Dantε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Metaksas είπε Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα και επειδή δεν έχω ξαναπαρει κάτι από κει βρήκα αυτή την προσφορά για 2070 στα 439 χωρίς μετσφορικα τι λέτε; https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-MSI-GeForce-RTX-2070-AERO-8G-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1283061.html Έχει αγοράσει κανεις από κει; 1.Να ανοιξεις θεμα γιατι δεν εχει σχεση με εδω.Μη βαριεστε. 2.Στελνει μονο με εταιρικο αφμ. 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 414 ευρώ τέλος. Πλέον στα 431 και για ελάχιστα κομμάτια.
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, peponas είπε Στο reddit της AMD την Gigabyte την εχουνε ολοι στο χεσιμο.Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος? Γιατι και εμενα με τρωει πολυ το χερι μου να την χτυπησω αλλα πολλα τα λεφτα και φοβαμαι μην τα κλαιω. Είχε πολλά θέματα, κολλήματα και μπλε οθόνες κτλ. Νομίζω έχει θέμα και με την ψύξη στα vrm. Γενικά θεωρείται η χειρότερη υλοποίηση. Τώρα αν έφτιαξαν τα θέματα σε νεότερες παρτίδες ή αν σου κάτσει καλό κομμάτι, κανείς δεν ξέρει. Από όλες τις ΑΙΒ εγώ θεωρώ την Sapphire Pulse την πιο balanced. Μερικούς μπορεί να τους ξενίζει το Nano pcb αλλά η κάρτα δεν έχει θέμα στην ψύξη ή στο power delivery, είναι ήσυχη και αν σου την βιδώσει έχεις την επιλογή στο μέλλον να κάνεις ΙΤΧ υδροψυκτο σύστημα που προσωπικά το έχω στα σχέδια. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από mindtrapper
leros2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Είχε πολλά θέματα, κολλήματα και μπλε οθόνες κτλ. Νομίζω έχει θέμα και με την ψύξη στα vrm. Γενικά θεωρείται η χειρότερη υλοποίηση. Τώρα αν έφτιαξαν τα θέματα σε νεότερες παρτίδες ή αν σου κάτσει καλό κομμάτι, κανείς δεν ξέρει. Από όλες τις ΑΙΒ εγώ θεωρώ την Sapphire Pulse την πιο balanced. Μερικούς μπορεί να τους ξενίζει το Nano pcb αλλά η κάρτα δεν έχει θέμα στην ψύξη ή στο power delivery, είναι ήσυχη και αν σου την βιδώσει έχεις την επιλογή στο μέλλον να κάνεις ΙΤΧ υδροψυκτο σύστημα που προσωπικά το έχω στα σχέδια. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, αλλά καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις.... Ακόμα και εδώ μια χαρά τα πάει:https://www.tomshardware.com/reviews/gigabyte-rx-vega-64-gaming-oc-review,5441-5.html
Dantε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, αλλά καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις.... Ακόμα και εδώ μια χαρά τα πάει:https://www.tomshardware.com/reviews/gigabyte-rx-vega-64-gaming-oc-review,5441-5.html Αστα αυτα,μας εκαψες
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, αλλά καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις.... Ακόμα και εδώ μια χαρά τα πάει:https://www.tomshardware.com/reviews/gigabyte-rx-vega-64-gaming-oc-review,5441-5.html Εγώ λέω τι έχει ακουστεί στα fora από διάφορους που είχαν την κάρτα, όπως λένε και για την Strix ότι δεν ψύχει καλά τα vrm. Το review που έβαλες είναι retail sample ή τους το έστειλαν; Δεν την είχα ποτέ προσωπικά και με αυτά που διαβάζω δεν πρόκειται. Μακάρι να βγει καλή σε όποιον την πάρει από εδώ, no skin off my back. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από mindtrapper
leros2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Εγώ λέω τι έχει ακουστεί στα fora από διάφορους που είχαν την κάρτα, όπως λένε και για την Strix ότι δεν ψύχει καλά τα vrm. Το review που έβαλες είναι retail sample ή τους το έστειλαν; Δεν την είχα ποτέ προσωπικά και με αυτά που διαβάζω δεν πρόκειται. Μακάρι να βγει καλή σε όποιον την πάρει από εδώ, no skin off my back. και εγώ γράφω απο προσωπική πείρα, την έχω την κάρτα απο την προηγούμενη προσφορά...
DsLmAnIaC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρά κάρτα είναι αν εξαιρέσεις το oil whine σε κάποια μενού. Και στα 431 προσφορουλα είναι μόνο που θα είναι σε στοκ από 15 Ιανουαρίου. Και μετά. Απλά σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περιμένεις για να δεις τι θα γίνει όταν λανσαριστει η rtx2060 και αν αυτό ρίξει τις τιμές στις vega. @lionheart75 πριν γυρίσεις την ισπανική βάλτες πάνω στην οθοναρα σε cf. Τρελό setup για την ανάλυση της Samsung σου ή για 4k monitor. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από DsLmAnIaC
ax6250 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε @lionheart75 πριν γυρίσεις την ισπανική βάλτες πάνω στην οθοναρα σε cf Δώστου τροφοδοτικό πρώτα.🙄 Περιμένω κ εγώ από βδομαδα την καρτουλα. Ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα γιατί έχω διαβάσει κ εγώ διάφορα για την υλοποίηση αυτή. Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος... Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στείλει κάποιος επιστροφή δέμα στο amazon?
DsLmAnIaC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ax6250 είπε Δώστου τροφοδοτικό πρώτα.🙄 Περιμένω κ εγώ από βδομαδα την καρτουλα. Ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα γιατί έχω διαβάσει κ εγώ διάφορα για την υλοποίηση αυτή. Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος... Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στείλει κάποιος επιστροφή δέμα στο amazon? Σου δίνουν οδηγίες αν αποφασίσεις να επιστρέψεις προϊόν και το δηλώσεις. Μη μασάς οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές πολλές φορές. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από DsLmAnIaC
ax6250 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δε νομίζω όμως να σου λένε με ποια μεταφορική να το στείλεις. Εννοώ πχ με ΕΛΤΑ θα φτάσει? Κ από θέμα ασφάλισης περιεχομένου?
DsLmAnIaC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ax6250 είπε Δε νομίζω όμως να σου λένε με ποια μεταφορική να το στείλεις. Εννοώ πχ με ΕΛΤΑ θα φτάσει? Κ από θέμα ασφάλισης περιεχομένου? Σου λένε. Για τα πάντα. 1
leros2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ax6250 είπε Δε νομίζω όμως να σου λένε με ποια μεταφορική να το στείλεις. Εννοώ πχ με ΕΛΤΑ θα φτάσει? Κ από θέμα ασφάλισης περιεχομένου? ΕΛΤΑ συστημένο. Δεν απαιτούν συγκεκριμένη μεταφορική, απλά να έχει tracking number 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Μια χαρά κάρτα είναι αν εξαιρέσεις το oil whine σε κάποια μενού. Και στα 431 προσφορουλα είναι μόνο που θα είναι σε στοκ από 15 Ιανουαρίου. Και μετά. Απλά σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περιμένεις για να δεις τι θα γίνει όταν λανσαριστει η rtx2060 και αν αυτό ρίξει τις τιμές στις vega. @lionheart75 πριν γυρίσεις την ισπανική βάλτες πάνω στην οθοναρα σε cf. Τρελό setup για την ανάλυση της Samsung σου ή για 4k monitor. Να σου πώ το σκέφτηκα. Όμως δεν ξέρω αν είναι αρκετό τo ΤΧ750Μ που λογικά θα είναι. H Ισπανική μου καθυστέρησε, ήταν να έρθει την Πέμπτη και η Γαλλική είναι καθ οδόν μιας και την παρήγγειλα για να μην χάσω την τιμή. Βρήκα ευκαιρία και παρήγγειλα μαζί το G305 από το Γαλλικό που το είχαν στα 39,90 καθώς και την asus rog strix B450-F που την ζαχάρωνα και την είχαν στα 118 ευρώ. Το θέμα είναι ότι από το email που τους έστειλα στο Ισπανικό ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει, εκτός και αν έκανα κάτι λάθος που δεν νομίζω. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις