Dagobert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Σε υπολογιστή με Windows 10 είχα κατεβάσει το Skype 8, το οποίο ήταν απαράδεκτο, οπότε το απεγκατέστησα και εγκατέστησα το Skype 7 (κλασσικό) που δούλευε απροβλημάτιστα. Πρόσφατα σταμάτησε να δουλεύει και βγήκε ένα πλαίσιο διαλόγου που έλεγε είτε να εγκαταστήσω την νέα έκδοση ή να κάνω quit και το οποίο δεν μπορούσα να παρακάμψω. Απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις από το Microsoft Store και στη συνέχεια απεγκατέστησα-εγκατέστησα το Skype 7. Ενώ δουλεύει κανονικά για ένα λεπτό, ξαναβγάζει το πλαίσιο διαλόγου update ή quit. Αποτέλεσμα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω καθόλου την κλασσική έκδοση του Skype παρά μόνο το Skype 8. Κάποια λύση, ώστε να περάσω εκ νέου την έκδοση 7 του Skype;
zx1234r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Αν κατεβάσεις την έκδοση.... https://endpoint920510.azureedge.net/s4l/s4l/download/win/Skype-8.34.0.78.exe Νομίζω πως έχεις κατεβάσει την έκδοση του windows store. Αυτή απο πάνω είναι η default windows εγκατάσταση. 1
Dagobert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, zx1234r είπε Αν κατεβάσεις την έκδοση.... https://endpoint920510.azureedge.net/s4l/s4l/download/win/Skype-8.34.0.78.exe Νομίζω πως έχεις κατεβάσει την έκδοση του windows store. Αυτή απο πάνω είναι η default windows εγκατάσταση. Νομίζω ότι αυτή που έδωσες είναι η έκδοση 8.34. Εγώ θέλω να περάσω και να χρησιμοποιώ την 7.41, η οποία είναι η κλασσική έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, την εγκαθιστώ και λειτουργεί κανονικά για ένα λεπτό, όμως αμέσως μετά το Skype με πετάει έξω ζητώντας update σε Skype 8. Δε μπορώ να βρω πως το παρακαμπτω αυτό, ώστε να έχω το κλασσικό Skype. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Dagobert
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dagobert είπε Νομίζω ότι αυτή που έδωσες είναι η έκδοση 8.34. Εγώ θέλω να περάσω και να χρησιμοποιώ την 7.41, η οποία είναι η κλασσική έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, την εγκαθιστώ και λειτουργεί κανονικά για ένα λεπτό, όμως αμέσως μετά το Skype με πετάει έξω ζητώντας update σε Skype 8. Δε μπορώ να βρω πως το παρακαμπτω αυτό, ώστε να έχω το κλασσικό Skype. και εγω για καιρό χρησιμοποιούσα την 7.41 εχω σταματησει εδω και κανενα μηνα περίπου να μπαίνω και το δοκίμασα ΜΟΛΙΣ σε win7 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο. ΜΑΛΛΟΝ εκοψαν την υποστήριξη στην συγκεκριμένη έκδοση και δεν μπαίνει καθόλου.
Dagobert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε και εγω για καιρό χρησιμοποιούσα την 7.41 εχω σταματησει εδω και κανενα μηνα περίπου να μπαίνω και το δοκίμασα ΜΟΛΙΣ σε win7 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο. ΜΑΛΛΟΝ εκοψαν την υποστήριξη στην συγκεκριμένη έκδοση και δεν μπαίνει καθόλου. Είχαν πει ότι θα μπορούμε να χρησιμποιούμε κανονικά την 7.41. Προσωπικά απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις στο Microsoft Store, μήπως έφταιγε αυτό, όμως παρ' όλα αυτά δεν μπαίνει καθόλου στην 7.41 κι ας το επαναγκαθιστώ. Καμμία λύση, ώστε να περάσουμε ξανά την 7.41;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 αν ψάχνεις το exe http://www.skaip.org/skype-7-41-0-101-for-windows και εγω κομμένα όλα τα updates είχα κλπ, αλλα δεν βλέπω να γινεται κατι. Θα δοκιμασω επανεγκατάσταση offline μηπως και. 1
Dagobert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αν ψάχνεις το exe http://www.skaip.org/skype-7-41-0-101-for-windows και εγω κομμένα όλα τα updates είχα κλπ, αλλα δεν βλέπω να γινεται κατι. Θα δοκιμασω επανεγκατάσταση offline μηπως και. Ναι, δοκίμασε κι αν τα καταφέρεις να το εγκαταστήσεις, πες τα βήματα, ώστε να μπορεί να το περάσει όποιος θέλει την κλασσική έκδοση.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 δυστυχώς ΔΕΝ. Με το που βάζω τα στοιχεία μου,ζητάει ενημέρωση. 1
Dagobert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Xristaras12. Δηλαδή, κατά την εταιρεία, θα πρέπει να εγκαταστήσουμε υποχρεωτικά το απαράδεκτο Skype 8; Όποιος βρει έναν τρόπο να περάσουμε την 7.41, ας τον γράψει εδώ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Dagobert
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 απο 1/9/18 ήθελαν να το σταματήσουν βασικά οπότε βρήκαν πλέον την ευκαιρία με την αλλαγή του έτους. Αλλο ενα πρόγραμμα για βιντεοκλήσεις χαμένο απο μένα, κάθε πέρσι και καλύτερα. το messenger είναι απαράδεκτο σε ποιότητα, το ίδιο και το viber. Η εκδοση 8 και ανω τρομπάρει του κερατά στην κάμερα και στον ηχο (δεν βλέπεις ολο το πλάνο, κάνει κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ζουμ κλπ)
Dagobert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε απο 1/9/18 ήθελαν να το σταματήσουν βασικά οπότε βρήκαν πλέον την ευκαιρία με την αλλαγή του έτους. Αλλο ενα πρόγραμμα για βιντεοκλήσεις χαμένο απο μένα, κάθε πέρσι και καλύτερα. το messenger είναι απαράδεκτο σε ποιότητα, το ίδιο και το viber. Η εκδοση 8 και ανω τρομπάρει του κερατά στην κάμερα και στον ηχο (δεν βλέπεις ολο το πλάνο, κάνει κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ζουμ κλπ) Είχαν πει ότι δε θα το σταματήσουν, παραμύθια της Χαλιμάς τελικά. Όντως μία εναλλακτική της προκοπής για βιντεοκλήσεις δεν υπάρχει. Γιατί νομίζεις είχαμε όλοι την 7.41, όπως το precious ο Σμιγκολ; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Dagobert
postfire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 ξερουμε στον νεο κ..λο σκυπε πως εχει ηχο οταν μας ερχεται μηνυμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα