Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και θά ήθελα την βοήθεια σας.εχω ένα κλιματιστικό sanyo πολλή καιρό και μου κάνει το εξής θέμα με το που το βαλω στο ρεύμα περνάει μπροστά η εξωτερική μονάδα και μετά πατάω το κομπιούτερ και δουλεύει η εσωτερική μονάδα τι να κανω.εχω φέρει τεχνικούς και μου λένε όλοι καμμένη πλακετα.σας ευχαριστώ και ελπίζω να είμαι στο σωστό θεμα

Δημοσ.

Γεια σου φίλε το θέμα είναι ότι δουλεύει και το ζεστό και το κρύο με το χηρηστηριο μόλις το βάζω το ρεύμα αρχίζει η εξωτερική μονάδα και λειτουργεί μόνη της συγνώμη εάν λέω βλακείες απλώς δεν καταλαβαίνω τι γίνεται όλοι η τεχνική λένε πλακέτα και κανένας δεν μου εξηγεί γιατί δουλεύει ακόμα το κλιματιστικό ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταχειρισμενο το πηρες?

Μπορει ο προηγουμενος ιδιοκτητης να το ειχε κλοκαρει με volt στον Θεο.

Οπως και να εχει κατεβασε το occt και κανε monitor τις θερμοκρασιες του.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Μάλλον έχει χαλάσει το ρελέ που είναι στην πλακέτα,  στην εσωτερική μονάδα βρίσκεται.

Αν δεν βρεθεί μάστορας που να ξέρει να στο αντικαταστήσει, τότε αναγκαστικά αλλάζεις όλη την πλακέτα.

Μην το χρησιμοποιείς μέχρι να το φτιάξεις, γιατί θα δουλεύει ασταμάτητα ο συμπιεστής μέχρι τεζάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να είναι κάποιος πυκνωτής εκκίνησης..εκεί έχουν τα περισσότερα προβλήματα με τον καιρό χρήσης.

Δημοσ.

Το πηνίο του ρελέ, οδηγείται συνήθως απο κάποιο transistor , υπάρχει περίπτωση να έχει βραχυκυκλώσει και να δίνει μονίμως ρεύμα στο πηνίο του ρελέ, και να είναι πάντα οπλισμένο, γιαυτό και να δουλεύει συνέχεια η μονάδα.Οτι και να σου πούμε εδω, αμα δεν έχεις την πλακέτα στα χέρια σου για να την ελέγξεις, μην περιμένεις λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...