Geo949494 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας. Εχω ενα ενισχυτή και θέλω να τον συνδέσω με το sub woofer. Το πρόβλημα μου ειναι οτι ο ενισχυτής έχει output 1 θέση ενω το sub woofer input 2 θέσεις left και right . Πως πρέπει να τα συνδέσω; Στέλνω φοτο να δείτε πως είναι (πάνω ο ενισχυτής). Πρέπει να βρω καλόδιο 2-1 ; Μπορώ να βάλω καλόδιο 1-1 και να το βάλω π.χ στο left? Εκ τον προτέρων ευχαριστώ :p
MAFAKA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Βάζεις το καλώδιο στο L/mono και είσαι 100% εντάξει. Επίσης, γύρισε το Phase στο "NORM" (όχι στο REV, ακυρώνεις μπάσο από τα ηχεία σου λόγω αντίθετης φάσης) και βαλε το διακόπτη του μπάσου στο "MUSIC" για πιο καθαρο ήχο (το "MOVIE" είναι ρύθμιση πιο εντυπωσιακή αλλα με πιο "πλαδαρο" ήχο). Αν υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσε οποιαδήποτε συσκευή πάνω από το subwoofer και βαλτο αριστερά η δεξια και σε σχετική απόσταση από το rack με την τηλεόραση/στερεοφωνικό - αλλα όχι πολύ κοντα σε γωνια για να μην boomαρει. Να έχει τουλάχιστον μισό μετρο απόσταση από το έπιπλο ή από τη γωνία αν θέλεις πραγματικά καλο ήχο. Καλή απόλαυση 🙂 1 1
Pleo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, ένα μονό RCA αρκεί. Με τη διαφορά ότι τη φάση θα την βάλεις εκεί που ακούγεται πιο "στακάτο" και σφιχτό το χαμηλό. Music ή Movie δεν έχει σημασία, όπου νομίζεις καλύτερα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Pleo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα