Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Το Aquaman αποτελεί και επίσημα την εμπορικότερη ταινία του "DC Extended Universe". To τελευταίο blockbuster της DC έκανε πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου, με τον Jason Momoa να ενσαρκώνει τον ομώνυμο ήρωα, και σταρ όπως Amber Heard, Nicole Kidman, Dolph Lundgren και Willem Dafoe να πλαισιώνουν το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό κάστ. Τα έσοδα της ταινίας άγγιξαν τα $887 εκ. παγκοσμίως, "εκθρονίζοντας" από την πρώτη θέση των εμπορικότερων ταινιών της DC το Batman v Superman του 2016 με έσοδα $873 εκ. Βέβαια, θεωρείται δύσκολο να ξεπεράσει το σχεδόν $1 δις. του Dark Knight Rises, αν και αποτελεί μία ξεχωριστή ιστορία του Batman, και δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες του Extended Universe. O σκηνοθέτης της ταινίας James Wan, "ξέσπασε" στο άκουσμα της είδησης ότι το Aquaman δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα υποψηφιοτήτων των βραβείων Όσκαρ για την κατηγορία καλύτερων ειδικών εφέ, λέγοντας ότι: "Kelvin [McIlwain, υπεύθυνος ειδικών εφέ], εσύ και το τμήμα σου είστε οι αφανείς ήρωες της ταινίας. Το γεγονός ότι οι συνάδελφοί σας στην Ακαδημία δεν αναγνώρισαν την προσφορά σας στην ταινία και στην βιομηχανία, είναι γαμ****η ντροπή". Στο μεταξύ φαίνεται ότι η Warner Bros. είναι στην διαδικασία συζητήσεων για την ανάπτυξη του Aquaman 2, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Amber Heard -η οποία ενσαρκώνει την ηρωίδα Mera-. Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι η WB ήταν τόσο σίγουρη για την επιτυχία της πρώτης ταινίας, που ήδη σχεδιάζει την δεύτερη ταινία του franchise. NME Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
palawiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κουράστηκα να δω ακόμα και το trailer Γενικά την υπερβολική φαντασία στα έργα,δεν την μπορώ άλλο. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris 19 4
Abudi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Ήδη από τα μισά δεν έβλεπα την ώρα να φύγω. Το Man of Steel μου είχε αρέσει πολύ. Τα υπόλοιπα μου έχουν φανεί όλο και χειρότερα. Κουβάλησα και τη γυναίκα μαζί ο βλάκας και ακόμη μου το χρωστάει 6 1
gianniskks Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Την είδα σε Imax 3d. Ωραία εφέ, καλό στόρυ, μέτριες ερμηνείες. Γενικά μου άρεσε αλλά δεν ξετρελάθηκα.
Retromaniac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Abudi είπε Ήδη από τα μισά δεν έβλεπα την ώρα να φύγω. Το Man of Steel μου είχε αρέσει πολύ. Τα υπόλοιπα μου έχουν φανεί όλο και χειρότερα. Κουβάλησα και τη γυναίκα μαζί ο βλάκας και ακόμη μου το χρωστάει Εννοείς της χρωστάς Γενικά έχουμε πήξει στο εφφεδιλίκη και από σενάριο/σκηνοθεσία/ηθοποιία τίποτα. Δεν το παίζω κουλτουριάρης (μου αρέσουν κάποιες της DC και τα sci-fi γενικότερα) αλλά μερικές από αυτές τις ταινίες μόνο παιδικές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς. Το aquaman πάντως δεν το έχω δει ακόμη, οπότε επιφυλάσσομαι. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Retromaniac 10
Abudi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Εννοείς της χρωστάς Γενικά έχουμε πήξει στο εφφεδιλίκη και από σενάριο/σκηνοθεσία/ηθοποιία τίποτα. Δεν το παίζω κουλτουριάρης (μου αρέσουν κάποιες της DC και τα sci-fi γενικότερα) αλλά μερικές από αυτές τις ταινίες μόνο παιδικές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς... Έλαγα να μην πω "μου το φυλάει" διότι το "φυλάω" είναι κάπως στα κρυφά, ενώ αυτή το είπε ξεκάθαρα οτι θα το πληρώσω! 1 1
Retromaniac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Abudi είπε Έλαγα να μην πω "μου το φυλάει" διότι το "φυλάω" είναι κάπως στα κρυφά, ενώ αυτή το είπε ξεκάθαρα οτι θα το πληρώσω! χαχαχα την έχω πατήσει και εγώ έτσι... 1
Anakha Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Abudi είπε Έλαγα να μην πω "μου το φυλάει" διότι το "φυλάω" είναι κάπως στα κρυφά, ενώ αυτή το είπε ξεκάθαρα οτι θα το πληρώσω! Μην ψαρώνεις φίλε μου. Για ξεκάρφωμα στο είπε. Άλλωστε το 1/3 των εισιτηρίων που έκοψε η ταινία προερχόταν απο γυναίκες που πήγαν για να δουν τον Μομοα ξεβράκωτο. 😁😁😁 2
MontzOlee Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 σκουπίδι απλά! μέτριο σε όλα του ... άμα πέσει ενα πρόβατο στο γκρεμό πέφτουν όλα μετά ... 5 2
valkon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Είναι κανένας άλλος πάρα πολύ απογοητευμένος με το πως χειρίζονται την DC κινηματογραφικά; Μιλάμε για τις πιο αναγνωρίσιμες pop culture φιγούρες. Οι ταινίες της DC θα έπρεπε να είναι φεστιβάλ, γιορτή, να γίνεται πανικός και όχι απλά μια ταινία με ήρωες. Το τι lore υπάρχει, το πόσες συγκινήσεις έχουν προσφέρει στα comics...πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ ότι το λούσανε τόσο. Η ταινία Justice League θα έπρεπε να είναι νούμερο 1 σε έσοδα,και αντ αυτού όλοι γελάνε με την DC. Τι να πω...να ξεκινήσουμε από τα βασικά; Δώσε Batman Year One. Θα σου πει κανείς τίποτα; Πιάσε τους Lanterns που έχουν ΤΟ υλικό. Φαντάζεστε ταινία Green Lantern Emerald Twilight; Πως το λούσανε τόσο στην WB δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. 13
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Ήθελα να ήξερα αν από αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά το είδε κάποιος γιατί εγώ το είδα και έμεινα σούπερ ενθουσιασμένος. Τέλεια εφέ, τρομερή μουσική, ηθοποιοί πρωτοκλασάτοι και ιστορία πολύ καλή. Ο jason mamoa, καταπληκτικός. Υπερθέαμα. Δηλαδή τι περίμεναν να δούνε? Δράμα και οικογενειακές ιστορίες? Σε ταινία κόμικ πήγανε και σαν ταινία κόμικ είναι πάρα πολύ καλή. Έχω δει και άλλες υπερπαραγωγές και ήταν για κλάματα πχ id2 last jedi κλπ. Το aquaman ξεχώριζε. Μπράβο. 11 3
anax111 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, palawiaris είπε Κουράστηκα να δω ακόμα και το trailer Γενικά την υπερβολική φαντασία στα έργα,δεν την μπορώ άλλο. Και το χειρότερο είναι ότι προσπαθούν να το πλασάρουν σαν Επιστημονική Φαντασία! Παραμυθάκια είναι της κακιάς ώρας με μπρατσωμένους πρωταγωνιστές με γυαλιστερά σώβρακα. Για να γυρίσουν κάποια καλή ταινία Επιστημονικής Φαντασίας ούτε λόγος. Μια το χρόνο και αν. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από anax111 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα