pssst Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους. Σήμερα το πρωί ανακάλυψα κάτι μεγάλους λεκέδες σε μεγάλο μέρος του καπό και στην πόρτα του οδηγού. Είναι λες και κάποιος (για κάποιο λόγο) έχει ρίξει διαβρωτική ουσία σε αυτά τα σημεία. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο περίπου θα μου στοιχίσει η αποκατάσταση του χρώματος σε καπό και πόρτα; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από pssst
zx1234r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, pssst είπε Γεια σε όλους. Σήμερα το πρωί ανακάλυψα κάτι μεγάλους λεκέδες σε μεγάλο μέρος του καπό και στην πόρτα του οδηγού. Είναι λες και κάποιος (για κάποιο λόγο) έχει ρίξει διαβρωτική ουσία σε αυτά τα σημεία. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο περίπου θα μου στοιχίσει η αποκατάσταση του χρώματος σε καπό και πόρτα; Εγώ θα το πήγαινα για ερώτηση σε μερικούς διαφορετικούς φανοποιούς γιατί ο καθένας δίνει συνήθως διαφορετική τιμή. Α και θα προσπαθούσα να μην ξαναπαρκάρω κάπου που ενοχλεί.
pssst Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Εγώ θα το πήγαινα για ερώτηση σε μερικούς διαφορετικούς φανοποιούς γιατί ο καθένας δίνει συνήθως διαφορετική τιμή. Α και θα προσπαθούσα να μην ξαναπαρκάρω κάπου που ενοχλεί. Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είχα παρκάρει σε σημείο που δεν έπρεπε; Όσο για το κόστος, δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές...
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Χονδρικά θα υπολογίζεις για καπω και πόρτα ένα τριακοσαρι
zx1234r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εγώ από την δική μου εμπειρία μια φορά , είχα πάει σε 4 φανοποιους και όλοι είχαν απόκλιση μεταξύ τους τουλάχιστον 100€. Άλλος φθηνότερος άλλος ακριβότερος
gkoumplias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 70 με 100 περνούν συνήθως για ολλο το φτερό και 150 για το καπό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα