια χαρα. Τα rt cores θα τα καταργησει η nv στα consumer products. Ειναι επαγγελματικο hardware και απλα βρηκε ενα μαρκετιστικο τροπο να το δωσει σαν consumer, σε τιμη που ηθελε. Μελοντικα θα πει "τωρα εχουμε πιο εξελιγμενη αρχιτεκτονικη shader και δεν χρειαζομαστε rt cores." You can quote me on that.😋 Τελείως λάθος τόσο το rt και machine learning Είναι μέρος του directx12 api ,δηλαδη ήρθαν για να μείνουν απλα η Nvidia στο Turing χρησιμοποιεί dedicated hardware acceleration για κάθε μια από αυτές Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από nikos5800
The__Blade Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Meanwhile in Gotham. Η Radeon vii φαίνεται σταθερή και σε gaming (με όλα ultra και forced 1440p+) στα 2000/1095mv. Κρατάει ρολόγια γύρω στα 1970 στο BFV και το πάει 120 FPS + όλα Ultra 1440p Πάμε για 2025-2050. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από The__Blade 6
Azerothakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, The__Blade είπε Meanwhile in Gotham. Η Radeon vii φαίνεται σταθερή και σε gaming (με όλα ultra και forced 1440p+) στα 2000/1095mv. Κρατάει ρολόγια γύρω στα 1970 στο BFV και το πάει 120 FPS + όλα Ultra 1440p Πάμε για 2025-2050. Με τον θορυβο δεν εχεις θεμα? 1
chrisde Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Και με θερμοκρασίες τι διάολο, δεν σου περνάει τους 110 για πλάκα; Τι fan curve έχεις; Εγώ φαντάσου είμαι 1920/1015mv (μέχρι στιγμής δεν έχω φάει black screen έτσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και σκέφτομαι λόγω καλοκαιριού που έρχεται να το πάω σε 1900/1000mv (όπου επίσης μέχρι στιγμής φαίνεται να είμαι οκ). Εντωμεταξύ μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό, να νομίζω ότι είμαι οκ επειδή περνάω benchmarks χωρίς θέμα και μετά από 2 ώρες να τρώω black screen στο ξεκάρφωτο; Έλεγα μήπως είναι θέμα μνήμης αλλά μπα. @Azerothakis Εσύ με τι ρυθμίσεις κατέληξες; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από chrisde 1
kromozone Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 καλημερα παιδες εχω κανει ενα ξεχωριστο thread που σκεφτομαι την αγορα αναμεσα σε vii και rtx 2080 για να ειμαι ειλικρινης ενω βλεπω στα περισσοτερα gaming benchmarks η 7αρα να κοντραρει στα ισα την 2080 σε αναλυσεις 4κ , η radeon δειχνει να ειναι καπως unoptimized στις μικροτερες αναλυσεις (1080p, 1440p) χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αποδιδει.. απλα η διαφορα με την 2080 μεγαλωνει.. μποrει ακομα να ειναι νωρις και να χρειαζεται και αλλο ψαξιμο με τους drivers..οπως κ να χει ομως..επειδη πραγματικα θελω να επιλεξω την 7αρα για την μελλοντικη μου καρτα (because ngridia) ο βασικος προβληματισμος μου ειναι οι θερμοκρασιες κ ΚΥΡΙΩΣ! ο θορυβος αυτα ειναι που με κρατανε πισω απο το να την επιλεξω...οποτε αν παιζει να εχει καποιος ετοιμες τιμες στο wattman ( undervolt, ρολογια, fan curve) που να δουλευει η vii ψυχρη για καλοκαιρακι και να μην ακουγεται τοσο..ανεξαρτητως silicon lottery ( δηλαδη τιμες safe για οποιαδηποτε 7αρα) θα με βοηθουσε στην επιλογη της παρα πολυ
Azerothakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kromozone είπε καλημερα παιδες εχω κανει ενα ξεχωριστο thread που σκεφτομαι την αγορα αναμεσα σε vii και rtx 2080 για να ειμαι ειλικρινης ενω βλεπω στα περισσοτερα gaming benchmarks η 7αρα να κοντραρει στα ισα την 2080 σε αναλυσεις 4κ , η radeon δειχνει να ειναι καπως unoptimized στις μικροτερες αναλυσεις (1080p, 1440p) χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αποδιδει.. απλα η διαφορα με την 2080 μεγαλωνει.. μποrει ακομα να ειναι νωρις και να χρειαζεται και αλλο ψαξιμο με τους drivers..οπως κ να χει ομως..επειδη πραγματικα θελω να επιλεξω την 7αρα για την μελλοντικη μου καρτα (because ngridia) ο βασικος προβληματισμος μου ειναι οι θερμοκρασιες κ ΚΥΡΙΩΣ! ο θορυβος αυτα ειναι που με κρατανε πισω απο το να την επιλεξω...οποτε αν παιζει να εχει καποιος ετοιμες τιμες στο wattman ( undervolt, ρολογια, fan curve) που να δουλευει η vii ψυχρη για καλοκαιρακι και να μην ακουγεται τοσο..ανεξαρτητως silicon lottery ( δηλαδη τιμες safe για οποιαδηποτε 7αρα) θα με βοηθουσε στην επιλογη της παρα πολυ Καλημερα φίλε μου...ορίστε οι δικές μου ρυθμίσεις. (η 2080 ειναι σαφως πιο αποδοτικη-καλύτερη καρτα αλλα συμφωνω και εγω για το NGRIDIA) Γνώμη μου αν δεν βιάζεσαι περιμενε να δούμε RX3090 XT καθώς θα είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις. Σεπτέμβριο τις περιμένουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Radeon Vii Bios: 1.06 Core: 1880Mhz (stock 1801mhz) Hbm2: 1200Mhz (stock 1000mhz) Curent: 1030mv (stock 1137mv) Max Temp In Game: 62c-64c (stock 74c) Fan Curves Usage: 40% (με κουτί BE QUIET 801 SILENT) Battlefield V Max Settings 4k: 70fps Shadow of Tomb Raider Max Settings 4k: 48fps Τα αποτελεσματα ειναι για το δικο μου build επειδη ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ προτιμω χαμηλα τα clocks. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Azerothakis 4
The__Blade Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrisde είπε Και με θερμοκρασίες τι διάολο, δεν σου περνάει τους 110 για πλάκα; Τι fan curve έχεις; Εγώ φαντάσου είμαι 1920/1015mv (μέχρι στιγμής δεν έχω φάει black screen έτσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και σκέφτομαι λόγω καλοκαιριού που έρχεται να το πάω σε 1900/1000mv (όπου επίσης μέχρι στιγμής φαίνεται να είμαι οκ). Εντωμεταξύ μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό, να νομίζω ότι είμαι οκ επειδή περνάω benchmarks χωρίς θέμα και μετά από 2 ώρες να τρώω black screen στο ξεκάρφωτο; Έλεγα μήπως είναι θέμα μνήμης αλλά μπα. @Azerothakis Εσύ με τι ρυθμίσεις κατέληξες; για το hot-spot; πρέπει να κοιτάξω για να δω. Πάντως Throttle δεν κάνει! Σε αυτές τις ρυθμίσεις το fan είναι max 75% αλλά ούτως ή άλλως παίζω με ακουστικά και δεν ακούω τίποτα εκτός από τον in-game ήχο. Αν θέλω για χαλαρά είμαι stable 1802 / 970mv /1150vram και πιθανότατα να αντέχει λίγο υψηλότερα ρολόγια, δεν το έχω ψάξει όμως Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από The__Blade 3
kromozone Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Καλημερα φίλε μου...ορίστε οι δικές μου ρυθμίσεις. (η 2080 ειναι σαφως πιο αποδοτικη-καλύτερη καρτα αλλα συμφωνω και εγω για το NGRIDIA) Γνώμη μου αν δεν βιάζεσαι περιμενε να δούμε RX3090 XT καθώς θα είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις. Σεπτέμβριο τις περιμένουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Radeon Vii Bios: 1.06 Core: 1880Mhz (stock 1801mhz) Hbm2: 1200Mhz (stock 1000mhz) Curent: 1030mv (stock 1137mv) Max Temp In Game: 62c-64c (stock 74c) Fan Curves Usage: 40% (με κουτί BE QUIET 801 SILENT) Battlefield V Max Settings 4k: 70fps Shadow of Tomb Raider Max Settings 4k: 48fps Τα αποτελεσματα ειναι για το δικο μου build επειδη ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ προτιμω χαμηλα τα clocks. to navi 20 δεν πηγαινε gia 2020 ? telika θα κανει ντεπουτο σεπτεμβρη στις αγορες? επισης νομιζα οτι δεν θα αντικαθιστουσε τελικα την 7αρα αλλα το navi θα επαιζε μπαλα στο μιντρειντζ? ω θεοιιιι!! χαχαχαχα εχω μεινει χωρις καρτα στο βασικο μου πισι ποσο να περιμενω ακομα?
Azerothakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kromozone είπε to navi 20 δεν πηγαινε gia 2020 ? telika θα κανει ντεπουτο σεπτεμβρη στις αγορες? επισης νομιζα οτι δεν θα αντικαθιστουσε τελικα την 7αρα αλλα το navi θα επαιζε μπαλα στο μιντρειντζ? ω θεοιιιι!! χαχαχαχα εχω μεινει χωρις καρτα στο βασικο μου πισι ποσο να περιμενω ακομα? RX3080 XT ήθελα να πω. Σωστα είπες το RX3090 XT παει για του χρόνου το καλοκαίρι λογικά. Mid Range μοντελα θα βγαλει φετος καθώς θέλει να απαντήσει στις 1660ti-2060 250€-350€ που ουσιαστικά είναι το 90% της αγοράς. Για αυτό έβγαλε ξαφνικά τόσες εκδόσεις 1650/1660/1660ti/2060 η NVIDIA ωστε να τοποθετηθεί στην αγορά πρώτη. Έχουν αργήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η NAVI αλλά τι να κάνεις που έχουν προτεραιότητα τα συμβόλαια για την παραγωγή των κονσολών. (PS5, XBOX) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Azerothakis 1
kromozone Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Azerothakis είπε RX3080 XT ήθελα να πω. Σωστα είπες το RX3090 XT παει για του χρόνου το καλοκαίρι λογικά. Mid Range μοντελα θα βγαλει φετος. πιο κατω ειναι αυτο σε επιπεδα vega 64 αντε LC στην καλυτερη νομιζω αρα πιο κατω απο 7αρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Τη μεσαία κατηγορία το πιο πιθανό είναι να την κερδίσει η AMD με το Navi, στο high-end δεν βλέπω φως.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε έχετε τρελαθεί....και δίνεται και συμβουλές Περίμενε Σεπτέμβριο για RX 3090.......?????? Το μόνο που θα βγει το 2019 είναι το mid range navi 20 με επιδόσεις κοντά στο vega 64, το high end navi 20 πάει κάποια στιγμή στο 2020, το high end από πλευράς amd κυκλοφόρησε μόλις πριν από 3 μήνες και ονομάζεται vega 7, ΕΛΕΟΣ δηλαδή τι νομίζεις ότι είναι οι κάρτες γραφικών εφημερίδες να κυκλοφορούν κάθε μέρα...... Και του δίνεις και συμβουλές να περιμένει το Σεπτέμβρη.......λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
The__Blade Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τη μεσαία κατηγορία το πιο πιθανό είναι να την κερδίσει η AMD με το Navi, στο high-end δεν βλέπω φως. Ποιο high end; To high end είναι δηλαδή μία κάρτα η 2080TI ; Niche Product είναι, πάνε τα low-mid-perf-high που ξέρατε. 2 λεπτά πριν, 3dclub είπε Ρε έχετε τρελαθεί....και δίνεται και συμβουλές Περίμενε Σεπτέμβριο για RX 3090.......?????? Το μόνο που θα βγει το 2019 είναι το mid range navi 20 με επιδόσεις κοντά στο vega 64, το high end navi 20 πάει κάποια στιγμή στο 2020, το high end από πλευράς amd κυκλοφόρησε μόλις πριν από 3 μήνες και ονομάζεται vega 7, ΕΛΕΟΣ δηλαδή τι νομίζεις ότι είναι οι κάρτες γραφικών εφημερίδες να κυκλοφορούν κάθε μέρα...... Και του δίνεις και συμβουλές να περιμένει το Σεπτέμβρη.......λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.... Παιδιά μην περιμένετε για κάρτες, αγοράστε τώρα γιατί το καινούριο mining craze είναι στα σκαριά. και μετά θα είναι σαν να παίρνεις αυτοκίνητο Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από The__Blade
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα