Προς το περιεχόμενο

Fighting Force [PS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

θελω καποιος ψαγμενος gamer να με βοηθησει σε κατι. θελω να παιξω fighting force διπλο. εχω psp, το οποιο ομως θελει καποιες επισκευες οπως πχ μπαταρια κ φορτιστης,  εχω το ps4 και gaming laptop.

εχω αγορασει το fighting force απο το ps store σκεφτομενη να το κανω download μεσω του psp κ να παιξω.

πρωτη φορα δε ξερω καν τι κινησεις πρεπει να κανω απο εκει κ περα για να μπορω να παιξω κ αν οντως γινεται αυτο.

μου ειπαν ομως οτι πλεον δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια απο το ps store στο psp δε ξερω κατα ποσο ισχυει κ πρεπει να ξερω σιγουρα για να μη το φτιαχνω αδικα. ξερει κανεις να μ πει;

μετα σκεφτηκα να αγορασω μεταχειρισμενο ps1 με χειριστηρια κτλ αντι να φτιαχνω το psp. κ σημερα ειδα οτι ο κωτσοβολος εχει μια κονσολα ρετρο ps1 που εχει εγκατεστημενα 20 παιχνιδια αλλα ομως ειναι πολυ πιο μικρο σε μεγεθος.

ξερει κανεις αν μπορεις να μπεις στο ps store απο εκει κ να το κατεβασω;  ή αν παιρνει τα παλια δισκακια το ps1 ? τι να κανω θελω λιγο τα φωτα σας οσοι το εχουν ψαξει..

ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LadyMorgana1989 είπε

καλησπερα. θελω καποιος ψαγμενος gamer να με βοηθησει σε κατι. θελω να παιξω fighting force διπλο. εχω psp, το οποιο ομως θελει καποιες επισκευες οπως πχ μπαταρια κ φορτιστης,  εχω το ps4 και gaming laptop. εχω αγορασει το fighting force απο το ps store σκεφτομενη να το κανω download μεσω του psp κ να παιξω. πρωτη φορα δε ξερω καν τι κινησεις πρεπει να κανω απο εκει κ περα για να μπορω να παιξω κ αν οντως γινεται αυτο. μου ειπαν ομως οτι πλεον δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια απο το ps store στο psp δε ξερω κατα ποσο ισχυει κ πρεπει να ξερω σιγουρα για να μη το φτιαχνω αδικα. ξερει κανεις να μ πει; μετα σκεφτηκα να αγορασω μεταχειρισμενο ps1 με χειριστηρια κτλ αντι να φτιαχνω το psp. κ σημερα ειδα οτι ο κωτσοβολος εχει μια κονσολα ρετρο ps1 που εχει εγκατεστημενα 20 παιχνιδια αλλα ομως ειναι πολυ πιο μικρο σε μεγεθος. ξερει κανεις αν μπορεις να μπεις στο ps store απο εκει κ να το κατεβασω;  ή αν παιρνει τα παλια δισκακια το ps1 ? τι να κανω θελω λιγο τα φωτα σας οσοι το εχουν ψαξει.. ευχαριστω

Καλησπέρα.για μένα πάρε καλύτερα το PlayStation mini και ψάξε κάποιον εδώ στο insomnia να στο χακαρει.ετσι θα ευχαριστηθεις τα παιχνίδια σου περισσότερο γτ θα παίζουν και σε καλύτερη ανάλυση στις καινούργιες τηλεοράσεις.αλλιως πουλάνε εδώ μέσα emulator machines οι οποίες παίζουν όλα τα ρετρό παιχνίδια και πολύ καλά μάλιστα 

4 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Καλησπέρα.για μένα πάρε καλύτερα το PlayStation mini και ψάξε κάποιον εδώ στο insomnia να στο χακαρει.ετσι θα ευχαριστηθεις τα παιχνίδια σου περισσότερο γτ θα παίζουν και σε καλύτερη ανάλυση στις καινούργιες τηλεοράσεις.αλλιως πουλάνε εδώ μέσα emulator machines οι οποίες παίζουν όλα τα ρετρό παιχνίδια και πολύ καλά μάλιστα 

Επίσης που το θυμήθηκες το fighting force ρε θηρίο;;;με έβαλες στην πρίζα τώρα θα το κατεβάσω κι εγώ να το ξαναθυμηθω 

Δημοσ.

τι ειναι το emulator machines?? το fighting force ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι μαζι με το τεκκεν κ το crash, δε τα ξεχασα ποτε χαχα αλλα σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενη κονσολα τσιπαρισμενη κ να το κατεβασω απο τορρεντ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, LadyMorgana1989 είπε

τι ειναι το emulator machines?? το fighting force ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι μαζι με το τεκκεν κ το crash, δε τα ξεχασα ποτε χαχα αλλα σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενη κονσολα τσιπαρισμενη κ να το κατεβασω απο τορρεντ..

Τα emulator machines είναι συνήθως κονσολακια χειροποίητα που παίζουν όλα τα ρετρό παιχνίδια σχεδόν.τα πουλάνε εδώ μέσα και πίστεψε με είναι πολύ καλα μηχανηματακια.προσθετεις και ότι θέλεις εσύ μέσα και είσαι καλυμμένη.τελικά οι Αιγόκεροι έχουμε τρελλα με τα ρετρό 😜.με τόσες ρετρό κονσόλες που έχω μαζέψει δεν θα έχω χώρο για τπτ 

Επεξ/σία από x.ristos1980
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα μην αγοράζεις το ps1 mini .... Κατέβασε ενα εξωμειωτη στο λαπτοπι και παίξε εκει ανετα με οτι μοχλο εχεις κτλ χωρις να ξοδέψεις  κάτι .

Η κονσόλα που έχει ο κωτσοβολος το playstation classic ,  δεν συνδέεται με την καμία στο Ps store Και δεν θα μπορέσεις να παίξεις τα αγορασμένα παιχνίδια σου , φυσικα . Είναι κατα γενική παραδοχή μια πλακέτα εξωμείωσης , απλή και φτηνή .

Το γιατι δεν παίζει το Ps4 τα παιχνίδια του Ps3 , ps2 , ps1 ... είναι ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση ...

Κατέβασε αρχικά τον εξωμειωτή απο  εδώ ... epsxe  .

Οτι αλλο με pm . για θέμα roms

Επεξ/σία από Galaxy
Δημοσ.

Σωστός ο φίλος που σου λέει για το laptop η το pc.ο πιο φτηνός τρόπος.το ps1 mini το ανέφερα λόγω χακαρισματος μόνο και για νοσταλγία λόγω της ομοιότητας με το παλιό 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Σωστός ο φίλος που σου λέει για το laptop η το pc.ο πιο φτηνός τρόπος.το ps1 mini το ανέφερα λόγω χακαρισματος μόνο και για νοσταλγία λόγω της ομοιότητας με το παλιό 

Επιπλέον σε ένα σύχρονο PC θα παίζουν τα παιχνίδια του Ps1 με καλύτερα γραφικά και ήχο , μέσα απο τις κατάλληλες ρυθμίσεις του εκάστοτε εξωμειωτή .

Εκτός αυτού πολύ εύκολα παίζεις και Psp , ps2 , nes , megadrive κτλ με παρόμοιο τρόπο σε ένα δυνατό PC .

Δημοσ.

Συμφωνώ φίλε.απο την ιδέα που είχε πάντως να πάρει τσιπαρισμενο ps1 και να παίζει εκεί,χίλιες φορές οι άλλες λύσεις 

• Like 1
Δημοσ.

παιδιάα αμα σας πω οτι τωρα ειδα τα μηνυματα σας και οτι επειδη ανυπομονουσα συνεννοηθηκα κ αγορασα ηδη ps1 τι θα μου πειτε ? οτι ειμαι τρελη ? i know right.. xD επισης παρηγγειλα κ το fighting force απο το ebay.. to collector's ediiton.. ξερετε γιατι; επειδη θελω να το παιζω διπλό ειναι καλυτερη η κονσολα με χειριστηρια απο το να κουβαλαω ολοκληρο λαπτοπ οπου παω.. πιο βολικό.. εγω αυτα που μου ειπατε για εξωμειωτες δε τα ηξερα κ θα δυσκολευομουν πολυ να τα κανω μονη μου.. παντως με το που ερθει οποιος θελει μπορει να joinarei !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αυτό που λένε , κάνε το καλό και ρίχτο στο .. γιαλό .

Μεγειά λοιπόν το ( 25ετιας...)   ps1 και καλόπαιχτο .

Οσο για την δυσκολία να βάλεις ενα πρόγραμμα , οκ δεν είναι και επιστήμη  μην τα λέμε τραγικά αλλά ούτως ή άλλος η δουλειά σου θα γίνει .

Επεξ/σία από Galaxy
  • Like 1
Δημοσ.

❤️ αχαχα ευχαριστώ πολύ έτσι είναι αλλά επειδή δε το έχω ψάξει κιόλας προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο. Να καούμε λίγο κ να θυμηθούμε τα παλιά 

Δημοσ.

καλημερα παιδακια! μπορει καποιος να μου προτεινει co op games σαν το fighting force για το ps4 ?? εκτος απο τα resident evils τα εχω αγορασει ηδη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...