Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα κινητό που να κρατήσει χωρίς προβλήματα  τουλάχιστον 3 χρόνια, να βγάζει καλές φωτογραφίες, η μπαταρία καλή,  με παιχνίδια δεν ασχολείται, να ψιλοαντέχει σε πτώσεις γιατί πηγαίνει σε νευρικό άτομο. Έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο , λόγω κάμερας σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και ίσως στο Nokia 7 plus.Μέχρι 300-350 ευρώ  μπορώ να δώσω κι ας το πάρω από Κίνα, το 4Χ μου βγήκε αστέρι από εκεί.Ακούω τις απόψεις σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 το XZ1 έχει καλύτερη κάμερα αλλά θα προτείνω κι εγώ το Nokia 7 Plus, είναι καλύτερο overall πακέτο για αυτά που ζητάς. Stock andoird, μεγάλη μπαταρία, καλή κάμερα για τα λεφτά του.

Επίσης αφού μπορείς να δώσεις 350 θα σου πρότεινα και το Mi 8 αν θες να εξαντλήσεις όλο το budget! Πολύ ανώτερη κάμερα με OIS, καλή μπαταρία (αλλά μικρότερη απ του Nokia), SD 845 επεξεργαστής (ότι καλύτερο μέχρι στιγμής) και amoled οθόνη, πακέτο φωτιά! Άνετα το κρατάς 3 χρόνια με τα παραπάνω specs νομίζω (βέβαια stock andoird δεν έχει αλλά έχει άλλα δυνατά σημεία). Στο αναφέρω και αυτό να το έχεις υπόψιν (εγώ προσωπικά αν είχα πλαφόν στα 350 και με ενδιέφερε και η κάμερα θα πήγαινα σε αυτό!).

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2019 στις 6:23 ΜΜ, tsaftsif είπε

Θέλω ένα κινητό που να κρατήσει χωρίς προβλήματα  τουλάχιστον 3 χρόνια, να βγάζει καλές φωτογραφίες, η μπαταρία καλή,  με παιχνίδια δεν ασχολείται, να ψιλοαντέχει σε πτώσεις γιατί πηγαίνει σε νευρικό άτομο. Έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο , λόγω κάμερας σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και ίσως στο Nokia 7 plus.Μέχρι 300-350 ευρώ  μπορώ να δώσω κι ας το πάρω από Κίνα, το 4Χ μου βγήκε αστέρι από εκεί.Ακούω τις απόψεις σας

Το πιο ανθεκτικό κινητό του 2018 βγήκε το Nokia 7 plus και δεύτερο το Poco F1.

Τώρα από εκεί και πέρα στην κατηγορία του το stock android η μπαταρία και η κάμερα του Nokia είναι τα θετικά του.

Με τις αναβαθμίσεις να είναι σταθερές και στην ώρα τους από την Google.

Στο Poco F1 έχεις ένα ολοκληρωμένο κινητό και αν βάλεις και την Gcam θα έχεις ένα σχετικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στην κάμερα.

Δεν ξέρω αν μπορεί να συγκριθεί με του Nokia.

Σε αναβαθμίσεις ξέρουμε πολύ καλά ότι η Xiaomi είναι τελευταία αλλά τουλάχιστον τις παίρνει.

Το μεγάλο θετικό είναι ότι υποστηρίζει κινητά και τριετίας- τετραετίας.

Όλα τα κινητά που σου έχουν πει είναι αρκετά καλά.

Το θέμα είναι να τα δεις και από κοντά (αν γίνεται) .

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...