Προς το περιεχόμενο

Nzxt 500i η κατι αλλο;

panomelene

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ! 
Σκεφτομαι να παρω το παραπανω κουτι με σκοπο να το κρατησω και αρκετα χρονια !! 
Θα ηθελα να ξερω αν σε διαστασεις ειναι σχετικα μικρο και σε πιθανή υδρόψυξη στο μελλον αν θα εχω καποιο προβλημα 

Τα specs που εχω ειναι 

asrock 970 pro 3 ,μια atx απλη μητρική 

Ψύκτρα Deepcool Gammaxx 200T 

και καρτα sapphire rx 570 nitro+ 

Το rgb και το fan controller μπορω να το εκμεταλλευτώ με μια τοσο παλιά μητρική ; γενικα σε αυτα τα λεφτα βρισκω κατι καλυτερο σε γενικο σύνολο; 

Ευχαριστώ ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ομολογώ ότι είναι πανέμορφο σαν design, στα δικά μου μάτια, θυσιάζοντας λίγο ως αρκετά το airflow. 

Μπορείς να δεις την "απλή" έκδοση χωρίς τα εξτρα ( τα οποία μεταξύ μας είναι ψιλοαχρηστα ) και μετέπειτα να προσθέσεις ότι θεματικό rgb αξεσουάρ επιθυμείς εσύ.

https://www.skroutz.gr/s/15300957/NZXT-H500.html?from=drop

Σε διαστάσεις είναι ενα compact ΑΤΧ περίπου.

Δες ιδέες στο pcpartpicker.com να πάρεις μια ιδέα ανάλογα το κάθε hardware.

21 ώρες πριν, panomelene είπε

Καλησπερα ! 
Σκεφτομαι να παρω το παραπανω κουτι με σκοπο να το κρατησω και αρκετα χρονια !! 
Θα ηθελα να ξερω αν σε διαστασεις ειναι σχετικα μικρο και σε πιθανή υδρόψυξη στο μελλον αν θα εχω καποιο προβλημα 

Τα specs που εχω ειναι 

asrock 970 pro 3 ,μια atx απλη μητρική 

Ψύκτρα Deepcool Gammaxx 200T 

και καρτα sapphire rx 570 nitro+ 

Το rgb και το fan controller μπορω να το εκμεταλλευτώ με μια τοσο παλιά μητρική ; γενικα σε αυτα τα λεφτα βρισκω κατι καλυτερο σε γενικο σύνολο; 

Ευχαριστώ ! 

αν θες να παρεις ενα καλο κουτι π εχω δουλεψει κοιταξε γ μενα το coolermaster masterbox 5

Η διαφορα που βγαινει με τα μεταφορικα ειναι περιπου 20 ευρω το απλο με το i τωρα διαφορες κυριολεκτικες οντως δεν εχουν 

Βεβαια εγω μετα επειδη με ξερω σιγα μην κατσω να ασχοληθω να βαζω λεντοταινιες :P

Εχει κανενας να προτείνει κανα άλλο κουτί ; γενικα ψαχνω κατι minimal και οχι κατε σε transformer Το κουτι που ειπε το παιδι απο πανω τι λεει; 

42 λεπτά πριν, panomelene είπε

Η διαφορα που βγαινει με τα μεταφορικα ειναι περιπου 20 ευρω το απλο με το i τωρα διαφορες κυριολεκτικες οντως δεν εχουν 

Βεβαια εγω μετα επειδη με ξερω σιγα μην κατσω να ασχοληθω να βαζω λεντοταινιες :P

Εχει κανενας να προτείνει κανα άλλο κουτί ; γενικα ψαχνω κατι minimal και οχι κατε σε transformer Το κουτι που ειπε το παιδι απο πανω τι λεει; 

Άμα θες μίνιμαλ. Fractal Design Meshify C κορυφαίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...