Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sange είπε

Αυτό που έχω υπογράμμιση ποιο επάνω (δηλαδή κουμπώνω το 4πινο  CPU μόνο στην μητρική που έχει υποδοχή τα 8πινο CPU ) . αν κατάλαβα αυτό λες?

Θέλω αυτό που λες να το επιβεβαιώσουν και άλλη από το φόρουμ  εδώ.

Μας έχεις μπερδέψει εντελώς.
Ξεκίνησες το thread αναφέροντας ότι έχεις πρόβλημα με το βύσμα της κάρτας γραφικών και τώρα λες ότι έχεις πρόβλημα και με το βύσμα για το μπόρντ.

Πήγαινε το καλύτερα σε κάνα φίλο που ξέρει ή κάνα τεχνικό για να στα συνδέσουν αλλιώς θα τα πάρεις όλα στο χέρι.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sange είπε

Το τροφοδοτικό που θέλω να βάλω αν γίνεται είναι αγορασμένο το 2010 ( OCZ600XS2 80+) αυτό έχει 2 4πινα για την μητρική αλλά για (είναι CPU1 και CPU 2) δεν ενώνονται μαζί για τα βάλω στην μητρική που παίρνει  αυτο το  8πινο το λεω εγω αυτο ( 2 4πινα )
 Το άλλο καλώδιο που είναι για την κάρτα γραφικών  2(6πινο +2πινο) είπα αν γίνετε να συνδέσω από εδώ την μητρική και την GPU μαζί απο το 2(6πινο +2πινο).

Εκτός αν με κάποιο αντάπτορα (καλώδιο προεκτάσεις) γίνουν τα 2 4πινα ενα 8πινο....  (της CPU).

κοιτα εχω δει τροφοδοτικο που τα δυο 4pin ειναι συρταρωτα και εχουν ενα τυπου (αυλακη) για να δεσουν,,

αν δεν υπαρχει κατι τετοιο και φοβασαι να κανεις αυτο που σου ειπαν τα παιδια κοιτα κι αυτο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dpolal είπε

Μας έχεις μπερδέψει εντελώς.
Ξεκίνησες το thread αναφέροντας ότι έχεις πρόβλημα με το βύσμα της κάρτας γραφικών και τώρα λες ότι έχεις πρόβλημα και με το βύσμα για το μπόρντ.

Πήγαινε το καλύτερα σε κάνα φίλο που ξέρει ή κάνα τεχνικό για να στα συνδέσουν αλλιώς θα τα πάρεις όλα στο χέρι.

Αν το διαβάσεις ξανά το θέμα από την αρχή θα καταλάβεις ότι εγώ είμαι μπερδεμένος και όχι
εσύ που τα ξέρεις καλύτερα.
 Μάλλον όταν γράφω δεν τα διατυπώνω σωστά? (ότι και να πάθω δίκη μου η ευθύνη).
πάλι ευχαριστώ για της απαντήσεις.
Όταν δεν έχω καθαρό μυαλό αυτά παθαίνω ( για μένα το λέω) όλα πάνε καλά μέχρι εδώ.

Τελικά δεν θέλω ούτε τροφοδοτικό ούτε καλώδιο προέκταση ,από στραβομάρα και επιπολαιότητα το έπαθα.

Ευχαριστώ για της χρήσιμες πληροφορίες σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...