Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας! ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το κινητο Meizu M6. Εχει  γυρω στα 91 ευρω και εχει πολυ καλες δυνατοτηες για τα λεφτα του αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι υγειης δλδ η ακτινοβολια που εκπεμπει σε σωμα και κεφαλι.. αν γνωριζει καποιος να με ενημερωση και επισης εαν μπορει να μου προτεινη ενα καλο smartphone κοντα στα 100 ευρω ειτε ειναι xiaomi ειτε samsung απλα εχω θελω να εχει χαμηλη ακτινοβολια (επισης εχω ακουσει οτι τα κινεζακα κινητα σκανε οι μπαταριες)

Επεξ/σία από Akis040
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Akis040 είπε

Γεια σας! ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το κινητο Meizu M6. Εχει  γυρω στα 91 ευρω και εχει πολυ καλες δυνατοτηες για τα λεφτα του αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι υγειης δλδ η ακτινοβολια που εκπεμπει σε σωμα και κεφαλι.. αν γνωριζει καποιος να με ενημερωση και επισης εαν μπορει να μου προτεινη ενα καλο smartphone κοντα στα 100 ευρω ειτε ειναι xiaomi ειτε samsung απλα εχω θελω να εχει χαμηλη ακτινοβολια (επίσης έχω ακούσει ότι τα κινέζικα κινητά σκάνε οι μπαταρίες)

Δηλαδή έλεος ποια.!!!!

Και στα Samsung και στα Apple.....

0.92 κεφάλι 1.68 σώμα αυτό είναι το sar του Meizu.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δηλαδή έλεος ποια.!!!!

Και στα Samsung και στα Apple.....

ειναι σχετικα μεγαλο αυτο το sar Για κινητο... και επισης μπορει να βρεθουν και αλλα παρομοια κινητα σε αυτην την τιμη με χαμηλοτερο sar;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Δύσκολο.

δηλαδη ολα τα χαμηλα σε τιμη κινητα σε αυτο το sar Κινουνται; πχ το samsung j3 2017 ;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε απασχολεί το sar; σε τούνελ θα κινήσε;; οι τιμές που βλέπεις είναι η μέγιστες που τις μετράνε σε οριακό σήμα.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Akis040 είπε

πχ το samsung j3 2017 ;

0.66 κεφάλι 1.32 σώμα

3 λεπτά πριν, chios είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε απασχολεί το sar; σε τούνελ θα κινήσε;; οι τιμές που βλέπεις είναι η μέγιστες που τις μετράνε σε οριακό σήμα.

Το σάλιο σου χαλάς.

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, chios είπε

52 λεπτά πριν, saruman123 είπε

0.66 κεφάλι 1.32 σώμα

Το σάλιο σου χαλάς.

δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα αν παρω το meizu m6;

55 λεπτά πριν, chios είπε

δηλαδη το sar σε εξωτερικο χωρο ειναι μικροτερο;

Δημοσ.

Η μέγιστη δυνατή μέτρηση του SAR γίνεται σε συνθήκες οριακού ας πούμε σήματος (για να το πω με απλά λόγια).

Ο φίλος από πάνω με την έκφραση "σε τούνελ θα είσαι?" εννοεί ότι δεν υπάρχει λόγος να σε φοβίζει τόσο το SAR απ την στιγμή που δεν θα είσαι όλη μέρα σε ένα  τούνελ με αποτέλεσμα η κεραία να δουλέβει στο φουλ (το λέω πάλι απλά). 

Επίσης ναι συμφωνώ πως όσο το δυνατόν λιγότερο τόσο το καλύτερο όσον αφορά το SAR αλλά μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες συσκευές είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων, το επισημάνω γιατί επικρατεί ένας πανικός με αυτό το θέμα και γράφονται πολλά από άτομα που δεν έχουν κάτσει καν να ψάξουν το θέμα. Υπάρχει και σχετικό topic, ψάξε κι εκεί αν θες να δεις περισσότερα. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Η μέγιστη δυνατή μέτρηση του SAR γίνεται σε συνθήκες οριακού ας πούμε σήματος (για να το πω με απλά λόγια).

Ο φίλος από πάνω με την έκφραση "σε τούνελ θα είσαι?" εννοεί ότι δεν υπάρχει λόγος να σε φοβίζει τόσο το SAR απ την στιγμή που δεν θα είσαι όλη μέρα σε ένα  τούνελ με αποτέλεσμα η κεραία να δουλέβει στο φουλ (το λέω πάλι απλά). 

Επίσης ναι συμφωνώ πως όσο το δυνατόν λιγότερο τόσο το καλύτερο όσον αφορά το SAR αλλά μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες συσκευές είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων, το επισημάνω γιατί επικρατεί ένας πανικός με αυτό το θέμα και γράφονται πολλά από άτομα που δεν έχουν κάτσει καν να ψάξουν το θέμα. Υπάρχει και σχετικό topic, ψάξε κι εκεί αν θες να δεις περισσότερα. 

εσυ μου το προτεινεις το Meizu m6 σαν ασφαλης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Αναλυτικό οδηγό θα βρει εδώ 

4 λεπτά πριν, Akis040 είπε

εσυ μου το προτεινεις το Meizu m6 σαν ασφαλης;

Αν θες χαμηλό sar τότε βάλε το χέρι στην τσέπη και πάρε ένα G6 ή ένα S7.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 3
Δημοσ.
18 ώρες πριν, saruman123 είπε

Δηλαδή έλεος ποια.!!!!

Πραγματικά αυτό εκφράζει και μένα σε μεγάλο βαθμό !!!!!

Αλλά όχι για τον φίλο που ρωτάει αλλά για τους ξερόλες που απαντάνε στα μηνύματα με αυτό το ύφος.

Αγαπητοί ξερόλες ,θα ήθελα να ξέρω τι είναι αυτό που σας κάνει ξερόλες ;

Είστε ειδικοί με επιστημονική κατάρτιση επί του θέματος η είστε απλά χρήστες που έχουν περάσει από τα χέρια τους μερικά κινητά ;

Και αν ισχύει το δεύτερο (γιατί αυτό πιστεύω, αν κάνω λάθος να μου το πείτε), αυτό σας κάνει αυτόματα και ειδήμονες που αυτό που λέτε είναι νόμος απαραβίαστος ;

Το ρωτώ αυτό γιατί μιλάτε με ύφος χιλίων καρδιναλίων κρυμμένοι πίσω από ένα ψευδώνυμο χωρίς να γνωρίζει ο αναγνώστης αν είστε μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι η αμούστακα δεκαπεντάχρονα παιδάκια.

Και χωρίς ντροπή προτείνετε στους φίλους που ρωτούν τι συσκευή να πάρουν για το μικρό παιδί τους, κινητά με ακτινοβολία στα ύψη !

Στο θέμα της ακτινοβολίας υπάρχουν δύο φωνές, μία αυτή που συνεχώς επαναλαμβάνεται εδώ και η άλλη που είναι αντίθετη.

Συνεχώς μας πετάτε μια συνέντευξη που προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα είναι καλά ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλες από επιστήμονες που μιλάνε για το αντίθετο και θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει για αντίλογο.

Εσείς επιλέξατε να πιστέψετε την άποψη που σας βολεύει.

Κάποιοι καλώς η κακώς  ενστερνίζονται τις φωνές που λένε πως η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη για την υγεία και αντί να το σεβαστείτε, παίρνετε από τα μούτρα όποιον εκφράσει διαφορετική άποψη από την δική σας.

Ο άνθρωπος θέλει χαμηλό sar !! Δικαίωμα του είναι !!

Τι έλεος φίλε saruman ; Σε κούρασε να ακούς αυτή τη ερώτηση ;

Και ναι λοιπόν , κάποιοι δεν γουστάρουν Xiaomi  Meizu  η γενικότερα κινέζικη συσκευή, γουστάρουν Samsung  Sony η οτιδήποτε άλλο , τα κριτήρια τους δεν είναι ίδια με τα δικά σας.

Δεν χρειάζονται όλοι 800 πυρήνες και ένα σκασμό επεξεργαστική ισχύ, θέλουν απλά κάτι όμορφο στο χέρι τους να πάρουν ένα τηλέφωνο η να μπουν στο διαδίκτυο, τι τον προσβάλετε με τρόπο που τον κάνει να νοιώθει πως είπε χαζομάρα επειδή του αρέσει το τάδε κινητό ;

Σεβασμός κύριοι στον απέναντι. Σεβασμός.

Δεν τα ξέρετε όλα , ξέρετε ίσως κάποια πράγματα αλλά η ημιμάθεια είναι πιο επικίνδυνη από την αμάθεια !!!

Έλεος λοιπόν και από μένα !!

ΥΓ Μπορεί η γλώσσα που χρησιμοποιώ να προσβάλει κάποιους εδώ αλλά να ξέρετε ότι και η δική σας προσβάλει πολλούς από  εμάς !

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Alkis1012 είπε

Αλλά όχι για τον φίλο που ρωτάει αλλά για τους ξερόλες που απαντάνε στα μηνύματα με αυτό το ύφος.

Είστε ειδικοί με επιστημονική κατάρτιση επί του θέματος η είστε απλά χρήστες που έχουν περάσει από τα χέρια τους μερικά κινητά ;

Και αν ισχύει το δεύτερο (γιατί αυτό πιστεύω, αν κάνω λάθος να μου το πείτε), αυτό σας κάνει αυτόματα και ειδήμονες που αυτό που λέτε είναι νόμος απαραβίαστος ;

Το ρωτώ αυτό γιατί μιλάτε με ύφος χιλίων καρδιναλίων κρυμμένοι πίσω από ένα ψευδώνυμο χωρίς να γνωρίζει ο αναγνώστης αν είστε μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι η αμούστακα δεκαπεντάχρονα παιδάκια.

Και χωρίς ντροπή προτείνετε στους φίλους που ρωτούν τι συσκευή να πάρουν για το μικρό παιδί τους, κινητά με ακτινοβολία στα ύψη !

Στο θέμα της ακτινοβολίας υπάρχουν δύο φωνές, μία αυτή που συνεχώς επαναλαμβάνεται εδώ και η άλλη που είναι αντίθετη.

Συνεχώς μας πετάτε μια συνέντευξη που προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα είναι καλά ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλες από επιστήμονες που μιλάνε για το αντίθετο και θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει για αντίλογο.

Κάποιοι καλώς η κακώς  ενστερνίζονται τις φωνές που λένε πως η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη για την υγεία και αντί να το σεβαστείτε, παίρνετε από τα μούτρα όποιον εκφράσει διαφορετική άποψη από την δική σας.

Και ναι λοιπόν , κάποιοι δεν γουστάρουν Xiaomi  Meizu  η γενικότερα κινέζικη συσκευή, γουστάρουν Samsung  Sony η οτιδήποτε άλλο , τα κριτήρια τους δεν είναι ίδια με τα δικά σας.

Δεν χρειάζονται όλοι 800 πυρήνες και ένα σκασμό επεξεργαστική ισχύ, θέλουν απλά κάτι όμορφο στο χέρι τους να πάρουν ένα τηλέφωνο η να μπουν στο διαδίκτυο, τι τον προσβάλετε με τρόπο που τον κάνει να νοιώθει πως είπε χαζομάρα επειδή του αρέσει το τάδε κινητό ;

Δεν τα ξέρετε όλα , ξέρετε ίσως κάποια πράγματα αλλά η ημιμάθεια είναι πιο επικίνδυνη από την αμάθεια !!!

ΥΓ Μπορεί η γλώσσα που χρησιμοποιώ να προσβάλει κάποιους εδώ αλλά να ξέρετε ότι και η δική σας προσβάλει πολλούς από  εμάς !

Επειδή νομίζω δεν διάβασες και κάπως μπερδεύτηκες.

Εγώ το έλεος το λέω για τα κινέζικα που σκάνε.

Μάλιστα έδωσα και παράδειγμα τα Samsung και τα Apple.

Επίσης έχω δώσει και τιμές sar χωρίς να έχω σχολιάσει κάτι.

Το τοπικό(link) που έδωσα ήταν στην απάντηση του @Netr0nic και όχι στον ts.

Επίσης έδωσα δύο εναλλακτικές λύσεις κινητών που έχουν το πιο χαμηλό sar στην αγορά .

Αλλά μήπως σε πείραξε το γεγονός ότι είπα να βάλει το χέρι στην τσέπη?

Γιατί με τα λεφτά που διαθέτει είναι λίγο δύσκολο να βρει κάποιο "αξιόλογο" κινητό και με το sar που θέλει.

Για παιδί δεν γνωρίζω αν είναι η όχι γιατί δεν το γράφει πουθενά.....

Που είδες εσύ να προτείνω Xiaomi/Meizu ?

Το ότι "κρυβόμαστε" και πως μιλάμε το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που μας ξέρουν χρόνια και μας ακολουθούν.

Το ποιος μιλάει από "πίσω" αυτό φαίνεται και δεν θέλω να το σχολιάσω.

Οπότε λοιπών που καταλήγουμε?

Διαβάζουμε και προσέχουμε τη γράφει ο καθένας και μετά κάνουμε οποιαδήποτε παρέμβαση.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Alkis1012 είπε

Συμφωνω σε αυτα που ειπες. Αλλα το "ελεος" νομιζω το ειπε για το οτι σκανε οι μπαταριες στα κινεζικα κινητα κατι που συμβαινει και σε επωνυμες εταιριες βεβαια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...