Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους. 

Σήμερα το πρωί ανακάλυψα κάτι μεγάλους λεκέδες σε μεγάλο μέρος του καπό και στην πόρτα του οδηγού. Είναι λες και κάποιος (για κάποιο λόγο) έχει ρίξει διαβρωτική ουσία σε αυτά τα σημεία. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο περίπου θα μου στοιχίσει η αποκατάσταση του χρώματος σε καπό και πόρτα; 

Επεξ/σία από pssst
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, pssst είπε

Γεια σε όλους. 

Σήμερα το πρωί ανακάλυψα κάτι μεγάλους λεκέδες σε μεγάλο μέρος του καπό και στην πόρτα του οδηγού. Είναι λες και κάποιος (για κάποιο λόγο) έχει ρίξει διαβρωτική ουσία σε αυτά τα σημεία. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο περίπου θα μου στοιχίσει η αποκατάσταση του χρώματος σε καπό και πόρτα; 

Εγώ θα το πήγαινα για ερώτηση σε μερικούς διαφορετικούς φανοποιούς γιατί ο καθένας δίνει συνήθως διαφορετική τιμή. Α και θα προσπαθούσα να μην ξαναπαρκάρω κάπου που ενοχλεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Εγώ θα το πήγαινα για ερώτηση σε μερικούς διαφορετικούς φανοποιούς γιατί ο καθένας δίνει συνήθως διαφορετική τιμή. Α και θα προσπαθούσα να μην ξαναπαρκάρω κάπου που ενοχλεί.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είχα παρκάρει σε σημείο που δεν έπρεπε; 

Όσο για το κόστος, δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές... 

Δημοσ.

Εγώ από την δική μου εμπειρία μια φορά , είχα πάει σε 4 φανοποιους και όλοι είχαν απόκλιση μεταξύ τους τουλάχιστον 100€. Άλλος φθηνότερος άλλος ακριβότερος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...