Προς το περιεχόμενο

DSLR μεχρι 300 ευρω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 λεπτά πριν, noc είπε

Εγώ από την άλλη, δεν ξέρω γιατί υπο-εκτιμούνται τόσο οι κιτ φακοί.

Κάποιος που τώρα αγοράζει την πρώτη του κάμερα (λογικά) θα χρησιμοποιεί μόνο τον κιτ φακό για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Αξίζει και με το παραπάνω η αγορά του VR αν ενδιαφέρεται για την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε συνθήκες με λιγοστό φως.

Έχω βγάλει νύχτα, με ταχύτητα 1/8s στο χέρι με τον VR, κρατώτας το ISO στο 1600. Χωρίς VR θα ήμουν ήδη στο 1/50 και το ISO εκτός των ορίων της κάμερας μου. Δηλαδή η φωτογραφία δε θα έβγαινε ποτέ, τουλάχιστον όχι στη σωστή έκθεση και την ίδια ποιότητα. 

Δεν ειναι θεμα αν ειναι καλος η κακος ο φακος, αλλα ειναι δυσαναλογο το κοστος γι αυτο που κερδιζεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Δεν ειναι θεμα αν ειναι καλος η κακος ο φακος, αλλα ειναι δυσαναλογο το κοστος γι αυτο που κερδιζεις

Προσωπικά τα 3 στοπ ευελιξίας τα θεωρώ αρκετά για να δικαιολογήσουν τη διαφορά στην τιμή. Όπως και να έχει, ο @olimpiakos 7 θα την ευχαριστηθεί την κάμερα!

• Like 1
  • Thanks 1

Καλημερα! Προτεινεται μου δευτερη μπαταρια και φορτιστη μαζι... Αν παω σε μη original μονο και μονο για την τιμη; Και σιγα σιγα παμε σε original?

Ή αλλιως μη original μπαταρια με αυθεντικο φορτιστη;

4 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε

Καλημερα! Προτεινεται μου δευτερη μπαταρια και φορτιστη μαζι...

Τι ερώτηση είναι αυτή ; Με την μηχανή θα πάρεις μία μπαταρία και αυθεντικό φορτιστή . Υπάρχει περίπτωση να βγάλεις πάνω από 800-900 φωτογραφίες σε μία έξοδο για να χρειαστείς δεύτερη μπαταρία ;;; Μην πετάς λεφτά σε πράγματα που δεν χρειάζονται . Αν είναι να ξοδέψεις περισσότερα , πάρε καλύτερη μηχανή. 

• Like 3

14 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Υπάρχει περίπτωση να βγάλεις πάνω από 800-900 φωτογραφίες σε μία έξοδο για να χρειαστείς δεύτερη μπαταρία ;;;

Υπαρχει αλλα πρεπει να τραβας Action!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά για να χω backup είπα! 

Υπάρχει για την οθόνη μεμβράνη όπως τα κινητά ώστε να μην γρατσουνιστει η liveview οθόνη; 

Άκυρο βρήκα στο eshop

Επεξ/σία από olimpiakos 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, olimpiakos 7 είπε

Απλά για να χω backup είπα! 

Για να έχεις backup , θα δώσεις κάπου 120 ευρώ ; Γνήσιος φορτιστής και μπαταρία πακέτο , κάπου τόσο πρέπει να κοστίζουν . 

Θα έλεγα μην το σκέφτεσαι καν . 

Ένα παρασολέηγ συμβατό από το ebay πάρε, με μία ... λίρα, για να προστατεύει το φακό από γρατζουνιές !!! Αξίζει σίγουρα. 

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αγορασω καλυπτρο ή αλλιως hood για τον φακο μπροστα;; Εχετε να μου προτεινεται; Βρηκα καποια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστα!

https://www.akalavrentzos.gr/aξεσουαρ-φακων/lens-hood/nikon-hb-45-lens-hood-for-18-55mm-vr.html

https://www.akalavrentzos.gr/aξεσουαρ-φακων/lens-hood/nikon-hb-n106-lens-hood-for-lens-18-55mm-af-p-vr.html

Αξιζει η μεταβαση στο ιδιο φακο 18-55 αλλα στον VR?

Nikon D3500

Lens AF-P DX 18-55 1:3.5-5.6 G

Επεξ/σία από olimpiakos 7

Στις 18/1/2019 στις 3:43 ΜΜ, olimpiakos 7 είπε

Να αγορασω καλυπτρο ή αλλιως hood για τον φακο μπροστα;; Εχετε να μου προτεινεται; Βρηκα καποια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστα!

https://www.akalavrentzos.gr/aξεσουαρ-φακων/lens-hood/nikon-hb-45-lens-hood-for-18-55mm-vr.html

https://www.akalavrentzos.gr/aξεσουαρ-φακων/lens-hood/nikon-hb-n106-lens-hood-for-lens-18-55mm-af-p-vr.html

Αξιζει η μεταβαση στο ιδιο φακο 18-55 αλλα στον VR?

Nikon D3500

Lens AF-P DX 18-55 1:3.5-5.6 G

τιποτα απο τα 2

βρες το στο ebay με 1 ευρω

μικρη διαφορα θα κανει στις φωτογραφιες σου αλλωστε.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάποιος ιδέα αν το cashback που αναφέρεται στα καταστήματα του skroutz, είναι ενσωματωμένο στην τιμή;

Με ενδιαφέρει το VR μοντέλο για entry level.

ΥΓ. Οκ βρέθηκε η απάντηση, αφού κλίκαρα 6-7 καταστήματα. Η έκπτωση του cashback είναι ενσωματωμένη στην τιμή!

Επεξ/σία από christakos07

Στις 20/1/2019 στις 6:32 ΜΜ, christakos07 είπε

Έχει κάποιος ιδέα αν το cashback που αναφέρεται στα καταστήματα του skroutz, είναι ενσωματωμένο στην τιμή;

Με ενδιαφέρει το VR μοντέλο για entry level.

ΥΓ. Οκ βρέθηκε η απάντηση, αφού κλίκαρα 6-7 καταστήματα. Η έκπτωση του cashback είναι ενσωματωμένη στην τιμή!

και ειναι μεχρι τελος του μηνα.

Ναι φιλε!! Εκανα τη βλακεια και πηρα την ιδια καμερα αλλα χωρις VR! Και τελικα βρηκα τον ιδιο φακο vr στα 89 ευρω bulk ομως! Ειναι μερα με τη νυχτα σιγουρα ειδικα το βραδυ!!

• Like 1

12 λεπτά πριν, RespectGeorge είπε

Nikon D3500 Black Kit AF-P 18-55mm DX VR καινούρια στα 359€ αξίζει το deal για πρώτη dslr ;;

Η να πάω σε κάποια mirrorless ; 

Περιμενε καποιο διαστημα ειχε παιξει και στα 310 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...