Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταινιάρα ήτανε, όντως η καλύτερη από την αποτυχημένη σειρά της DC. Πραγματικά αδικείται που είναι μέσα στη σειρά. Πολλοί είμαι σίγουρος σχολιάζουν ενώ δεν την έχουν δει. Επίσης βλέπω κάποιους που παραπονιούνται για φαντασία, άλλους παραπονιούνται για κακό sci-fi concept και άλλους που σχολιάζουν λες και είναι μέλη της κινηματογραφικής ακαδημίας και βγάζουν πόρισμα για τα Oscar.
Παιδιά αλλάξτε σερβιέτα, μάλλον τη φοράτε πολύ καιρό και έχει αρχίσει να σας ενοχλεί, γιατί σίγουρα αυτά που λέτε δεν έχουν ούτε σχέση με την ταινία, ούτε με την πραγματικότητα. Σίγουρα δε μπορεί μια ταινία να αρέσει και να μας ικανοποιήσει όλους, αλλά κάπου κάπου πρέπει να κάνουμε ένα reality check και να προσαρμόζουμε τις απαιτήσεις μας ανάλογα! Δε φταίει ο Aquaman αν δεν έχεις όρεξη να πας να δεις την ταινία και σε τραβάνε άλλοι με το ζόρι, ούτε φταίει αν δεν έχεις καταλάβει τι πας να δεις.

• Like 2
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκαθαρο σκουπιδι. Μεσα στα plot holes και μερικες σκηνες τρομερα κακογυρισμενες. Σεναριο μετριοτατο στην καλυτερη χωρις εκπληξεις. Η αυτοκρατορια της Ρωμης υπηρχε πριν βυθιστει η Ατλαντιδα ετσι ωστε να την ξερει ο Ατλαντας ε? Τα γυαλινα μπουκαλια μπυρας κι αυτα? Η βασιλισσα της Ατλαντιδας ξεκοιλιαζει αθωους Ατλαντιους απο την αρχη της ταινιας χωρις δυσταγμο? Η τελικη μαχη...ενα εκτρωμα CGI που δεν καταλαβαινες τι γινοταν. Αμ το αλλο να βγαινει ο Ακουαμαν και να επιτιθεται στο στρατο της Ατλαντιδας χωρις κανενα λογο. Σκοτωνε αθωους στρατιωτες ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, αντι να τους πει παιδια πηρα την τριαινα ειμαι βασιλιας σας, βουλο και στα γονατα. Η μανα του, που κολλουσε να ζησει?? Οι διαλογοι πιο κριντζι απο ποτε με την αγαπη και το θαρος να τα κερδιζει ολα.... Και στο κατω κατω ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να την κανετε standalone αυτη την ταινια χωρις να δικαιολογησετε που ειναι χαμενοι ολοι οι ηρωες. Η Μαρβελ για παραδειγμα εδιωξε το Χαλκ και το Θορ απο το Σιβιλ Γουορ αλλα δικαιολογησε την απουσια τους. Εδω που ειναι ο Σουπερμαν? Γιατι δεν ζηταει ο Ακουαμαν τη βοηθεια του αφου ουτε ο χρονος τους πιεζει ιδιαιτερα ουτε ειναι απασχολημενος με κατι. Που ειναι η σχεση του με τη δεμενη Τζαστις Λιγκ? Μια ταινια πριν κατεβηκε στην Ατλαντιδα να παρει το κουτι και τωρα λεει πως δεν εχει ξαναπαει....Αν ειναι δυνατον να θεωρουμε αυτο το εκτρωμα αριστουργημα. Θες αριστουργηματα? Κατσε δες Man of Steel και Batman v Superman Ultimate Edition. Αλλα αφου τα θελετε ολα στυλ Guardians of the Galaxy παρτε τα τωρα στη μαπα.  

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε

Ξεκαθαρο σκουπιδι. Μεσα στα plot holes και μερικες σκηνες τρομερα κακογυρισμενες. Σεναριο μετριοτατο στην καλυτερη χωρις εκπληξεις. Η αυτοκρατορια της Ρωμης υπηρχε πριν βυθιστει η Ατλαντιδα ετσι ωστε να την ξερει ο Ατλαντας ε? Τα γυαλινα μπουκαλια μπυρας κι αυτα? Η βασιλισσα της Ατλαντιδας ξεκοιλιαζει αθωους Ατλαντιους απο την αρχη της ταινιας χωρις δυσταγμο? Η τελικη μαχη...ενα εκτρωμα CGI που δεν καταλαβαινες τι γινοταν. Αμ το αλλο να βγαινει ο Ακουαμαν και να επιτιθεται στο στρατο της Ατλαντιδας χωρις κανενα λογο. Σκοτωνε αθωους στρατιωτες ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, αντι να τους πει παιδια πηρα την τριαινα ειμαι βασιλιας σας, βουλο και στα γονατα. Η μανα του, που κολλουσε να ζησει?? Οι διαλογοι πιο κριντζι απο ποτε με την αγαπη και το θαρος να τα κερδιζει ολα.... Και στο κατω κατω ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να την κανετε standalone αυτη την ταινια χωρις να δικαιολογησετε που ειναι χαμενοι ολοι οι ηρωες. Η Μαρβελ για παραδειγμα εδιωξε το Χαλκ και το Θορ απο το Σιβιλ Γουορ αλλα δικαιολογησε την απουσια τους. Εδω που ειναι ο Σουπερμαν? Γιατι δεν ζηταει ο Ακουαμαν τη βοηθεια του αφου ουτε ο χρονος τους πιεζει ιδιαιτερα ουτε ειναι απασχολημενος με κατι. Που ειναι η σχεση του με τη δεμενη Τζαστις Λιγκ? Μια ταινια πριν κατεβηκε στην Ατλαντιδα να παρει το κουτι και τωρα λεει πως δεν εχει ξαναπαει....Αν ειναι δυνατον να θεωρουμε αυτο το εκτρωμα αριστουργημα. Θες αριστουργηματα? Κατσε δες Man of Steel και Batman v Superman Ultimate Edition. Αλλα αφου τα θελετε ολα στυλ Guardians of the Galaxy παρτε τα τωρα στη μαπα.  

Αδερφέ έχεις κάνει το πιο άσχετο σχόλιο σε όλο το thread 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Abudi είπε

Ήδη από τα μισά δεν έβλεπα την ώρα να φύγω. Το Man of Steel μου είχε αρέσει πολύ. Τα υπόλοιπα μου έχουν φανεί όλο και χειρότερα.

Κουβάλησα και τη γυναίκα μαζί ο βλάκας και ακόμη μου το χρωστάει

Φίλε σε βλέπω να βλέπεις τη συνέχεια της συνέχειας του The notebook.

Κράτα ρε φίλε γερά!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ather είπε

Φυσικά μια χαρά ταινία αν είσαι κάτω των 20, εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε το πρόβλημα.

Διαβάζω ώρα τα σχόλια , εσύ αρχίζεις κ με εκνευρίζεις όπως κ όλοι που.μεγαλωσατε κ νομίζετε ! Λοιπόν όλοι εσείς που το παίζετε σκηνοθέτες κ σεναριογράφοι παραγωγοί κ δεν ξέρω τι άλλο νομίζετε ότι ξέρετε, τα σχόλια κρατήστε τα για πάρτη σας ! Τουμπανη ήταν η ταινία όπως κ όλες του όσους της (marvel DC ) για αυτό υπάρχουν τα τρέιλερ για να βλέπεις κ να αποφασίζεις μου αρέσει η όχι ! 

• Confused 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sxcite είπε

Διαβάζω ώρα τα σχόλια , εσύ αρχίζεις κ με εκνευρίζεις όπως κ όλοι που.μεγαλωσατε κ νομίζετε ! Λοιπόν όλοι εσείς που το παίζετε σκηνοθέτες κ σεναριογράφοι παραγωγοί κ δεν ξέρω τι άλλο νομίζετε ότι ξέρετε, τα σχόλια κρατήστε τα για πάρτη σας ! Τουμπανη ήταν η ταινία όπως κ όλες του όσους της (marvel DC ) για αυτό υπάρχουν τα τρέιλερ για να βλέπεις κ να αποφασίζεις μου αρέσει η όχι ! 

Το ξανασκέφτηκα και διορθώνω , μέχρι 15 ετών. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μέχρι αυτή την ηλικία θα μου άρεσε. Το thread εδώ λειτουργεί ως στατιστική, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι αλλά από ό,τι κατάλαβα υπάρχει συσχέτιση με την ηλικία όπως και σε πολλά άλλα πράγματα. Ενημερωτικά: κατάφερες να με κάνεις να γελάσω οπότε άξιζε το σχόλιό σου. 

• Like 2
Δημοσ.

Ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α ειδικα εφε. Ο σκηνοθετης εχει καθε δικιο να φωναζει για τα καραγκιοζακια της ακαδημιας. Απο εκει και περα οι αναμενομενες ερμηνεις σε αυτους του ειδους ταινια, ηταν απλα επαρκεις, το σεναριο λιγο πολυ αναμενομενο αλλα συνολικα η ταινια ειχε καλο ρυθμο, εντυπωσιακες μαχες, εναν καλα σκιαγραφημενο υπερηρωα και γενικοτερα στεκοταν επαξια αναμεσα στις καλυτερες ταινιες με ηρωες κομικ. Στον καθενα αρεσουν λιγοτερο, περισσοτερο η καθολου αυτες οι ταινιες γιαυτο και για τον καθενα το τι ειναι καλο κακο η  μετριο ειναι απλα θεμα γουστου. Ευτυχως ομως πηγε καλα και το το αγαπημενο συμπαν της DC θα συνεχισει να υφισταται κινηματογραφικα.  Θα ηθελα περισσοτερη προσοχη στον Superman που κατ' εμε ειναι ο πιο αγαπημενος υπερηρωας ολων των εποχων μαζι με τους Spiderman/Wolverine.

Δημοσ.

καλο ηταν ενταξει αλλα λιγο παραυπερβολικο ..μαν οφ στηλ πιο καλο και τα μπατμαν.. φυσικα μαρβελ ρουλς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Abudi είπε

Ήδη από τα μισά δεν έβλεπα την ώρα να φύγω. Το Man of Steel μου είχε αρέσει πολύ. Τα υπόλοιπα μου έχουν φανεί όλο και χειρότερα.

Κουβάλησα και τη γυναίκα μαζί ο βλάκας και ακόμη μου το χρωστάει

Πραγματικά απορώ πως έκανες τη σύγκριση....και για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα εγώ έσυρα το κολλητό μου και για να μου το ανταποδώσει με πήγε αυτός στο Bachelor 3....άστα...

22 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Εννοείς της χρωστάς :)

Γενικά έχουμε πήξει στο εφφεδιλίκη και από σενάριο/σκηνοθεσία/ηθοποιία τίποτα. Δεν το παίζω κουλτουριάρης (μου αρέσουν κάποιες της DC και τα sci-fi γενικότερα) αλλά μερικές από αυτές τις ταινίες μόνο παιδικές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς. Το aquaman πάντως δεν το έχω δει ακόμη, οπότε επιφυλάσσομαι.

Μη μπεις στον κόπο πραγματικά...

Επεξ/σία από nefos78
Δημοσ.

περιμένω ακόμη τη ταινία με την διάλυση της Τουρκικής Αυτοκρατορίας 

22 ώρες πριν, anax111 είπε

Και το χειρότερο είναι ότι προσπαθούν να το πλασάρουν σαν Επιστημονική Φαντασία! Παραμυθάκια είναι της κακιάς ώρας με μπρατσωμένους πρωταγωνιστές με γυαλιστερά σώβρακα. Για να γυρίσουν κάποια καλή ταινία Επιστημονικής Φαντασίας ούτε λόγος. Μια το χρόνο και αν.

που χρόνος για να σκεφτούν, τα έχουν βάλει με τον Τραμπφ τώρα

21 ώρες πριν, elessar86 είπε

Αφού δεν το χετε με τις αντιγραφές κειμένων τι τις γράφεται.... το Aquaman είναι ήδη στα 945 εκατομμύρια και θα κλείσει με πάνω απο 1.1 δισεκατομμύρια. Θα περάσει σίγουρα όλα τα batman, για την ακρίβεια θα γίνει η δεύτερη πιο εμπορική ταινία της Warner μετά απο το τελευταίο Harry Potter 

γιατί είσαι επιθετικός, έχεις μετοχές στην DC

18 ώρες πριν, ooaris είπε

To matrix του '99 ειχε πολυ καλυτερο cgi απο αυτο το low budget cash grab

μην συγκρίνετε τις φούστες με τις βούρτσες 

17 ώρες πριν, tzimogiannis111111 είπε

ειστε ολοι ασχετοι..μια χαρα ταινια ηταν...το ειδα σε imax και επαθα πλακα...(οπως και όλοι στην παρεα που πηγαμε)...αν δε σας αρεσουν οι επ.φαντασιας πατε δεστε καμια " αληθινη ιστορια" τερμα βαρετη κτλ και μην κραζετε ταινιες που δεν σας αρεσουν σαν ειδος

δηλαδή τώρα να γράψουμε ή πρέπει να τη δούμε πρώτα

15 ώρες πριν, risingsun είπε

Παντως τα 3 batman με τον κριστιαν μπειλ η τα πρωτα spiderman,βαζουν κατω τον aquasuck και τον βλακ panther.

και σε μένα αυτά μου άρεσαν από τα τελευταία, βάλε μέσα και τον Γούλβεριν

7 ώρες πριν, Virus200 είπε

Αδερφέ έχεις κάνει το πιο άσχετο σχόλιο σε όλο το thread 

"θρέντ" είναι όχι η κιβωτός των γνώσεων 

Δημοσ.

Για γελια κ για κλαμματα , σενάριο σκηνοθεσία της πλάκας . Αποκορύφωμα της τραγικής αυτής ταινίας η χρυση στολή του φλωρινιωτη  στην τελική μάχη . Χάσαμε ένα δίωρακι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...