risingsun Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Ουτε εγω την εχω δει,αλλα ελεος πια.Ολες οι τελευταιες ταινιες με σουπερηρωες,εχουν καταντησει απλα εμπορικες χωρις νοημα,με ιδια αρχη και τελος. 1 1
aypnia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Ήθελα να ήξερα αν από αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά το είδε κάποιος γιατί εγώ το είδα και έμεινα σούπερ ενθουσιασμένος. Τέλεια εφέ, τρομερή μουσική, ηθοποιοί πρωτοκλασάτοι και ιστορία πολύ καλή. Ο jason mamoa, καταπληκτικός. Υπερθέαμα. Δηλαδή τι περίμεναν να δούνε? Δράμα και οικογενειακές ιστορίες? Σε ταινία κόμικ πήγανε και σαν ταινία κόμικ είναι πάρα πολύ καλή. Έχω δει και άλλες υπερπαραγωγές και ήταν για κλάματα πχ id2 last jedi κλπ. Το aquaman ξεχώριζε. Μπράβο. Θα συμφωνήσω, αν και δεν είμαι φαν των superhero ταινιών, αλλά παρακολουθώ το box office, η ταινία έχει πάει απροσδόκητα καλά. Και ποια DC; Είναι δεδομένο ότι θα περάσει το billion και όλες τις ταινίες της DC, δεν είναι απλά μια πιθανότητα. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει ξεπεράσει κι ένα κάρο marvel σόλο ταινίες, καμιά 15αριά, είναι μόνο πίσω από το Black Panther και το Iron Man 3. Τo Αquaman και το domestic gross του Black Panther είναι οι μεγάλες εκπλήξεις του box office για το 2018. 1
markoliaz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 θεικη ηταν η ταινια, θα την παρω και σε blue ray!!!!!!!!
Markantonis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Ήμουν επιφυλακτικός στο να πάω να την δω, αλλά με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Από τις καλύτερες ταινίες του είδους. Επάξια στην πρώτη θέση.
Ather Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάθε ένας έχει και άλλο γούστο. Εντελώς βαρετή ταινία. Τρία άτομα την είδαμε, κόψαμε φλέβες. Ίσως φταίνε και τα χρόνια μας. Το Venom το είδα ευχάριστα, bird box σαφώς μου άρεσε, όπως και το searching (αν και ξεκίνησε βαρετά) . Αυτά για να δείτε το γέρικο γούστο μου Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Ather
Tetrabitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Την έκαναν και λίγο αστεία μήπως που μετά τον Deadpool, το πήρε ο Thor λιγάκι στον χαβαλε κτλπ.
elessar86 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Αφού δεν το χετε με τις αντιγραφές κειμένων τι τις γράφεται.... το Aquaman είναι ήδη στα 945 εκατομμύρια και θα κλείσει με πάνω απο 1.1 δισεκατομμύρια. Θα περάσει σίγουρα όλα τα batman, για την ακρίβεια θα γίνει η δεύτερη πιο εμπορική ταινία της Warner μετά απο το τελευταίο Harry Potter 1
ELMastas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Είναι όντος εντυπωσιακή έχει "σχετικά" καλούς ηθοποιούς και ο πρωταγωνιστής μου αρέσει σαν χαρακτήρας και ηθοποιός,όμως όπως είπαν και κάποιοι άλλοι φίλοι,τον τελευταίο καιρό χάνουμε την μπάλα με τόση έμφαση στα εφέ,το Black Panther που πήγε τόσο καλά εμπορικά ήταν για μένα απο τις χειρότερες ταινίες με υπερήρωες που έχω δει .... Καλό θα είναι να επικεντρώνονται στο να φτιάξουν σωστές ταινίες και οχι στον εντυπωσιασμό,τα εφέ για μένα είναι για να υποστηρίζουν μια ταινία και οχι η ταινία τα Εφέ !
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλό καστ για μια μετριότητα .... τώρα που μου θύμισες το βλακ μπλακ που@ .. συγκριτικά τα πάντα όλα είναι καλά συμφωνώ Το σενάριο κάπου το χουμε ξαναδεί η ιδέα μου ; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
supervasilis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Ταινίαρα 100% στο είδος που είναι ήταν φοβερή.
DonVicious Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, Retromaniac said: Εννοείς της χρωστάς Γενικά έχουμε πήξει στο εφφεδιλίκη και από σενάριο/σκηνοθεσία/ηθοποιία τίποτα. Δεν το παίζω κουλτουριάρης (μου αρέσουν κάποιες της DC και τα sci-fi γενικότερα) αλλά μερικές από αυτές τις ταινίες μόνο παιδικές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς. Το aquaman πάντως δεν το έχω δει ακόμη, οπότε επιφυλάσσομαι. Εντάξει το βασικό κόνσεπτ της ταινίας είναι σούπερ ήρωες οπότε προφανώς θα είναι πιο παιδική. (Με εξαίρεση Watchmen, Sin city etc) Το αγοραστικό τους κοινό είναι παιδιά(κυρίως αγόρια) απο 9-10 χρονών εως 25 max. Και επι το πλείστον αυτό ακριβώς ζητάνε αυτές οι ηλικίες. 1 hour ago, ELMastas said: Είναι όντος εντυπωσιακή έχει "σχετικά" καλούς ηθοποιούς και ο πρωταγωνιστής μου αρέσει σαν χαρακτήρας και ηθοποιός,όμως όπως είπαν και κάποιοι άλλοι φίλοι,τον τελευταίο καιρό χάνουμε την μπάλα με τόση έμφαση στα εφέ,το Black Panther που πήγε τόσο καλά εμπορικά ήταν για μένα απο τις χειρότερες ταινίες με υπερήρωες που έχω δει .... Καλό θα είναι να επικεντρώνονται στο να φτιάξουν σωστές ταινίες και οχι στον εντυπωσιασμό,τα εφέ για μένα είναι για να υποστηρίζουν μια ταινία και οχι η ταινία τα Εφέ ! Ωραίο ήταν το Black Panther. Απλά βγαίνουν συνέχεια Super hero movies και τα περισσότερα έχουν παρόμοιες πλοκές που λογικό είναι να κουράζουν. Αυτό που ήταν πολύ κακό ήταν το infinity war. Γενικά τα Avengers ήταν αρκετά κακά. Που είναι οι παλιές καλές μέρες του Spiderman και X-men 1,2 ? 2
Koukoz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Ήθελα να ήξερα αν από αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά το είδε κάποιος γιατί εγώ το είδα και έμεινα σούπερ ενθουσιασμένος. Τέλεια εφέ, τρομερή μουσική, ηθοποιοί πρωτοκλασάτοι και ιστορία πολύ καλή. Ο jason mamoa, καταπληκτικός. Υπερθέαμα. Δηλαδή τι περίμεναν να δούνε? Δράμα και οικογενειακές ιστορίες? Σε ταινία κόμικ πήγανε και σαν ταινία κόμικ είναι πάρα πολύ καλή. Έχω δει και άλλες υπερπαραγωγές και ήταν για κλάματα πχ id2 last jedi κλπ. Το aquaman ξεχώριζε. Μπράβο. Δεν γίνεται να λένε αυτή την ταινία gtp και ταυτόχρονα να λένε τον black panther ταινιάρα.. Ήταν μια τιμιοτατη ταινία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα