τολης1997 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα.Επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω απο amazon. https://www.amazon.de/gp/product/B0797XLR9Z/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1IUZRVRQUH0V6&psc=1 για επιβαιωση και μονο ξερουμε αν σιγουρα το συγκεκριμενο προιον απο αυτον τον πωλητη που ειναι Fulfilled by Amazon δεν περναει απο τελωνειο?Ξερω οτι απο sold by amazon ειναι κομπλε απλως δεν ειμαι σιγουρος απο πωλητες μεσα στο amazon. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από τολης1997
sofo4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Όταν αγοράζεις από ευρωπαϊκά καταστήματα όπως το amazon.de, co.uk, .it, .es κτλ δεν υπάρχει τελωνείο.
τολης1997 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ναι εχεις δικιο απλα το ερωτημα μου ειναι επειδη για το προιον που αναφερω πανω το αγοραζω απο καποιον πωλητη μεσα στο amazon μια εταιρια τι ειναι τελος παντων και απο εκει ειμαστε καλυμενη?
grhgorhs1976 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 6:55 ΜΜ, τολης1997 είπε Ναι εχεις δικιο απλα το ερωτημα μου ειναι επειδη για το προιον που αναφερω πανω το αγοραζω απο καποιον πωλητη μεσα στο amazon μια εταιρια τι ειναι τελος παντων και απο εκει ειμαστε καλυμενη? Ολοι οι πωλητές μεσα στα ευρωπαϊκά amazon ειναι απο ευρωπη,ο συγκεκριμένος κιόλας είναι απο αγγλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα