Προς το περιεχόμενο

Αγορά micro sd για το νεο μου αυτοκινητο

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Σε λιγες μερες ερχεται το νεο μου vw polo το οποιο δεχεται misco sd για αναπαραγωγη πολυμεσων. Θελω μια καρτα micro sd 32gb για να περασω ολη μου την μουσικη και να ακουω απο το αυτοκινητο. Ποια προτεινεται ωστε να εισαι σβέλτη, να αλλαζει χωρις κολληματα και να μου εμφανιζει και τα εξωφυλλα στην οθονη (ο αδερφος μου εχει μια απλη η οποια πολλες φορες κολλαει και δεν παορυσιαζει εξφυλλα)..

Ευχαριστω πολύ για τον χρονο σας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

...και αυτο σημαίνει οτι φταίει η κάρτα και οχι το σαπιο radiocd του polo;

Παρε μια με πανω απο 200MB/s

σαπιο radiocd σε golf του 2017 δεν παιζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε για SanDisk/Kingston/Samsung με read/writes ~90/90mb/sec (αν και λογικά τα reads σε απασχολούν για την χρήση που αναφέρεις).

Δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση το ενσωματωμένο reader να διαβάζει ούτως η άλλως παραπάνω.

Στα γρήγορα θα έλεγα αυτη

Υ.γ Max 32gb παίρνει?

Επεξ/σία από @topos

9 ώρες πριν, @topos είπε

Ψάξε για SanDisk/Kingston/Samsung με read/writes ~90/90mb/sec (αν και λογικά τα reads σε απασχολούν για την χρήση που αναφέρεις).

Δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση το ενσωματωμένο reader να διαβάζει ούτως η άλλως παραπάνω.

Στα γρήγορα θα έλεγα αυτη

Υ.γ Max 32gb παίρνει?

Η βιβλιοθήκη μουσικής μου είναι 11gb τώρα, πάνω από 32 δεν πιστεύω να φτάσει ποτέ για αυτό και επέλεξα 32 (και για οικονομία εννοείται)

10 ώρες πριν, Chrisito είπε

Η βιβλιοθήκη μουσικής μου είναι 11gb τώρα, πάνω από 32 δεν πιστεύω να φτάσει ποτέ για αυτό και επέλεξα 32 (και για οικονομία εννοείται)

Ο λόγος που ρώτησα είναι επειδή για κάποιο λόγο οι μικρότερες microsd έχουν πιο αργά writes στην ίδια σειρά.

Π.χ Samsung Evo plus (οι κόκκινες)

32gb->20mb/s

64gb->60mb/s

128gb->90mb/s

Από κει και πέρα στην περίπτωση σου νομίζω πως τα writes δεν σε επηρεάζουν μιας και αυτό που ψάχνεις είναι η αναπαραγωγή αρχειων->reads.

Επισης ΑΝ σκοπευεις να την αφηνεις πανω στο αμαξι να προσεξεις να εχει αντοχη σε χαμηλες και υψηλες θερμοκρασιες (Οχι δεν εχουν ολες).

Βασικά να ψαξεις μέχρι πόσα αρχεια μπορει να διαβάσει ο player του αυτοκινήτου. Στο δικό μου (2011) μπορει να διαβασει μέχρι 2000 αρχεία, με αποτελεσμα η 32 gb msd μου να ειναι άχρηστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...