panomelene Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα ! Σκεφτομαι να παρω το παραπανω κουτι με σκοπο να το κρατησω και αρκετα χρονια !! Θα ηθελα να ξερω αν σε διαστασεις ειναι σχετικα μικρο και σε πιθανή υδρόψυξη στο μελλον αν θα εχω καποιο προβλημα Τα specs που εχω ειναι asrock 970 pro 3 ,μια atx απλη μητρική Ψύκτρα Deepcool Gammaxx 200T και καρτα sapphire rx 570 nitro+ Το rgb και το fan controller μπορω να το εκμεταλλευτώ με μια τοσο παλιά μητρική ; γενικα σε αυτα τα λεφτα βρισκω κατι καλυτερο σε γενικο σύνολο; Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Ομολογώ ότι είναι πανέμορφο σαν design, στα δικά μου μάτια, θυσιάζοντας λίγο ως αρκετά το airflow. Μπορείς να δεις την "απλή" έκδοση χωρίς τα εξτρα ( τα οποία μεταξύ μας είναι ψιλοαχρηστα ) και μετέπειτα να προσθέσεις ότι θεματικό rgb αξεσουάρ επιθυμείς εσύ. https://www.skroutz.gr/s/15300957/NZXT-H500.html?from=drop Σε διαστάσεις είναι ενα compact ΑΤΧ περίπου. Δες ιδέες στο pcpartpicker.com να πάρεις μια ιδέα ανάλογα το κάθε hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, panomelene είπε Καλησπερα ! Σκεφτομαι να παρω το παραπανω κουτι με σκοπο να το κρατησω και αρκετα χρονια !! Θα ηθελα να ξερω αν σε διαστασεις ειναι σχετικα μικρο και σε πιθανή υδρόψυξη στο μελλον αν θα εχω καποιο προβλημα Τα specs που εχω ειναι asrock 970 pro 3 ,μια atx απλη μητρική Ψύκτρα Deepcool Gammaxx 200T και καρτα sapphire rx 570 nitro+ Το rgb και το fan controller μπορω να το εκμεταλλευτώ με μια τοσο παλιά μητρική ; γενικα σε αυτα τα λεφτα βρισκω κατι καλυτερο σε γενικο σύνολο; Ευχαριστώ ! αν θες να παρεις ενα καλο κουτι π εχω δουλεψει κοιταξε γ μενα το coolermaster masterbox 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Σε καμία περίπτωση το H500i. H500 σκέτο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Η διαφορα που βγαινει με τα μεταφορικα ειναι περιπου 20 ευρω το απλο με το i τωρα διαφορες κυριολεκτικες οντως δεν εχουν Βεβαια εγω μετα επειδη με ξερω σιγα μην κατσω να ασχοληθω να βαζω λεντοταινιες Εχει κανενας να προτείνει κανα άλλο κουτί ; γενικα ψαχνω κατι minimal και οχι κατε σε transformer Το κουτι που ειπε το παιδι απο πανω τι λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, panomelene είπε Η διαφορα που βγαινει με τα μεταφορικα ειναι περιπου 20 ευρω το απλο με το i τωρα διαφορες κυριολεκτικες οντως δεν εχουν Βεβαια εγω μετα επειδη με ξερω σιγα μην κατσω να ασχοληθω να βαζω λεντοταινιες Εχει κανενας να προτείνει κανα άλλο κουτί ; γενικα ψαχνω κατι minimal και οχι κατε σε transformer Το κουτι που ειπε το παιδι απο πανω τι λεει; Άμα θες μίνιμαλ. Fractal Design Meshify C κορυφαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα