history Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, history είπε Για ποιο το λες; Γιατί τόσο χάλια; Επειδή είναι innovator;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Yeap. Μάλιστα είναι bulk. Δεν έχει καθόλου δηλ. συσκευασία. Αξιοπρεπή τροφοδοτικά έχουν τα επώνυμα έτοιμα pc όπως της Dell, της HP. Γι αυτό αλλωστε στα πρότεινα και στην αρχή αλλά με αυξημένο κόστος. Κάποια περιέχουν και windows Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7
history Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Yeap. Μάλιστα είναι bulk. Δεν έχει καθόλου δηλ. συσκευασία. Αξιοπρεπή τροφοδοτικά έχουν τα επώνυμα έτοιμα pc όπως της Dell, της HP. Κρίμα, γιατί τα υπόλοιπα με κάλυπταν και θα απέφευγα το στήσιμο μεμονωμένων και την έγνοια πως περνάς windows...
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν το budget είναι σφιχτό και όταν τα μηχανήματα προορίζονται για εταιρεία ή δημόσιο. Για το σπίτι μας είναι πολύ πιο απλά. Δύο πραγματάκια. 1. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το θέμα windows. Όταν πρόκειται για επιχείριση είτε δημόσια είτε ιδιωτική τα windows πρέπει να αγοραστούν και αυτά. Μάλιστα πρέπει να είναι στο ίδιο τιμολόγιο με το pc. Κοίταξέ το λίγο το θέμα μη βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση ελέγχου. Μην βρεις τον μπελά σου. 2. Σου έγινε ερώτηση και πιο πριν αλλά δεν απάντησες. Περιφερειακά υπάρχουν? Πληκτρολόγια, ποντίκια και οθόνη?
history Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν το budget είναι σφιχτό και όταν τα μηχανήματα προορίζονται για εταιρεία ή δημόσιο. Για το σπίτι μας είναι πολύ πιο απλά. Δύο πραγματάκια. 1. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το θέμα windows. Όταν πρόκειται για επιχείριση είτε δημόσια είτε ιδιωτική τα windows πρέπει να αγοραστούν και αυτά. Μάλιστα πρέπει να είναι στο ίδιο τιμολόγιο με το pc. Κοίταξέ το λίγο το θέμα μη βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση ελέγχου. Μην βρεις τον μπελά σου. 2. Σου έγινε ερώτηση και πιο πριν αλλά δεν απάντησες. Περιφερειακά υπάρχουν? Πληκτρολόγια, ποντίκια και οθόνη? Δεν είμαι αυτός που ενδιαφέρεται για το σχολικό εργαστήριο... εγώ πρότεινα αυτό του e-shop...μια και ψάχνω και γω για νέο υπολογιστή για προσωπική χρήση, αλλά η όλη διαδικασία βρες τα εξαρτήματα, βρες το μαγαζί να τα αγοράσεις και μετά άντε πέρνα τα windows μου ακούγεται κάπως
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Το πέρασμα των windows είναι το πιο εύκολο. Τα υπόλοιπα είναι το δύσκολο και κυρίως 1. η επιλογή του καταστήματος διότι δυστυχώς τα περισσότερα έχουν κακό after sales support 2. το 1ο που έγραψα πιο πριν. Αυτό σε περιορίζει στην επιλογή των κομματιών, στις τιμές κλπ.
dimoskoutr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To nuc που σου πρότειναν πριν, ένας ssd 120gb, 4gb ram και ubuntu και έφυγες φίλτατε...για πλάκα θα κρατήσουν 5 χρόνια με αξιοπρέπεια...μη σου πω ότι θα έχεις και αρκετά ρέστα με τα οποία είτε πας σε άδεια windows κανονική, είτε σε 8gb ram (πάλι θα πάρεις ρέστα απλά λιγότερα)...έχω μηχανάκι με ίδιο ακριβώς επεξεργαστή (j5005 και 8gb ram) στο σαλόνι μου...μια χαρά πάει σε όλα του. Office, browsing, κλπ...τι απαιτήσεις πια παραπάνω να έχει ένα σχολικό εργαστήριο; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από dimoskoutr
kokoviosR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μια άποψη και από εμένα... Για δυο κομματια(λογισμικο) ολα κι ολα δε νομιζω οτι αξιζει να να αγχωνεται ο ανθρωπος. Σιγουρα στο σχολειο θα εχουν αγοραστει αλλες αδειες λογισμικου εστω για παλιοτερες εκδοσεις, οποτε καμια σοβαρη εταιρεια δε νομιζω να ασχοληθει με ελεγχους κλπ. Διαφορετικα ΟΛΑ τα σχολεια θα το γυρνουσαν σε linux... Απο εκει και περα να ληφθει υποψη οτι οι υπολογιστες στα σχολεια μενουν μεχρι να καουν οι μητρικες, οποτε με δεδομενο οτι θα παραμεινει για 10-15 χρονια εκει θα ελεγα για επεξεργαστη-καρτα γραφικων οχι κατι λιγοτερο απο ryzen 2200g, ωστε να καλυψει και μελλοντικες αναγκες. Επειδη ομως δεν το κοβω να εχει την ευχερεια να ασχοληθει με στησιμο κλπ... Θα προτεινα να ζητησει προσφορα απο το eshop για τη συνθεση που δημοσιευτηκε παραπανω με ενα καλυτερο τροφοδοτικο, οπως σωστα ειπωθηκε, και να μπει επιπλεον η διαφορα τιμης. Για σχολεια, οταν ζητειται προσφορα,συνηθως οι τιμες που λαμβανονται ειναι καλυτερες, οποτε θα του ερθει περιπου στα ιδια επιπεδα τιμης με την εκπτωση που θα λαβει.Επιπλεον θα εχει και εγκατεστημενα τα windows... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα