pavloa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ο καυστηρατζής λέει οτι το δοχείο πλήρωσης είναι δουλειά υδραυλικού και ο υδραυλικός οτι είναι δουλειά καυστηρατζή. 😂 Μαλ..κιες σου λένε και οι δύο, ο καυστηρατζής όταν θα περάσει καινούριο λέβητα δεν θα βάλει δοχείο διαστολής? ε δικιά του υπόθεση είναι.. βασικά και απλός υδραυλικός να έρθει παλι μπορεί να το κάνει. Αν πιάνουν τα χέρια στο κάντο μόνο σου αλλιως βρες έναν άλλον θερμουδραυλικό και αν σου πει το ίδιο με τον προηγούμενο ξεκίνα τα καντήλια. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από pavloa
Mpiftekis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Τώρα που σας βρήκα.. για αλλαγή του αυτόματου πλήρωσης σας φαίνονται νορμάλ τα 120€ (ανταλλακτικό+εργασία);
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Τώρα που σας βρήκα.. για αλλαγή του αυτόματου πλήρωσης σας φαίνονται νορμάλ τα 120€ (ανταλλακτικό+εργασία); υπάρχουν αυτόματοι από 35 έως 80ευρώ. Αν τα 120 είναι με φπα και βάλει έναν με 70-80ευρώ είναι απλά μια σωστή τιμή. αν βάλει κάποιον με 35ευρώ είναι γδάρσιμο στεγνό. (είδατε ρε!!!! κάτι έμαθα και γω.....σε λίγο θα κάνω και συντήρηση δοχείων διαστολής) 🤣 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από greekfragma 1 1
pavloa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Τώρα που σας βρήκα.. για αλλαγή του αυτόματου πλήρωσης σας φαίνονται νορμάλ τα 120€ (ανταλλακτικό+εργασία); Αυτοί οι δύο αυτόματοι πλήρωσης είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν. Αν σου βάλει έναν απο αυτούς τους 2 πιστεύω τσιμπάει λίγο, θα βγάλει κέρδος απο τον αυτόματο, θα πάρει και για της εργασία. https://www.skroutz.gr/s/25038676/Αυτόματος-Πλήρωσης-Βαρέως-Τύπου-Brass-Form-με-Μανόμετρο-με-προρύθμιση-Αρσενικό-Θηλυκό-σπέιρωμα-3-4-1-2.html https://www.skroutz.gr/s/26350253/Caleffi-Solar-Αυτόματος-Πλήρωσης-1-2-5535.html Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από pavloa 1 1
hp8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ο καυστηρατζής λέει οτι το δοχείο πλήρωσης είναι δουλειά υδραυλικού και καλά κάνει 19 λεπτά πριν, bjj-p είπε και ο υδραυλικός οτι είναι δουλειά καυστηρατζή. πεστου αν ο καυστηρατζης εστρωνε σωλήνες τοποθετούσε σώματα και εβαζε δοχεία διαστολης αυτός δεν θα είχε μεροκάματο Δεν θα υπήρχε η ειδικότητα Οπότε άχρηστοι Τη μανούβρα θέλει να αποφύγει
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 εγώ πάντως μάλλον άρχισα να σκέφτομαι το γιατί μόνο εγώ έχω θέμα με αέρα στα σώματα και όχι τα άλλα διαμερίσματα....και ίσως τελικά να μη φταίει κάτι στον καυστήρα... μάστορες με @@....και @@ μάστορες😁
pavloa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, hp8 είπε και καλά κάνει πεστου αν ο καυστηρατζης εστρωνε σωλήνες τοποθετούσε σώματα και εβαζε δοχεία διαστολης αυτός δεν θα είχε μεροκάματο Δεν θα υπήρχε η ειδικότητα Οπότε άχρηστοι Τη μανούβρα θέλει να αποφύγει Εδώ μπερδεύεσαι, αλλο υδραυλικός και άλλο θερμουδραυλικός (καυστηρατζής). Ο υδραυλικός δεν έχει καμιά σχέση με λέβητες κτλ. Ο θερμουδραυλικός είναι αυτός που περνάει τους σωλήνες, καυστήρα κτλ . Οπότε είναι υποχρέωση του θερμουδραλικού (καυστηρατζή) να μετρήσει το δοχείο διαστολής. https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/190359_thelo-na-gino-kaystiratzis-tehnikos-kaystiron-ti-hreiazetai Για να γίνω Καυστηρατζής (τεχνικός καυστήρων) πρέπει να πάρω πτυχίο «Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου» 15 λεπτά πριν, greekfragma είπε εγώ πάντως μάλλον άρχισα να σκέφτομαι το γιατί μόνο εγώ έχω θέμα με αέρα στα σώματα και όχι τα άλλα διαμερίσματα....και ίσως τελικά να μη φταίει κάτι στον καυστήρα... μάστορες με @@....και @@ μάστορες😁 Στον όροφο που είσαι υπάρχει και άλλο διαμέρισμα ή όχι? Μπορεί το δοχείο διαστολής να μην έχει αέρα κι να μην μπορεί να ανεβάσει το νερό μέχρι τον δικό σου όροφο οπότε και έχεις αέρα στα σώματα, μπορεί ο αυτόματος πλήρωσης να μην λειτουργεί και να το κάνεις χειρότερα αφερόντας νερό και αέρα απο τα σώματα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από pavloa
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, pavloa είπε Στον όροφο που είσαι υπάρχει και άλλο διαμέρισμα ή όχι? Μπορεί το δοχείο διαστολής να μην έχει αέρα κι να μην μπορεί να ανεβάσει το νερό μέχρι τον δικό σου όροφο οπότε και έχεις αέρα στα σώματα, μπορεί ο αυτόματος πλήρωσης να μην λειτουργεί και να το κάνεις χειρότερα αφερόντας νερό και αέρα απο τα σώματα. είμαι στον 1ο και όλοι οι άλλοι όροφοι (2διαμερίσματα ανά όροφο) μέχρι και τον 4ο έχουν μια χαρά νερό στα σώματα χωρίς αέρα. πιθανολογώ οτι το πρόβλημα μου λοιπόν είναι η ανάποδη κλίση που δεν επιτρέπει σωστή εξαέρωση. πως προχωράω είναι το θέμα.... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από greekfragma
pavloa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, greekfragma είπε είμαι στον 1ο και όλοι οι άλλοι όροφοι (2διαμερίσματα ανά όροφο) μέχρι και τον 4ο έχουν μια χαρά νερό στα σώματα χωρίς αέρα. πιθανολογώ οτι το πρόβλημα μου λοιπόν είναι η ανάποδη κλίση που δεν επιτρέπει σωστή εξαέρωση. πως προχωράω είναι το θέμα.... Τώρα κοιτούσα και τα δικά μου σώματα και είδα οτι γέρνουν κατα 4-5 μοίρες προς την σωλήνα εισαγωγής του νερού. Δεν ξερω αν φταίει αυτό για τη σωστή εξαέρωση στα σώματα που έχεις. όταν κάνεις εξαέρωση το νερό βγαίνει με πολλή πίεση ή όχι?
xsterg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) το οτι τα σωματα γερνουν οπως το λες ειναι σωστο. τα παντα σε μια υδραυλικη εγκατασταση δεν πρεπει να ειναι αλφαδιασμενα. αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να φαινονται θεοστραβα απλα να εχουν μια ελαφρια κλιση ισα που να μην ειναι ορατη με το ματι. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από xsterg
greekfragma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 παίδες εμένα ειδικά το 1 σώμα (4η και 5η φώτο) είναι κατηφορικό τρελά προς τη μεριά του εξαερωτήρα. αν δείτε τη μπίλια στο αλφάδι πόσο άκρη είναι καταλαβαίνετε...δηλαδή έχω εξαγωγή αέρα σε χαμηλότερη στάθμη από την έξοδο σωλήνα επιστροφής.
fredd0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) αυτο ειναι λαθος ^^ εγκλωβιζει τον αερα ουσιστικα στην εισοδο (πανω δεξια οπως κοιτας το σωμα) ο αερας φυσικα και δε μπορει να "κατηφορισει" για να βγει απο το εξαεριστικο πανω αριστερα. Κλεισε νερα και ξανακρεμασε το σωμα. Αν φερεις υδραυλικο να το κανει καντου αλκοτεστ, ο τυπος που το τοποθετησε αυτο το σωμα σιγουρα ειχε κατεβασε κανα δυο τρια πεντε βαρελια μπυρα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από fredd0
greekfragma Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, fredd0 είπε αυτο ειναι λαθος ^^ εγκλωβιζει τον αερα ουσιστικα στην εισοδο (πανω δεξια οπως κοιτας το σωμα) ο αερας φυσικα και δε μπορει να "κατηφορισει" για να βγει απο το εξαεριστικο πανω αριστερα. Κλεισε νερα και ξανακρεμασε το σωμα. Αν φερεις υδραυλικο να το κανει καντου αλκοτεστ, ο τυπος που το τοποθετησε αυτο το σωμα σιγουρα ειχε κατεβασε κανα δυο τρια πεντε βαρελια μπυρα. όλα τα σώματα είναι με αρνητική κλίση προς τον εξαερωτήρα. Απλά αυτό ήταν το χειρότερο. δες τις φωτογραφίες με το ηλεκτρονικό αλφάδι.
fredd0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε όλα τα σώματα είναι με αρνητική κλίση προς τον εξαερωτήρα. Απλά αυτό ήταν το χειρότερο. δες τις φωτογραφίες με το ηλεκτρονικό αλφάδι. ειπαμε, ξηλωμα και ξανακρεμασμα, τουλαχιστον οσα ειναι ακραιες περιπτωσεις. Η εναλλακτικη ειναι να κανεις το σπιτι σου τσιρκο μεντρανο (ταφ στην εισοδο του σωματος και αυτοματο εξαεριστικο), η να ζησεις με τον μονιμο θορυβο μπουρμπουλιθρας.
greekfragma Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, fredd0 είπε ειπαμε, ξηλωμα και ξανακρεμασμα, τουλαχιστον οσα ειναι ακραιες περιπτωσεις. Η εναλλακτικη ειναι να κανεις το σπιτι σου τσιρκο μεντρανο (ταφ στην εισοδο του σωματος και αυτοματο εξαεριστικο), η να ζησεις με τον μονιμο θορυβο μπουρμπουλιθρας. αν ξεβιδωθούν οι βάσεις καιλυγίσουν στην σωστή κλίση και βιδωθούν πιο ίσια σώζεται ή θα σπάσουν οι χαλκοί που βγαίνουν από το πάτωμα; θέλει δηλαδή λύσιμο όλο το σώμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα