Homecinemakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Εδώ και 2 ώρες δεν ανοίγει πλέον ο υπολογιστής μου. Πρίν 2 εβδομάδες αναβάθμιση απο 8.1 σε 10 και γενικά έκανα και αγορές ενδυνάμωσης στο σύστημά μου. Όλα πήγαιναν καλά. Χθές και σήμερα άρχισα να αδειάζω τον λειτουργικό μου hdd των 2 τέρα ώστε να τον κατεβάσω κάτω απο 500gb ώστε να αγοράσω ssd 500gb και να κλωνοποιήσω. Το τελευταίο πράγμα που έδιωξα απο τον βασικό δίσκο μου και με αποκοπή έβαλα σε έναν άλλο δίσκο αποθήκης, ήταν 50gb μουσικής. Απο τότε όταν τελείωσε η μεταφορά και προσπάθησα να πατήσω το Χ του παραθύρου, κόλλησε ο δείκτης επάνω στο Χ και δεν κουνιόταν ο δείκτης του mouse. Αφού άργησε πάνω απο 5-6 λεπτά, αναγκάστηκα και το έσβησα με παρατεταμένο πάτημα στο κεντρικό κουμπί. Απο τότε... δεν ξανάνοιξε. Βγάζει το παράθυρο windows και απο κάτω γυρνάνε τα κυκλάκια για ώρες. Ή μου βγάζει και ένα μήνυμα. Παραθέτω την δεύτερη περίπτωση με μια φώτο. Τι λέτε να κάνω; Τι να φταίει; Ευχαριστώ.
doctor2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Πιθανό σφάλμα σκληρού δίσκου. Αν δεν γίνει repair τότε μάλλον πας για format
Homecinemakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Και γιατί να έβγαλε σφάλμα; Λόγω αδειάσματος υλικού μπλόκαρε ας το πούμε έτσι μπακαλίστικα; Το κακό έγκειται πως εκεί βρίσκεται και το λειτουργικό σύστημα!!
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο υπολογιστής ανοίγει. Στα win δεν μπαίνει. Κολλάει στο Preparing Automatic repair? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7 1
Homecinemakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ναί. Δείχνει αυτό το μήνυμα και μένει εκεί. Το κυκλάκι γυρίζει, δεν είναι παγωμένη η εικόνα.
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Homecinemakias είπε Και γιατί να έβγαλε σφάλμα; Λόγω αδειάσματος υλικού μπλόκαρε ας το πούμε έτσι μπακαλίστικα; Μπορεί ο δίσκος να είχε κάποιο χτυπημένο σημείο σε κάποιο από τα αρχεία που διέγραψες ή στο mft και έτυχε να εμφανιστεί κατά την διαγραφή. Αν έχεις άλλο υπολογιστή βγάλε τον δίσκο και βάλτον σαν δεύτερο. Μπες στα win που έχεις εκεί και κατέβασε και τρέξε το hard disk sentinel για να δεις την υγεία του δίσκου σου.
korleoneaz7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 FORMAT Δαγκωτο η ο δισκος τελειωσε η θελη παστα ο επεξεργαστής απο θερμοκρασια
Homecinemakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Μπορεί ο δίσκος να είχε κάποιο χτυπημένο σημείο σε κάποιο από τα αρχεία που διέγραψες ή στο mft και έτυχε να εμφανιστεί κατά την διαγραφή. Αν έχεις άλλο υπολογιστή βγάλε τον δίσκο και βάλτον σαν δεύτερο. Μπες στα win που έχεις εκεί και κατέβασε και τρέξε το hard disk sentinel για να δεις την υγεία του δίσκου σου. Οι άλλοι υπολογιστές μου είναι 2 mac. Αύριο λοιπόν πρωί, plaisio. Δεν είναι και η καλύτερη επιλογή στο θέμα τιμών, όμως έχω προϊστάμενο φίλο εκεί και έτσι δεν με προβληματίζει η ακριβή τους πολιτική στην κοστολόγηση εργασιών. 14 λεπτά πριν, korleoneaz7 είπε FORMAT Δαγκωτο η ο δισκος τελειωσε η θελη παστα ο επεξεργαστής απο θερμοκρασια Ευχαριστώ. Αύριο θα τα δούνε όλα οι "ειδικοί". Ήλπιζα να βρεθεί λύση άμεση με κάποια απο τις συμβουλές σας αλλα τελικά, δεν γλυτώνω το "νοσοκομείο". 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο δίσκος μπορεί να έχει πρόβλημα. Μπορεί να είναι προβληματικά και τα windows. Μπορείς να τσεκάρεις τους δίσκους σου και με το HDSentinel DOS Edition. Κατέβασε από εδώ ένα αρχειάκι εκεί που λέει Windows Executable (είναι με μπλε γράμματα). Βάζεις ένα άδειο φλασάκι και μετά τρέχεις αυτό το αρχειάκι. Θα δημιουργήσει έτσι μια bootable έκδοση σε DOS του HD Sentinel. Όταν το φτιάξει μπουτάρεις από το φλασάκι.
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Και ποιος είπε ότι τελειώσαμε; Κατέβασε το hirens boot cd και ή κάψτο σε cd/dvd ή μετέφερε το σε usb με το rufus. Μπούταρε από αυτό και μπες σε live xp να δεις αν ο δίσκος διαβάζεται και εμφανίζει περιεχόμενα. Εναλλακτικά κατέβασε ένα live linux π.χ. lubuntu, μετέφερε το σε usb με το rufus και μπούταρε από αυτό. Μπες σε live κατάσταση και μέσα από το γραφικό του περιβάλλον άνοιξε τη διαχείριση αρχείων και δες αν βλέπεις τα αρχεία στον δίσκο.
Homecinemakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Τελικά άλλαξα δίσκο και με τον ssd όλα διορθώθηκαν. Ο πρώην βασικός δίσκος, είχε θέμα με τα windows και έτσι μόλις κάναμε φορμάτ, τότε λύθηκαν όλα. Διότι και ως αποθηκευτικός δίσκος, δημιουργούσε πρόβλημα στο άνοιγμα κι ας είχε μπεί πλέον άλλος δίσκος ως βασικός!!!!
dmamais7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα το κανει κ σε ενα φίλο με ssd πανω . Ειναι παλιό το μηχάνημα με quad core κ έκανε κάποια κουλά με το bios κ ελεγα μήπως επειδει έχανε τις ρυθμίσεις το bios κ γύρναγε τον ssd σε ide . Αλλα τωρα που του το ξανα έκανε δεν εγινε κατι τετοιο . Του πρότειναν τα Windows να γυρίσει σε restore άλλης ημερομηνίας που δούλευε κ του γύρισε λιγο μετα την εγκατάσταση χωρίς office κ crack . Ειναι η δεύτερη φορα που το κανει με τον ssd πανω . Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από dmamais7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα