Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jack124 είπε

Λοιπόν δεν είμαι fanboy καμιάς εταιρίας και πραγματικά βλέπω πολύ αδικία για την sony χωρίς λόγο , έχει τρομερές τηλεοράσεις πολύ ανώτερες από lg και samsung, ειδικά την samsung 3 τηλεοράσεις πήρα όλες είχαν πρόβλημα με το πανελ (διαφορετικά μοντέλα)  , προφανώς και δεν έχετε δοκιμάσει τηλεοράσεις sony απλά την κράζετε με άτοπα επιχειρήματα , στην κάμερες προτιμώ canon αλλά και η sony είναι κορυφή , όλες οι μεγάλες εταιρίες προμηθεύονται φακούς sony δεν ειναι απλά μια εταιρία που πουλάει σκουπίδια όπως λέτε 

Τέλος το έχετε ξεφτιλίσει λίγο όπως και στο άρθρο με την τηλεόραση της LG, site με τεχνολογία είναι μπορεί να μην είναι χρήσιμο το 8Κ ακόμα αλλά δεν παύει να είναι μεγάλο τεχνολογικό άλμα που πρέπει να αναγνωρίζουμε  ...

Βρε αφήστε τα upscaling και πείτε μας για το lag ! Το περσινό μοντέλο AF8 είχε 100ms latency και σε game mode το κατέβαζε στα 47ms. 

Το βελτίωσαν καθόλου στο φετινό ;;;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bench_Lifter είπε

ναι αλλα μην τα γράψεις εδώ μέσα γιατι θα σου την πέσουν τα fanboys που ξερoσταλιάζουν οταν ακουνε Sony.. 

Τραγική εταιρεία με κακή φήμη για τις πρακτικές της.

Δεν αμφιβάλω ότι θα υπάρχουν και απογοητευμένοι πελάτες. Ωστόσο ρε παιδιά εγώ αγοράζω Sony από τα πρώτα  μου walkman το 1982 και χωρίς να είμαι fanboy, (αγοράζω πάντα ότι θεωρώ ότι με καλύπτει περισσότερο χωρίς να με ενδιαφέρει ποια εταιρία το παράγει) όσες φόρες έσκασα λεφτά στην Sony ποτέ δεν το μετάνιωσα. Ούτε μία φορά. Πάντα τα προϊόντα της ήταν λίγο ακριβότερα από τους ανταγωνιστές της αλλά ποιοτικά καλύτερα. Αντίθετα έχω πάθει νίλες από πολλές άλλες εταιρίες, όπως η Sasmung και η LG π.χ. Ποτέ όμως από Sony! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, anax111 είπε

Δεν αμφιβάλω ότι θα υπάρχουν και απογοητευμένοι πελάτες. Ωστόσο ρε παιδιά εγώ αγοράζω Sony από τα πρώτα  μου walkman το 1982 και χωρίς να είμαι fanboy, (αγοράζω πάντα ότι θεωρώ ότι με καλύπτει περισσότερο χωρίς να με ενδιαφέρει ποια εταιρία το παράγει) όσες φόρες έσκασα λεφτά στην Sony ποτέ δεν το μετάνιωσα. Ούτε μία φορά. Πάντα τα προϊόντα της ήταν λίγο ακριβότερα από τους ανταγωνιστές της αλλά ποιοτικά καλύτερα. Αντίθετα έχω πάθει νίλες από πολλές άλλες εταιρίες, όπως η Sasmung και η LG π.χ. Ποτέ όμως από Sony! 

Ειχα χρονια να αγορασω Sony και πηρα το καλοκαιρι που μας περασε την 55XE9005 λιγο πριν χαθει απο την αγορα σε παρα πολυ καλη τιμη και την κουμπωσα στο X σε ενα απο τα παιδικα δωματια γιατι δεν ηθελα να ρισκαρω ενα burn in στην ΟLED του σαλονιου.

Η καλυτερη LED που εχω αγορασει ποτε, με φοβερα χρωματα ελεω triluminos και εξαιρετικα μαυρα λογω full array local diming.

Αφου πολλες φορες βαζω στην OLED μια ταινια και με πειραζουν τα παιδια οτι θελουν να την δουν στη Sony.:lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jack124 είπε

Λοιπόν δεν είμαι fanboy καμιάς εταιρίας και πραγματικά βλέπω πολύ αδικία για την sony χωρίς λόγο , έχει τρομερές τηλεοράσεις πολύ ανώτερες από lg και samsung, ειδικά την samsung 3 τηλεοράσεις πήρα όλες είχαν πρόβλημα με το πανελ (διαφορετικά μοντέλα)  , προφανώς και δεν έχετε δοκιμάσει τηλεοράσεις sony απλά την κράζετε με άτοπα επιχειρήματα , στην κάμερες προτιμώ canon αλλά και η sony είναι κορυφή , όλες οι μεγάλες εταιρίες προμηθεύονται φακούς sony δεν ειναι απλά μια εταιρία που πουλάει σκουπίδια όπως λέτε 

Τέλος το έχετε ξεφτιλίσει λίγο όπως και στο άρθρο με την τηλεόραση της LG, site με τεχνολογία είναι μπορεί να μην είναι χρήσιμο το 8Κ ακόμα αλλά δεν παύει να είναι μεγάλο τεχνολογικό άλμα που πρέπει να αναγνωρίζουμε  ...

Καλα θα μας πάρουν τα ζουμια για την αδικία που γράφεις .. Σαβουρο εταιρεία είναι με σαβουρο Support και ψάχνει για ηλιθιους καταναλωτές ειδικά στα οικονομικά της μοντέλα.. 

Ψαχτείτε λίγο στα blogs του εξωτερικου τρώει τόσο κράξιμο που ουτε οι χειρότερες κινεζιές δεν τρώνε

Φυσικά αν τα σκάσεις εχει και καλά μοντέλα αλλά μεσα σε αυτα πολύ σαβούρα.

Για το φίλο απο πάνω που λέει οτι του ζητάνε τα παιδιά του την XE εναντι της OLED που έχει ε τι να σχολιάσεις μετά.. ο Fanboysmos δεν εχει τελειωμό

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Bench_Lifter είπε

Καλα θα μας πάρουν τα ζουμια για την αδικία που γράφεις .. Σαβουρο εταιρεία είναι με σαβουρο Support και ψάχνει για ηλιθιους καταναλωτές ειδικά στα οικονομικά της μοντέλα.. 

Ψαχτείτε λίγο στα blogs του εξωτερικου τρώει τόσο κράξιμο που ουτε οι χειρότερες κινεζιές δεν τρώνε

Φυσικά αν τα σκάσεις εχει και καλά μοντέλα αλλά μεσα σε αυτα πολύ σαβούρα.

Για το φίλο απο πάνω που λέει οτι του ζητάνε τα παιδιά του την XE εναντι της OLED που έχει ε τι να σχολιάσεις μετά.. ο Fanboysmos δεν εχει τελειωμό

Παιδια ειναι για πλακα το λενε επειδη ειναι δικη τους για με πειραξουν.:-)

• Like 2
Δημοσ.

τωρα κανονικα θελει εποχες πασοκ, να μπεις μεσα οπως εισαι στον κωτσο να του πεις βαλτη οπως ειναι 150 δοσεις, πρωτη δοση το 2022 καλοκαιρι, και την ξεχρεωνουν τα εγγονια σου.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ????????? χαχαχαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Παιδια ειναι για πλακα το λενε επειδη ειναι δικη τους για με πειραξουν.:-)

ασε βρε που το λένε για πλάκα τα εχεις κάνει fan boys girls :P δεν ξέρω τι έχεις να σου ζήσουν πάντως 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αντιγραφή της αντιγραφής... δεν είναι κάτι καινούργιο για την Sony και βέβαια δεν το κάνει μόνο εκείνη,όμως Εκείνη συνεχίζει να βάζει γερό καπέλο στήν τιμή,απλά γιατί λέγεται Sony,κάποιοι την έχουν συνδέσει ποιοτικά,με μια άλλη εποχή των συμβατικών CRT,που με τους σωλήνεςTrinitron,για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν,ήταν πραγματικά κορυφαία για την εποχή και τότε καταλάβαινες και τον λόγο να δώσεις κάτι παραπάνω.

Ενοείται οτι το support όπως προαναφέρθηκε,είναι για κλάματα,είναι υπερτιμημένη γενικά εδω και καιρό σε πολλά προιόντα και ιδιαίτερα στίς τηλεοράσεις της,οκ τα τελευταία κάνα 2 χρόνια κάτι πάει να διορθώσει και αν το ψάξεις όντος έχει και καλά μοντέλα στίς μεσαίες κατηγορίες,που το καλύτερο χαρακτηριστικό τους είναι η ομαλή κίνηση,αυτά για να είμαστε δίκαιοι.Ομως μην τρελαθούμε κιόλας,και μιλάμε για πολύ ανώτερες τηλεοράσεις απο το μυαλό μας,και βέβαια όταν μιλάμε για τεχνολογικά "άλματα" και για features,όπως το 8Κ κλπ ας τα αποδίδουμε καλύτερα σε εκείνους που πρώτοι τα παρουσίασαν στόν κόσμο (απο το 2012) και οχι σε αυτούς που τα αντιγράφουν βγάζοντας και εκείνοι 6 χρόνια,μετά ενα μοντέλο 8Κ και βέβαια δεν κάνουμε λόγο για τα πάνελ τους που προέρχονται απο την γνωστή εταιρία που κάποιοι κατηγορούν πιο πάνω. 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ lg oled εχω αλλά πάντα νόμιζα ότι η Sony είναι ανώτερη. Δεν το είχα ψάξει. Αλλά με αυτά που διαβάζω λέω να το ψάξω λιγο από περιέργεια. Εντύπωση μου έκανε το μεγάλο latency που έγραψε κάποιος. Η lg, ευτυχώς, έχει μόνο 21ms στο games/pc mode.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Η αντιγραφή της αντιγραφής... δεν είναι κάτι καινούργιο για την Sony και βέβαια δεν το κάνει μόνο εκείνη,όμως Εκείνη συνεχίζει να βάζει γερό καπέλο στήν τιμή,απλά γιατί λέγεται Sony,κάποιοι την έχουν συνδέσει ποιοτικά με μια άλλη εποχή των συμβατικών CRT που με τους σωλήνεςTrinitron για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν,ήταν πραγματικά κορυφαίοι για την εποχή και τότε καταλάβαινες το λόγο να δώσεις κάτι παραπάνω.

καλύτερη tv : Sony Trinitron 32άρα-34άρα (και μερικές HD CRT τους) Vs Panasonic Quintrix

καλύτερες CRT οθόνες PC : Sony FW900 και Sony Artisan σειρές

καλύτερος projector : Sony G90 Vs Barco Cine 9 η 909 split pack (το έχουν στο πλανητάριο).

Camera : Sony F55/F60 Vs.. ε εδώ δεν έχει ανταγωνιστή, ζήτημα αν η Canon C700 GS να τη παλέψει λίγο στη κίνηση, μετά πας σε Panavision που παίζει με film.

Φωτογραφική δεν το συζητώ, έχει πολλά αξιόλογα μοντέλα να διαλέξεις, και φακούς, συν τους Zeiss που είναι αξεπέραστοι και κουμπώνουν 99% σε Sony.

Για τις τηλεοράσεις του άρθρου, τιμή δεν γράφει και ανησυχώ. Τα συγκεκριμένα μοντέλα που έγραψα πριν είναι αναμφίβολα κορυφές σε όλα.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/1/2019 στις 4:51 ΜΜ, jack124 είπε

τεχνολογικό άλμα θα ηταν καθερα πανελ διχως DSE Bandding Clouding σκωνες μεσα στο πανελ καμενα πιξελ κτλ.... τεχνολογικό άλμα θα ηταν κατι νεο εντελως διχως ανακυκλωσης προηγουμενης γενιας πανελ.... σο dorothy its not cansas here ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...