myst77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Ρε παιδια εχv την παραπανω καρτα με το philips chip που παιζει filmnet δοκιμασα τα προγραματα για φιλμνετ που εχει το site αλλα τιποτα καποια βοηθεια? καποιο προγραμμα διαφορετικο, απο που να κατεβασω drivers? Μιλαω παντα για WinXP Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 !!! SOS !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Ρε παιδια καμμια ιδέα.... Να μην καταντησω να γραφω μόνος μου στο post :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Εγώ έχω την Hauppage wintv primio fm. και με το decote... παίζει κανονικά μετά από τις ρυθμίσεις.. Πρέπει να κεντράρεις την εικόνα για να είναι καθαρή φυσικά ήχο δεν θα έχεις. Είναι το πρώτο πρόγραμμα που καταφέρνω να δώ καθαρή εικόνα αν και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με το αρνητικό της εικόνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tooold Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Κι εγώ με την Win Theater δεν έχω καταφέρει να δώ filmnet . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.