Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT: Τον βρήκα στο Disk Management αλλά στο “This PC” δεν φαίνεται. Ακολουθώ το βίντεο αυτό να κάνω copy hdd to SSD. Με το EaseUS Todo Backup Free. Στο βίντεο φαίνεται ο δίσκος αλλά σε εμένα όχι. Να προχωρήσω ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; 

======================

Καλησπέρα σας γραφω από κινητό αυτή τη στιγμή. Κούμπωσα έναν SSD σε ένα καινούργιο (δυο εβδομάδων λαπτοπ) αλλά δεν τον βλέπει. 

Τον SSD τον πήρα από εδώ https://www.amazon.com/gp/product/B079X7K6VP?th=1

και το λαπτοπ είναι 

https://www.amazon.com/Acer-Aspire-i3-8130U-Memory-E5-576-392H/dp/B079TGL2BZ/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=ppx_yo_mob_b_old_o1_img

ειδα αυτό το βίντεο το έχω κάνει σωστά δυο φορές κιόλας 

@zacharis1955 βοηθειαααα :( 

Επεξ/σία από sp3cial
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω. Οκ το βρήκα με το βίντεο να σαι καλά. Επειδή θέλω να κάνω copy HDD to SSD, θα βάλω τώρα το E: αλλά μετά θα το βάλει μόνο του στον C:? Θέλω να είναι  boot disk ο SSD.

EDIT: το έβαλα ως Ε: , τώρα άνοιξα το Easus Todo Backup... αλλά ενώ προσπαθώ να προχωρήσω όπως στο βίντεο στο πρώτο μου ποστ, μου βγάζει τo εξής error. 

56-A0-DD59-E9-A2-43-DE-AF33-EC8-D00-BAAB BAEAE85-F-198-D-4-A2-F-87-CB-8-A4-CA9-A2 58-CF8-B43-D69-B-46-DC-B1-DF-7-AFE0-A0-E

Ποιον δίσκο πρέπει να σβήσω για να προχωρήσω με το clone disk? Μην κάνω καμία γκάφα. Στο βίντεο ο τύπος είχε ένα δίσκο στο προγραμμα. Στη δεύτερη φωτό είναι ότι βλέπω στο EaseUS. Και στην τρίτη το disk management. Ενώ έκανα βήμα βήμα το βίντεο, μου έβγαλε δεξιά και αριστερά από το «Boot Disk» έναν other και έναν unallocated.

Ξανά EDIT: Έκανα Diskpart από οδηγίες που βρήκα σε άλλο σάιτ. Μου δείχνει ότι στον δίσκο τον SSD υπάρχει ένα partition 1 Reserved , size 128MB και offset 17KB. Να το σβήσω με command ή θα υπάρχει θέμα? 

Επεξ/σία από sp3cial
Δημοσ.

Δεν έχω κάνει ποτέ migration στους SSD μου. πάντα καθαρό install. 

Αυτά τα μικρά partition είναι για το trim του δίσκου σαν δικλείδα , μην τον τερματίσεις. το έχουν σχεδόν όλες οι εταιρίες νομίζω. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα, μου προτεινανε να κάνω φορματ τον HDD και clean install Windows στον SSD. Όποτε θα ψαχτω προς τα εκεί το ΣΚ. Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...