Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να συνδέσω μια κάρτα γραφικών (RX570) και διαπίστωσα ότι το οκτάπινο καλώδιο (8pin)
που έχει το τροφοδοτικό για να το συνδέσω στην (RX570) δεν κουμπώνει γιατί.....
Τα πλαστικά κουμπώματα κάθε pin είναι διαφορετικό (αρσενικό-θηλυκό το ένα είναι  τετράγωνο
το άλλο πεντάγωνο ανόμοια). ξέρει κανείς κάτι?

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικό είναι? Λάθος 8πινο πας να συνδέσεις. Το πιθανότερο αυτό το 8πινο είναι για να συνδεθεί στη μητρική και όχι σε κάρτα γραφικών... 

• Like 1
Δημοσ.

εχεις συνδεσει μητρικη ?

το τροφοδοτικο ποιο ειναι?

η 8pin η 4+4pin ειναι για την μητρικη

6 η 6+2 ειναι για την καρτα..

αν εχεις κουμπωσει 8pin στη μητρικη και για την καρτα σου εχει 8 και 6pin

μαλλον το τροφοδοτικο σου ειναι παλιο και πρεπει να το αλλαξεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 2 τροφοδοτικά το 1 είναι τo OCZ600XS2 80 PLUS 600wat αυτό έχει 2 4πινα (4pin
cpu1 και cpu2) και 2 6πινα+2 (6pin+2pin pci1 και pci2 )άρα ένα 8πινο

Το άλλο ειναι LC600H-12 600W  αυτό βγάζει 2 6πινα+2πινο (6pin+2pin) και βγάζει άλλα 2
4πινα (2 4pin ) αυτά ενώνονται μεταξύ τους άρα είναι ένα 8πινο.

Επιμένω δεν κουμπώνει το 8πινο λόγο τον πλαστικών pin τετράγωνο-πεντάγωνο είναι διαφορετικά.

8pin.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αν μπορεις να κανεις δουλεια με το 6+2pin PCI του OCZ, αλλιως πήγαινε παρε ένα ανταπτοράκι να κάνεις την δουλειά σου.

και γενικά έχοντας το OCZ , το LC άστο...

Επεξ/σία από fankavo78
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sange είπε

Λοιπόν έχω 2 τροφοδοτικά το 1 είναι τo OCZ600XS2 80 PLUS 600wat αυτό έχει 2 4πινα (4pin
cpu1 και cpu2) και 2 6πινα+2 (6pin+2pin pci1 και pci2 )άρα ένα 8πινο

Το άλλο ειναι LC600H-12 600W  αυτό βγάζει 2 6πινα+2πινο (6pin+2pin) και βγάζει άλλα 2
4πινα (2 4pin ) αυτά ενώνονται μεταξύ τους άρα είναι ένα 8πινο.

Επιμένω δεν κουμπώνει το 8πινο λόγο τον πλαστικών pin τετράγωνο-πεντάγωνο είναι διαφορετικά.

8pin.PNG

Το βύσμα στην αριστερή φωτό κουμπώνει στο μπόρντ και όχι στην κάρτα γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κατάλαβα τι γίνεται παιδιά σας ευχαριστώ για της απαντήσεις.
Τελικά είναι το 6πινο+2πινο μαζι (παίζει η τοποθέτηση αριστερά-δεξιά του 2πινου καλωδίου)αυτό δεν πρόσεξα πριν.

Κάτι ακόμη αν τροφοδοτήσω από ένα (καλώδιο που βγάζει 2 6πινα) την μητρική και την κάρτα γραφικών θα έχω πρόβλημα?

Και πάλι ευχαριστώ για της απαντήσεις (με κατατοπίσατε πλήρως). 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Sange είπε

Κάτι ακόμη αν τροφοδοτήσω από ένα (καλώδιο που βγάζει 2 6πινα) την μητρική και την κάρτα γραφικών θα έχω πρόβλημα?

Φυσικά κ θα έχεις....Οι τροφοδοσίες PCI αφορούν ΜΟΝΟ καρτες γραφικών. Το 8πινο που δειχνεις στην φωτο αφορά την παροχη του επεξεργαστη σου.
Για αυτο κ εχει διαφορετική φύσσα κ δεν σου κούμπωνε στη καρτα.

Δεν υπάρχει 6πινη υποδοχη στις μητρικες...

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sange είπε

ποιος ο λογος να θες να το κανεις αυτο?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mar10s είπε

ποιος ο λογος να θες να το κανεις αυτο?

Το τροφοδοτικό που θέλω να βάλω αν γίνεται είναι αγορασμένο το 2010 ( OCZ600XS2 80+) αυτό έχει 2 4πινα για την μητρική αλλά για (είναι CPU1 και CPU 2) δεν ενώνονται μαζί για τα βάλω στην μητρική που παίρνει  αυτο το  8πινο το λεω εγω αυτο ( 2 4πινα )
 Το άλλο καλώδιο που είναι για την κάρτα γραφικών  2(6πινο +2πινο) είπα αν γίνετε να συνδέσω από εδώ την μητρική και την GPU μαζί απο το 2(6πινο +2πινο).

Εκτός αν με κάποιο αντάπτορα (καλώδιο προεκτάσεις) γίνουν τα 2 4πινα ενα 8πινο....  (της CPU).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 λεπτά πριν, Sange είπε

Το τροφοδοτικό που θέλω να βάλω αν γίνεται είναι αγορασμένο το 2010 ( OCZ600XS2 80+) αυτό έχει 2 4πινα για την μητρική αλλά για (είναι CPU1 και CPU 2) δεν ενώνονται μαζί για τα βάλω στην μητρική που παίρνει  αυτο το  8πινο το λεω εγω αυτο ( 2 4πινα )
 Το άλλο καλώδιο που είναι για την κάρτα γραφικών  2(6πινο +2πινο) είπα αν γίνετε να συνδέσω από εδώ την μητρική και την GPU μαζί απο το 2(6πινο +2πινο).

Εκτός αν με κάποιο αντάπτορα (καλώδιο προεκτάσεις) γίνουν τα 2 4πινα ενα 8πινο....  (της CPU).

Δεν κουμπώνουν μαζί δίπλα δίπλα; 

Αν όχι μπορείς να βάλεις μόνο το ένα 4πινο, δεν θα έχεις θέμα.

Το καλώδιο της κάρτας δεν μπαίνει στη μητρική, θα έχεις πρόβλημα αν το βάλεις.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Silverage είπε

Αυτό που έχω υπογράμμιση ποιο επάνω (δηλαδή κουμπώνω το 4πινο  CPU μόνο στην μητρική που έχει υποδοχή τα 8πινο CPU ) . αν κατάλαβα αυτό λες?

Θέλω αυτό που λες να το επιβεβαιώσουν και άλλη από το φόρουμ  εδώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

29 λεπτά πριν, Sange είπε

Αυτό που έχω υπογράμμιση ποιο επάνω (δηλαδή κουμπώνω το 4πινο  CPU μόνο στην μητρική που έχει υποδοχή τα 8πινο CPU ) . αν κατάλαβα αυτό λες?

Θέλω αυτό που λες να το επιβεβαιώσουν και άλλη από το φόρουμ  εδώ.

Οτι είπε ο παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...