el97639 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ετσι κατι διακριτικο που το βαζεις ανετα στην πισω τσεπη κ καθεσαι. o wait! τωρα περα απο τη πλακα. με ενα φαμπλετ 6ιντσων τι νοημα εχει να πας σε αυτο; εγω εχω ταμπλετ κ περα απο διαβασμα βιβλιου σε pdf δε εχω βρει αλλο λογο να το πιασω πλεον στα χερια μου Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από el97639
darkrider93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εντάξει για πρώτη συσκευή τι περιμένατε ακριβώς; Θα εξελιχθεί και θα γίνει και πιο ωραία και πιο βολική.
ChrisTz1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Σε 2-3 χρόνια να βελτιωθεί και όταν πέσει η τιμή του , το συζητάμε...
Ardov Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Θεωρώ πώς σε ενα κινητό τηλέφωνο τύπου smartphone, όλη η ουσία βρίσκεται στην οθόνη του καθώς η όλη εμπειρία χρήσης πλέον αφορά κατά κύριο λόγο αυτήν. Το πλαστικό ήταν η μόνη λύση όπως καταλαβαίνει κανείς για το χαρακτηριστικό της αναδίπλωσης. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ευαισθησία σε φθορές και φυσικά τέρμα τα tempered glass protectors. Προσωπικά μια χαρακιά στην οθόνη μπορεί να με ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό και ομολογώ πως η χρήση κινητού που κάνω ημερησίως (κοιτώντας την οθόνη και κλήσεις) είναι το πολύ 20 λεπτά αθροιστικά. Και πάλι, δεν θα άντεχα μια γρατσουνιά στην οθόνη, όσο πρακτικό επαγγελματικά κι αν ήταν ενα αναδιπλούμενο κινητό με τόσο μεγάλη και ενδιαφέρουσα οθόνη.
WaveExDare Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάντως περιμένω οθόνες liquid screen όλα αυτά δεν με εντυπωσιάζουν πιο πολύ θα με εντυπωσιάσει το Samsung galaxy 10 παρά αυτές. Για τον επαγγελματία είναι φοβερά άβολη πολύ, αυτή ίσως ταίριαζε για κάποιον gamer αλλά για τον καθημερινό χρήστη που θέλει να κάνει γρήγορα τη δουλειά του είναι πολύ άβολο μοντέλο.
rocco84 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, zio10 είπε Το πιο ενδιαφέρον μου φάνηκε το ότι έχει πλαστική οθόνη που δεν σπάει. Γιατί δεν το κάνουν κι άλλοι αυτό; Σε τι υστερούν; Οι πλαστικές οθόνες γρατσουνωνται πολύ εύκολα. Απλά σπάνε πολύ δύσκολα 1
premier155 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 😊 Ηρεμήσετε αδέλφια !!! Είναι όπως γνωρίζετε όλοι η πρώτη συσκευή αυτού του είδους και θα πρέπει να περιμένουμε... όπως κάνουμε εδώ και χρόνια με τις νέες τεχνολογίες. Εμένα αυτό που μου ακούγεται...κάπως..είναι αυτό που γράφει το άρθρο για 200.000 άνοιξε-κλείσε...😏 και η...τιμή !!!
TasMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μη βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Προσωπικά δε βλέπω τη συσκευή αυτή καθ'αυτή αλλά το γεγονός ότι οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι πλέον μια υλοποιήσιμη τεχνολογία. Έχει (η τεχνολογία) πολλά περιθώρια βελτίωσης (πάχος συσκευής, πλήρης αναδίπλωση χωρίς το ενδιάμεσο κενό, αριθμός αναδιπλώσεων, χρωματική απόδοση), αλλά σαν πρώτο βήμα στο μέλλον των κινητών είναι μια χαρά. Γιατί είμαι σίγουρος ότι σε μερικά χρόνια ΟΛΑ τα smartphones θα είναι αναδιπλούμενα και αν κάποιος θέλει απλό κινητό θα το ψάχνει με το κυάλι! 2
mihanobios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Να σε δω να το βαζεις σε τσεπη! Α! ρε γέλια....
oceanborngr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, computerακιας είπε Φίλε το κινητό ναι πιστεύω ότι είναι αποτυχία αλλά ακόμα και αμά το διπλώνεις 365 φορές την μέρα σε έναν χρόνο δε χαλάει! Ας πούμε ότι το ανοιγοκλείνεις 100 φορές την μερα, τότε το τηλέφωνο θα διαρκέσει 5μιση χρονια. .Μα δεν είναι μόνο το ιδανικο σενάριο του ανοιξε-κλεισε σιγά και προσεκτικα. Είναι το ότι θα μπει σε τσέπες, σε τσαντάκι, μαζί με αλλα πραγματα στην κονσολα στο αμάξι κλπ. Και όπως μαζευει το πλαστικο γρατζουνιές θα έχει μια γραμμουλα φθοράς κατά μήκος της μέσης της οθόνης που θα το κάνει άχρηστο. Δεν προχωράει αυτή η ιδέα με τίποτα.. Στη μπαταρία είναι η καινοτομία που πρέπει να έρθει στα τηλέφωνα. 1
Yeroplatanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, George.Ember είπε Αβολο και δύσχρηστο! Αλλά όπως κάθε καινούργια ιδέα, θέλει χρόνο μέχρι να ωριμάσει και να τελειοποιηθεί και να μπορεί να δίνεται στον καταναλωτή σαν παρωχημένη τεχνολογία με λογικό κόστος. Προς το παρών εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο πού πάει η εξέλιξη των smartphones. Στο μέλλον θα έχουμε αναδιπλούμενο χωρίς notch, χωρίς bezels και σε πάχος πιστωτικής. Σε παχος πιστωτικης δυσκολο.Τα transistor kai οι οθονες βελτιώνονται γρήγορα αλλα οι μπαταριες........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα