Akenaten Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το είδα χθες. Έχει καλά εφέ. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν διασκεδαστική (παρόλο που εγώ δε την απόλαυσα ιδιαίτερα αλλά αυτό οφείλεται σε δικά μου προβλήματα τελευταία) αλλά μέχρι εκεί. Τώρα για να βγάλω και το άχτι μου: Πολλά κλισέ. Προσωπικά κουράστηκα πέφτοντας μέσα σε κάθε πρόβλεψη. Περίεργες μεταβάσεις. Ο τρόπος που ο τόνος άλλαζε από σοβαρό σε αστείο ήταν ανυπόφορος. Ήταν λες και την σκηνοθέτησαν 2 άτομα. Η μουσική γάμησε τα. Γενικά γουστάρω επικά είδη με χορωδίες κτλ. αλλά όχι κάθε φορά που κάνει κάτι ο Aquaman ή κάθε φορά που κάποιος βγάζει φορτισμένο λόγο. Η Μίρα δε μου άρεσε. Για αριστοκράτισα που μεγάλωσε υποβρυχίως και διατηρεί διπλωματικό στάτους φαινόταν πολύ λουφαδόρος. Οι μόνοι 2 χαρακτήρες που ήταν σοβαροί στην ταινία ήταν ο αδελφός του Aquaman και ο Βάλκο. Οι υπόλοιποι ήταν ό,τι να ναι. Είδαμε όλο τον βυθό σε μια ταινία. Δεν άφησαν και τίποτα για κάποιο sequel. Τη φυλή της τάφρου την είδαμε, το κράκεν που δεν ήταν κράκεν το είδαμε, δεν έμεινε και τίποτα άλλο. Απαράδεκτες σκηνές όπως αυτή με τους τραμπούκους στην εκδρομή στο πάρκο υδρόβιων. Η DC από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής έχει κάποιο φετίχ με τους μπούληδες γιατί υπάρχουν σχεδόν πάντα στην ιστορία των ηρώων της. Μια εδώ, μια στο Man Of Steel, μια στο Shazam. Και τους χρησιμοποιούν πάντα για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου ο ήρωας επειδυκνύει τις δυνάμεις του. Τίποτα άλλο. Επίσης, έλεος πια με τις σκηνές που μιλάνε 2 άτομα και σε μια στιγμή παύσης κάτι εκρύγνειται δίπλα στη μάπα του ενός και μπουκάρουν οι κακοί. 3 φορές συνέβη αν θυμάμαι καλά. Από το CGI δεν έχω παράπονα (βέβαια ποτέ δεν είχα σε πολλές ταινίες, άρα δεν είμαι αξιόπιστος στο θέμα) εκτός του ότι πολλά πράγματα φαινόντουσαν υπερβολικά "καθαρά". Δεν εννοώ πολύ λεπτομερή, εννοώ πολύ καθαρά. Ajax κτλ. καθαριότητα. Το χιούμορ με σκότωνε ώρες ώρες. Έχει και τις έξυπνες ατάκες του αλλά τις περισσότερες φορές δεν ήταν του γούστου μου. Αυτά πάνω κάτω. Αν είναι να κάνουμε και την τυπική σύγκριση με Marvel, θα έλεγα δε στέκει από πλευράς ανάπτυξης χαρακτήρα. Που είναι η μεγάλη δύναμη της marvel για μένα. Συγκριτικά με άλλες ταινίες του DCEU, ίσως λίγο πιο πάνω από την Wonder Woman. Άρα η 2η καλύτερη για μένα (1η το Man Of Steel). ΥΓ: Μη κοιτάτε επίμονα το σενάριο γιατί θα διακρίνετε πολλά plot holes και πράγματα που δε στέκουν. Απλά μη το πολυσκέφτεστε. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Akenaten
kxtsao Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 απορώ αν τα έσοδα είναι όντως τόσα όσα ανακοίνωσαν,γιατί μου φαίνεται σαν ανέκδοτο.αλλά ανέκδοτο και αμερικάνοι σινεφίλ είναι κοινή έννοια και αναφέρομαι στους αμερικάνους,γιατί κυρίως εκεί κόβονται τα περισσότερα εισιτήρια σε μποκμπάστερ ταινίες
teogin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Από την DC Comics σχεδόν ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα. Αλλά ρε παιδιά φτάνει με τις μαμάδες και τους μπαμπάδες των ηρώων. Όλες οι ιστορίες εστιάζουν στον μπαμπά και στην μαμά. Κόντεψαν να σκοτωθούν Superman και Batman και τα ξαναβρήκαν διότι οι μαμάδες τους είχαν το ίδιο όνομα! Οκ! Δεν αρκεί λοιπόν να έχει κανείς μπράτσα και γενικώς υπερφυσικές ικανότητες, αλλά πρέπει να έχει και την μαμά του!
babios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Η ταινία ήταν πολύ κάτω του μετρίου... Η DC έχει καλές ταινίες όπως το Batman Begins, έχει το αριστούργημα Watchmen και κυρίως έχει πατάτες σαν το aquaman... Δεν μπορώ να καταλάβω τι άρεσε από αυτή την ταινία... Χαζομάρα από την αρχή μέχρι το τέλος... Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν βγαίνουν τόσες καλές ταινίες πλέον γιατί εισιτήρια κόβουν αυτά τα σκουπίδια... 1
Mafariel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, babios είπε Η ταινία ήταν πολύ κάτω του μετρίου... Η DC έχει καλές ταινίες όπως το Batman Begins, έχει το αριστούργημα Watchmen και κυρίως έχει πατάτες σαν το aquaman... Δεν μπορώ να καταλάβω τι άρεσε από αυτή την ταινία... Χαζομάρα από την αρχή μέχρι το τέλος... Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν βγαίνουν τόσες καλές ταινίες πλέον γιατί εισιτήρια κόβουν αυτά τα σκουπίδια... Σκουπιδια για καποιον απλη διασκεδαση για αλλον. Ειναι γεγονος πως ταινιες εστω και επιστημονικης φαντασιας που να χριζουν σχολιασμου δεν κυκλοφορουν, διοτι η εμπνευση εχει στερεψει. Αν οχι ολες, οι περισσοτερες βασιζονται σε κομικ με ολα τα στεροτυπα που τα ακολουθουν. Υπαρχουν και διαμαντια μεσα στο χαος των κομικ-ταινιων, απλα ειναι δυσκολο να βρεθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα