geomrk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα,το ραδιόφωνο του αμαξιου μ δν εχει usb θυρα αλλα εχει 3,5mm. Με αυτο θα μπορω να συνδεσω καποιο usb και να παιζω μουσική απο κει; https://www.skroutz.gr/s/4434366/OEM-3-5mm-male-USB-A-female.html
TechnoState Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν κάνει αυτό που θες. Δεν σου μετατρέπει το ψηφιακό σε αναλογικό σήμα, για την aux-in θύρα της πηγής σου. Πάρε κάποιο μικρό mp3 player(με ενσωματωμένη μνήμη η με card reader/sd) κ χρησιμοποιήσε το για τον σκοπό αυτό με male to male καλώδιο Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
nikos903 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εξαρτάται, μερικές πηγές το υποστηρίζουν, βέβαια δεν είναι πολλές. Ποια έχεις εσύ; Γράφει U-disk ή κάτι τέτοιο στην πρόσοψη;
Mr^Robot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εγω παλι ξεκαθαρα για πειραματισμους τσίμπησα αυτο και δουλευει απροβληματιστα μπορω να πω.
nikos903 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Το μόνο του "κακό" είναι οτι θέλει μπαταρία αυτό. Κρατάει; Κατα τα άλλα γιατί να μην δουλέψει. Είναι και τα άλλα με το FM αλλά ανάλογα την πηγή μπορεί να βγάλει άκρη με το USB που είναι πιο βολικό.
Mr^Robot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σιγουρα ενα αρνητικο ειναι η παταρια του που κραταει περιπου στης 2:30 ωρες , το δικο μου αμαξι εχει usb port και ειναι κουμπομενο εκει και φορτιζει συνεχεια χρησιμευει φουλ για κλησεις μιας και στην αντιπροσωπεια ηθελαν 200ε. Εχουν πεσει στα χερια μου και FM transmitter δεν ακουσα ποτε καθαρο ηχο απο δαυτα . Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Mr^Robot
nikos903 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλά στην αντιπροσωπεία άλλο πράγμα θα βάζανε όχι αυτό 😆 Όπως και να έχει αφού κάνει την δουλειά του μια χαρά είσαι. Στο FM transmitter αν εκεί που μένεις η συχνότητα που εκπέμπει αυτό είναι κατειλημμένη απο κανένα σταθμό δεν θα ακούσεις ποτέ καθαρά, τα περισσότερα έχουν 2 απορυθμισμένες συχνότητες που αν είναι πιασμένες και οι 2 απλά το βάζεις ντουλάπι.... Το Xiaomi νομίζω όμως έχει app και διαλέγεις συχνότητα που θες να παίζει, δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια. Αν το έχεις με κολλήσεις κτλπ και αυτό πρέπει να κάνει καλή δουλειά: link. 1
Mr^Robot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, nikos903 είπε Καλά στην αντιπροσωπεία άλλο πράγμα θα βάζανε όχι αυτό 😆 Όπως και να έχει αφού κάνει την δουλειά του μια χαρά είσαι. Βρε σιγουρα .. αλλα τι να πεις..
TechnoState Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Εγω παλι ξεκαθαρα για πειραματισμους τσίμπησα αυτο και δουλευει απροβληματιστα μπορω να πω. ....το έχω τσιμπήσει κ εγώ. Τραγική μπαταρία! (Το είχα παραγγείλει μαύρο...μου ήρθε ΡΟΖ! .... Εννοείται refunded!) Το άλλο όμως, με 3πλασια τιμή απλά εργαλείο! Τουλάχιστον 5 ώρες στο full αυτονομία κ έχει επιλογή να το κάνει πομπό η δεκτή ανάλογα. Τα fm transmitters τραγικά... μέσα στην πόλη τρελαίνονται κ είσαι συνέχεια σε αναζήτηση καθαρής συχνότητας ανάλογα με τις μετακινήσεις σου. Είχα τσιμπήσει κ ένα άλλο, με εξωτερική μονάδα(αλλά παίρνει ρεύμα απο την ίδια την πηγή), σχετικά μεγαλύτερο (όγκος σχεδόν όσο ένα κινητό/gps tracker κλπ). Το βάζεις μάλλον κάτω απο το κάθισμα η στο glovebox ή κάτι τέτοιο. Έχει πάνω usb ports, mmc, sd κλπ card reader. Υποστηρίζει χειρισμό απο τιμόνι. Κάνει decoding(σχεδόν όλα τα συνηθισμένα formats) αλλά πρέπει να μαγειρέψεις λίγο τις φυσες απο πίσω... εκατέρωθεν (ήρθε με universal) επιλέγεις βέβαια κατασκευαστή κ μοντέλο κ υποτίθεται σου στέλνουν το συμβατό. Επειδή έπρεπε να μπει κόφτης-πενσα-δοκιμαμαστικο-κλεφτες-μονωτικες κλπ δεν ασχολήθηκα κ μάλλον θα φύγει στο "Χαρίζεται" τώρα που το θυμήθηκα! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1
nikos903 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 To YATOUR ωραίο, αν το υποστηρίζει η πηγή σου όμως, τα έχει όλα μέσα. Αλλά υπάρχουν λύσεις πολύ φθηνότερες. Το θέμα είναι για πια πηγή μιλάμε σε πρώτη φάση. Το θέμα είναι να μην μπλέξει με μπαταρίες καθόλου, με το που βάλει μπρος να πάρει μόνο του πιστεύω είναι το καλύτερο. Ροζ; 😂 Κρύψτο πίσω απο το ταμπλό και δέσε το με δεματικά μην έρθει ποτέ μπροστά 😛 Βάλτου και λόγκο καλού κακού 🤣 Το YATOUR βάλτο αγγελία, πρέπει να φύγει, είναι βολικό για κάποιους που έχουν εργοστασιακές πηγές. 1
@topos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Εγω παλι ξεκαθαρα για πειραματισμους τσίμπησα αυτο και δουλευει απροβληματιστα μπορω να πω. Το πήρα και εγώ αυτο, αλλά ήρθε με ψοφια μπαταρία οπότε δεν μου δούλεψε ποτέ.. Τσίμπησα μετά 2 τέτοια και κάνουν πολλαπλές δουλίτσες(φόρτιση/hands free/αναπαραγωγή από sd και προφανώς internetικο ραδιόφωνο από το κινητό). Υ.γ Βέβαια δεν ξέρω εάν θα σας δουλεύουν σωστά σε σας από Αθήνα που είναι πιο πυκνοσυχναστα τα δικά σας κανάλια ραδιοφωνικών σταθμών.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα