fredd0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν ξεβιδωθούν οι βάσεις καιλυγίσουν στην σωστή κλίση και βιδωθούν πιο ίσια σώζεται ή θα σπάσουν οι χαλκοί που βγαίνουν από το πάτωμα; θέλει δηλαδή λύσιμο όλο το σώμα; γεματο σωμα να το μετατοπισεις δε θα το συνιστουσα, ετσι κι αλλιως οι βασεις ειναι πισω, πως θα κανετε τρυπες κλπ (εννοω θα πρεπει να "στραφει" το σωμα μακρυα απο τον τοιχο για να χωθει τρυπανι κοκ)....βρειτε εκει 2 ωρες που ειναι κλειστη θερμανση, αδειαστε τα νερα και καντε το σωστα ΕΚΤΟΣ αν εισαι τυχερος και η βαση εχει περιθωρια να ανεβει πανω χωρις να γινουν καινουργιες τρυπες ... να εχει δηλαδη οβαλ εκει που πιανει στον τοιχο, να ξεβιδωσεις λιγο να ανεβασεις. Μη στραβωνεις βασεις γιατι παιζει να γλυτωσεις μπουρμπουλιθρες και ν αρχισουν να τριζουν τα σωματα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από fredd0
greekfragma Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 κατάλαβα......RIP φρεσκοβαμμένοι τοίχοι....σπίτι του 2012 με όλα τα υδραυλικά μπουρδέλο (δες και ηλιακό σε δίπλα θέμα)
npaul0551 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Άλλαξε ο υδραυλικός δοχείο διαστολής γιατί είχε τρυπήσει(βλέπαμε νερά στο λεβητοστάσιο). Μετά απο 3-4 μέρες ξαφνικά, έσκασε ένας σωλήνας μέσα στο σπίτι εκεί που ενώνεται με το σώμα και πλημμυρίσαμε. Το σώμα είναι το πλησιέστερο στον καυστήρα. Έκανε αντικατάσταση του σωλήνα αλλα δεν ξέρει απο τί προκλήθηκε, αποκλείει να υπάρχει κάποια σχέση με το νέο δοχείο διαστολής. Έχετε καμιά ιδέα, διότι τρέμουμε να χρησιμοποιήσουμε το καλοριφέρ
pavloa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, npaul0551 είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Άλλαξε ο υδραυλικός δοχείο διαστολής γιατί είχε τρυπήσει(βλέπαμε νερά στο λεβητοστάσιο). Μετά απο 3-4 μέρες ξαφνικά, έσκασε ένας σωλήνας μέσα στο σπίτι εκεί που ενώνεται με το σώμα και πλημμυρίσαμε. Το σώμα είναι το πλησιέστερο στον καυστήρα. Έκανε αντικατάσταση του σωλήνα αλλα δεν ξέρει απο τί προκλήθηκε, αποκλείει να υπάρχει κάποια σχέση με το νέο δοχείο διαστολής. Έχετε καμιά ιδέα, διότι τρέμουμε να χρησιμοποιήσουμε το καλοριφέρ Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά μπορεί λόγο τρύπιου δοχείου να ζορίστηκε η σωλήνα και να έσκασε τώρα. Το οτι βάλατε καινούριο δεν πάει να πει οτι έχει και την σωστή πίεση το δοχείο. Πολύ αμφιβάλω αν το μέτρησε πριν το τοποθετήσει. Φωναξέ τον και πες του να μετρήσει το δοχείο μπροστά σου αφού έχει εκτονώσει το δίκτυο ώστε να μετρηθεί το δοχείο και πρέπει να έχει 1,5 bar. 1
LouCi4er Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, npaul0551 είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Άλλαξε ο υδραυλικός δοχείο διαστολής γιατί είχε τρυπήσει(βλέπαμε νερά στο λεβητοστάσιο). Μετά απο 3-4 μέρες ξαφνικά, έσκασε ένας σωλήνας μέσα στο σπίτι εκεί που ενώνεται με το σώμα και πλημμυρίσαμε. Το σώμα είναι το πλησιέστερο στον καυστήρα. Έκανε αντικατάσταση του σωλήνα αλλα δεν ξέρει απο τί προκλήθηκε, αποκλείει να υπάρχει κάποια σχέση με το νέο δοχείο διαστολής. Έχετε καμιά ιδέα, διότι τρέμουμε να χρησιμοποιήσουμε το καλοριφέρ Γινεται να μου στειλεις σε πμ το τηλεφωνο του υδραυλικου?Μου φαινεται οτι ξερει καλα την δουλεια και θα τον χρειαστω. Στα σοβαρα τωρα,οταν τρυπαει το δοχειο διαστολης,τρυπαει η σαμπρελα που εχει μεσα και δεν μπορει πλεον να απορροφησει την αυξηση της πιεσης του νερου στο κυκλωμα.Να τρυπισε και το εξωτερικο περιβλημα και να εβγαλε νερα λιγο δυσκολο εκτος και αν ηταν 150 χρονων και σαπισε,εκτος αν εβγαλαν νερο οι βαλβιδες ασφαλειας.Μηπως ηταν απο αλλο προβλημα τα νερα?Η σωληνα που εσκασε πολυ πιθανο να ηταν τυχαιο συμβαν.Πηγαινε να δεις τι πιεση εχει τωρα το κυκλωμα με σβηστο καλοριφερ,κανονικα θα πρεπει να ειναι στο 1.5bar.Αναψε το καλοριφερ και παρακολουθα το να μην περασει τα 2.2-2.3 bar μεχρι να φτασει 75 βαθμους.Αν περασει το 2.3 σβησε και φωναξε κανενα υδραυλικο που να ξερει 2 πραγματα. 1
denthnpalevw Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στις 21/1/2021 στις 4:27 ΜΜ, greekfragma είπε εγώ πάντως μάλλον άρχισα να σκέφτομαι το γιατί μόνο εγώ έχω θέμα με αέρα στα σώματα και όχι τα άλλα διαμερίσματα....και ίσως τελικά να μη φταίει κάτι στον καυστήρα... μάστορες με @@....και @@ μάστορες😁 Φίλε... Άδειασε ένα σώμα. Κλείσε τα βανάκια και μετά άνοιξε την κάτω τάπα έχοντας μια λεκανιτσα από κάτω. Θα σου πάρει λίγη ώρα σιγά σιγά να το αδειάσεις. Όταν αδειάσει ξεβιδωνεις βανάκια. Έχει τρελό ρακόρ. Αφού μετά είναι ελεύθερο το σηκώνεις και το ξεκρέμας. Μετά οι βάσεις τοίχου σηκώνεις την μια. Αυτή που είναι από πλευρά εξαερωτήρας. Σήκωσε την τόσο, με αλφάδι, μετρώντας πριν το ξεκρεμασεις πόσο θέλει να ανέβει για σωστή κλήση. Βάση κρεμάσματος έχει υποδοχές για τις βίδες που παίζουν. Αν χρησιμοποίησε αυτές μάστορας ούτε τρύπα θα κάνεις. Αν όχι το πολύ πολύ 2 τρύπες εκεί. Αφού βιδωσεις κρεμάς, βιδωνεις γεμίζεις νερό. Ετοιμος 1
xsterg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 εγω θα σου ελεγα να βρεις εναν αλλον υδραυλικο και να βαλεις και καμια βαλβιδα ασφαλειας στα νερα του λεβητα.
denthnpalevw Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 για να χεις ηλεκτρονικο αλφαδι σημαινει οτι ψιλοπιανουν τα χερια σου. ανετα σε ενα πρωινο κυρικης τα εχεις φτιαξει μονος σου ολα τα σωματα. δεν εινα σοβαρη δουλεια. υπομονη θελει απλα. your choice. εγω θα το κανα.
meletis_m Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, npaul0551 είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Άλλαξε ο υδραυλικός δοχείο διαστολής γιατί είχε τρυπήσει(βλέπαμε νερά στο λεβητοστάσιο). Μετά απο 3-4 μέρες ξαφνικά, έσκασε ένας σωλήνας μέσα στο σπίτι εκεί που ενώνεται με το σώμα και πλημμυρίσαμε. Το σώμα είναι το πλησιέστερο στον καυστήρα. Έκανε αντικατάσταση του σωλήνα αλλα δεν ξέρει απο τί προκλήθηκε, αποκλείει να υπάρχει κάποια σχέση με το νέο δοχείο διαστολής. Έχετε καμιά ιδέα, διότι τρέμουμε να χρησιμοποιήσουμε το καλοριφέρ Τουλάχιστον σου έβαλε μια βάνα στο δοχείο διαστολής ; Ώστε κάθε αρχή χειμώνα να κλείνεις να αποσυνδέεις το δοχείο , να μη κάθεσαι να αδειάσεις όλο το κύκλωμα και να κάνει έλεγχο το δοχείο διαστολής , εάν θέλει φούσκωμα . Να τρυπήσει η λαμαρίνα του δοχείου διαστολής μου φαίνεται περίεργο να τρυπήσει η σαμπρέλα μέσα πιο πιθανόν. Μήπως είχες διαρροή νερού απο κανένα διακόπτη ή βαλβίδα ασφαλείας ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα